Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok Média (362 db)

Én az ilyet VLC media player-rel tudom lejátszani(felirattal). Katt VLC media playerre (azon belül) Video --> Feliratsáv
Elsõ te mirõl beszélsz? Most mondja hogy NINCS rajta feliratsáv, hanem külön fájlba töltött le feliratot. Gyakorlatilag akármelyik playernek tudnia kéne külsõ forrásból feliratot behúznia, keress valami olyasmit hogy felirat/subtitle (nem tudom milyen nyelvû), vagy open vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: SIKERULT! a megoldás : nem egyezett teéjesen a avi és a felirat neve, valamit elnézhettem, mindkettõnek a 01 nevet attam: ebbe kicsi az esély hogy rontok, és látja. KÖSSZÖNÖM

Hogy tudom kiválasztaní a nyelvet Windos Media Playeren?

Tudom, hogy buta kérdés, de ennyire nem értek hozzá. Letöltöttem egy filme, és szól a spanyol és a magyar hang is. Nem akarom kiírni, és egyenl?re nem is tudom, a laptop-on szeretném megnézni, kérem segítsen valaki.

Legjobb válasz: A Windows Media Player nem igazán tudja kezelni a dual audio-s filmeket, használj hozzá másik lejátszót, pl. Media Player Classic-ot, vagy KmPlayert.

A Windows Media Player nem igazán tudja kezelni a dual audio-s filmeket, használj hozzá másik lejátszót, pl. Media Player Classic-ot, vagy KmPlayert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! A Media Player Classic jól játsza le.


Windows Media Markerbe hogyan tudok berakni Media Player Classicos videót? Nem akarja engedni!

Legjobb válasz: Ezt hogy gondolod? Mindkettõ videólejátszó, olyan nincs, hogy egy videó csak egy videólejátszóhoz jó. A fájl kiterjesztése a fontos, lehet, hogy nincsenek megfelelõ codec-ek felrakva. Amúgy én a VLC Media Player-t ajánlom, a kodekek fel vannak telepítve alapból, és rengeteg formátumot lejátszik.

Ezt hogy gondolod? Mindkettõ videólejátszó, olyan nincs, hogy egy videó csak egy videólejátszóhoz jó. A fájl kiterjesztése a fontos, lehet, hogy nincsenek megfelelõ codec-ek felrakva. Amúgy én a VLC Media Player-t ajánlom, a kodekek fel vannak telepítve alapból, és rengeteg formátumot lejátszik.

Hogy tudok elindítani zenét ubuntun? (banshee media player)

Legjobb válasz: Média/Média importálása. Ott felvehetsz mappákat vagy csak fájlokat is.

Média/Média importálása. Ott felvehetsz mappákat vagy csak fájlokat is.

Hogyan tudom átállítani a nyelvet Windows Media Playerbe (több lent)?

Szóval berakom a videót,de egyszerre szól angolul és magyarul,ami elég idegesít?,mert egyik se szól halkabban. A \\\'lejátszás-hang és szinkronnyelvekben\\\' csak olyan van,hogy alapérmezés,és ott hiába állítom magyarba,nem jobb. A vidik DualDubok. Légyszi,valaki tud segíteni? Csak ne azt mondjátok,hogy töltsek le inkább BS Playert,meg KMPlayert meg nem tom milyen pléjört.. KÖSZI!

Legjobb válasz: én ugyanezt az utat végijártam. És bizony azt tudom tanácsolni Neked hogy tölts le egy másik lejátszót (mondjuk BS), ami kezeli a dualdubot, mivel a media player erre képtelen. Ilyen egyszerû.

én ugyanezt az utat végijártam. És bizony azt tudom tanácsolni Neked hogy tölts le egy másik lejátszót (mondjuk BS), ami kezeli a dualdubot, mivel a media player erre képtelen. Ilyen egyszerû.

Segítség! Windows Media Player-el képkockát hogyan tudok elmenteni videoból? Nagyon fontos!

Vagy tudtok valami más programot,amivel egy képkockát ellehet menteni képfájlba videoból?HE£P!

Legjobb válasz: Windows Media Player Classic-kal Alt + I (mint Imre) VLC-ben Ctr+Alt+S, BSPlayer-ben Shift + P, KMPlayer-ben pedig Ctrl+G-vel tudunk menteni egy képet a filmbõl.

Windows Media Player Classic-kal Alt + I (mint Imre) VLC-ben Ctr+Alt+S, BSPlayer-ben Shift + P, KMPlayer-ben pedig Ctrl+G-vel tudunk menteni egy képet a filmbõl.
Inkább használj olyan progit, ami képes rá. VLC player például. Ingyenes és sokat tud... http://www.videolan.org/vlc/index.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, máris kipróbálom! :) )

Hogy tudok windows media player lejátszóhoz feliratot rendelni?

a film meg a felirat külön van a felirat srt formátumú kösziii :)

Legjobb válasz: Nevezd át a feliratot ugyanarra a névre, mint amilyen a film, pl. film.avi film.srt Ha ez nem jön be, használj jobb lejátszót, pl. VLC Media Player, ennél elég ráhúzni a feliratot a lejátszóra, vagy videó/feliratsáv alatt tudod megnyitni.

Nevezd át a feliratot ugyanarra a névre, mint amilyen a film, pl. film.avi film.srt Ha ez nem jön be, használj jobb lejátszót, pl. VLC Media Player, ennél elég ráhúzni a feliratot a lejátszóra, vagy videó/feliratsáv alatt tudod megnyitni.
A kérdező hozzászólása: köszi, megoldottam :D rájöttem, hogy nem azonos a fájlnév :D köszi mégegyszer :)

Amikor bemásolom a cd-t a win media playerrel, akkor mp3-ba menti a merevlemezre. Hogy tudom megcsinálni hogy az eredeti wav formátumba mentse?

win xp

Legjobb válasz: megnyitod windows mediaplayer>fenti menüben eszközök>beállítások> zene bemásolása>bemásolási beállítások>alkalmaz>ok http://www.kepfeltoltes.hu/view/130309/windows_media_player_..

megnyitod windows mediaplayer>fenti menüben eszközök>beállítások> zene bemásolása>bemásolási beállítások>alkalmaz>ok http://www.kepfeltoltes.hu/view/130309/windows_media_player_..
Amúgy miért akarod wav-ba menteni? Tömörítetlen wav hatalmas, helypazarlás az egész.
A kérdező hozzászólása: Mert 1000GB-os HDD-m van és sok szabad hely van rajta, szóval nekem mind1.
Nyomós ok, tegyük tele a hdd-t, úgyis van hely XD. Ha nem akarsz a minõségen rontani, akkor is inkább flac-be tömörítsd, mint wav-ba, mert a flac veszteségmentes, de mégsem akkora, mint a wav.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!