Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok az oldalamra forumot (5 db)

Hogyan tudok feltölteni az oldalamra forumot vagy chat-et?

Legjobb válasz: Annyit hozzátennék az elõzõhöz, hogy ha csak sima html-es oldalad van, akkor mysql és php nélkül is lehet chat-et beilleszteni, ami pl. javában van megírva. Rengeteg ilyen található a neten, pl. itt: http://www.scripts.com/java-scripts/chat-system-scripts/ Ezek általában úgy mûködnek, hogy küldenek, vagy egy ablakban megjelenítenek egy rövid kódot, amit be kell illesztened a honlapod html-jébe, és kész is. Ehhez egy kicsit ismerni kell a html mûködését, és tudnod kell ftp-vel felküldeni az oldaladra.

Annyit hozzátennék az elõzõhöz, hogy ha csak sima html-es oldalad van, akkor mysql és php nélkül is lehet chat-et beilleszteni, ami pl. javában van megírva. Rengeteg ilyen található a neten, pl. itt: http://www.scripts.com/java-scripts/chat-system-scripts/ Ezek általában úgy mûködnek, hogy küldenek, vagy egy ablakban megjelenítenek egy rövid kódot, amit be kell illesztened a honlapod html-jébe, és kész is. Ehhez egy kicsit ismerni kell a html mûködését, és tudnod kell ftp-vel felküldeni az oldaladra.
sem a forum sem a chat nem megy szerver nélkül. Az ilyen egyszerû java appletek mögött is van valahol egy szerver, úgyhogy biztos van valami hátülütõje a dolognak. Vagy fizetni kell érte, vagy reklámokat szór. Vagy valami. Ingyen nincsen szemmi.
Ingyenes Fórum: http://forum.sg.hu/ Évek óta használom az oldalamon, ha ingyenesen használod, minimális reklámot tesz ki, egy sort, észre sem venni. Egyszerû konfigurálni, testre szabhatod.
mindegy. mindegyik kamu :D
Nindzsafilmeket Masaaki Hatsumi nevére rákeresve tudsz letölteni, tele van velük az internet. Õ most a nagymester. Így videóról nézve ez egy régimódi ju jutsu, úgyhogy sokkal jobban jársz, ha egy igazi ju jutsu edzésre iratkozol be. Így látatlanban. A kung-fut nem tudom.
Õszintén szólva én is csak olvasgattam róluk, s bár nekem egyik sem nyerte el annyira a tetszésemet, a kettõ közül én egyértelmûen a Kung-fu -t választanám, fõleg Magyarországon (nem azt mondom, hogy itt olyan marha magas szintû lenne a Kung-fu oktatás, de abban biztos vagyok, hogy jobb, mint a magyar Ninjutsu).
Na, megtaláltad a nindzsafilmeket? :) Itt van egy pl. http://youtu.be/FiRgV8ETlqs
a cél a fontos, a ninjutsu nagyon összetett 18 alaptanból (jutsu-ból) áll, a különbözö fegyveresharcok, pusztakezesharc, állcázás meteorológia, lovaglás, tratégi, földdrajz... angolul rengeteg "tananyag" van róla a kung-fu pedig önvédelemre szolgáló harcmûvészet és természetesen az sem egyszerû, de más a célja
A ninjutsu egy tradicionális alapú önvédelem, létezik a 18 jutsu de attól még hogy vannak azok nem lesz kevésbé önvédelem orientált. A 18 jutsu úgy alakult hogy a ninjaknak bizony érteni kellett hozzá mert nem volt mindegy hogy mikor és hogyan megy be a harcba elvégre túl akarta élni. És a ninjutsu jelentése is (legalábbis az egyik) hogy a Túlélés mûvészete. És mindennek van kamu oldala pl itt volt egy videovizsgáztató rendszer de attol már szerencsére megszabadultunk. Kungfut nem ismerem, de a ninjutsut tudom ajánlani. Továbbá nem tudom hogy aktuálise még (sajnos csak most leltem rá a kérdésedre) de ha igen írj rám.
Cheat-et, mi?
Fogsz egy PHP-ban írt fórum motort és felpakolod. Vagy fogsz egy javascriptben írt chat motort és szintén felpakolod.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
cheat=csalas ;) te chatet akartal irni
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!