Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok a (44810 db)

Hogyan tudom a mélyharapásomat kezelni?

Az állam befelé áll egy kicsit, és ez nem szép

Legjobb válasz: Sürgõsen keress fel egy fogszabályzót..nem tudom mennyi idõs vagy, de minél elõbb annál job!

Sürgõsen keress fel egy fogszabályzót..nem tudom mennyi idõs vagy, de minél elõbb annál job!
Te magad sehogy sem tudod kezelni, viszont egy fogszabályzásra szakosodott fogorvos igen. Valamilyen fogszabályzó készülékkel (rögzített vagy kivehetõ, a helyzet súlyosságától és kezelhetõségétõl függõen) nagyon szépen korrigálni tudja ezt az elváltozást. Nekem sem volt rendben a harapásom, ezt a fogszabályzásommal egy idõben tökéletesen rendbehozták.
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok. Mennyi ideig kell használni a fogszabályzót?
Akkor pont ideális lenne. Kb 1 évig szokott fent lenni, de ez egyénfüggõ, ezt csak fogorvos tudja megmondani neked egy vizsgálat után.
A kérdező hozzászólása: És ha példáúl rossz az egyik fogam, azt nem fogja bántani?
Hogy rossz? Rossz helyen van? Vagy lyukas?
A kérdező hozzászólása: példáúl ha baj van velük. Pl: nekem a lensõ fogambõl egy pici levan törve és fáj. ha hideget érzek, vagy meleget
Valószínû hogy a fogzománcod sérült, mindenre választ kapsz a dokitól. Nem jártok iskolafogászatra? Onnan már el kellett volna hogy küldjenek egy specialistához. Nagyon szépen rendbe tudják ezt tenni. Csak kérlek arra figyelj, ha éjszakait kapsz, ne vedd komolytalanul! Eleinte fura lesz, de hidd el 1 hét alatt megszokod, és éjszaka nem látja senki. Használd lelkiismeretesen, mert csak így éred el a szép fogakat!De a szép fogaidat mondjuk egy fél év múlva dicsérni fogják.

Hogyan tudom a táblagépemen az alkalmazások hátterét megváltoztatni?

Hogy például a tabomra levan töltve a skype és nem kék a háttere hanem mondjuk zöld.

Legjobb válasz: csak ha értesz az Android programozáshoz, akkor tudod megváltoztatni, akkor sem biztos hogy minden alkalmazásnál lehetséges

csak ha értesz az Android programozáshoz, akkor tudod megváltoztatni, akkor sem biztos hogy minden alkalmazásnál lehetséges


Hogyan tudom a bal lábamat fejlszteni fociban, hogy jobban lőjjek, passzoljak vele?

Hogyan tudom a paszadást-levételt gyakorolni, ha egyedül vagyok?

Legjobb válasz: az edzõdet kérdezd, õ jobban tudja

az edzõdet kérdezd, õ jobban tudja
Falnak paszolgass, nekem ezen a téren szerencsém van. mind két lábam viszonylag jó, mármint tudok mind 2vel lõne passzolni stb. De az is segít ha edzésen probálod a bal lábad használni, azzal basszolsz dekázol, lõsz, vagy haverokkal lementek a pályára és ott "hülyéskedésbõl" ballal játszol.
fal jó ötle, és hasznos. B*szd neki a bogyót, aztán vedd le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) azért írtam, hogy egyedül vagyok, mert nem járok edzésre, és jelenleg barátokkal sem tudok menni, egy pár hónapig
persze, csak az életben nem tudod mindezt bizonyítani ...

Hogyan tudom a kamera felvételének felbontását megváltoztatni?

Fel szeretnék venni valamit a kamerámmal, úgy, hogy a felbontása 1280x720 legyen, de ilyen lehetősége nincs a kamerának. ( próbáltam állítgatni a kamerán a felbontást, de nem lehet). Hogyan tudnám átrakni 1280x720 -ra a gépen? Vagy nem lehet? Eleve olyan kamera kellene, ami a nekem megfelelő felbontásban vesz fel?

Legjobb válasz: Hát ha nincs benne olyan beállitási lehetõség akkor sehogy. Esetleg pcn át tudod konvertálni oyan felbontásra.

Hát ha nincs benne olyan beállitási lehetõség akkor sehogy. Esetleg pcn át tudod konvertálni oyan felbontásra.
A kérdező hozzászólása: Azt szeretném! A PC-men szeretném átállítani, de hogyan tudnám, és milyen programmal?
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a megoldást! Ha valakinek még ez a problémája: http://www.youtube.com/watch?v=GHsTnLSND-Y

Hogyan tudom a facebookot megszüntetni véglegesen?

Legjobb válasz: Adatvédelmi beállitások-biztonság -fiók felfüggesztése! Ha valamennyi ideig nem lépsz be,törlik! Így tudom.

Adatvédelmi beállitások-biztonság -fiók felfüggesztése! Ha valamennyi ideig nem lépsz be, törlik! Így tudom.
A kérdező hozzászólása: Így tudttam én is de sajna sokan mondják hogy nem törlik.vagy másnak sikerült már ez??????
Nem tudom, hogy másnak sikerült -e így, de az biztos, hogy nem találnak rád.Ha csak Te saját magadat vissza nem aktiválod!

Hogy tudom a birsalmát összedarabolni, vagy darálni? Tippek?

Már nem érzem a kezem -késsel kezdtem- és van úgy 50-60 kg. Qrva kemény!

Legjobb válasz: NEm tudom, mit akarsz belöle, de ha valami módon fözöd is, akkor jobb ELÖBB megfözni és csak utána darabolni.

NEm tudom, mit akarsz belöle, de ha valami módon fözöd is, akkor jobb ELÖBB megfözni és csak utána darabolni.
Ebbõl alighanem cefre lesz..)) Hasonló mennyiséget készítettünk egy pajtásommal õsz végén. Én egy kis bárdot(!) használtam, amivel négy-hat felé vágtam az almákat, majd a 32-es elektromos darálón, 10-es furatú tárcsán átengedtük. Így is volt vagy 3 órás akció. Az áram fogyasztáson felül, jelentõs újbor fogyasztással is számolni kell.))
A kérdező hozzászólása: Így lesz, köszi!
Húsvágó deszkán nagykéssel kettévágtuk, majd a felet pofával le, és a cikkeket belõle szintén nagykéssel. Persze ez még így két kézzel is embert-asszonyt próbáló meló.
Négybe-nyolcba vágtam õket mosás után és nagylyukú reszelõn nekifogtam reszelni. Egy fazék lekvár lett belõle, nem volt olyan vészes munka. Persze több kiló az más.

Hogyan tudom a 3G-s netet 4G-re váltani galaxy s3-omon?

Nem tudom hogy ez lehetséges a telefonomban vagy új sim kártyát kell igényelnem?

Legjobb válasz: Itthon forgalmazott Galaxy S III az tud 4G/LTE-t? Biztos? Nem csak 3.5G-t (HSDPA) tudja?

Itthon forgalmazott Galaxy S III az tud 4G/LTE-t? Biztos? Nem csak 3.5G-t (HSDPA) tudja?
Az elsõ jól mondja. Itthon nem az LTE képes Galaxy S3 van forgalomban. Itthon is forgalomban lévõ Galaxy S3 csak a HSPA+ szabványt tudja aminek a maximális sebessége 21 Mbit/s .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!