Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnam audio cd-t (2 db)

LG HL-DT-ST GH22NS30-as DVD íróm van. Honnan lehet tudni, hogy mennyi a minimum sebessége, amivel egy AUDIÓ CD-t meg tud írni?

Dj vagyok és muszáj, hogy 4x-esen tudjak írni, de a Philips CD-imet csak 16x-osan akarja minimum megírni, ami baromi sok.

Legjobb válasz: Nincs olyan hogy minimum sebesség, 1x -esen is meg kéne tudni írnia. Próbál meg egy másik CD/DVD író alkalmazással Annyi van belõlük mint a nyû.

Nincs olyan hogy minimum sebesség, 1x -esen is meg kéne tudni írnia. Próbál meg egy másik CD/DVD író alkalmazással Annyi van belõlük mint a nyû.
A kérdező hozzászólása: De van! Sajnos már megtaláltam a gyári dobozát és papírjait... CD-r-t minimum 16x-osan ír, CD-RW-t tud írni 4x-esen minimum... Még ajánlott gyártókat is sorol, kiktõl érdemes venni lemezeket. Egyébként Ashampoo és Nero egyszerre van fent, mind a kettõ 16x tud minimum. Ritkán függ a programtól! Amúgy köszi! :) ...:::jaduhe:::...

Hogyan tudnam az audio cd-t ujra felirni?

Az anyukam megkert,h masoljam fel a gepre a cd-jet es irjam fel ujra.Viszont nem sikerult.Akar h irom fel nem olvassa ...h tudna ujra cd-re irni a szamokat?(nero-m van)

Legjobb válasz: hogy másoltad fel?

hogy másoltad fel?
A Neroban az Audio CD másolást kell kiválasztanod, majd kéri az audio CD-t amit le akarsz másolni. Azt beolvassa a gép, utána kéri az üres CD lemezt, arra pedig felírja. A merevlemezen legalább 800 MB üres hely kell az ilyen másoláshoz. Ja és amikor kéri az üres lemezt be lehet állítani, hogy milyen sebességgel írja azt. Audiót 6, max. 10 szeres sebességggel írj, mert ha gyorsabban írod nem minden lejátszó ismeri fel. És ne újraírható CD-re másolj mert azt egyik lejátszó sem tudja olvasni, kevés kivételtõl eltekintve.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a gyors valaszokat.Nem tudtam rajonni, h mi a baj, de igy konyebb.Nem vagyok hulye a gephez csak valahogy audiot igy meg nem irtam...Meg 1x koszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!