Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnam audio (18 db)

Édesapám huszonpár éve hegesztőként dolgozik! Hogy tudna az Audiba, Győrbe jelentkezni, mint hegesztő? Mert az Audi oldalán semmi hasonlót nem találok, pedig elvileg keresik a hegesztőket.

Legjobb válasz: Hogyha úgyis ott a közelben laktok akkor inkább osztrák munkában kellene gondolkodni , jobban fizet mint az Audi.

Hogyha úgyis ott a közelben laktok akkor inkább osztrák munkában kellene gondolkodni , jobban fizet mint az Audi.
A kérdező hozzászólása: Hát de az Audi közelebb van és nem akar az osztrákokhoz kimenni! Ezért is kérek tanácsot, hogy hogy jelentkezzen!
Szerintem hívd fel õket! Kérd a személyzeti vagy HR Osztályt, nem tudom ott hogy hívják, de aki felveszi a telefont, az majd tudja és kapcsolja. A HR-esek meg majd elmondják, hogy kell-e hegesztõ. Ha kell, akkor adnak majd posta- vagy e-mail címet, ahová küldhetitek a jelentkezést. Aztán jó esetben behívják interjúra, majd felveszik. Legyen így, sok sikert neki! :) Itt találod az elérhetõségeiket: http://www.audi.hu/hu/kapcsolat/
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Köszi:) !

Hogy tudnám elhitetni a windows-al hogy a Rear Blue In audio bemeneti csatlakozóm nem a lejátszáshoz tartozik, hanem a felvételhez?

Ez amúgy encoderhez kell, hogy tudjam konvertálni a bejöv? hangot folyamat viszont a flash live encoder csak felvételi eszközöket jelzi ki így nem tudom neki ezt a Rear Blue In-t beállítani mert azt a windows a lejátszáshoz sorolta pedig az bemeneti és nekem a felvételhez kéne átpakolni valahogy.

Legjobb válasz: Ha az alaplap gyári drivereit használod, akkor van rá mód, hogy te válaszd ki, melyik csatlakozót mire használod. Ha nem telepítettél gyárit, amit az alaplaphoz mellékeltek, vagy a gyártó oldaláról, akkor ne csodálkozz, hogy nem megy. NVidia chipsetes alaplapom van... a windows alap driverével megszólal, de semmi extra. A Realtek AC97-es driverével már lehet válogatni melyik csati mit tudjon, a NVidia driverével pedig mindezt áttekinthetõen, sõt lejátszás közben grafikus EQ kijelzéssel. Szóval ami hozzá való, azzal mindent tud, minden mással inkább csak a biztos alapokat.

Ha az alaplap gyári drivereit használod, akkor van rá mód, hogy te válaszd ki, melyik csatlakozót mire használod. Ha nem telepítettél gyárit, amit az alaplaphoz mellékeltek, vagy a gyártó oldaláról, akkor ne csodálkozz, hogy nem megy. NVidia chipsetes alaplapom van... a windows alap driverével megszólal, de semmi extra. A Realtek AC97-es driverével már lehet válogatni melyik csati mit tudjon, a NVidia driverével pedig mindezt áttekinthetõen, sõt lejátszás közben grafikus EQ kijelzéssel. Szóval ami hozzá való, azzal mindent tud, minden mással inkább csak a biztos alapokat.
A kérdező hozzászólása: Nekem Realtek HD audio hangkártyám van (alaplapi ha nem tévedek). Drive genius szedett le hozzá drivert, meg az egész géphez mindenhez. De feltettem a legújabb Realtek HD audio drivert is hátha úgy tudom állítani, de úgy se ment, nem lehet állítani sajnos. A géphez tartozó CD amin a driverek lennének sajnos nincs meg, (elve így vettem a PC-t) így azt nem tudom használni. Az alaplap gyári drivereit meg nem tudom hol tudnám letölteni. De ha az említett Realtek AC97-es driverrel akkor ezek szerint menni fog akkor annak csak örülni tudok. Este ki is próbálom.
A kérdező hozzászólása: Ja és köszönöm a választ.

Dell audio by IDT valamilyen kevert magyar-szlovák nyelven működik a gépemen. Hogyan tudnám 1 nyelvre állítani az egészet? (magyar vagy angol)

Egy példa: "Az SRS bővítmény javítja a multimédiás tartalmak hangzását a hordozható számítógépen." Egysorral lentebb: "Andrea je pridavny modul pro mirofoni eliminujici hluk."


Csináltam Javascript-ben egy kis mp3 lejátszót (alább). Hogyan tudnám megoldani, hogy az input type="file" részben megnyitott fájl elérési útvonalát adja meg az audio src="" részben (Open gomb megnyomására)?

<input type="file" name="file"><input type="button" name="open" value="Open" onClick=""> <br> <audio id="player" src=""></audio> <div> <button onclick="document.getElementById('player').play()">Play</button> <button onclick="document.getElementById('player').pause()">Pause</button> <button onclick="document.getElementById('player').volume=0">Mute</button> <button onclick="document.getElementById('player').volume=0.1">Volume 1%</button> <button onclick="document.getElementById('player').volume=1">Volume 100%</button> <button onclick="document.getElementById('player').volume-=0.05">Volume Down</button> <button onclick="document.getElementById('player').volume+=0.05">Volume Up</button>

Legjobb válasz: Újabb böngészõkben nem éred el javascriptbõl a kliensen levõ fájl elérési utat, durva is lenne, mert hatalmas biztonsági rés lenne. Ha elérnéd a lejátszóddal a kliens fájljait az meg még durvább lenne, ennyi erõvel javascriptel el lehetne lopni bárkitõl bármit.

Újabb böngészõkben nem éred el javascriptbõl a kliensen levõ fájl elérési utat, durva is lenne, mert hatalmas biztonsági rés lenne. Ha elérnéd a lejátszóddal a kliens fájljait az meg még durvább lenne, ennyi erõvel javascriptel el lehetne lopni bárkitõl bármit.
van egy nem épp kliensgépet kímélõ megoldás új böngészõkben. itt találsz róla leírást: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/API/FileReader
A kérdező hozzászólása: És akkor az input type="file"-t mire lehetne használni?
feltöltésre

A számítógép képes hangot/szöveget lejátszani. Hogyan tudnám ezt a hangot/szöveget/audiót egy-két mozdulattal elmenteni?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen bármelyik hangfelvételre alkalmas programmal fel lehet venni. Bemenetként (géptõl, hangkártyától függ) valami olyasfélét kell beállítani, hogy "Hanghullám kimenet, vagy Sztereó mixer, vagy Hangkimenet". Ezeket lehet állítani általában a tálcán lévõ hangerõikonnál is, a Hangerõszabályzók-Felvétel-Kiválasztás útvonalon.

Tulajdonképpen bármelyik hangfelvételre alkalmas programmal fel lehet venni. Bemenetként (géptõl, hangkártyától függ) valami olyasfélét kell beállítani, hogy "Hanghullám kimenet, vagy Sztereó mixer, vagy Hangkimenet". Ezeket lehet állítani általában a tálcán lévõ hangerõikonnál is, a Hangerõszabályzók-Felvétel-Kiválasztás útvonalon.
3, 5l kell bele
A kérdező hozzászólása: és a 10w40-es olaj jó?
Jó a 10w40 , de télen jobb az 5w40 de nem 3, 5 liter , hanem 4, 5 liter kell bele !!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! csak azt nem értem most konkrétan 3, 5l vagy 4, 5l?! az elõzõ autómba 4-liter kellett 80-as audi volt 2.0 benzines motorral.és ez meg csak 1.6 motor.
4, 5 LITER !!!!! CASTRÓL VAGY SHELL-HÉLIX TÉLEN AZ 5W40 NYÁRON A 10W40
A kérdező hozzászólása: http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/2010/07/07/milyen_men.. Még jó hogy nem töltöttem bele 4, 5-litert!!
1: vagyok Ugye megmondta :) én autofitbõl néztem ki és az összes audi 1.6-nál (ennél a kornál) 3, 5 l-t mutatott De tudod ha erõsködtem volna úgy is leszóltak volna
A kérdező hozzászólása: Igen igazad volt! de ilyenkor nyugodtan állj ki az igazadért! én ha valamiben biztos vagyok akkor mindig ki állok érte! :)

Hogyan tudnám a WAVES AUDIO GTR-en játszott gitárt felvetetni?

Én audacity-t használok. Hogy lehet azzal felvetetni a Waves GTR kimen? jelét, ami ASIO-val m?lödik ? Vagy esetleg valami más felvev? programmal ?

Az androidos Sims audio hangjai megjelennek a zenelejátszóban. Hogy tudnám ezt orvosolni?

Legjobb válasz: az a baj hogy hibás lehetett a fájl vagy csak simán nem olvastad el a telepítéssel járó "kockázatokat" de elvileg ha letörlöd és újra indítod a telefont akkor nem lesz semmi gond :)

az a baj hogy hibás lehetett a fájl vagy csak simán nem olvastad el a telepítéssel járó "kockázatokat" de elvileg ha letörlöd és újra indítod a telefont akkor nem lesz semmi gond :)

Hogyan tudnám összekötni a DVD-met a TV-vel, hogyha a PS-el már összekötöttem, és már nincs több hely az audio, video kábelnek?

Itt van a kép a csatlakozókról:

Legjobb válasz: Tudnál képet linkelni a dvd lejátszó csatlakozóiról is?

Tudnál képet linkelni a dvd lejátszó csatlakozóiról is?
Az 5 csatlakozó egy kicsit sok, az legalább kettõ különbözõ videocsatlakozást takar. Tudni kellene hogy milyenek, mondjuk a DVD típusa alapján. Egyébként két megoldási lehetõséged van: Keresel csatlakozó kábelt a maradék helyekre (egy lehetséges link: http://www.sini.hu/)vagy veszel egy SCART elosztót, és mindent a SCART-ra kötsz
A kérdező hozzászólása: Igen nemsokára felteszem.
A kérdező hozzászólása: Ez a DVD-m hátulja: http://kepfeltoltes.hu/view/100809/P7260013_www.kepfeltoltes..
Elvileg egy ilyenre van szükséged a kép átvitelére: http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/audio_video.. A piros-kék-zöld (mindkét végén) A hanghoz pedig ezen az oldalon található RCA-RCA kábel kell: http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/audio_video.. A komponens kimenetet én még sose használtam , úgyhogy azért kérj az üzletben tanácsot, vagy várd meg, hogy valaki még hozzászóljon. Ha jól tudom, akkor a DVD lejátszón is át kell majd valamit állítani, de ezt majd meg tudod nézni a használati útmutatóban.
A kérdező hozzászólása: Köszi Szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: scart elosztóval meg tudtam oldani , először a hang egy kicsit halk volt de aztán megigazítottam a csatlakozót és utána már tökéletesen működik mégegyszer köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!