Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok annak, (719 db)

Hogyan tudok annak utánajárni, hogy hogyan kerültem fel a BAR listára?

Legjobb válasz: Általában a KHR-tudakozványban közlik veled, hogy ki volt az adatszolgáltató, azaz melyik pénzintézed tette közre az adataidat a rendszerben. Innen pedig egyenes út a kérdésedre a válasz... Be kell menni az adott intézménybe és meg kell kérdezni, hogy mi az oka. Mivel õk voltak az adattovábbítók, így kutya kötelességük az adataiddal kapcsolatosan adatszolgáltatásra.

Általában a KHR-tudakozványban közlik veled, hogy ki volt az adatszolgáltató, azaz melyik pénzintézed tette közre az adataidat a rendszerben. Innen pedig egyenes út a kérdésedre a válasz... Be kell menni az adott intézménybe és meg kell kérdezni, hogy mi az oka. Mivel õk voltak az adattovábbítók, így kutya kötelességük az adataiddal kapcsolatosan adatszolgáltatásra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Ha hozzászólok valamihez, akkor hogyan tudom annak az értesítéseit letiltani?

Példa: A borsonline.hu oldalon az egyik hozzászólónak a bejegyzéséhez, hozzászóltam. Nem kellett volna, mert azóta, bárki hozzászól, jön a szemetelés! Kapom az értesítéseket, hogy xy és vuz hozzászólt. Igazából nem érdekel, hogy Kováts 2 Géza, mit akar mondani, és nem kívánom a facebook oldalamon azzal tölteni az idõmet, hogy a kéretlen értesítéseket olvassam. Tudom, hiba volt olyan helyen hozzászólnom ahol tettem, de ez már a múlté. Most a megoldás érdekelne, történetesen az, hogy a borsonline oldalon hozzászólók ne jelenjenek meg nálam mint értesítés! Meg lehet ezt valahogy oldani?

Legjobb válasz: leiratkozás

leiratkozás
A kérdező hozzászólása: Az rendben, hogy leiratkozás, de hol? Mert nem hírlevélre iratkoztam fel! Csak hozzászóltam az egyik hozzászóláshoz amire jönnek az értesítések. Szóval hol kell ezt a leiratkozást meg ejteni? Nekem a facebook új verziója van már és baromira nem tudom hol keressem.
Közvetlen a hozzászólás alatt keresd, egy sorban van a Tetszik, Megosztom stb-vel.

Total commander beállításban Segítsen valaki! Szeretném a Documantum and setting / local setting / Tempora internet fájlokat elérni. De a Documentum and setting könyvtárat nem tudom megnyitni. Hogy tudom beállítani?

Legjobb válasz: beállítások-általános beállítások-képernyõ-látszik a rejtett/system file pipa. A document and settings mappát meg bitzos hogy el tudod érni.

beállítások-általános beállítások-képernyõ-látszik a rejtett/system file pipa. A document and settings mappát meg bitzos hogy el tudod érni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megvan ez a beállitás..de mégsem nyitható a doc and setting mappa.... csak sipol egyet a gép és ennyi
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.


Olvastam valahol egy anime bemutatót és azt írták hogy "az" anime után sokan a sokktól csak ültek a gépnél és néztek maguk elé. Szóval mi lehet "az" anime? (mert a címét azt nem tudom)

horroros anime és jelentős a mondanivalója az biztos:D

Legjobb válasz: Az anime japánban eredetileg kifejezetten felnõtt mûfaj volt. Nem lennék meglepõdve, ha nem egy ilyen hatású lenne közöttük. Ennyi infóból ezért én sem tudok rákeresni.

Az anime japánban eredetileg kifejezetten felnõtt mûfaj volt. Nem lennék meglepõdve, ha nem egy ilyen hatású lenne közöttük. Ennyi infóból ezért én sem tudok rákeresni.
A kérdező hozzászólása: Sztem. nincs olyan nagyon sok...legalábbis nekem nem.Láttam már párat de ami tényleg olyan elgondolkodtató az csak a Shiki volt :DD De te így fejbõl nem tudnál valamit? :3 Nagyon gyorsan kéne :DD
Elfen Leid talán?
Bocsi az offért, de engem is érdekelne ez.
A kérdező hozzászólása: Nem az Elfen Lied de köszi ...
Lehetõségek, azok közül, amiket ismerek: - Death Note - School Days (sokkot a végétõl kaphattak...) - Code Geass (bár engem nem sokkolt le, de beszéltem már olyannak, akit igen) - Mirai Nikki - Szentjánosbogarak Sírja (ez egy Movie, szerintem ez a legesélyesebb)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy ezek közül volt....
Akkor passzolom. De igazából mindenkit más dolgok sokkolnak le, szóval rengeteget lehetne találgatni.

Akit szeretsz engedd el? ! Hogy tudod elengedni akit szeretsz? Hogy tudod azt mondani annak az embernek akit szeretsz, hogy menj?

Legjobb válasz: Nem erõszakolhatjuk rá magunkat másra. Másik meg az, hogy annak aki szerelmes megalázó lehet, hogy csak azért foglalkoznak vele mert õ akarja. Nekem nem egy rongybaba kell akinek nincs saját akarata. Még ezeket kifelejtettem.

Nem erõszakolhatjuk rá magunkat másra. Másik meg az, hogy annak aki szerelmes megalázó lehet, hogy csak azért foglalkoznak vele mert õ akarja. Nekem nem egy rongybaba kell akinek nincs saját akarata. Még ezeket kifelejtettem.
a sok sok bölcsességgel, és idézetekkel ellentétben amiket a nagy költõk írtak akik többnyire egyedül voltak és csak a múzsájuk volt aki felé csak ábrándoztak általában õk írtak ilyeneket! jó tény és való van benne igazság! DE!!! Akit szeretek, és imádok azért kézzel körömmel ragaszkodok és bármit megteszek, hogy az enyém legyen , akit szeretünk azért minden követ megmozgatunk!! Csak hogy mi is boldogok lehessünk!
Ha szeretsz valakit, engedd el!- mondta egy puhap*cs, a többi marha meg idézgeti...
A szeretet pont arról szól hogy a másik fontosabb mint önmagad. Ha pontosan tudod, hogy õ akkor lenne a boldogabb ha nem veled lenne, és õszintén szereted, akkor elengeded, hisz az õ bolfogságát fontosabbnak tartod a sajátodnál..
"Engedd el. Ha nem jön vissza, sosem volt a tiéd..."
Azert mondhatod ezt, mert az igazi szerelem nem a birtoklasrol szol.Ha valamihez ragaszkodsz, azt birtokolni akarod, ott tudni magad mellett, tehat azt akarod, hogy az a jo erzes amit okoz az mindig veled legyen. Ez nem szerelem. Az igazi szerelem 100%-os elfogadas. Elfogadod a masikat ugy ahogy van. Es barmennyire nehez is, de elengeded, ha menni akar.
9-es válaszoló vagyok. Lila nyuszi, teljesen egyetértek veled!! Ez így van!
Az én szívem is megszakadna, ha ilyet kellene mondanom a Páromnak, mert eszméletlenül ragaszkodom hozzá, fontosabb az életemnél.. DE! Ha tudom, hogy velem nem boldog, mással az lenne, akkor miért tartsam magam mellett? Ha nem boldog velem, akkor én se leszek az.. Persze nem mondanám könnyen, hogy "Menj és légy boldog azzal a másik lánnyal" Nagyon sokáig rágódnék a dolgon, de felesleges lenne magam mellett tartani, ha már nem szeret.. Egy nagyon szerelmes lány (22)
Elengedni sehogy... Engedni és elfogadni azt, hogy szeressen azt akit akar, szerintem ennyit jelent.
Én sem értem, hogy mondhatod annak az embernek aki neked a legfontosabb a világon, aki nélkül fél ember vagy, aki nélkül nem létezel, hogy (pl:) menj és légy boldog mással...
Én szakítottam vele.. de hosszú történet, és nem nagyon szeretek róla beszélni..
A kérdező hozzászólása: És miért nem te hagytad ott? Miért õneki kellett elengedni?
Az a tökéletes szeretet, ami nem birtokolni, elvenni akar, hanem adni a másiknak. Ha mással boldog lesz, akkor elengedem, hogy boldog lehessen, és örülök, hogy õ örül. Velem ezt megtették már egyszer, és hálával gondolok arra a személyre, aki engem így elengedett, pedig a mindene voltam.
Szeritnem a Kérdezõ nem írt elég adatot le az õ esetükrõl, így nem lehet válaszolni.

A Total Commanderben hogy tudom megnyitni a "documents and settings" mappát win 7-en?

endszergazdaként sincs jogosultságom hozzá.

Legjobb válasz: Windows 7-ben nincs "Documents and Settings", helyette az Users(magyarban Felhasználók) van. Persze a régi programok miatt van egy "Documents and Settings" nevû softlink a fájlrendszerben ami az Users-re mutat. Itt részletesen le van írva, hogy mik az XP és Win 7 alatti útvonalak: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/where-are-my-fil..

Windows 7-ben nincs "Documents and Settings", helyette az Users(magyarban Felhasználók) van. Persze a régi programok miatt van egy "Documents and Settings" nevû softlink a fájlrendszerben ami az Users-re mutat. Itt részletesen le van írva, hogy mik az XP és Win 7 alatti útvonalak: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/where-are-my-fil..
A kérdező hozzászólása: de az application data meg az ienek hol vannak?
Application Data: \Users\felhasználónév\AppData\Roaming Local Settings: \Users\felhasználónév\AppData\Local A legegyszerûbben úgy lehet elérni õket, hogy a Start menü keresõjébe be kell írni: %APPDATA% vagy %LOCALAPPDATA% és utána egy entert kell nyomni.

Hogyan tudok királyságot alapítani a Mount and Blade-ben?

Feltételezem a hűségeskümet vissza kell vonnom. Ha megteszem, romlani fog a hűbérurammal a kapcsolatom? Egy magyar rajongói oldalon azt olvastam, hogy 35-ös szintűnek kell lenni, viszont a wikia-n ilyet nem írt, sőt, azt írta, hogy nem túl szreencsés 5-ös szinten királyságot alapítani (vagy félreértettem). És hol, hogyan hozom majd létre a királyságot?

Legjobb válasz: Ha visszavonod az esküdet a húbéruraddal azt hiszem 20-szal romlik a kapcsolatod.A királyság alapításánál mindegy hanyas szintû vagy(persze minél nagyobb annál jobb).Foglalj el egy várat(vagy várost)úgy hogy senkinek sem vagy vazallusa és már kész is a királyságod.Majd folytasd a foglalásokat,szerezz vazallusokat stb.

Ha visszavonod az esküdet a húbéruraddal azt hiszem 20-szal romlik a kapcsolatod.A királyság alapításánál mindegy hanyas szintû vagy(persze minél nagyobb annál jobb).Foglalj el egy várat(vagy várost)úgy hogy senkinek sem vagy vazallusa és már kész is a királyságod.Majd folytasd a foglalásokat, szerezz vazallusokat stb.
Featured résznél az oldal legalján Apple ID, vagy pedig Beéllítások, áruház, apple ID.
A kérdező hozzászólása: Köszi, sikerült!

2011es msn-nél hogy lehet azt csinálni hogy pár ember számára ne legyen elérhető? Mert úgy tudom lehet ott olyat csinálni. Hogy csak annak legyek elérhető akinek akarom

Legjobb válasz: elrejted magad, és csak akivel beszélni akarsz, annál választod azt, hogy csak számára legyél elérhetõ, viszont ez új bejelentkezés után nem érvényes, szóval a tiltás funkciót törölték, és ezt felváltotta.

elrejted magad, és csak akivel beszélni akarsz, annál választod azt, hogy csak számára legyél elérhetõ, viszont ez új bejelentkezés után nem érvényes, szóval a tiltás funkciót törölték, és ezt felváltotta.
A kérdező hozzászólása: értem... és nevethogy lehet változtatni? mert régi msn-nél lehetett. de itt nem csak a saját nevemet írja ki!

GTA San Andreas-ban amikor kiírja a bal felső sarokban hogy: "«isztelet emelkedett - mostantól három fős andát irányíthatsz. "akkor hogyan tudom a bandát irányítani?

Legjobb válasz: Meg van adva két gomb (H és J azt hiszem), aminek nyomával magad mellé tudsz gyûjteni bandatagokat. Területfoglalásnál jön jól, mert egy kocsiba négyen is befértek, vagy az utcán is akár heten támogathatnak. Elvileg a játék kiírja hogy mikor mit nyomj, az egyik gombbal támadás parancsot lehet kiadni a többieknek, a másikkal visszavonulást. Minél nagyobb a tisztelet, annál több tag lehet a bandában.

Meg van adva két gomb (H és J azt hiszem), aminek nyomával magad mellé tudsz gyûjteni bandatagokat. Területfoglalásnál jön jól, mert egy kocsiba négyen is befértek, vagy az utcán is akár heten támogathatnak. Elvileg a játék kiírja hogy mikor mit nyomj, az egyik gombbal támadás parancsot lehet kiadni a többieknek, a másikkal visszavonulást. Minél nagyobb a tisztelet, annál több tag lehet a bandában.
A Grove Streeten menj oda a zöld kabátos alakokhoz, célozz rájuk, és nyomd meg az F betût. Ekkor követni fognak.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom..egyikõtök segígtségével sem mûködik..ha megnyomom az F-et akkor megveri õket ://
Nézd meg a beállításokban, hogy milyen betû van hozzárendelve.
Azt próbáltad, hogy kijelölöd a tagot a célzóval és benyomod a G-t? Utána a célpomtra egyetlen egyet lösz, utána utánafutnak.
az egér jobb gombjával célozz valamelyik bandatagra és nyomd meg a H-t
A kérdező hozzászólása: 5/6 köszi ez bejött.!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!