Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnam a felelmemet, hogy nem (8 db)

Alapjában véve egy félénk lány vagyok, de érzem hogy több van bennem ennél! Hogyan tudnék ezen változtatni? És hogyan tudnám leküzdeni azt a félelmemet hogy nem merek kiállni az emberek elé!? Nagyon szeretnék megváltozni!

Legjobb válasz: ezt önmagadban kell elhatározni. nagyon jót tesz, ha egy teljesen más környezetbe kerülsz, pl sulit váltasz, elköltözöl, stb. mert akkor be kell mutatkoznod, és te magad is rájössz, h ki vagy valójában. én ezt ajánlom, nekem bejött.

ezt önmagadban kell elhatározni. nagyon jót tesz, ha egy teljesen más környezetbe kerülsz, pl sulit váltasz, elköltözöl, stb. mert akkor be kell mutatkoznod, és te magad is rájössz, h ki vagy valójában. én ezt ajánlom, nekem bejött.
félelem csak adig tart még fel ismered és meg tanulod kezelni..F/23
A kérdező hozzászólása: Ja 14L vagyok!
Na igen, de nyilván nem mondhatja, hogy na akkor költözzünk el. A suliváltás is problémás, bár jó ötlet lehet. Én is szivesen megtenném néha. Kiszakadni a megszokott környezetbõl, és bekerülni egy újba, ahol én lennék az újdonság. Persze csak egy ideig. De úgy érzem, ez segíthetne rajtam is, és a kérdezõn is.
Nem tudom hany eves vagy.....de idovel tapasztalat utjan megtanulod hogy kell ....

Hogyan tudnam lekuzdeni a felelmemet, hogy nem szeret mar?

par napja jarok egy sraccal akirol csak eddig almodhattam...szeressuk egymast...csak az a baj,hogy en annyira ilyen hogyismondjam feltekeny tipus vagyok de nem ez a baj hanem az,hogy hogyha egyszer is nem ir nekem kedveskedo szavakt mar ugy fogom fel,hogy nem szeret pedig mondja,hogy szeret....attol meg szeret nem?

Legjobb válasz: Jesszus! Neked nagyon komoly onertekelesi problemeaid vannak! Magaddal kellene tisztaba jonnod valahogy mert egy ido utan bizony elunhatja almaid pasija, hogy folyton bizonygatnia kell a szerelmet irantad. Ha nem kedvelne, valoszinu nem lenne veled - itt indul a dolog. En nem tudom mit lehet tenni a zold szemu feltekeny szorny ellen de ha ezt csinalod, a most jol alakulo dolgot fogod tonkretenni. Bizz magadban es ne feledd ez a "veled jarok" csak par napja tart. Ne cseszd el ezzel! Onuralom!

Jesszus! Neked nagyon komoly onertekelesi problemeaid vannak! Magaddal kellene tisztaba jonnod valahogy mert egy ido utan bizony elunhatja almaid pasija, hogy folyton bizonygatnia kell a szerelmet irantad. Ha nem kedvelne, valoszinu nem lenne veled - itt indul a dolog. En nem tudom mit lehet tenni a zold szemu feltekeny szorny ellen de ha ezt csinalod, a most jol alakulo dolgot fogod tonkretenni. Bizz magadban es ne feledd ez a "veled jarok" csak par napja tart. Ne cseszd el ezzel! Onuralom!
Igen igaza van az elöttem szolonak egy kicsit több önbizalom, és ha folyton azzal nyagattod h szerete vagy sem, , végül el üzöd magattol, ilyenkor képzeld magad az ö helyébbe ha állandoan ilyen kérdéssekkel dobálna te nem unád meg???figy tuti h érez irántad valamit, hisz öszejötettek, , ne cseszdel ilyenekkel mert hamar el eresztheti a kezed, Add át magad a szerelemnek és a kapcsolatotoknak és hagyd ö is ki bontakozzon, , és legfontosabb h magátol mondja neked h mit érez ne te kényszerisd ki belöle....sok sikert

Egy fiú elhívott mozizni (nem most ismerkednénk meg már ismerjük egymást) de nem merek. Hogy tudnám legyõzni a félelmem?

A probléma az hogy folyamatosan az a kép játszódik le a fejemben hogyha plázába megyünk mozizni ott egy csomó "plázalány" van akik a mindennapjaikat ott töltik és gyönyörûek és menõek (olyan "celeblányok") és mi sétàlgatunk én meg kellemetlenül érzem magam mert a többi szèp lànyt biztos megnézi...Meg a másik probléma hogy szerény vagyok és félek hogyha odalépek vele a jegypénztárhoz vagy a kajáshoz hogy hogy beszéljek,mit mondjak mert biztos zavarban leszek majd és elrontom. Folyamatosan az a kép van elõttem hogy kellemetlen szituba keveredem. Valahogy nem tudnám hogy kérjem a kajám stb...nem tudom jobban elmagyarázni remélem értitek és tudtok segíteni mert ez a félelem minden fiúnàl elõjön és ezért mèg soha nem voltam fiúval étteremben vagy moziban.:(

Legjobb válasz: 16 éves vagyok

A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok
Képzeld azt hogy nem egy fiúval vagy, akkor talán nem fogsz beantiszocosodni (jézusom milyen szavakat találok ki)
Ha normális a srác, akkor ez egyáltalán nem fogja õt zavarni, de el is mondhatod neki, hogy számodra ez az egész "újdonság", és vannak félelmeid. A srác helyében én ilyenkor mindent megtennék, hogy megnyugtassalak, elbeszélgetnék veled, rád mosolyognék, és azt mondanám, hogy ne görcsölj, mert te vagy a legfontosabb nekem, és megsimogatnám az arcodat. Ez remélhetõleg segítene. :)
nincs magabiztosságod, ez a problémád biztos nem fog megoldódni pár nap alatt (inkább évek) 17/F
Valószínûleg azért hívott el téged, mert tetszel neki és nem a "plázalányok"-ra csorgatja a nyálát. Nem fogja megnézni a többi lányt feltûnõen, ha nem bunkó, de ezt is csak akkor tudod meg, ha elmész vele. :) Próbálj kicsit hinni magadban, lásd magad szépnek. Öltözz fel olyan ruhába ami kiemeli az elõnyösebb részeidet. Nem baj, ha szerény vagy, de ne gondold, hogy bárki többet ér tõled. Ha tényleg nagyon izgulós vagy akkor tudom ajánlani a magne b6-ot, kicsit ellazít és vitamin. A pénztárnál meg csak természetesen.. "Szia, egy xy-t szeretnék kérni. Köszi" Hajrá :) 20L
Ne félj, a fiúk általában szeretik az ilyen lányokat, akiken látszik, hogy kicsit izgulnak. Egyetértek a 3. válaszolóval, ha normális a fiú, akkor nem lesz semmi baj belõle, ha elrontasz valamit, de akkor sem, ha kicsit félénk vagy. :)
Próbálj meg nem feszengeni elõtte .. ne félj attól hogy valamit elrontasz.. semmi értelme. Ha magadat adod és úgy rontasz el valamit még mindig jobb mintha próbálod megjátszani magad... Idõvel úgyis kiderül hogy milyen vagy...
Nem kell rágörcsölni. Add önmagad, ha úgy nem tetszel neki akkor nem egymásnak lettetek teremtve.


Hogyan verekedjek? Megalázó hogy bunyóznom kéne de nem merem feltenni a kezemet . Félek az ellenféltől úgy érzem nem tudnám meg verni. Valaki segitene hogy küzdjem le a félelmemet? Tudom hogy minden fejben dől el de mégis hogyan döntsem el?

Pedig er?s vagyok azt tudom magamról de ha éles a helyzet "be csicskulok" ez csak azért is gáz mert ha lesz barátn?m megszeretném majd védeni, de hogy el?tte is be fogok csicskkulni mindenkinek?

Legjobb válasz: még régebben elkezdtem járni ökölvívásra , tanuljak már valami önvédelmet :D idõ közben rájöttem ahogy elõzõ válaszoló is írta a legtöbb bunyó õõ szépen írjam amatõr szóval asse tudják mit tegyenek csak csapkodnak , ha tényleg komolyan gondolkozol ezen akkor járj el egy edzésre ismerd meg az alapokat.Ha még is bejön a baj nem az a szégyen ha földön maradsz hanem az ha megsepróbálsz felállni. Próbáld tartani a távolságot tõle és mindig az õ ütése után reagálj pl:ütni akar egy jobb egyenest , lépj hátra és rögtön reagálj vissza neki bármiféle ütéssel,vagy rugással.

még régebben elkezdtem járni ökölvívásra , tanuljak már valami önvédelmet :D idõ közben rájöttem ahogy elõzõ válaszoló is írta a legtöbb bunyó õõ szépen írjam amatõr szóval asse tudják mit tegyenek csak csapkodnak , ha tényleg komolyan gondolkozol ezen akkor járj el egy edzésre ismerd meg az alapokat.Ha még is bejön a baj nem az a szégyen ha földön maradsz hanem az ha megsepróbálsz felállni. Próbáld tartani a távolságot tõle és mindig az õ ütése után reagálj pl:ütni akar egy jobb egyenest , lépj hátra és rögtön reagálj vissza neki bármiféle ütéssel, vagy rugással.
Utolsó: "elég biztonság érzetet ad majd neki, ha egy fejjel magasabb vagy nála, és hogy van egy kis bicepszed" Sajnos pont rátapintottál a lényegre. Én már jó ideje ûzök harcmûvészetet, éles helyzetben is hasznát vettem, a testfelépítésem is keménykötésû, szóval biztosan megtudnám védeni a barátnõmet. Már ha lenne, mert a 160 centimmel nem hiszik el a csajok, hogy nem vagyok gyenge gyerek, és nem is szívesen járnának egy alacsonyabb pasival :-/
figyelj én is alapvetõen hasonló cipõben járok mint te ne foglalkozz ilyesmivel csak élvezd ki az élet minden egyes apró örömeit és ennyi ha meg ugy adódna beléd kötnének vagy valami beszólsz neki anyázol és arra ugrik és reflexbõl fog jönni az ütés ne aggódj nem fogsz félni....
Ez nem így van. Verekedés közben belehátráltam egy székbe, kiment a térdem. Utána az volt a téma hogy a srác eltörte a térdem, pedig elfutott. Utána el kellett gyepálnom pár embert, hogy ne én legyek a csicska gyerek.
Mióta az eszemet tudom foglalkoztatnak a harcmûvészetek, de sosem kerestem a bunyót, még általánosban volt, hogy eljárt a kezem, de csak nevelõ célzattal :) Középiskolában én voltam az ügyeletes hülyegyerek aki húdenagyharcmûvész, de ha bunyó van mindig hagyja magát..párszor megaláztak, nem volt vicces, aztán lesz ami lesz alapon egyszer leiskoláztam az egyik gyereket, utána gondom nem volt soha többet :) ez sajnos így mûködik, ha már kiállsz, akkor mindegy hogy te adod a nagyobbat vagy te kapod, elismernek..hidd el
azért basztatnak mert hagyod magad nagylevegõ azt ütöd a horgodt v amit akarsz hidd el utánna nem fognak szopatni
Nem tudom mi lenne a megoldás a te esetedbe… Sok pasinak van magasabb barátnõje, én személyesen is ismerek ilyet. Én a helyedbe feltenném a kérdést, biztos sok hasznos tanácsot kapnál. A gyik mindenkin segít;)
Nem azért piszkálnak téged, mert ne tudnád megvédeni magad, hanem mert nem tisztelnek, neked ezen kell változtatnod. Ha olyan a helyzet, nem kell „becsicskulni”, nincs mitõl félned, nem vagy üvegbõl. Egy jobbost bárki letud verni a másiknak, ahhoz nem kell harcmûvésznek lenni. A leendõ barátnõdet meg nem kell mitõl megvédeni, nem fognak nindzsák ugrani a háztetõrõl, elég biztonság érzetet ad majd neki, ha egy fejjel magasabb vagy nála, és hogy van egy kis bicepszed.
ha elkezdesz járni valami edzésre rájösz h amit 1-2 ember csinál "verekedés" közben az valójában csapkodás... tehát tudod h ha fejre akar ütni úgyis beáll elég és csak egyet jobb kézzel mert tudja hogy ballal nem tud nagyot, tehát fel lehet rá készülni is, ha rúg meg biztosan nem sípcsonttal fog hanem bokával
nekem is így szokott lenni ha bunyóba kerülök elején én is parázok aztán megverek 1szerre 2-3 embert.ne félj ha bunyóba kerülsz, meg akarnak verni nehagyd magad verd szét õket.de semmi képpen ne légy hõsködõ.!

Nem merek tampont hasznalni! Hogy tudnam legyozni a felelmem?

Nem merem valamiert hasznlani a tampont nem tudom miert furanak talalom ... Valami otlet?

Legjobb válasz: gyakorolj, ismerkedj vele. elõször a minivel próbálkozz, hidd el ha sikerül használnod akkor megszereted :) ha mégsem, akkor is ott a betét

gyakorolj, ismerkedj vele. elõször a minivel próbálkozz, hidd el ha sikerül használnod akkor megszereted :) ha mégsem, akkor is ott a betét
Akkor ne használj!!! Egyébként is egészségtelen, mert az a vér, amit nem tud felszívni, csak pang a hüvelyedben, amitõl elszaporodnak a baktériumok, és fertõzéseket okozhatnak.
én 24 éves vagyok, és én sem merek. bár még nem is próbáltam. nekem teljesen megfelel a betét.
én 14 éves vagyok , muszály volt mivel atrandra mentünk az osztállyal és nem akartam a parton maradni. Elõször én is nagyon-nagyon féltem de mégis rávette magam. És szerintem nagyon jó :) csak annyi a lényeg hogy jól nyomd fel
strandra*
Elõször én is féltem használni, féltem, hogy elszakadt az a"cérna" meg hogy fent marad.... DE EZ HÜLYESÉG!:D Rájöttem, hogy nagyon jó, sokkal kényelmesebb meg minden, mint a betét, én már pár éve ezt használom mindig éjjel-nappal. NE félj, próbáld ki, hidd el nem fogod megbánni! :) 18/L
én 16 éves voltam mikor elõször használtam, én úgycsináltam hogy valami nõgyógyászos oktatós izén kaptunk egy csomagot amibe volt termékminta és elhatároztam ha leközelebb megjönn akkor a minit elis fogom használni a csavar az volt az egészbe hogy mivel az apukámmal élek így az ilyen nõi dolgokról inkább én gondoskodom és nem vettem betétet így kénytelen voltam különben úszhatok a vérbe egész nap a suliba .. kicsit fura inspirálás de nem bántam meg mert nekem sokkal kényelmesebb :) annak aki azt irta hogy amit nem szív fel vért .. azért van ráirva a papírra h x óránként cseréld és még attól függõen hogy mennyire erõs :) csak elhatérozás kérdése és ne azért tedd meg mert hogy ez divat az osztályba vagy a közöséggbe ahova jársz hanem mert szerinted is praktikusabb :D az elöttem szóló 24éves lány se használ és látod él még :DD

Rasztát szeretnék csináltatni, csak van néhány félelmem! Pl ha most zsíros a hajam akkor is az lesz vagy elmúlik? A legfontosabb pedig az az, hogy a fejemről honnan tudnám megállapítani, hogy el fogja-e bírni a hajat, és nem-e fog kihullani?

Legjobb válasz: Hát elbírja, hidd el. A zsírosodásra pedig: a rasztahaj nem éppen segíti elõ az ápoltságát a hajadnak, mindenesetre létezik öntisztulás, persze ez attól is függ hol laksz (nagyváros, vidék), ugyanis nem mindegy, mivel találkoznak a hajszálak.

Hát elbírja, hidd el. A zsírosodásra pedig: a rasztahaj nem éppen segíti elõ az ápoltságát a hajadnak, mindenesetre létezik öntisztulás, persze ez attól is függ hol laksz (nagyváros, vidék), ugyanis nem mindegy, mivel találkoznak a hajszálak.
Ne aggódj, hogy elbírja-e! Elõbb fogod kényelmetlenül nehéznek találni. Amúgy én még zsíros fejû rasztát nem láttam. A hajad tövét ugyanúgy moshatod hetente, csak a többi részt próbáld kihagyni, különben szétjön a raszta. És mindenképp használj valamilyen hajszeszt, hogy erõsek legyenek a hajszálaid!
A kérdező hozzászólása: Mi az a hajszesz? És attól miért erõsödik? Mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: szia köszi szépen az utolsónak. most nincs gépem, majd nyár felé lesz, meg a hajam most még nem elég hosszú olyan 20 centi max. na szal most nem tudok msn-ezni, de majd ha lesz gépem akkor beszélhetünk:)

Hogyan tudnám leküzdni a tűtöl való félelmemet? Beteg vagyok de orvoshoz nem merek elmenni.

Kiskorom óta tartok a t?töl, de már 20 éves vagyok. A párommal vagyok hajlandó csak orvoshoz menni, de ott még a vérnyomásom is magam ami attol van h ideges vagyok és félek. csak értelmes válaszokat kérlek, ne hurrogjatok le

Legjobb válasz: Te még jó vagy:D Én már az 'orvosszagtól' is elájulok...:) Képzeld mi van,ha tût vagy vért látok... Múltkor egy vérvétel miatt 2x ájultam el és egész nap hánytam a stressztõl.. Szntem agyban dõl el az egész... de én még nem tudtam helyre tenni a dolgokat:D 22/L

Te még jó vagy:D Én már az 'orvosszagtól' is elájulok...:) Képzeld mi van, ha tût vagy vért látok... Múltkor egy vérvétel miatt 2x ájultam el és egész nap hánytam a stressztõl.. Szntem agyban dõl el az egész... de én még nem tudtam helyre tenni a dolgokat:D 22/L
A kérdező hozzászólása: megértelek, ha orvoshoz kell mennem és mondjuk tutira tudom h szurit ad vagy vért vesz, olyan hisztis tudok lenni és minden bajom van
Tudom mirõl beszélsz, velem is ez van, pedig 26 éves vagyok. A Sors fintora, hogy nekem magamnak is be kell adnom. Azt tudom tanácsolni, hogy ne is néz oda, amikor elõkerülne a tû, meg mondd a dokinak, hogy ha lehet finoman, mert rosszul leszel. Jobbulást, és kitartás!
na én meg jobban szeretek egyedül menni, pont azért mert olyan szinten hisztis tudok lenni olyankor, hogy csak megsérteném, ha vki elkísérne, az tuti! nemcsak a tûtõl félek (attól már mióta az eszem tudom), a vér látványától is rosszul vagyok, de egy sima nõgyógyászati vizsgálattól, háziorvostól, ahol semmi nem történik ugyanúgy rosszul vagyok már napokkal elõtte! én sem tudok vele mit kezdeni, de nagyon rossz :(
A kérdező hozzászólása: hát én is igy vagyok ezzel:( Most is fáj a torkom meg a hasam és nem vagyok valami jol, alig eszek de orvoshoz nem akarok menni:S
Mintha én lennék :-) De nem szoktak csak úgy szurkálni senkit, elõbb gyógyszerek. Engem amikor szurkálni akartak mondtam, hogy szó sem lehet róla és kiderült hogy tablettát is kaphatok helyette receptre 14.000-ért és ugye lassabban gyógyulok.
A kérdező hozzászólása: mivel sokat vagyok beteg, a gyomromat már tönkre vágták a gyogyszerek emiatt voltam már korházba, igy a párom meg z orvos se nagyon akarják h gyogyszereket szedjek:S
Én ugyanígy voltam nagyon sokáig - egészen addig, amíg a terhességeim miatt egyszerûen kötelezõvé nem vált az orvoshoz járás. Nem lehetett kivédeni, meg kellett szoknom. Nem szeretem ma sem, és amilyen ritkán lehet, csak akkor megyek orvoshoz. De a saját és mások kárán megtanultam, hogy ez ne az utolsó pillanatban történjen. Jobb túlesni rajta! A félelmet nem lehet szabályozni, ilyenkor inkább gondolj arra, milyen jó lesz, ha már túl leszel rajta... A vérnyomásom ott nekem is magas lesz, "fehérköpenyes szindrómások" vagyunk, ezt el kell fogadni, és csak arra koncentrálni, hogy egyszer vége lesz a vizsgálatnak. Ilyenkor sokat segít az is, ha jó kapcsolatot építesz ki a vizsgálóval (orvos, nõvér), aki neked is tud segíteni, hogy ne félj. Vagy ha már minden kötél szakad, nem lehet beszélgetni, akkor én nézegetni szoktam a falakon lógó képeket, a mûszereket stb. (mondjuk, én ilyen beállítottságú is vagyok). Illetve fontos, hogy ne szégyelld a félelmedet - elvégre ki szereti, ha böködik, szúrkodják, kiszolgáltatottá válik?

Hogyan tudnám legyőzni a félelmeimet, gátlásaimat a nekem tetsző lányok társaságában? Miért csak a nekem nem tetsző lányokat tudom magamba bolondítani?

Nem tudom mi van velem, de egyszerűen nem tudok laza meg menő lenni, ha egy vonzó, szép lány van a közelemben, a randijaimon is csak olyan lánynál voltam sikeres, aki nekem nem jött be külsőre, mert lazább is tudtam lenni és simán megmertem csókolni, míg a nekem tetsző lányokkal nem tudtam mást csinálni csak beszélgetni és nem is akartak utána már látni sem vagy nem éreztették, hogy én kellenék nekik.

Legjobb válasz: Dettó így vagyok,azzal a különbséggel,hogy aki nem tetszik azzal képtelen vagyok csókolózni.Buliban az alkohol tudta csak a gátlásaimat oldani,józanul tiszta görcsös vagyok egy jó csajjal szemben.Talán a qrvázás lehetne a megfelelõ terápia a szépséggel szembeni gátlások áttörésére.Persze ahoz is lazaság kéne elõször is.

Dettó így vagyok, azzal a különbséggel, hogy aki nem tetszik azzal képtelen vagyok csókolózni.Buliban az alkohol tudta csak a gátlásaimat oldani, józanul tiszta görcsös vagyok egy jó csajjal szemben.Talán a qrvázás lehetne a megfelelõ terápia a szépséggel szembeni gátlások áttörésére.Persze ahoz is lazaság kéne elõször is.
mert a jobb csajoknál kevesebb a hibalehetõséged és ez a hozzáértés hiánya miatt frusztrál. a jó csajjal való randid elõtt dugd meg a nem olyan szépet és akkor lelazulva, kisimultan tudsz találkozni a bombázóval.
válium
Ez a helyzet nálam is, csak én lány vagyok. Ha olyan pasiról van szó aki nem tetszik hát simán flörtölök, nyomulok, elvagyok vele. De ha olyanról van szó aki tetszik....hát ránézni sem merek, olyan merev és..totál nem önmagam vagyok. Mint egy pepunnyadt öregasszony, egy szó nem jön i a torkomon..ha mégis, akkor olyan gáz dolgot még soha nem hallott ember...:o:s


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!