Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok WMV fájlt (5 db)

Hogy tudok egy . MSWMM fájlt "átírni" . Wmv fájlba?

windows movie maker-t használok és ha elmentem nem engedi feltenni youtube-ra. de nem tudom hogy hogy kell átkonvertálni.

Legjobb válasz: Az csak a projekt fájl, a videót még nem készitetted el. Mentsd el a kivánt felbontásban és beállitásokkal és megkapod a wmv-t, ezt már töltheted ytubera.

Az csak a projekt fájl, a videót még nem készitetted el. Mentsd el a kivánt felbontásban és beállitásokkal és megkapod a wmv-t, ezt már töltheted ytubera.
Movie Maker-ben fájl/filmfájl mentése.

Hogyan tudok átkonvertálni WMV fájlt Xvid formátumba, mivel van 2 asztali lejátszóm, de egyik sem támogatja a WMV-t. Vagy talán célszerübb azonnal DVD formátumot választanom?

Legjobb válasz: Sok ilyen létezik, kisérletezni kell:) Googlebe beírod, hogy "wmv to avi" és ki fog jönni pár lehetõség.Valszeg meg kellene venni õket, de erre is van már megoldás:) ezzel a programmal sok formátumba lehet konvertálni: http://www.winavi.com/en/video-converter/video-converter.htm

Sok ilyen létezik, kisérletezni kell:) Googlebe beírod, hogy "wmv to avi" és ki fog jönni pár lehetõség.Valszeg meg kellene venni õket, de erre is van már megoldás:) ezzel a programmal sok formátumba lehet konvertálni: http://www.winavi.com/en/video-converter/video-converter.htm
próbáld meg super video konverterrel, az csomó mindent tud. http://www.erightsoft.net/SUPER.html
Írd DVD formátumba, vagy használj NERO programot.


Mivel tudok megnyitni egy ősrégi . Wmv videó fájlt, hogy a hang és a kép is menjen?

2 különböz? lejátszóban le tudom játszani az egyikben a hangot, másikban a videót, de így nem túl praktikus.

Legjobb válasz: Windows Media Player? http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/Codecs-frequentl..

VLC media player

WMV kiterjesztésű videó fájlokat milyen kodekkel, vagy lejátszóval tudom úgy lejátszani, hogy hang is legyen alatta (Windows 7 64 bites oprendszer alatt)?

Legjobb válasz: Én kmplayert használok. Tökéletesen lejátszik bármit külsõ codec nélkül is, csak a beállításaiban kell kipipálni a belsõ audio dekoder/belsõ video dekoder fülön mindent.

Én kmplayert használok. Tökéletesen lejátszik bármit külsõ codec nélkül is, csak a beállításaiban kell kipipálni a belsõ audio dekoder/belsõ video dekoder fülön mindent.
Akárhogy nézem, a KMPlayer nem ajánlott a W7-re. Ha wmv a fájl, akkor az Microsoft Windows termék, tehát a legegyszerûbb lejátszani Micsosoft Windows termékkel, azaz Windows Média Player-el. De kiváló a VLC Player is, melyben már nagyon sok kodek van, igy Codec Packot se kell letölteni. A Windows Média Player-t tartalmazza a W7, ha nincs rajta: http://szoftverbazis.hu/szoftver/windows-media-player-11--ma.. A VLC Média Player pedig itt: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/vlc-media-player-v1-0-0..
Mégis miért ne lenne jó a Kmplayer? :) Mióta Sevenem van, azóta azt használom, és tökéletesen mûködik. Ugyanaz, minta VLC, ugyanúgy beépített codec-ekkel, csak egy kicsit csicsásabb.
Lehet, hogy abból gondoltad, hogy a szoftverbázison nem írják, hogy jó arra is. Itt a hivatalos honlap, ott szerepel: http://kmplayer.en.softonic.com/
VAlóban a Szoftverbázisban néztem meg, ott nem irja. Ez van. DE változatlanul kitartok amellett, hogy a WMP után a WLC MÉdia Player a legjobb a kérdezõnek.
A vlc valóban egy kitûnõ player, ez vitathatatlan. Én csak azt mondom, hogy a kmplayer sem rosszabb. Mindenkinek ezt a kettõt szoktam ajánlani. Wmp-t már nem sorolnám ide, mert önmagában alkalmatlan sok formátum lejátszására, külsõ codec is kell. Azokban meg általában benne van az mpc, ami jobb nála. Természetesen itt most csak videokrol van szó. Zenéhez, , bár kmplayer és vlc is lejátssza õket, léteznek specifikusan szakosodott lejátszók. winamp, aimp2, foobar, jetaudio...stb. Bár ezekre nem mindenkinek van szüksége.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!