Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok a youtube- on, (110 db)

Hogy tudok a youtube-on sebességet állítani?

az a baj hogy mikor nézek egy vidit nem tudom a beállításnál gyorsítani/lassítani csak a minõséget tudom állítani.

Legjobb válasz: Csak a HTML5 lejátszó használata esetén tudsz sebességet állítani. Itt tudod bekapcsolni: https://www.youtube.com/html5?hl=hu

Csak a HTML5 lejátszó használata esetén tudsz sebességet állítani. Itt tudod bekapcsolni: https://www.youtube.com/html5?hl=hu
A kérdező hozzászólása: köszi azt tudom de valamiért nem csinál semmit ott van hogy normál és ha átállítom mondjuk 0, 5-re akkor elkezdi püfferelni a vidit de pedig már be van töltve a fehér csík.:(

Hogyan tudom a youtube-on letiltani a reklamokat a video elejen?

Legjobb válasz: AdBlock. Én mindig használtam, és a youtube reklámokról csak hallomásból tudok.

AdBlock. Én mindig használtam, és a youtube reklámokról csak hallomásból tudok.

Hogy tudok a YouTube-on dalokhoz, klippekhez kommentárt fűzni?

Legjobb válasz: Ha regisztrálod magad az oldalon, be kell hozzá lépni.De fogalmam nincs, hogy kell ott regizni, próbáltam már, de nem sok sikerrel.

Ha regisztrálod magad az oldalon, be kell hozzá lépni.De fogalmam nincs, hogy kell ott regizni, próbáltam már, de nem sok sikerrel.
Regisztrálj(fent jobb felsõ sarok, Sign up)(belépsz, Sign in), aztán írj lentre...majd Post Comment-re katt.


Hogyan tudok 720p HD-t felvenni Hypercammal, hogy az a youtube-on is 720p legyen? (Fontos, mert egy netes játékot videózok és látszania kell a szövegnek. Ja, és Movie Makerrel rakom alá a zenét. )

Legjobb válasz: Felveszed Hypercammal/remélem 720pHD vagy 1080pFullHD felvételeket készit!/ és egyszerûen feltöltöd. A YouTube serverére olyan minõségben töltõdik, amilyenben feltöltöd. Ha "sima" 720pHD felvételt készitesz, de mégis fullHD-ban akarod feltölteni, akkor feltöltés elõtt át kell konvertálnod full HD-ra. Erre nagyon jó a Windows Live Movie Maker, amely csak wmv fájlt produkál, de ez nem akadály. Betöltöd ebbe a videot és a fullHD-ba konvertálási mentést választod. Feltöltés kontrollja: 1./ Belépsz, jobboldalt felül Felh.nevedre klikk, kinyilik és Saját videoimra klikk és a video cime után olvashatod a feltöltött minõséget. 2./ Vagy ha a video linkjére kattintva elõjön a video, akkor annak jobb alsó részén általában 360p jelenik meg, mely kb. normálnak felel meg. De ha rákattintasz, akkor elõjönnnek azok a minõségek, amelyekkel a videod nézhetõ. Ha legfelül ott olvasod az 1080pHD-t, akkor a technika mai legjobb minõségével töltötted fel A fenti programmal lehet nem HD minõségû felvételbõl is HD-t konvertálni és feltölteni, de ennek nem sok értelme van.

Felveszed Hypercammal/remélem 720pHD vagy 1080pFullHD felvételeket készit!/ és egyszerûen feltöltöd. A YouTube serverére olyan minõségben töltõdik, amilyenben feltöltöd. Ha "sima" 720pHD felvételt készitesz, de mégis fullHD-ban akarod feltölteni, akkor feltöltés elõtt át kell konvertálnod full HD-ra. Erre nagyon jó a Windows Live Movie Maker, amely csak wmv fájlt produkál, de ez nem akadály. Betöltöd ebbe a videot és a fullHD-ba konvertálási mentést választod. Feltöltés kontrollja: 1./ Belépsz, jobboldalt felül Felh.nevedre klikk, kinyilik és Saját videoimra klikk és a video cime után olvashatod a feltöltött minõséget. 2./ Vagy ha a video linkjére kattintva elõjön a video, akkor annak jobb alsó részén általában 360p jelenik meg, mely kb. normálnak felel meg. De ha rákattintasz, akkor elõjönnnek azok a minõségek, amelyekkel a videod nézhetõ. Ha legfelül ott olvasod az 1080pHD-t, akkor a technika mai legjobb minõségével töltötted fel A fenti programmal lehet nem HD minõségû felvételbõl is HD-t konvertálni és feltölteni, de ennek nem sok értelme van.

Hogyan tudom megváltoztatni youtube-on a csatornám nevét?

Most a saját nevem fut rajta, de szeretnék egy tematizált oldalt létrehozni, amihez mérten egy egyedi csatorna-nevet szeretnék kreálni.

Legjobb válasz: Saját név alatt felhasználó nevet értek, viszont egy XY Channel-t szeretnék létrehozni.

A kérdező hozzászólása: Saját név alatt felhasználó nevet értek, viszont egy XY Channel-t szeretnék létrehozni.
A kérdező hozzászólása: Pl.: Közzétette: DumaRagu, dátum: 2012.11.17. Csatorna neve: Az Arc Nélküli Manus
Ha már egyszer beállítottál egyet akkor már sehogy marad az a lehetõség hogy új gmail fiók aztán yt-n választasz egy nevet Ha még nem változtattál: http://kepfeltoltes.hu/130415/paint01_www.kepfeltoltes.hu_.png

Egyszerűen nem tudok rájönni, hogyan lehet a Youtube-on beállítani a terjesztést? HELP!

Már töltöttem fel millió videót, de az utolsó az nincs engedélyezve mobilra. " Terjesztés Nem, ez a videó ne legyen elérhet? mobiltelefonokon és TV-n. " Minden egyéb videónál a terjesztés után az van: "Mindenhol" Na ezt az opciót hol lehet kiválasztani? Már átnyálaztam mindent, de nem találom. HELP!

Legjobb válasz: gondolom a videoszerkesztõ menüben.

gondolom a videoszerkesztõ menüben.
Most néztem meg, én sem találom ennek a beállításnak a módosítási lehetõségét :) Elõzõ voltam.

Az Adobe Flash Playert be tudom állítani úgy, hogy csak a YouTube-on mûködjön?

Más oldalakon nincs szükségem flash player-re, és sokszor belassítják a gépemet a reklámok.

Legjobb válasz: Két böngészõ alkalmazás blokkolja a reklámok többségét, a maradék párat manuálisan adblock -al te is blokkolhatod. [link] [link]

Két böngészõ alkalmazás blokkolja a reklámok többségét, a maradék párat manuálisan adblock -al te is blokkolhatod. [link] [link]

Hogy tudom lementeni a youtube-on található Titok c. anyagot?

Tudtok olyan oldalt, linket, ahonnan letölthetem?

Legjobb válasz: Youtube-ról Atube Catcher-rel vagy Youtube Downloader-rel tudsz videókat letölteni.

Youtube-ról Atube Catcher-rel vagy Youtube Downloader-rel tudsz videókat letölteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Még annyiban tudnál segíteni, hogy miért áll meg a letöltés kb. a 3/4-énél? Már többször elindítottam, és nagyjából ugyanott minden alkalommal megáll... (2M-s netem van, nem túl gyors...).
Adj linket, megpróbálom letölteni, legfeljebb átküldöm. Mivel dolgoztál?

A Youtue-on gameplay videókat készítek, hogyan tudom aktiválni a bevételszerzést ezeknél a videóknál?

Gameplay videókat szoktam készíteni általában.Mostanában keresett meg a Youtube, hogy legyek YT partner. A kérdésem az lenne, hogy valamilyen jogi akadályba ütközike az, ha én ezeknél a videóknál aktiválom a bevételszerzést.

Legjobb válasz: Nem youtube partner leszel csak olyan ember a youtubeon aki google hirdetéssel tud pénzt szerezni ha téged a youtube keres meg hogy youtube partner legyél ahhoz elég nagy "hírnév" kell. Amúgy amúgy a 2. al próbálkozz bár nem hiszem hogy elfogadják.

Nem youtube partner leszel csak olyan ember a youtubeon aki google hirdetéssel tud pénzt szerezni ha téged a youtube keres meg hogy youtube partner legyél ahhoz elég nagy "hírnév" kell. Amúgy amúgy a 2. al próbálkozz bár nem hiszem hogy elfogadják.
Változtass hátteret, mert fullhdban hányás ahogy ismétlõdik.
A kérdező hozzászólása: Kedves Prohiaprofi! Úgy látjuk, videóid egyre népszerûbbek a YouTube-on. Örülünk, ha felhasználóink sikeresek, ezért szeretnénk felajánlani a lehetõséget, amellyel videóidat bevételszerzésre használhatod fel. Ehhez elõször is állítsd be a fiókodat bevételszerzésre a Fiókbeállítások lapon, majd állítsd be bevételszerzésre az erre alkalmas videóidat a Videokezelõ lapon. Jó szórakozást, és sok szerencsét kíván: A YouTube csapata Ezt a levelet értelmeztem félre, köszönöm a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!