Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok WMV (19 db)

Windows movie maker-re készített MOV file-t hogy tudok WMV-be átkonvertálni?

úgy hogy pl egy olyan géppel is le tudjam a filmet játszani, amin nincs movie maker

Legjobb válasz: Movie Makerrel lehet .mov-ot csinálni? :-O

Movie Makerrel lehet .mov-ot csinálni? :-O
Movi maker csak wmv-ben dolgozik.Elõszörr MOV-ot konvertálsz és utána be a mivi makerbe. Konvertáláshoz akár FormatFactory
A kérdező hozzászólása: õõõ...azt hiszem igen...
visszarakod movie makerbe, és elmented wmv-be? movie maker helyett sztem más vidiszerki is viszi a .mov-t (erre csak gugli tudja a választ)

Hogyan tudok wmv-ből avit csinálni? Van valakinek hozzá progija?

Legjobb válasz: Ehhez konvertáló program kell. Én a Xilisoft video converter ultimate nevû programot ajánlom, például a szoftverbázis.hu oldalon vagy torrent esetleg warez oldalakon ezer számra találsz konvertáló programokat.

Ehhez konvertáló program kell. Én a Xilisoft video converter ultimate nevû programot ajánlom, például a szoftverbázis.hu oldalon vagy torrent esetleg warez oldalakon ezer számra találsz konvertáló programokat.
Azzal is, vagy FormatFactory...ingyenes, magyar.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!

Hogyan tudok átkonvertálni WMV fájlt Xvid formátumba, mivel van 2 asztali lejátszóm, de egyik sem támogatja a WMV-t. Vagy talán célszerübb azonnal DVD formátumot választanom?

Legjobb válasz: Sok ilyen létezik, kisérletezni kell:) Googlebe beírod, hogy "wmv to avi" és ki fog jönni pár lehetõség.Valszeg meg kellene venni õket, de erre is van már megoldás:) ezzel a programmal sok formátumba lehet konvertálni: http://www.winavi.com/en/video-converter/video-converter.htm

Sok ilyen létezik, kisérletezni kell:) Googlebe beírod, hogy "wmv to avi" és ki fog jönni pár lehetõség.Valszeg meg kellene venni õket, de erre is van már megoldás:) ezzel a programmal sok formátumba lehet konvertálni: http://www.winavi.com/en/video-converter/video-converter.htm
próbáld meg super video konverterrel, az csomó mindent tud. http://www.erightsoft.net/SUPER.html
Írd DVD formátumba, vagy használj NERO programot.


Hogyan tudok lehúzni egy klippet wmv-ben?

Konkrétan ezt szeretném:

Legjobb válasz: töltsd le firefox beépített pluginnal "DownloadHelper" ezzel is lehet konvertálni de nem tudom WMV-be konvertál e. ha nem akkor a letöltés utána a FormatFactory progival átkonvertálod azzá ami kell ez talán megfelelõ megoldás. nem vagyok otthon nem tudom megnézni

töltsd le firefox beépített pluginnal "DownloadHelper" ezzel is lehet konvertálni de nem tudom WMV-be konvertál e. ha nem akkor a letöltés utána a FormatFactory progival átkonvertálod azzá ami kell ez talán megfelelõ megoldás. nem vagyok otthon nem tudom megnézni
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszcsi a gyors valaszt! :*

Hogy tudok egy . MSWMM fájlt "átírni" . Wmv fájlba?

windows movie maker-t használok és ha elmentem nem engedi feltenni youtube-ra. de nem tudom hogy hogy kell átkonvertálni.

Legjobb válasz: Az csak a projekt fájl, a videót még nem készitetted el. Mentsd el a kivánt felbontásban és beállitásokkal és megkapod a wmv-t, ezt már töltheted ytubera.

Az csak a projekt fájl, a videót még nem készitetted el. Mentsd el a kivánt felbontásban és beállitásokkal és megkapod a wmv-t, ezt már töltheted ytubera.
Movie Maker-ben fájl/filmfájl mentése.

Hogyan tudok HD videókat (AVI, WMV, MP4, FLV) egyszerűen kisebb felbontásra konvertálni?

Milyen program kell hozzá és miket kell beállítani?

Legjobb válasz: FormatFactory A kimenet beállítása alatt tudod a felbontás állítani.

FormatFactory A kimenet beállítása alatt tudod a felbontás állítani.

Xbox 360 slimmel xvid stb filmeket hogy tudok megnézni? Vagy csak a dvd formátumot játsza le? Próbáltam átkonvertálni wmv formátumra filmet de nem indult el

Legjobb válasz: Felrakod a filmet pendrive-ra, aztán a video libraryból meg elindítod. A live-ról mondjuk kell hozzá update.

Felrakod a filmet pendrive-ra, aztán a video libraryból meg elindítod. A live-ról mondjuk kell hozzá update.

Hogyan tudok avi, flv, wmv videókat átkonvertálni amv-re?

Csak ezt az amv formátumot képes lejátszani a kütyüm, sajnos. Az is kellemes lenne, ha a youtube-ról letöltött videót rögtön ebbe a formátumba hozná ki.....valami letölt? konvertáló progi.

Legjobb válasz: http://amv-convert-tool.en.softonic.com/

DVD VOB kiterjesztésű videót hogyan, mivel tudok WMV-re átalakítani?

Fenti kiterjesztésű 371 MB nagyságú videót szeretnék kicsinyíteni, feltölteni weblapra, YouTube beágyazással. Eddig még csak WMV kiterjesztéssel dolgoztam, Windows Movie Makerrel, de ezt nem tudja átalakítani, kezelni. Mivel próbálkozzak?

Legjobb válasz: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html

A vob kiterjesztést írd át mpg-re, aztán szerkesztheted a Movie Makerrel. Ha netán több hangsávot tartalmaz, akkor át kell konvertálnod. Erre és még sok másra is jó a :Free Video Converter. ***** .* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!