Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok az oldalamra egy (320 db)

Ha megaupload oldalra ha mentek fel akkor nektek is egy kep jelenik meg 3 logoval es szoveggel? Ez mi? Hogy tudok az oldalra jutni?

Legjobb válasz: Hát valószínûleg már sehogy. Ha jól értelmezem az oldalt lefoglalták, a sok illegális cucc miatt. Mostanság már ezt a BayFiles -t látom, hogy ezt használják helyette.

Hát valószínûleg már sehogy. Ha jól értelmezem az oldalt lefoglalták, a sok illegális cucc miatt. Mostanság már ezt a BayFiles -t látom, hogy ezt használják helyette.
Az oldal megszûnt, mások a megszûnés hatására maguktól leálltak. Szöveg: "A mega*upload.com oldalhoz tartozó domain név lefoglalásra került az Amerikai Kerületi Bíróság által. A szövetségi esküdtszék vádat emelt több egyedi, a mega*upload.com oldalhoz kapcsolódó szervezet ellen a következõ szövetségi bûncselekményekben: összeesküvés elkövetése zsarolással, összeesküvés elkövetése szerzõi jog megsértésében, összeesküvés elkövetése pénzmosásban, és szerzõi jogok elleni bûncselekményben." Ha letölteni akarsz, inkább válaszd a torrentet a tárhelyek helyett.
nem olvastál mostanában híreket? tv-t se nézel? rádiót se hallgatod? http://index.hu/24ora?tol=1999-06-30&ig=2012-02-12&s=megaupl..
iframe-szerûen?
a WordPressnek sok saját belsõ kis parancsa van (PHP funkciója), amiket beleszúrhatsz az oldaladra, illetve az oldalad template-jébe -> az oldal .PHP filejába. Tehát ha veszed a page-ek template .PHP file-ját, átmásolod sajat.php -be, és ott elkezded beszúrogatni a parancsokat, iframeket, akkor elõbb utóbb sikerül. http://codex.wordpress.org/Stepping_Into_Templates
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Hogyan tudok az interneten egy oldalt "lefényképezni"?

Az egyik internetes játékban azt kérik, hogyha valaki nyert, akkor "fényképezze" le az oldalt, hogy igazolni tudja, hogy tényleg megjelent ez a felirat.

Legjobb válasz: nyomd meg billentyûzeten a PRINT SCREEN-t, aztán ctrl+c ctrl+v valamelyik képnézegetõ progidba, és mentés.

nyomd meg billentyûzeten a PRINT SCREEN-t, aztán ctrl+c ctrl+v valamelyik képnézegetõ progidba, és mentés.
a printscreen már önmagában "vágólapra másol", nem szükséges (sõt igazából "veszélyes") a CTRL+C billentyûkombináció, hiszen az a "másol" parancs. És ha valami épp ki van jelölve, akkor bizony ki fogja másolni. Tehát a helyes eljárás: PrintScreen, majd pl. paintban CTRL + V kombináció, vagy szerkesztés menü beillesztés parancsa. Ezután mentheted képként.
A Firefoxhoz van egy ScrapBook nevû kiegészítés, amiben bele is szerkeszthetsz az oldalba, és elmentheted vagy kinyomtathatod. Nagyon hasznos, de inkább nyomtatás elõtt szoktam használni, például felesleges bannerek, reklámszarok eltüntetésére. Pikk-pakk lepucolja neked az oldalt, és már mentheted is.
Ez tuti, hogy valamelyik HotDogos játékhoz kellett, ugye? :D

Hogyan tudok vissza tölteni egy torrent oldalra, ahol fontos az arány?

Microbit.eu oldalon vagyok regisztrálva, eddig az egyik barátom töltögetett rá vissza dolgokat, hogy javuljon az arány, de én is szeretnék ebben segédezni. Megszoktam várni, míg leszed mondjuk egy zenei albumot, de nem kezdi sehogy visszatölteni. :S Így mindig törölni szoktam pár nap után. Mit ronthatok el? esetleg ehhez más torrent program kellene, ami arra jó, hogy nem a leszedett dolgot újra feltöltsem az oldalra, ezzel javítva az arányunkon?

Legjobb válasz: Semmi mást nem kell csinálnod, csak letöltés után tovább futtatni a torrentet. A felfelé mutató nyíl jelzi, hogy már feltöltesz. Valódi adatfeltöltés csak akkor történik, amikor van letöltõ, és az rád fog kapcsolódni. Te a másik fajta feltöltést próbáltad meg a képen, amikor nem a letöltött dolgot osztod meg továbbra is, hanem valami új dolgot akarsz az oldalon közzétenni, hogy mások letöltsék. Abban az esetben a klienssel kell csinálni egy torrent fájlt a már meglévõ adatokból, és azt feltölteni az oldalra. Látszik is a képen, hogy te nem a torrentet próbáltad feltölteni, hanem egy fájlt, ez így nem fog mûködni. Ha csak növelni akarod az arányodat, elég tovább futtatni a letöltött dolgokat, és várni arra hogy valaki majd elkezdje rólad tölteni, ekkor fog az arány nõni. Ne töröld le a tartalmat, mert így esélyed sincs arra hogy javíts az arányon. Lehet csak egy hónap múlva lesz letöltõ, de akkor pont ott lenne az esély arra hogy tudj kinek tölteni. Ezzel a hozzáállással ha magadra lennél utalva, sajnos gyorsan ki tudod magad tiltatni az oldalakról. A torrentnek a lényege a megosztás, és a minél tovább történõ életben tartása a tartalomnak. Ha kicsi a feltöltési sebességed, akkor még inkább vigyázni kell, és nem azonnal tölteni ész nélkül amikor bekerülsz egy oldalra. Sok esetben olyan dolgot is le kell töltened ami nem érdekel, de a népszerûsége miatt arányt tudsz vele csinálni. Ha vannak ingyen torrentek aminél nem számolja el az oldal a letöltést, azt is le tudod szedni, mert a feltöltés csak növeli az arányt. Ha mégis te akarsz saját dolgot terjeszteni, akkor be kell tartani minden feltöltési szabályt, kinézetileg, tartalmilag, általában kell lennie egy minimum feltöltési sávszélnek amivel tölthetsz. Leírást itt találsz a menetérõl: ***** Viszont kezdõként nem ajánlott egybõl belevágni, mert ha elrontod akár meg is büntethetnek érte, és akkor még warnod is lesz a rossz arány mellé. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Semmi mást nem kell csinálnod, csak letöltés után tovább futtatni a torrentet. A felfelé mutató nyíl jelzi, hogy már feltöltesz. Valódi adatfeltöltés csak akkor történik, amikor van letöltõ, és az rád fog kapcsolódni. Te a másik fajta feltöltést próbáltad meg a képen, amikor nem a letöltött dolgot osztod meg továbbra is, hanem valami új dolgot akarsz az oldalon közzétenni, hogy mások letöltsék. Abban az esetben a klienssel kell csinálni egy torrent fájlt a már meglévõ adatokból, és azt feltölteni az oldalra. Látszik is a képen, hogy te nem a torrentet próbáltad feltölteni, hanem egy fájlt, ez így nem fog mûködni. Ha csak növelni akarod az arányodat, elég tovább futtatni a letöltött dolgokat, és várni arra hogy valaki majd elkezdje rólad tölteni, ekkor fog az arány nõni. Ne töröld le a tartalmat, mert így esélyed sincs arra hogy javíts az arányon. Lehet csak egy hónap múlva lesz letöltõ, de akkor pont ott lenne az esély arra hogy tudj kinek tölteni. Ezzel a hozzáállással ha magadra lennél utalva, sajnos gyorsan ki tudod magad tiltatni az oldalakról. A torrentnek a lényege a megosztás, és a minél tovább történõ életben tartása a tartalomnak. Ha kicsi a feltöltési sebességed, akkor még inkább vigyázni kell, és nem azonnal tölteni ész nélkül amikor bekerülsz egy oldalra. Sok esetben olyan dolgot is le kell töltened ami nem érdekel, de a népszerûsége miatt arányt tudsz vele csinálni. Ha vannak ingyen torrentek aminél nem számolja el az oldal a letöltést, azt is le tudod szedni, mert a feltöltés csak növeli az arányt. Ha mégis te akarsz saját dolgot terjeszteni, akkor be kell tartani minden feltöltési szabályt, kinézetileg, tartalmilag, általában kell lennie egy minimum feltöltési sávszélnek amivel tölthetsz. Leírást itt találsz a menetérõl: ***** Viszont kezdõként nem ajánlott egybõl belevágni, mert ha elrontod akár meg is büntethetnek érte, és akkor még warnod is lesz a rossz arány mellé.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A torrent feltöltés és egy letöltött torrent a seed -elése két külön dolog. A seed -el javíthatsz az arányon. Ha nem megy a seed az vagy azt jelenti, hogy senki sem tölti le épp az adott torrentet vagy overseed van, vagyis tól sokan seed -elik és tõled senki sem szedi. Továbbá beállítási gondok is lehetnek pl ha router -ed van nem forward -oltál rajta portot, tûzfalbeállítások stb.
A kérdező hozzászólása: Így már világos! ^^ mert másoknál szoktam látni azt, hogy leszednek dolgokat, és nekik egy órán belül már kezdi is visszatölteni, s mikor ugyanezt várom én is a saját gépemnél, akkor meg semmi. o.O azt hittem nincs hozzá jó gépem, de ezek szerint van, csak épp nem szedi le azt a "dolgot" semmit, amit én visszatöltenék. Köszönöm a válaszotokat. ^^ Ezentúl nem törlöm akkor a letöltött dolgokat, és várok türelemmel.

Hogyan tudok facebookon oldalt létrehozni? Vagy azt lehet hogy regisztrálok, de ne olyan legyen mint egy adatlap hanem mint egy oldal, hogy lehessen Like-olni meg ilyenek.

Legjobb válasz: Oldal létrehozása: https://www.facebook.com/pages/create.php Nem tudom pontosan, de gyanítom, hogy kell hozzá egy felhasználói profil, hogy legyen egy admin. Max nem töltesz fel képet magadról, meg semmi infót, a nevedet sem adod meg, ha ez a gond.

Oldal létrehozása: https://www.facebook.com/pages/create.php Nem tudom pontosan, de gyanítom, hogy kell hozzá egy felhasználói profil, hogy legyen egy admin. Max nem töltesz fel képet magadról, meg semmi infót, a nevedet sem adod meg, ha ez a gond.
Elsõ ez szép és jó, csak mondjuk a kérdezõ semmire nem megy vele az ilyen online összekattintgatós szutykokon... Valamilyen kapcsolatfelvételi ûrlap beállítást/lehetõséget keress. (De inkább ajánlom, hogy tanulj egy kis htmlt és csst és csinálj egy rendes oldalt, akkor az 1. válaszoló megoldása tökéletesen menni fog.)
De ha nincs kedved kódolni, akkor itt regisztrálsz, és kiválaszthatsz egy szépet. http://www.cbox.ws/
1. vagyok. Soha nem használtam online összektattintgatós vackokat, így fogalaqmam sincs, hogy mire alkalmasak és mire nem.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: ez az urlap.hu jó :D csak hogy tudom elmenteni, vagy berakni az én oldalamra?

Facebook-on hogy tudom azt beállítani hogy ha egy cikket olvasok valahol és azon az oldalon található ajánlom vagy megosztom gombot használom, akkor azt ne csak én lássam hanem a barátaim is?

Legjobb válasz: Ha már ott van az üzenõfaladon (meg van osztva)akkor a bejegyzésnél a neved alatt oda lesz írva, hogy hány perce osztottad meg, és közvetlenül mellette ott egy szürke színû ikon. Kattints erre a szürke ikonra és válaszd ki, hogy csak te látod, csak az ismerõseid, vagy legyen nyilvános (mindenki látja még az is aki nem regisztrált). Ha csak a like gombra kattintasz, akkor elõfordulhat, hogy nem jelenik meg az üzenõfaladon, ilyenkor a profil oldaladat nyisd meg, a neved mellett jobb oldalon válaszd ki a Tevékenység naplót, és az ott található bejegyzések beállításainál közzéteheted az üzenõfaladon.

Ha már ott van az üzenõfaladon (meg van osztva)akkor a bejegyzésnél a neved alatt oda lesz írva, hogy hány perce osztottad meg, és közvetlenül mellette ott egy szürke színû ikon. Kattints erre a szürke ikonra és válaszd ki, hogy csak te látod, csak az ismerõseid, vagy legyen nyilvános (mindenki látja még az is aki nem regisztrált). Ha csak a like gombra kattintasz, akkor elõfordulhat, hogy nem jelenik meg az üzenõfaladon, ilyenkor a profil oldaladat nyisd meg, a neved mellett jobb oldalon válaszd ki a Tevékenység naplót, és az ott található bejegyzések beállításainál közzéteheted az üzenõfaladon.
A kérdező hozzászólása: ezt tudom h utólag lehet módosítani, de én arra lennék kíváncsi h hol tudom beállítani h alapból lássák az ismerõseim. nincs kedvem minden egyes posztom külön módosítani még 1x
Valahol a jobb felsõ sarokban van egy beállítások ikon, és ott az adatvédelmi beállításokban megtalálod, ha végignézed. Érdemes magyar nyelvre állítani a facebookot.

Innerhtml-el, hogy tudok úgy megcsinálni egy weblapot, hogy kívülről olvassa be a teljes szövegeket, amiket beilleszt és azok formázva is legyenek? Több oldal is használná ezeket az innerhtml-eket.

Legjobb válasz: Légyszíves felejtsd már el ezt az innerhtml-ezést! Az innerHtml egy dom methódus, egy html tag belsõ szöveges html tartalmát lehet elérni vele, ezért a tárgyasítása ostobaság. Amire te gondolsz, azt leginkább adatbázissal lehet megoldani. Röviden arról van szó, hogy a beillesztendõ szöveges tartalmat adatbázisban letárolod, és a megfelelõ oldalakon lekérdezed adatbázisból, és megjeleníted. Célszerû már eleve formázott szöveget letárolni, így már csak ki kell printelni az oldalra, de persze az is járható út, ha a szöveg egyes szekcióit - amelyek más-más formázást kapnak külön cellákban tárolod, és kijelzésnél a saját formázásuknak megfelelõen jelennek meg. Pl.: cím, bevezetõ, szöveges tartalom. De persze ehhez php tudás szükséges.

Légyszíves felejtsd már el ezt az innerhtml-ezést! Az innerHtml egy dom methódus, egy html tag belsõ szöveges html tartalmát lehet elérni vele, ezért a tárgyasítása ostobaság. Amire te gondolsz, azt leginkább adatbázissal lehet megoldani. Röviden arról van szó, hogy a beillesztendõ szöveges tartalmat adatbázisban letárolod, és a megfelelõ oldalakon lekérdezed adatbázisból, és megjeleníted. Célszerû már eleve formázott szöveget letárolni, így már csak ki kell printelni az oldalra, de persze az is járható út, ha a szöveg egyes szekcióit - amelyek más-más formázást kapnak külön cellákban tárolod, és kijelzésnél a saját formázásuknak megfelelõen jelennek meg. Pl.: cím, bevezetõ, szöveges tartalom. De persze ehhez php tudás szükséges.

Matek, hogyan lehet egy háromszöget úgy megszerkeszteni (számolás nélkül), hogy tudjuk az egyik oldalát (5cm) és a két oldalának magasságát (3, 5 és 4 cm)?

El?re is köszi!!!

Legjobb válasz: Ha tudod a magasságvonal tulajdonságait, akkor nem gond. Nem voltam biztos benne, megkerestem a wikipédián. Egy 5cm -es egyik végpontjából húzol egy 3,5 a másikból egy 4 cm-es sugarú körívet. A szakasz végpontjaiból érintõt húzol az egyik és a másik körívre... És megvan az óhajtott 3 szög.

Ha tudod a magasságvonal tulajdonságait, akkor nem gond. Nem voltam biztos benne, megkerestem a wikipédián. Egy 5cm -es egyik végpontjából húzol egy 3, 5 a másikból egy 4 cm-es sugarú körívet. A szakasz végpontjaiból érintõt húzol az egyik és a másik körívre... És megvan az óhajtott 3 szög.
Ha ezt átgondolod, biztosan menni fog: http://kepfeltoltes.hu/110517/1808523_www.kepfeltoltes.hu_.png
Egy 5cm -es SZAKASZ
Rajzolsz eg y 5 cm-es szakaszt, körzõvel az egyik végén 3, 5 a másik végén 4 cm-es ívet rajzolsz. A szakasz végeitõl kezdve megrajzolod az érintõ egyeneseket, és kész!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!! :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!