Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok a youtube- on, hogy (110 db)

Hogy tudok a youtube-on sebességet állítani?

az a baj hogy mikor nézek egy vidit nem tudom a beállításnál gyorsítani/lassítani csak a minõséget tudom állítani.

Legjobb válasz: Csak a HTML5 lejátszó használata esetén tudsz sebességet állítani. Itt tudod bekapcsolni: https://www.youtube.com/html5?hl=hu

Csak a HTML5 lejátszó használata esetén tudsz sebességet állítani. Itt tudod bekapcsolni: https://www.youtube.com/html5?hl=hu
A kérdező hozzászólása: köszi azt tudom de valamiért nem csinál semmit ott van hogy normál és ha átállítom mondjuk 0, 5-re akkor elkezdi püfferelni a vidit de pedig már be van töltve a fehér csík.:(

A YouTube-on hogyan tudok felvenni barátokat?

Régen fel tudtam de mióta megújult azóta nem (mer egy szar).

Legjobb válasz: http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=hu&answer.. Ezt találtam tudom sovány vigasz, de ez van.

http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=hu&answer.. Ezt találtam tudom sovány vigasz, de ez van.


Hogyan tudom a youtube-on letiltani a reklamokat a video elejen?

Legjobb válasz: AdBlock. Én mindig használtam, és a youtube reklámokról csak hallomásból tudok.

AdBlock. Én mindig használtam, és a youtube reklámokról csak hallomásból tudok.

A youtube-on hogyan tudom letiltani a csatornámra felíratkozókat?

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet. (Gondolom a „töröld magad a Youtube-ról” nem kielégítõ megoldás.) Ha publikus dolgokat töltesz fel, akkor nem hiszem, hogy számodra bármilyen problémát jelentene, ha valaki értesülni akar arról, ha feltöltesz valamit. Elvégre ezért töltöd fel publikus módon. Ha tiltani is lehetne, akkor is beteheti a csatornádat valaki a könyvjelzõi közé, és ugyanott vagyunk. Ha nem publikus dolgot töltesz fel, akkor meg a feltöltésnél kell beállítani, hogy ez privát videó, vagy nem listázott videó.

Szerintem nem lehet. (Gondolom a „töröld magad a Youtube-ról” nem kielégítõ megoldás.) Ha publikus dolgokat töltesz fel, akkor nem hiszem, hogy számodra bármilyen problémát jelentene, ha valaki értesülni akar arról, ha feltöltesz valamit. Elvégre ezért töltöd fel publikus módon. Ha tiltani is lehetne, akkor is beteheti a csatornádat valaki a könyvjelzõi közé, és ugyanott vagyunk. Ha nem publikus dolgot töltesz fel, akkor meg a feltöltésnél kell beállítani, hogy ez privát videó, vagy nem listázott videó.

Youtube-on hogy tudom a régi kinézetet visszarakni?

Mert valahogy egy másik kinézetet sikerüét beraknom f?ztek megjegyzést a profilomhoz és nem tudom megnézni :(:( pls help

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/cosmicpanda itt az "older version"-ra kattintva

http://www.youtube.com/cosmicpanda itt az "older version"-ra kattintva
A kérdező hozzászólása: jaj köszönöm :D:D

Hogyan tudom megnézni a YouTube-on, hogy melyek a legtöbbet hallgatott számok?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/charts/videos_views?t=a

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!

Youtube-on hogyan tudom a jogot átruházni az eredeti tulajdonosra?

Szerintem ez lehet a gond, mert csináltam az egyik Example számhoz klippet, amit fel szerettem volna tenni, de azt nem vettem figyelembe, hogy az övé a szám is és ezáltal a jog is, így a videót letiltották. Persze 11-en így is megnézték, de a legtöbb országban betiltották. Utólag odaírtam a leírásba, hogy az ? száma, meg a címét, meg hogy nem birtoklok semmit. Ennek már két napja, de nem történt semmi azóta sem. A videót viszont nem szeretném letörölni. HELP!!! O.O

Legjobb válasz: Nincs jogod semmilyen idegen mûvészeti alkotást feltölteni a youtube-ra. Sem zenét, sem képet. Akármit írsz oda, akkor sem. Semmilyen jogot nem kell átruháznod, mivel nem vagy semmilyen jog birtokában. Jogdíjért persze lehet megállapodást kötni az Artisjuson keresztül, hogy használhasd a dalt a saját videódhoz, de gondolom ez számodra nem reális opció. A videót törölni fogják. Ha nem akarod feladni, póbálkozz más videómegosztókkal (de a jogsértés mindenhol jogsértés, legfeljebb van, ahol nem lépnek).

Nincs jogod semmilyen idegen mûvészeti alkotást feltölteni a youtube-ra. Sem zenét, sem képet. Akármit írsz oda, akkor sem. Semmilyen jogot nem kell átruháznod, mivel nem vagy semmilyen jog birtokában. Jogdíjért persze lehet megállapodást kötni az Artisjuson keresztül, hogy használhasd a dalt a saját videódhoz, de gondolom ez számodra nem reális opció. A videót törölni fogják. Ha nem akarod feladni, póbálkozz más videómegosztókkal (de a jogsértés mindenhol jogsértés, legfeljebb van, ahol nem lépnek).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. :) Csak van fenn egy csomó videó, amihez ott van a dal, meg közben megy a karaokehoz a szöveg. Akkor õk most megvásárolták volna a jogot? O.o Meg a videóm még ugyanúgy fentvan és megnézik. O.O De igen, a jogot nem fogom megvásárolni. Annyit nem ér. :)
A kérdező hozzászólása: HELP!! :( Most komolyan le kellene törölnöm ezt a videót? Ezért csináltam? :( Mert tényleg nem értem, hogy akkor egy pár ember hogy tölti fel más zenekar számait úgy, hogy a szöveg ott a vidiben van... OOOOO.OOOOO
Igen, le kell. Ellenkezõ esetben youtube törli, jó eséllyel a profiloddal együtt. Az, hogy kinél szûrik ki ezeket a videókat, nagyrészt attól függ, hogy a jogok tulajdonosa (rendszerint a kiadó) milyen gyakorlatot követ a youtube-nál. Vannak kiadók, akik egyesével jelzik a yt-nál, hogy mely videót kifogásolják, mások viszont az elsõ panaszuknál jelzik, hogy minden további hasonló produktum törlését elvárják. Ha kaptál a youtube-tól figyelmeztetést, hogy törölni kellene, akkor ezt csak akkor kerülheted el, ha tudod bizonyítani, hogy a tartalom nem jogvédett, vagy jogosult vagy használni. Ezeket meg nyilván nem tudod bizonyítani.
A kérdező hozzászólása: Ez elkeserítõ :/ De azért köszönöm! :)

A youtube-on hogy tudom megnézni az én csatornámat, hogy hány videót néztem meg?

nevem youtube:Joe65347

Legjobb válasz: Lenni külföldi?

Lenni külföldi?
A kérdező hozzászólása: j
hát... 13 éves vagy... a videómegtekintés ott fent a youtube oldalon az nem azt jelenti h hány videót néztél meg hanem hogy a videókat amit feltöltöttél azokat hánszor nézték meg összesen.
A kérdező hozzászólása: jaa és honnal tudod hogy 13 vagyok ? :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!