Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok az oldalamra egy flash bannert (1 db)

Hogyan tudok kirakni az oldalamra egy flash bannert?

SWF file megvan.

Legjobb válasz: Pl. így: <embed src="bannereleresiutvonala" width="szelesseg" height="magassag" type="application/x-shockwave-flash" scale="ShowAll" loop="loop" menu="menu" wmode="Window" quality="1"></embed> A "bannereleresiutvonala", "szelesseg", "magassag" persze helyettesítendõ a megfelelõvel.

Pl. így: <embed src="bannereleresiutvonala" width="szelesseg" height="magassag" type="application/x-shockwave-flash" scale="ShowAll" loop="loop" menu="menu" wmode="Window" quality="1"></embed> A "bannereleresiutvonala", "szelesseg", "magassag" persze helyettesítendõ a megfelelõvel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A blogspoton van blogom. Ma reggel az elrendezésekben átírtam a címet nagybetűk helyett, nagy kezdőbetűsre (már nem egyszer megtörtént) most viszont mindenem eltűnt! Próbáltam írni a blogspotra de még választ sem kaptam. Mit tudok csinálni még?

0

Mennyit kerjek el egy egyszerubb (de dinamikus) weboldal elkesziteseert?

Egy ismerosom ismerosenek csinalnam, eleg egyszerunek tunik, par nap alatt szerintem ossze tudom dobni az alapokat.

2

JQuery-ben mi a különbség az append () és az after () között?

1

Milyen keretszrendszett ajanlotok nekem?

Célom,hogy egy stratégiai játékot keszitsek kattingatos lenne az egész.ehhez inkabb sajatot ajanlotok vagy van valami keretrendszer ehhez?

0

Miért nem tudok a blogomra (blogspot) beilleszteni facebook Like boxot, hogy az facebook oldalát is lájkolhassák? Mikor kéri a hozzáadni kívánt URl címet, folyton azt írja ki hogy sérült, arra a kódra amit a Facebook kiad.

1

Hogy kell ezt megcsinálni?

A weboldalamra szeretnék feltenni egy képet:
<img src="trombita.jpg"> de csak egy kis képkockát mutat(ami
nem a kép) mit rontottam el?

5

Hogy lehet weblap szinten kikapcsolni a chrome beépített zenelejátszóját?

Szeretnék mp3-at letölteni weblapomról, de a chrome mindig lejátssza.
Más weblapokon láttam, hogy simán letöltöm, forrást nézegetve nem jöttem rá miben más...

3

Mit tehetnék még a weboldalamra? Kevesen látogatják, pedig szerintem elég jó cuccok vannak rajta. Mondjátok meg őszintén mi nem jó, vagy zavaró az oldalomon. :D

Valami értelmeset és hasznos tippet szeretnék.Nem nagy hülyeségeket.Idézetek és horoszkoppok kizárva.Azt akárhol találhatnak és én nem élvezem.Gondoltam teszteket, de azt egy az egyben le kell másolni, és hát az is elég szánalmas szerintem ha 'lopok' más oldalról.Szerintetek?
Itt az oldal:

3

Kategória-cím kitörlése hogyan?

http://b275.wordpress.com/category/uncategorized/ - van ez a blog. Ezt a szöveget: Uncategorized kategória bejegyzései - hogyan tudom eltüntetni?

1

A tor böngészővel tulajdonképpen ki lehet játszani a szavazásokat?

olyan netes szavazásra gondolok, amire csak egyszer szavazhatunk, mert az ipt megjegyzi, de ha toron vunk fent akkor bármennyiszer szavazhatunk v mi? nem azért kérdezem mert csalni akarok v ilyesmi csak ez így eszembe jutott és ha ez így van akkor egy csomó ilyen szavazást el csalhattak ily módon..(nem ilyne durva szavazásra gondolok, hanemk isebbekre)

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!