Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok annak, aki válaszolt a kérdésemre (3 db)

Hogyan tudok válaszolni annak, aki válaszolt a kérdésemre?

Legjobb válasz: kommentár küldése alul a lapon, vagy privát mail neki az üzije alatt

kommentár küldése alul a lapon, vagy privát mail neki az üzije alatt
Az oldal bal oldalán van a "Kérdéseid" link. Rámész, megkeresed a kérdést és mintha válaszolni akarnál, az lesz alul hogy kommentár küldése. Örülök hogy van ilyen.)
?:D megérdemled hááát!:D
N E M
ez nagyban függ a genetikádtól pl ha kövérvagy akkor nemfog annyira megláccani mint egy vékony emberen. Én aztmondom hogy hasprés hasprés hasprés sokszor sokat amég birod egynap szünetekkel az elején lehet 2nap szünet is( van aki aztmondja az 1 nap iskevés) bocs ha szarul irtam siettem:DD
http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 olvasni még tudsz azért csakis diétával, hasprés nélkül is lehet kockás a hasad
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ kettõnek köszönöm a készséges választ, de a kérdést azért írtam ki mert eléggé idegesítõ hogy kb minden 10 kérdés kb errõl szól ahelyett hogy venné a fáradtságot a kérdezõ és visszakeresne. Amikor meg írnak neki hogy nézze vissza a régebbi kérdéseket, még õ van felháborodva.
Valamelyik nap olvastam a startlap.hu hírei közt.Pont errõl írtak.Nézz utána.De ha beírod a googleba akkor sok cíkket feldob neked.A hasprés tényleg jó, de a lényeg h. sok sorozatot csinálj és ne csak a felsõ hasizmot, de az oldalsot is erõsítsd.Az alsó a legnehezebben fejlõdik, de kitartással az is meg fog látcani.Igyál sok vizet és egyél fehérjét, az segít izmosodni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!