Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok, hol (3831 db)

Mit tegyek, hogy tudja hol az alvó helye?

Most 7 hetes a kiskutyám, és vettünk neki nagyon szép "kutyaágyat" nagy,puha,tiszta és szép. Van benne takaró, játék minden amit csak el lehet képzelni.. Általában 10-11 fele szoktam kikapcsolni a tv-t. Mindig nézem alszik-e már, és ? is ugyanígy..látom,h mindig sunyin figyel, mikor nem nézek oda és akkor kimászik az "ágyából", oda áll az ágyam elé nyüszít, és néz bociszemekkel.. visszaküldöm, visszamegy. Kikapcsolom a tv-m, és akkor meg felcsimpaszkodik mellém..ha leakarom rakni kapaszkodik a karomba..Tényleg nincs szívem, mert éjjel meg sem mozdul.. és alszik mint egy kis angyal..

Legjobb válasz: Tudod, a kutyák igen kitartóak tudnak lenni. Ha te eldöntötted, hogy a helyén aludjon, akkor bármilyen boci szemeket használ, vissza a helyére. Kicsi a kutyád még. Nem fogja azonnal tudomásul venni a szabályt. Ha csak egyszer is engedsz neki, õ gyõz.

Tudod, a kutyák igen kitartóak tudnak lenni. Ha te eldöntötted, hogy a helyén aludjon, akkor bármilyen boci szemeket használ, vissza a helyére. Kicsi a kutyád még. Nem fogja azonnal tudomásul venni a szabályt. Ha csak egyszer is engedsz neki, õ gyõz.
A kérdező hozzászólása: Akkor gyõzött már egy párszor..:/ Olyan nehéz neki ellenállni..
Hát így nem is fog menni. Semmi baja nem lesz a kutyusnak, ha külön alszik, sõt meg is kell tanulnia, hogy egyedül nyugoban kell lennie, és aludnia kell. Hidd el, semmi baja nem lesz akkor sem, ha egy ajtóval kijjebb teszed a kiságyacskájával együtt. Pár éjszaka sír, de ha nem reagálsz rá, megszokja, és a helyén fog aludni. Ha mindig megesik a szíved, akkor nincs mit tenni, õ nyilván jobban szeretne veled aludni a meleg és puha ágyikóban hozzád bújva.

Hogyan tudom/hol tudom megnézni hogy valakivel végleg megszakatt a kapcsolat (töröltük egymást) msn-en?

Legjobb válasz: Állítólag MessengerDiscovery-t fölteszed és a partnereden jobbklikk-->MessengerDiscovery-->Contact information-ba belemész kiírja, nekem nem sikerült tesztelni mert nem szoktak letiltani(:P), de mûködhet.

Állítólag MessengerDiscovery-t fölteszed és a partnereden jobbklikk-->MessengerDiscovery-->Contact information-ba belemész kiírja, nekem nem sikerült tesztelni mert nem szoktak letiltani(:P), de mûködhet.

Otp- kártyám van már nagyon rég óta és szertnék belépni az internetbankba hogy tudok hol találom a jelszót, azonositót, számla ezeket kéri nem tudok belépni . _?

Legjobb válasz: Az Otp direkt szerzõdéseden van rajta az azonosító és a számlaszám is ( bár utóbbi rajta van pl. a számlakivonatokon is.), a jelszót írásban nem kapod meg, de a szetzõdés aláírásakor te választod ki. Ha nincs (meg az ) Otp direkt szerzõdésed, akkor menj be a bankba! Ha elfelejtetted a jelszót, szintén.

Az Otp direkt szerzõdéseden van rajta az azonosító és a számlaszám is ( bár utóbbi rajta van pl. a számlakivonatokon is.), a jelszót írásban nem kapod meg, de a szetzõdés aláírásakor te választod ki. Ha nincs (meg az ) Otp direkt szerzõdésed, akkor menj be a bankba! Ha elfelejtetted a jelszót, szintén.


Hogyan tudok/hol találhatok olyan naptárat, amelyben tudom x-elni az eltelt napokat?

Jó lenne, ha valaki tud konkrét kódot (pl HTML) hogy kirakhassam honlapra, vagy hasonló.

Legjobb válasz: Visszaszámláló jó lesz?

Visszaszámláló jó lesz?
A kérdező hozzászólása: akár :)
Általában szét kell szedni a gépet hozzá.
le kell álltalában szedni az egyik oldalát
A kérdező hozzászólása: k9öszönöm a válaszokat :)

SonyEricsson Xperia X8-amon beléptem a facebookra, de kijelentkezni hogy tudok? HOL TALÁLNÉK OLYAN GOMBOT AMIVEL KILÉPTET? KÉRLEK SEGÍTS

Most így folyamatosan bevan lépve a facebook, és félek hogy ez veszi le a pénzt is. nemtudom hogykell kijelentkezni:(nincs sehol olyan gomb... és nemtudom hogy most így veszi -e le a pénzt... ÁÁ:(kérlek segítsetek

Legjobb válasz: Ha T-Mobile- os vagy, akkor ingyenes a Facebook a telefonodról. Ha az sms- ben kapott webcímen mentél fel [www.0.facebook.com], akkor semennyit nem von le. Egyébként meg menj a lap legaljára, ott vannak olyanok, hogy Beállítások, Kijelentkezés <--- erre nyomj rá :)

Ha T-Mobile- os vagy, akkor ingyenes a Facebook a telefonodról. Ha az sms- ben kapott webcímen mentél fel [www.0.facebook.com], akkor semennyit nem von le. Egyébként meg menj a lap legaljára, ott vannak olyanok, hogy Beállítások, Kijelentkezés <--- erre nyomj rá :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, sajnos Telenoros vagyok tehát nem ingyenes. és hát angol. próbáltam alulra menni de sehol semmi kijelentkezés:( nemtudom remélem hogy így nem veszi a pénzt......
Minek is olyan telefon gyereknek, amit képtelen kezelni? Talán kapcsold ki.
Ha a beépített facebook kliensre gonolsz akkor Menü gomb (ez X8 esetén a bal oldali gomb) és akkor elõjön egy menü ahol már ki tudsz jelentkezni (logout)
A kérdező hozzászólása: köszi sikerültttt!!!!
nem biztos hogy pénzbe kerül. mert ha úgy mész fel facebook-ra hogy wifivel akkor nem kerül semmibe
Ha van 1 routered ami WiFi antennás akkor a telefonba belépsz a Beállítások/Wifi-hez és csatlakozol a routerhez.Minden ingyenes lesz.(AXN Player, Youtube és a Facebook[m.facebook.com(vigyázz ez NEM ingyenes)])
A kérdező hozzászólása: Ausztriában van nem biztos hogy Bécsben nem tudom.
Minimundus a neve, de nem Bécsben van, hanem Karintiában. Gugli a barátod.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
A kérdező hozzászólása: Pontosabban Klagenfurtban.Ausztriát akartam mondani nem Pécset.De köszi.
A kérdező hozzászólása: Nem Bécset

Hol és hogyan tudok feltölteni erotikus képeket és videokat?

Legjobb válasz: "Hol és hogyan tudok feltölteni eroTikus képeket és videokat?" A kérdésed stilusában próbálok válaszolni : -Hol ? hát a számítógépeden -hogyan ? hát gyorsan és ügyesen :-)

"Hol és hogyan tudok feltölteni eroTikus képeket és videokat?" A kérdésed stilusában próbálok válaszolni : -Hol ? hát a számítógépeden -hogyan ? hát gyorsan és ügyesen :-)
A kérdező hozzászólása: Jelentkezz a Fábry shovba, már ha szóba áll veled.
most látod milyen vagy, egyedül én válaszoltam neked, a többiek annyira bugyutának tartották a kérdésedet, hogy még csak nem is írtak rá, és most mégis engem küldesz el a (Fábry)showhivatalba -le vok törve, mint a kifli vége-

Hogyan tudom bejelölni, hogy éppen hol vagyok?

Tudom, hogy Iphone-on lehet ilyet. De simán a gépen nincs ilyen alkalmazás, hogy facebook-ra kirakja épp hol vagyok?

Legjobb válasz: Azt, hogy te hol tartózkodsz azt valahogy meg kell állapítani. Erre pedig a meglévõ eszköz a GPS készülék önmagában vagy valamilyen eszközbe beépítve. Például egy telefonba, mely képes kapcsolódni a netre, és az adott pozíciót megosztani. Az okostelefonokban így mûködik, de a PC-ben vagy notebookon nem szokott GPS lenni, így lehetõség sincs helymeghatározásra, így a kérdésre is adott a válasz hogy ha nincs meg a technikai feltételed akkor nem tudod megcsinálni. De talán ha kiírod kézzel hogy éppen hol vagy, el fogják hinni szerintem. Mondjuk ha már egyszer elmész otthonról ahol adott a net és a facebook, akkor egy másik helyszínen is netezni meg facebookozni fogsz?

Azt, hogy te hol tartózkodsz azt valahogy meg kell állapítani. Erre pedig a meglévõ eszköz a GPS készülék önmagában vagy valamilyen eszközbe beépítve. Például egy telefonba, mely képes kapcsolódni a netre, és az adott pozíciót megosztani. Az okostelefonokban így mûködik, de a PC-ben vagy notebookon nem szokott GPS lenni, így lehetõség sincs helymeghatározásra, így a kérdésre is adott a válasz hogy ha nincs meg a technikai feltételed akkor nem tudod megcsinálni. De talán ha kiírod kézzel hogy éppen hol vagy, el fogják hinni szerintem. Mondjuk ha már egyszer elmész otthonról ahol adott a net és a facebook, akkor egy másik helyszínen is netezni meg facebookozni fogsz?

Édesanyám haláláról csak annyit tudok, hogy állítólag meghalt. Sajnos többszöri próbálkozásom ellenére sem adtak felvilágosítást a haláláról. Hol tudnék utána járni, hogy mikor, hol és miben halt meg?

Azért állítólagos a halála, mert amikor meghalt, én még kiskorú voltam, állami gondozott, húgom (akivel anyáról vagyunk testvérek) az apjával élt, de állítólag õ sem tudott semmit. Anyai nagymamám halálakor keresett meg bennünket a hagyatéki ügyintézõ, akkor tudtuk meg, hogy anyukánk már nem él.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy úgy rendelkezett, hogy soha ne tudja meg a gyermeke a kilétét.Úgy tudom, lehet kérni ilyet.Talán egy jogi személy, ügyvéd tudná a legmegfelelõbb tanácsot adni.

Elképzelhetõ, hogy úgy rendelkezett, hogy soha ne tudja meg a gyermeke a kilétét.Úgy tudom, lehet kérni ilyet.Talán egy jogi személy, ügyvéd tudná a legmegfelelõbb tanácsot adni.
Sztem ha a nagyszülö halalakor a gyerekek örökölnek, akkor az anya mar nem el, különben ö lenne az örökös, ill. illetekes hagyatek-ügyben. (? sztem.) De sztem is egy jogi szemely tudna a legjobban tanacsot adni ebben. Regebben a megyeszekhelyeken heti 1-szer ingyenes fogadoorak voltak, ahol lehetett ilyesmit is kerdezni hozzaertöktöl (nem tudom, most van-eilyen??), ill. a neten is talan van jogi Forum. Sok sikert!!!
itt esetleg? [link] 2.
A kérdező hozzászólása: Feltettem a kérdést, várom a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!