Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok az oldalamra egy flash (4 db)

Hogyan tudok kirakni az oldalamra egy flash bannert?

SWF file megvan.

Legjobb válasz: Pl. így: <embed src="bannereleresiutvonala" width="szelesseg" height="magassag" type="application/x-shockwave-flash" scale="ShowAll" loop="loop" menu="menu" wmode="Window" quality="1"></embed> A "bannereleresiutvonala", "szelesseg", "magassag" persze helyettesítendõ a megfelelõvel.

Pl. így: <embed src="bannereleresiutvonala" width="szelesseg" height="magassag" type="application/x-shockwave-flash" scale="ShowAll" loop="loop" menu="menu" wmode="Window" quality="1"></embed> A "bannereleresiutvonala", "szelesseg", "magassag" persze helyettesítendõ a megfelelõvel.

FLASH! Két kérdésem volna. Az egyik, hogy egy flash zene lejátszót szeretnék egy flash oldalba betenni. A flash lejátszó html embed kódját, hogyan tudom betenni? Mi a megoldás?

A másik pedig, hogy szeretnék egy folyamatosan mozgó két soros szövegdobozt, XMLb?l beolvasott szövegeggel, erre van valami tutorialt?

Legjobb válasz: A html embed kódot csak simán szúrd be a honlapod htlm kódszerkezetébe értelem szerûen, ahova szeretnéd helyezni azt. A szövegdobozra gondolom ezt értetted: http://aranymeli.gportal.hu/gindex.php?pg=24086630

A html embed kódot csak simán szúrd be a honlapod htlm kódszerkezetébe értelem szerûen, ahova szeretnéd helyezni azt. A szövegdobozra gondolom ezt értetted: http://aranymeli.gportal.hu/gindex.php?pg=24086630
http://www.mixpod.com Válaszd ki a zenéket a youtube-ról. Aztán a zenelejátszó kinézetét. Másold át a kódot. Rakd az oldalt 'forráskód' szerkesztésbe. Másold be a kódot.(Ctrl+V) Ha megnyitod a honlapot elvileg már ott lesz. Nekem sikerült, remélem neked is fog!

Ha egy internetes oldalon egy megállítható diavetítés Adobe Flash Player-rel fut, akkor azokat a képeket amik benne vannak, hogy tudom lementeni más néven?

Legjobb válasz: A képeket csak úgy tudnád kiszedni ha letöltöd magát a flash file-t és egy flash decompiler-rel visszafejted, az esetek többségében mûködhet.

A képeket csak úgy tudnád kiszedni ha letöltöd magát a flash file-t és egy flash decompiler-rel visszafejted, az esetek többségében mûködhet.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És azt hogy lehet letölteni? Utána már menni fog..
Keresd ki a forráskódból az elérési utat.
Nem kell bonyolítani és simán lehet zsákutca. Lehet csak egy képletöltõ script van a Flashben, ami egy adott könyvtárat hív be és lehet védett a könyvtár... Van egy olyan billentyû, hogy PrtScr (Print Screen) és egy képet szerkeszteni tudó (PhotoShop, Irfanview) behívása után (új dokumentum) egy CTRL+V és be van illesztve a kilopott képernyõ és vághatod is ki a képet. Annyi, hogy az egér kurzorja ne lógjon bele a képbe :P
A kérdező hozzászólása: eddig azt se tudtam h ilyet lehet csinálni! :O köszi :D


Ki szokta dobni, hogy nem tetszik neki a böngészõd, mert régi a verziója, frissítsd, vagy nem a legújabb flashplayer van telepítve.
A kérdező hozzászólása: De a legujabb mozzila van fenn, és az adobe flash player 10es verzio. szerintem az elég uj. itt más lehet a hiba. nem dob ki semmi üzenetet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!