Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok üzenetet (394 db)

Hogyan tudok uzenetet kuldeni ipod touch 4G-n es hogzan tudok rajta facetimeozni?

akarhogy probalom sehogy se tudom se az uzenetet pedig elmeletileg lehet emailre kuldeni se a face timeot aki tudja es ipod touch tulajdonos legszives segitsen!

Legjobb válasz: Elõszõr is az a legfontosabb, hogy akinek küldöd, az is rendelkezzen facetimeot vagy imessage-t használó készülékkel. Amennyiben ez teljesül, úgy a beállításokban te is beállítod, hogy imessage és facetime használat...majd az üzeneteknél annak az email címét írod be, akinek akarod küldeni az üzenetet. Egyébként, ha a telefonkönyvedben van valaki, aki használja az imessaget vagy a facetimeot, azt magától felajánlja az ipod.

Elõszõr is az a legfontosabb, hogy akinek küldöd, az is rendelkezzen facetimeot vagy imessage-t használó készülékkel. Amennyiben ez teljesül, úgy a beállításokban te is beállítod, hogy imessage és facetime használat...majd az üzeneteknél annak az email címét írod be, akinek akarod küldeni az üzenetet. Egyébként, ha a telefonkönyvedben van valaki, aki használja az imessaget vagy a facetimeot, azt magától felajánlja az ipod.
A kérdező hozzászólása: Igen a masik is rendelkezik de akkor neki is felkell vennie engem a listara es csak azutan enged mint a skypon?mert en mar felvett se nemsikerult es akkor az uzenet ea face time is ugyanugy mukodik?

Hogy tudok üzenetet írnia Facebookon olyasvalakinek, aki nem az ismerősöm, és idővonalas profilja van?

Legjobb válasz: Ha engedélyezte, hogy ne csak ismerõsök tudjanak üzenetet küldeni neki, akkor ugyanúgy, mintha ismerõsöd lenne. Ha nem engedélyezte, akkor sehogy. Ha ismered, jelöld ismerõsnek. Ha van közös ismerõsötök, akkor rajta keresztül üzenj, megindokolva, hogy milyen ügyben akarod felvenni vele a kapcsolatot. Esetleg keress más kommunikációs forrást.

Ha engedélyezte, hogy ne csak ismerõsök tudjanak üzenetet küldeni neki, akkor ugyanúgy, mintha ismerõsöd lenne. Ha nem engedélyezte, akkor sehogy. Ha ismered, jelöld ismerõsnek. Ha van közös ismerõsötök, akkor rajta keresztül üzenj, megindokolva, hogy milyen ügyben akarod felvenni vele a kapcsolatot. Esetleg keress más kommunikációs forrást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, végülis megoldottam, a barátjának írtam. egyébként britek, tehát annyira nem egyszerû, közös ismerõs is kizárt ugye.. De ilyet... Hirdet valamit a neten, nem ad hozzá e-mail címet, csak facebook linket, erre ott meg nem lehet neki írni, de még bejelölni sem... hülye az ilyen?
Hogy lehet az hogy felfüggesztik a facebookot?? Mennyi idõre szokták ezt tenni???
#3: Ha kérdésed van, tedd fel kérdésként.

Hogyan tudok üzenetet sim kártyára áthelyezni? Nokia 6300

van egy telefonom, kiakarom cserélni a sim kártyámat egy másikra, de ha kicserélem a másikra benne maradnak az üzik persze már csak telószámot ír ki és nem nevet. Nokia6300ám van

Legjobb válasz: Nem az üzeneteket kell áthelyezni, hanem a névjegyeket - a régi kártyáról a telefonra.

Nem az üzeneteket kell áthelyezni, hanem a névjegyeket - a régi kártyáról a telefonra.
A kérdező hozzászólása: akkor kérlek szépen írd le részletesen elejétõl a végéig. köszönöm. mert nem sikerül :)
A telefonkönyvben keresd, telefonszámok másolása, ilyesmi néven. A lépéseket nem tudom, 3310 óta nem volt Nokiám.
A kérdező hozzászólása: okés köszi :) megcsináltam :)
Szívesen. :)


Facebookon ha van egy gyerek aki csak a képeit annak mutassa aki ismerőse annak hogy tudok üzenetet küldeni?

Legjobb válasz: Mutatja. A két dolog nem függ össze, mert külön lehet beállítani az üzenetküldés lehetõségét, és külön a tartalom láthatóságát. Ha õ letiltotta az idegenektõl való üzenetek fogadását, akkor nem tudsz neki üzenni. Ettõl függetlenül vagy látod a képeit, vagy azt sem.

Mutatja. A két dolog nem függ össze, mert külön lehet beállítani az üzenetküldés lehetõségét, és külön a tartalom láthatóságát. Ha õ letiltotta az idegenektõl való üzenetek fogadását, akkor nem tudsz neki üzenni. Ettõl függetlenül vagy látod a képeit, vagy azt sem.

Nokia Lumia 520 telefonon facebookon hogy tudok üzenetbe képet küldeni?

Legjobb válasz: nálam (WP7.8/Optimus 7) Ha megnyitom a Facebook-ot, és belemegyek a chat menübe, majd azon belül megnyitok egy pérbeszédet, akkor ott a szövegdoboz mellett, a bal alsó sarokban van egy kis kamera ikon, amire ha rákattintok, megnyílik a képgaléria.

nálam (WP7.8/Optimus 7) Ha megnyitom a Facebook-ot, és belemegyek a chat menübe, majd azon belül megnyitok egy pérbeszédet, akkor ott a szövegdoboz mellett, a bal alsó sarokban van egy kis kamera ikon, amire ha rákattintok, megnyílik a képgaléria.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen csak nekem az a gáz vele hogy rákattintok és nem nyit meg semmit olyan mint ha rá se kattintottam volna
ez akkor szokott elõfordulni, amikor nem app-ról használod, hanem neten keresztül nyitod meg. próbáld meg telepíteni a facebook app-ot. ott már ott lesz...

Hogyan tudom üzenetet küldeni egy mac címre?

Legjobb válasz: Hm? Interneten keresztül sehogy, ott routolás IP-cím alapján megy. MAC-et címzésre csak közvetlenül két állomás között használnak.

Hm? Interneten keresztül sehogy, ott routolás IP-cím alapján megy. MAC-et címzésre csak közvetlenül két állomás között használnak.

Nokia Lumia 800 telefonon facebookon hogy tudok üzenetbe képet küldeni? Van vagy 6 féle facebook a telefonomon, de egyiken se lehet, valami ötlet?

Legjobb válasz: a marketen fenn van a nokia xress böngészõ. Azt szedd le, azzal ha a m.facebook ra feljelentkezel ott az özeneteknél a szövegküldés alatt ott lesz a képküldésmezõ is.

a marketen fenn van a nokia xress böngészõ. Azt szedd le, azzal ha a m.facebook ra feljelentkezel ott az özeneteknél a szövegküldés alatt ott lesz a képküldésmezõ is.

Hogyan tudok üzenetet küldeni Magyarországból Afrikába?

Magyarországrol Gabonba (Afrika) nem tudok üzenetet küldeni, viszont hívni es hivast illetve uzenetet fogadni igen. Mindenhogy probaltam mar, a t-mobilban nem tudjak mi a gond. Koszonom a segitseget elore is!

M. Facebook-ról hogy tudok üzenetben képet küldeni?

Legjobb válasz: Galéria -> kép - > megosztás -> facebook

Galéria -> kép - > megosztás -> facebook
Vagy e-mail-ben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!