Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok, hol vásárolni (39 db)

Hogyan tudok, és hol vásárolni oldalkocsit, egy Suzuki 800-as Intruderre? Persze a vizsga lehetőség is érdekel.

Legjobb válasz: Hogy vásárolni hol lehet, nem tudom, de a vizsgához összeépítési engedély kell és utána hatósági vizsgára kell vinni a motort. Legalábbis mifelénk, de most nem térek ki a bürokráciában tapasztalható anomáliákra...

Hogy vásárolni hol lehet, nem tudom, de a vizsgához összeépítési engedély kell és utána hatósági vizsgára kell vinni a motort. Legalábbis mifelénk, de most nem térek ki a bürokráciában tapasztalható anomáliákra...

Elszakadt a sátramban a gumikötél (Quechua T2 típusú sátor), mivel nem járok Decathlonba hogy tudom jól olcsón megjavítani, hol tudok ilyen vagy ehhez való erős gumikötelet vásárolni?

Kérem segítsen aki tud, mert nincs pénzem új sátorra és erre hétre kellene a sátram, azt meg nem szeretném hogy gumikötél nélkül szétfújja a sátram a szél :( Kérem aki tud segítsen!

Legjobb válasz: Kérdés milyen gumikötél van benne? Esetleg gatyagumit tudok javasolni az ilyen 1-1,5 mm-es hengeres belül vastag gumi, kívül cérnaszállal borítva. Textilboltokban kapni.

Kérdés milyen gumikötél van benne? Esetleg gatyagumit tudok javasolni az ilyen 1-1, 5 mm-es hengeres belül vastag gumi, kívül cérnaszállal borítva. Textilboltokban kapni.


Jelenleg hol tudok, hol lehetséges OTP vagy egyéb más részvényt úgy vásárolni, hogy materiális formában nálam maradjon a részvény, és minél kisebb és egyszeri illetéket kelljen csak fizetni?

Nincs folyamatos jövedelmem, hallgató vagyok, de havonta 1-2 részvény vásárlásával szeretnék a későbbiekben egy kis plusz tartalékot felhalmozni.

Legjobb válasz: Havi 1-2 részvényt? :D Sehol.

Havi 1-2 részvényt? :D Sehol.
Szerintem nem érné meg havi 1-2 részvényt venni minden hónapba ki kellene fizetned az illetéket.
Én is csak azután vettem 100 ezer forintért részvényt, hogy felhalmoztam más formában 550 ezer forint tartalékot (kötvényben, készpénzben, bankban). Plusz tartalékot felhalmozni nem részvényben kell. Oda csak olyan pénzt tegyél, aminek az elvesztése nem fájna. 19/F, szintén egyetemista.

HOl tudok vásárolni (vagy hogy tudok késziteni) ÉLÖ CSAPDÁT? (lent böv)

Hol tudok vásárolni élö csapdát ? (egyik oldalon bemegy az (pl) egér a bemlévö "csöben " a kapmora akasztott sajtott rágja becsapodik az ahol bejöt és benne marad sértetlenül az egér ) Vagy hogy kell késziteni ?

Legjobb válasz: Apukám azt csinálta, hogy a befõttes üveg egyik oldala alá rakott egy diót, az egér meg ha rossz oldalról próbálkozik bent ragadt.(Kihúzza ugye a diót és ráesik az üveg, bent szorul.) De egy-két próbálkozás után ezzel a módszerrel sikerült neki elkapnia. Van hogy egy egérrel tovább kell próbálkozni, mert van amikor nem "jó" oldalról húzza ki :P :)

Apukám azt csinálta, hogy a befõttes üveg egyik oldala alá rakott egy diót, az egér meg ha rossz oldalról próbálkozik bent ragadt.(Kihúzza ugye a diót és ráesik az üveg, bent szorul.) De egy-két próbálkozás után ezzel a módszerrel sikerült neki elkapnia. Van hogy egy egérrel tovább kell próbálkozni, mert van amikor nem "jó" oldalról húzza ki :P :)
Az egér ragasztó állatkínzás, ahogy szabadulni próbál, a bõrét is lenyúzza a nyomorult. Jobb a csapda. Ez a vödrös módszer nekem mûanyag vödörrel nagyon bejött, szotyit teszünk bele.
De miért nem jó az egér ragasztó?:D Egy karton papír-ra nyomsz, vagy nem tudom, elkenyed, közepébe, dió v. sajt, 1-1, 5 éjszaka alatt ha van egered belemegy!
Kedves Kérdezõ! Mi a garázsban fogtunk egeret, de nagyon egyszerû módszerrel: elõször is minden csábító kaját kipakoltunk a garázsból. Aztán egy fém vödör aljára tettünk egy marék vegyes magot (hörcsögtáp), egy részét mozsárban kicsit megtörtük, így jobban illatozott. A kis butus éjjel beugrott, jól bezabált, de a sima, csúszós falon már nem bírt kijönni, a kiugrásban meg a magas fal akadályozta. Ha az udvaron engeded el, jó eséllyel már estére bent lesz megint a házban. Vidd jó messzire, lehetõleg szántóföldre, ott kaja és "rokon" is van bõven.
A gözü védett, ezek a szép aranybarnák. Ha betéved egy ilyen, elviszem mezõgazdasági területekre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat , ha minden igaz sikerül megtalálni a megfelelö megoldást :) A terveim az egérel ? Hát nem tudom megölni biztos nem fogom mert nem lenne hozzá szivem de sztem ki viszem az udvarba és elengedem vagy valami háztol meszi helyre
Ha elkaptad az egeret, akkor mik a terveid vele a továbbiakban?
Jónéhány éve vettem élvefogó csapdát. Aluminiumból van, kör alakú az alja, elhúzva nyitható. Felül sûrû háló boritja, a tetején van egy lyuk, alatta befelé hajló hosszú tüskékkel. Ha belebújik, kijönni már nem tud. Én fürtös kölest teszek bele, mert itt mezei egerek vannak (barnák).
Nekünk ilyen (is) volt, a Bricostore-ban vettük. De az egerünk miután belakmározott, minden egyes alkalommal eltûnt belõle! Nem tudjuk, hogyan, elég sûrû volt a rács, de mégis csak a becsapódott ajtót és a lerágott csonkot láttuk. A ragacsra is fanyalodtunk miután már felzabálta a fél konyhát és a dühünk az állatszeretetünk fölé kerekedett. Na, azon meg átrepült. Ekkor kezdtünk el az interneten keresgélni, és találtunk egy egérbarát csapdát, amit rögtön el is készítettünk egy erõs genotherm dosszié segítségével, és ez megfogta! http://www.youtube.com/user/TheBetterMouseTrap#p/u Sok sikert!
Mindenképp egér csapda kell, házban?udvaron, ezeket lécci írd le!
értem:S

Kedves Olvasóm! Keresgéltem a neten, milyen játék konzolom lehetett anno. A SEGA után szintén sárga kazis gépem volt. Odáig eljutottam, hogy ez egy NINTENDO NES. Hol lehet beszerezni ilyet és hozzá sárga kazit tudok hozzá vásárolni?

Legjobb válasz: ROM-nak hívják, NES ROM ként keress rá. Talán Vaterán vagy ilyen helyeken elvétve még van. Többnyire ezeket lementették számítógépre és emulátor programmal a PC tudja kezelni, játszhatsz vele ha letöltöd a netrõl.

ROM-nak hívják, NES ROM ként keress rá. Talán Vaterán vagy ilyen helyeken elvétve még van. Többnyire ezeket lementették számítógépre és emulátor programmal a PC tudja kezelni, játszhatsz vele ha letöltöd a netrõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Hogyan és hol tudok és érdemes OTP részvényt vásárolni?

Tudok úgy részvényt venni hogy nem kell megbízási díjat fizetni? illetve hogy érdemes, hogy az egyéb ilyen költségek minimálisak legyenek? 100000.Ft körüli összegben gondolkodom, mivel teljesen kezd? vagyok. Az OTP mennyi éves osztalékot fizetett legutóbb? Mibe érdemes még fektetni ami rövidtávon jól jövedelmezhez? Várom az ötleteket tanácsokat

Legjobb válasz: egy vigéctõl. rendelsz egyet az otpben.

egy vigéctõl. rendelsz egyet az otpben.
Megbízási díjat mindenhol kell fizetni de az benkfügõ hogy mennyit. 100000 ft ha tõzsdézni akarsz elég kevés fõleg rövidtávon nem valószínõ hogy pozitív eredményed lessz!
és a budapesti parketten sajnos csak arany van a befektetési certifikát kategóriában. A turbó certifikátokkal vigyázzal, kemény dolog dolog 3-6-szoros tõkeáttétellel spekulálni, ez már valahol "szerencsejáték".
Érdeklõdj a többi banknál, és hasonlítsd össze az aján latokat. Az paróbetûsöket is. Én az OTP-vel nem kezdenék, mert az a legrosszabb bank.
igaza van 9:33 asnak, befektetésre az a jó. az értékpapírok kinnt vannak a tüzsdén és bukhatnak, ráadásul most sz*rba van az unio bedölnek országok
Hány fõs szerver kéne?
A kérdező hozzászólása: töb szervert szeretnék és darabonként 100 slotos
Hali Szerintem rakj össze egyet. Jobban megéri. A MineCraft eszi a ramot szóval Minimum 8GB ram. Összerakásból úgy értem hogy egy komolyabb gépet.
A kérdező hozzászólása: már van egy saját szerverünk készül a kliens ünk és nem akarjuk bérelni mag a pénz is mingyárt meg van rá csak joban megéri ithonról futattni 10 szervert mint bérelni
A kérdező hozzászólása: 3 dik válaszoló szerinted kb menyibe kerülne öszerakni?
Otthoniak közül nincs olyan internet eléreés, ami szerverekhez alkalmas. A szélessávú otthoni kapcsolatok megbízhatatlanok, és sávszélesség korláttal rendelkeznek. Ráadásul 24/7-ban futtatni egy erõs gépet sokba kerül, ezár lenne jonn egy virutális szerver, aminek az árában benne van a bérelt vonal is.

Hol tudok az interneten vásárolni, hogy az utánvételi díj ne legyen vagy csak olcsó?

pl pokr.hu az elég jó és olcsó viszont az utánvétel 1980Ft és úgy már nem is éri meg

Legjobb válasz: hát én is szoktam az ilyen oldalakt nézegetni, tényleg nem olcsó! Na de attol függ mit szeretnél venni? Én regeltem anno egy aukciós oldalra, soksok mindent megtalálok ott olcsón és csak a postát kell fizetni! Az pedig változó, attol függ mekkora a sulya amit vettem. Általában 200-800Ft is terjed de persze van ami olcsobb és ha nehezebbet rendelsz az pedig drágább! Ha gondolod elküdöm a linket! Mit is szeretnél ugy általánosságban vásárolni? :)

hát én is szoktam az ilyen oldalakt nézegetni, tényleg nem olcsó! Na de attol függ mit szeretnél venni? Én regeltem anno egy aukciós oldalra, soksok mindent megtalálok ott olcsón és csak a postát kell fizetni! Az pedig változó, attol függ mekkora a sulya amit vettem. Általában 200-800Ft is terjed de persze van ami olcsobb és ha nehezebbet rendelsz az pedig drágább! Ha gondolod elküdöm a linket! Mit is szeretnél ugy általánosságban vásárolni? :)
Teszveszen és vaterán magánszemélyektõl rendelhetsz, így maximum 500 forint lehet a posta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Vaterát azt ismerem. Amúgy logikai játékokat vennék.
Postaköltség nélkül nálam is tudsz venni logikai játékokat: http://www.zsibvasar.hu/?op=art_list&u=62340 Az egyedi rubik kockák nagyon érdekesek...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!