Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok belinkelni (26 db)

A moly.hu-n hogy tudom belinkelni az olvasást?

Kérlek segítsetek, mert nem tudom,hogy hol van, pedig sok helyen kérik az olvasási linket... Köszi!

Legjobb válasz: Profilod - Olvasmányaim - Ott rákattintasz a megfelelõ könyvre - És ott a kis kék nyíl, ami az olvasáshoz vezet.

Profilod - Olvasmányaim - Ott rákattintasz a megfelelõ könyvre - És ott a kis kék nyíl, ami az olvasáshoz vezet.
A kérdező hozzászólása: Kösziii! :D

Ha dropboxra feltettünk egy fájt, azt hogy tudjuk belinkelni más oldalakra?

Legjobb válasz: hát bemásolod a kép linkjét oda ahova akarod.

hát bemásolod a kép linkjét oda ahova akarod.

Hogy tudom belinkelni a saját oldalam a teszveszen az eladó áruimhoz?

Több helyen láttam, hogy saját oldalam katt ide, és ha rákattintok megjelenik, kezd? vagyok, és nem tudom, hogy lehet odalinkelni, segítenétek?


Van egy mindenkilapja.hu-s portálom, és nem tudom hogyan tudok Beilleszteni (nem belinkelni) videót. Hogy csináljam?

A videóknál van egy olyan, hogy "embed" és utána egy nagyon hosszú kódsorozat, és ha beillesztem azt, lementem, akkor nem is az, hogy nem jeleníti meg a videót, hanem a szövegdobozban meg se jelenik! Olyan mintha be se illesztettem volna semmit.

Legjobb válasz: mert a forráskódba kell beillesteni!!

mert a forráskódba kell beillesteni!!

Hogyan tudok vm-t "belinkelni"?

Pl.ha magánlevélbe szeretnék küldeni vk-nek vm-t,amit olvastam és ?t is érdekelheti,v egy fórumra feltenni egy a témához kapcsolódó dolgot?

Legjobb válasz: :) úgy tudod, hogy megnyitod amit be akarsz linkelni oldalt, és felül az url címet kimásolod azt a http://... stb részt, ezt beilleszted a levélbe, õ meg rákattint és megnyílik neki az oldal. ha képet akarsz linkelni mondjuk és nem az egész oldalt, akkor a képre jobb gomb tulajdonságok, url címet ugyanúgy kimásolod és beilleszted ahova szeretnéd.

:) úgy tudod, hogy megnyitod amit be akarsz linkelni oldalt, és felül az url címet kimásolod azt a http://... stb részt, ezt beilleszted a levélbe, õ meg rákattint és megnyílik neki az oldal. ha képet akarsz linkelni mondjuk és nem az egész oldalt, akkor a képre jobb gomb tulajdonságok, url címet ugyanúgy kimásolod és beilleszted ahova szeretnéd.
[url]http://www........ [/url] Egyes fórumokon így tudsz linkelni. Rá kell kattintani az URL gombra, akkor beszúrja, hogy [url][/url] és közé kell másolni a címet.

Hogy tudok képet vagy videót belinkelni?

Leginkább a kép érdekelne.Légyszi alaposan írjátok le hogy hogyan kell.Kép kijelölése,aztán hogy teszem be stb stb.

Legjobb válasz: Ahova beírod, hogy www.valami.hu arra az egészre rákattintasz jobb klikkel (természetesen azután, hogy megtaláltad a képet), aztán rányomsz a másolásra, aztán ahova be akarod illeszteni jobb klikk beillesztés. Ennyi.

Ahova beírod, hogy http://www.valami.hu arra az egészre rákattintasz jobb klikkel (természetesen azután, hogy megtaláltad a képet), aztán rányomsz a másolásra, aztán ahova be akarod illeszteni jobb klikk beillesztés. Ennyi.
http://www.kepfeltoltes.hu/ ►tallózás ►kiválasztod a képet amit felszeretnél tölteni ►legörgetsz az egérrel és rákatintansz a , , feltölt'' feliratra és már fel is töltötte a képet ►Direkt link a képhez ►és csak bemásolod a linket ahova szeretnéd remélem érthetõen letudtam írni :)

Dreamweaver CS4-el hogyan tudok egy adott területet belinkelni?

Tegyük fel egy téglalapot vagy egy kört akarok elhelyezni, amibe ha belekattintanak, átvezérli õket a következõ aloldalra.

Legjobb válasz: [link] [link]

[link] [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Hogyan tudom ezt belinkelni facebook-ra?

A youtube-on van egy playlist, amit be akarok linkelni. Úgy akarom, hogy mind a 30 zene benne legyen, és egymás után játszódjanak le a facebook profilomon, ugyanúgy, mint a youtube-on. De, ha belinkelem, akkor csak egy számot linkel be.

Hogy tudom a ciklus.hu-n megnézni táblázatszerűen a hőgörbémet, (mint amilyet Ti is szoktatok ide belinkelni)?

Legjobb válasz: A naptáraknál a normál nézetben bejelölöd, hogy mettõl meddig volt menzeszed (naptár, egérklikk, ciklus hozzáadása). Így már a diagrammoknál a ciklusdiagramon már látszódik a ciklusod elsõ napja, amit számol. A napokra ráklikkelve tudsz hozzáadni infókat (hõmérséklet, ovu/terhestesz, nyák, megjegyzés, stb...)

A naptáraknál a normál nézetben bejelölöd, hogy mettõl meddig volt menzeszed (naptár, egérklikk, ciklus hozzáadása). Így már a diagrammoknál a ciklusdiagramon már látszódik a ciklusod elsõ napja, amit számol. A napokra ráklikkelve tudsz hozzáadni infókat (hõmérséklet, ovu/terhestesz, nyák, megjegyzés, stb...)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A DIAGRAMOK felírat alatt van, hogy Ciklus-diagram és arra kattints rá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!