Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok üzenetet küldeni (83 db)

Hogyan tudok uzenetet kuldeni ipod touch 4G-n es hogzan tudok rajta facetimeozni?

akarhogy probalom sehogy se tudom se az uzenetet pedig elmeletileg lehet emailre kuldeni se a face timeot aki tudja es ipod touch tulajdonos legszives segitsen!

Legjobb válasz: Elõszõr is az a legfontosabb, hogy akinek küldöd, az is rendelkezzen facetimeot vagy imessage-t használó készülékkel. Amennyiben ez teljesül, úgy a beállításokban te is beállítod, hogy imessage és facetime használat...majd az üzeneteknél annak az email címét írod be, akinek akarod küldeni az üzenetet. Egyébként, ha a telefonkönyvedben van valaki, aki használja az imessaget vagy a facetimeot, azt magától felajánlja az ipod.

Elõszõr is az a legfontosabb, hogy akinek küldöd, az is rendelkezzen facetimeot vagy imessage-t használó készülékkel. Amennyiben ez teljesül, úgy a beállításokban te is beállítod, hogy imessage és facetime használat...majd az üzeneteknél annak az email címét írod be, akinek akarod küldeni az üzenetet. Egyébként, ha a telefonkönyvedben van valaki, aki használja az imessaget vagy a facetimeot, azt magától felajánlja az ipod.
A kérdező hozzászólása: Igen a masik is rendelkezik de akkor neki is felkell vennie engem a listara es csak azutan enged mint a skypon?mert en mar felvett se nemsikerult es akkor az uzenet ea face time is ugyanugy mukodik?

Facebookon ha van egy gyerek aki csak a képeit annak mutassa aki ismerőse annak hogy tudok üzenetet küldeni?

Legjobb válasz: Mutatja. A két dolog nem függ össze, mert külön lehet beállítani az üzenetküldés lehetõségét, és külön a tartalom láthatóságát. Ha õ letiltotta az idegenektõl való üzenetek fogadását, akkor nem tudsz neki üzenni. Ettõl függetlenül vagy látod a képeit, vagy azt sem.

Mutatja. A két dolog nem függ össze, mert külön lehet beállítani az üzenetküldés lehetõségét, és külön a tartalom láthatóságát. Ha õ letiltotta az idegenektõl való üzenetek fogadását, akkor nem tudsz neki üzenni. Ettõl függetlenül vagy látod a képeit, vagy azt sem.

Hogyan tudom üzenetet küldeni egy mac címre?

Legjobb válasz: Hm? Interneten keresztül sehogy, ott routolás IP-cím alapján megy. MAC-et címzésre csak közvetlenül két állomás között használnak.

Hm? Interneten keresztül sehogy, ott routolás IP-cím alapján megy. MAC-et címzésre csak közvetlenül két állomás között használnak.


Hogyan tudok üzenetet küldeni Magyarországból Afrikába?

Magyarországrol Gabonba (Afrika) nem tudok üzenetet küldeni, viszont hívni es hivast illetve uzenetet fogadni igen. Mindenhogy probaltam mar, a t-mobilban nem tudjak mi a gond. Koszonom a segitseget elore is!

Hogyan tudok üzenetet küldeni a facebooknak?

Legjobb válasz: például írsz nekik egy emailt???

például írsz nekik egy emailt???
A súgóközpontból lehet nekik hibajelentést és javaslatot is küldeni, de magyarul hiába írsz...
A kérdező hozzászólása: Öö hát na akkor ez ugy lenne hogy üzenetet akarok küldeni a fcebooknak mert feltörték a facebookom és jelszot váltottak és ezt szeretném velük közölni és beszkennelném a személyim és akkor tudnák hogy az az én facebookom! De nem tudom hogyan küldjek nekik üzenetet ://

Outlook expressnél hogy tudok üzenetet küldeni anyunak akinek a munkahelyén ez le van töltve?

nekem is megvan ez a program. beírtam a nevét. (nincs semmi @ meg freemail meg ilyenek) És nem akarja elküldeni

Legjobb válasz: Én még sosem hallottam ilyenrõl. Ez email küldõ program, nem Chat.

Én még sosem hallottam ilyenrõl. Ez email küldõ program, nem Chat.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de attól még elküldhetné
Szerintem te arra gondolsz hogy meg lehet adni emberek nevét és emailcímét a címjegyzékben, és utána amikor legközelebb írsz neki, akkor elég csak a nevet beírni. Ezt a címjegyzék menüpont alatt találod.
A kérdező hozzászólása: Nem, én úgy értem hogy beírom a munkahelyén kapott emailt és nem küldi el. Azt írja hogy nem sikerült elküldeni.

Hogyan tudok üzenetet küldeni a facebooknak?

Mi az e-mail címük? Egyszer?en sehol nem találom. :(

Legjobb válasz: még nem csináltak e-mailt

még nem csináltak e-mailt

Hol tudom beállítani hogy csak az ismerőseim tudjanak üzenetet küldeni facebookon?

Legjobb válasz: Adatvédelmi beállítások- Idõvonal és megjelölések- itt beállítások szerkesztése.

Adatvédelmi beállítások- Idõvonal és megjelölések- itt beállítások szerkesztése.

Hol tudom facebookon beállítani, hogy csak az ismerőseim tudjanak üzenetet küldeni nekem?

Vagy azt,hogy 1 bizonyos ember ne tudjon küldeni üzenetet nekem?

Legjobb válasz: Adatvédelmi beállításoknál, vagy letiltod azt a személyt

Adatvédelmi beállításoknál, vagy letiltod azt a személyt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!