Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnam a felelmemet, hogy (49 db)

Ezt a félelmem hogyan tudnám legyőzni?

Szóval félek a kutyusoktól. : S Mert 5 éves koromban egy " megharapott" és nagyon megijedtem. Ma mentem barátomhoz akinek van egy nem éppen kiskutyája. Nem mertem bemenni és ez olyan ég?! Hogy tudnék nem félni? Ne azt mondjátok nézzek szembe a félelmemmel hanem hogy-hogy kérlek! 12/F Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha tudsz valakit ahol kiskutyák születtek oda kellene kiskutyát simogatni menni.Ha ez nem gond akkor tovább léphetsz kistestü jólnevelt kutyával barátkozni. Sok sikert!

Ha tudsz valakit ahol kiskutyák születtek oda kellene kiskutyát simogatni menni.Ha ez nem gond akkor tovább léphetsz kistestü jólnevelt kutyával barátkozni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Értem megpróbálhatom. :) Köszi.
A kérdező hozzászólása: Hát megpróbálhatom. :D Meg már láttam olyan videókat hogyan védekezzünk ha megtámad a kutyus. :D Nekünk is van de tõle nem félek azért durva is lenne. :)

Hogyan tudnám a félelmemet csillapítani? Félek az elsőtől (lent)

Pedig nagyon kívánom ?t, annyira, hogy ha szóba jön a szex téma... már benedvesedek, ha hozzám ér, felizgulok. Rettenetesen kívánom és szeretem, de mégis félek egy picit...

Legjobb válasz: Én is igy vagyok és 18 vagyok és még midnig nem voltam vele, de megértõ volt velem és mondta hogy vár :)

Én is igy vagyok és 18 vagyok és még midnig nem voltam vele, de megértõ volt velem és mondta hogy vár :)
csak akkor vágj bele, ha tényleg úgy érzed, h nincsenek kétségeid
Ha félsz tõle akkor még nem állsz készen rá. Majd ha valóban készen állsz a szexuális életre akkor nem fogsz félni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm !
Kérdezõ: Nálunk nem volt bénázás az elsõ, mivel a párom már tapasztalt volt ilyen téren. Így nekem sem engedett bénázást, rávezetett mindenre és tökéletes volt. Ne félj, nincs mitõl. A lényeg, hogy lazulj el, legyél elég nedves és mikor tolja be elõször, gondolj arra, mennyire szereted, vagy bármi másra, ami elvonja a figyelmed. Így nekem sem fájt:)
az elsõ általában csak bénázás. utána jön a java. :D nem az elsõ fogja meghatározni a többit. :D
Sehogy nem tudod csillapítani.Miért baj az ha félsz egy kicsit?Ez nem tragédia.A félelmed el fog múlni, mikor eljön a ideje.Annyi fog történni, hogy a barátod bevágja a lompost.Ez mindennap megtörténik milliókkal.Nem nagy kaland, csak dugás.Úgy fogod fel mintha nem is tudom mi a [email protected] történne.
A kérdező hozzászólása: akkor is bénázás van a tapasztalatok alapján , ha a másik fél tapasztalt? köszönöm az eddigi válaszokat!
figyu én fiú vagyok és én is úgymond félek:D vagy is azon izgulok hogy mivan ha nem tetszik neki a méretem vagy nem tudom kielégíteni õt vagy elbénázom mint általában mindent... tehát:D én is félek de mindenki azt mondja hogy nyugalom csak lazulj el engedd el magad stb és élvezd:D...
Mind a ketten nyifi-nyafik vagytok.Úgy viselkedtek mint a pisisek.Semmi csodálatos dolog nem fog veletek történni.Meg lesztek pumpálva.Ennyi a story.Aztán hogy ti mit képzeltek bele, az már senkit sem érdekel.Mimózák.
Elsõ vagyok. Ez nagyon parasztos volt utolso....
Ha már a gondolattól is nedves leszel, nem lesz gond. :)

MIért Van Az Hogy Félek a Kutyáktol/ hogyan tudnám legyőzni a félelmem?

Már elegem van Van hogy félek a kutyáktol Mindegy hogy mijen fajta cska a kicsiktöl nem ...... de egyikhaverom se fél oszt ojan gáz mindig beégek.... hogyna tudnám legy?zni... ( de már haladtam Nem anyira mint régne szal rem egyre job lesz)

Legjobb válasz: Minden félelmet úgy lehet legyõzni hogy szembesülsz vele. Tehát ha a nagy kutyáktól félsz akkor ismerkedj össze néhánnyal, simogasd meg õket. Meg fogod látni hogy nem is félelmetesek.

Minden félelmet úgy lehet legyõzni hogy szembesülsz vele. Tehát ha a nagy kutyáktól félsz akkor ismerkedj össze néhánnyal, simogasd meg õket. Meg fogod látni hogy nem is félelmetesek.
A kérdező hozzászólása: kösssz már ezzel próbálkozomegy ideje és na megyen :d de amugy télelg kösz be próbálom
sya nekem van egy barinõm és retenetesen fél a kutyáktól és szülinapomkor alig mert bejönni, de 1x már labdázott a labradorunkkal. sztem úgy gyõzd le a félelmed, h egy személybe akibe nagyon megbízol vele mész be egy aranyos kedves nagy termetû kutyához és labdázni, vagy játszani vele(természetesen nem kötél húzást, mert akkor néha morog a kutya és semibe vész a munkád) és szép lassan elkezdesz megbízni a kutyákban. Am h h félsz tõlük? Ért vmi kutyaharapás kiskorodban vagy hogy?
A kérdező hozzászólása: nem toom....:D
ha gondolod megismerkedhetsz a rottweileremmel :D


Alapjában véve egy félénk lány vagyok, de érzem hogy több van bennem ennél! Hogyan tudnék ezen változtatni? És hogyan tudnám leküzdeni azt a félelmemet hogy nem merek kiállni az emberek elé!? Nagyon szeretnék megváltozni!

Legjobb válasz: ezt önmagadban kell elhatározni. nagyon jót tesz, ha egy teljesen más környezetbe kerülsz, pl sulit váltasz, elköltözöl, stb. mert akkor be kell mutatkoznod, és te magad is rájössz, h ki vagy valójában. én ezt ajánlom, nekem bejött.

ezt önmagadban kell elhatározni. nagyon jót tesz, ha egy teljesen más környezetbe kerülsz, pl sulit váltasz, elköltözöl, stb. mert akkor be kell mutatkoznod, és te magad is rájössz, h ki vagy valójában. én ezt ajánlom, nekem bejött.
félelem csak adig tart még fel ismered és meg tanulod kezelni..F/23
A kérdező hozzászólása: Ja 14L vagyok!
Na igen, de nyilván nem mondhatja, hogy na akkor költözzünk el. A suliváltás is problémás, bár jó ötlet lehet. Én is szivesen megtenném néha. Kiszakadni a megszokott környezetbõl, és bekerülni egy újba, ahol én lennék az újdonság. Persze csak egy ideig. De úgy érzem, ez segíthetne rajtam is, és a kérdezõn is.
Nem tudom hany eves vagy.....de idovel tapasztalat utjan megtanulod hogy kell ....

Hogyan tudnam a lanyokkal valo ismerkedesi felelmemet legyozni, kezdemenyezest?

Itthon mikor itthon vagyok orokke mindig elhatarozom hogy igen odamegyek es beszelek azzal a lanyal aki tetszik,de mire odakerulok jon a belso nyomas meg a tenyerem kezd izzadni,meg az idegesseg ol meg... es inkabb nem csinalok semmit,inkabb elkerulom....

Legjobb válasz: és bámulod mellette

és bámulod mellette
Gondolj arra, hogy õ is csak egy ember (jobb esetben :-))... Amit érzel az tök természetes, hiszen az emberek általában félnek a jó dolgoktól... :-) ...de nyugi, mikor rájössz majd, hogy az, amit olyan nagyon jónak hittél, nem közelíti meg a minimumot sem, majd szidni fogad magad, mondván milyen hülye voltál... :-)
Bízz magadban. :) Lehet titkon odavan érted. :)

A lányoktól való félelmemet hogyan tudnám legyőzni?

Nem merek a lányok szemébe nézni, és elégé távolságtartó vagyok t?lük.

Legjobb válasz: Paprikaspray-el...ugy besírnak, hogy õk félnek utána tõled :D

Paprikaspray-el...ugy besírnak, hogy õk félnek utána tõled :D
úgy, hogy elfelejted és kész mitõl fosol? nem esznek meg:)
Van az a mondás, hogy: Nem az a bátor, aki nem fél semmitõl, hanem aki szembe mer nézni a félelmeivel. Esetedben ez annyit tesz, hogy csináld azt, amiket felsoroltál. Az elsõnek igaza van, nem fognak felfalni, sõt ha be is sülsz valamiért, valszeg úgy sem látod õket többet, vagy ha mégis, nem emlékeznek rád, de lehet te sem rájuk. Ezen kívül így legalább "megedzõdsz". Megszokod, hogy a szemükbe mersz nézni, és természetessé válik, valamint ha beszélgetsz velük, akkor a társaságukhoz is hozzászoksz, természetesebben, nyugodtabban viselkedsz és nem leszel zavarban. Szerintem.
ne félj nem harapunk:D hány éves vagy?:DD

A lányoktól való félelmemet hogyan tudnám legyőzni?

nem merek a szemükbe nézni kerülöm a társaságukat és ha hozamszol 1 lány is akkor elkezdek remegni meg kiver a víz elpirulok próbálom pár mondattal lezárni a beszélgetést

Legjobb válasz: Majd kinövöd.

Majd kinövöd.
Egyszerü üsd meg ha hozzádszól, verd szét a fejét, a legtöbb elég gyenge fizikumu és nemis túl képzett harcos. Ha legyõzöd már nemfogsz félni tõlük.
Jófej? Hát, mi tagadás...:D A légbõl kapott pletykákra alapozván nem vagy egyedül ezzel, félreértés ne essék, az én kiszemelõimbõl sem lehetne hadsereget (vagy épp háremet) toborozni, annyira nem töménytelen mennyiségûek, de azért ketten-hárman léteznek. Õszintén szólva sosem értettem, miért próbálják oly eszeveszettül lepel alá rejteni a dolgot, hogy mi jelentheti a leprát a lelkemben, ezek szerint a stílusom volt eme gaz gyökérzete. Kösz a felhomályosítást.:D
Téll nagyon jó volt :DDD jófej lehetsz :) imádom az ilyen poénokat. Ennek ellenére túlságosan nem mernélek megközelíteni :S :P
Igen, az vagyok. Örvendek a laza poén sikerének.:D
am te csaj vagy aki a bokszzsákosat írta? :D
"bokszzsáknak a golyóit" xDDDD ez nagyon jó :DDD
Ja, nyilván attól tart a kérdezõ, hogy csoportosan megmerénylik õt késsel a nyakának ugorva, esetleg bokszzsáknak használják a golyóit... rendkívül értelmes egyedek itt egyesek. Ezen a problémán csak félelembeteljesítéssel lehetne segíteni, tehát csak azért is dumálnod kell velük. Nem muszáj egybõl négyszemközt, ha segít egy másik srác jelenléte, akkor teremtsd meg körülménynek. Idõvel nem találsz majd benne semmi újat.
4edik ment a zöld kéz :D
Kerüld el õket jó messzire.. Költözz ki az erdõben, ott csak a szarvasok fognak rád nézni..
sajnos ezen csak a terepgyakorlat segít :( Lépj ki a komfortzónádból és tapasztald meg, hogy a mi fenekünkbõl is ugyanaz jön, mint a tiedbõl (Persze ne szó szerint, csak képletesen xD)
Járj olyan helyekre, ahol vannak lányok is!
Nézz úgy rájuk, hogy õk a gyengébbik nem és még extra örömökhöz is tudnak juttatni.
Szerezz lány barátokat, nem feltétlenül olyanokat, akik tetszenek is, csak legyenek jófejek. Ha hozzászoksz, hogy lányok vannak a társaságodban és el tudsz velük beszélgetni, akkor már kevésbé leszel feszült egy kiszemelttel.
Hát ha hadsereged nem is lesz.. legalább megtanulsz bokszolni ;) :D

Hogy tudnám leküzdeni a félelmemet, hogy viszonozhassam az orális szexet én is?

A párom nagyon szeret engem nyalogatni, én viszont még nem mertem a számba venni a farkát. Simogatni szeretem nagyon, de a számba venni félek. Egyrészt hogy fájdalmat okozok neki, másrészt valahogy ijeszt? egy kicsit. + hónapja vagyunk együtt, sokat pettingelünk, nagyon kívánom a szexet is vele. Szilveszterkor szeretnénk is lefeküdni egymással, nem megyünk bulizni, kettesben szeretnénk lenni. Ez is fura, hogy arra kész vagyok, hogy szeretkezzünk, csak a számba nem merem venni.

Legjobb válasz: Énis nagyon féltem elõször. Aztán egyik este megkérdezte a párom, hogy nem akarom-e, én meg úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Nagyon tetszett neki : ) Ezt nem lehet elrontani, csak vigyázz a fogaddal! Hajrá kislány! : )

Énis nagyon féltem elõször. Aztán egyik este megkérdezte a párom, hogy nem akarom-e, én meg úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Nagyon tetszett neki : ) Ezt nem lehet elrontani, csak vigyázz a fogaddal! Hajrá kislány! : )
nyugottan vedd be ha kellemetlen lesz neki akkor ugy is fog szólni te ne aggódj és ne félj
Én megértelek, de ne félj ha szándékosan nem kezded el megcsonkítani nem okozol neki akkora fájdalmat. Úgyis szól, ha valami nem tetszik neki. Nem kell félned :)
második vagyok látom szépen tudok írni:)
A kérdező hozzászólása: + hónapja = 3 és fél hónapja
itass vele ananászlevet , így még az íze se lesz rossz.....
Én meg szívesen kényeztetném így a férjem de õ nem szereti! Hát ez van:( Még jó hogy õ viszont szívesen kényeztet így engem:)
a legfontosabb: csak az ajkad, nyelved érejen hozzá a fgoad nee! kb csak azzal lehet elrontani:)
A kérdező hozzászólása: Pont ez a baj, hogy puszilgatom, nyalogatom, aztán megijedek. Õ nagyon szeretné, de nem sürget.
elõször puszilgasd, nyalogasd, aztán elõbb utóbb közben annyira meg fogod kívánni, és annyira felfogsz izgulni, hogy magadtól bekapod.
Bekapod és kész, nagy levegõ elõtte... menni fog. Eddig mindenki túlélte.

Hogy tudnám a legkönnyebben legyőzni a tömegtől és az ellenkező nemtől való félelmemet?

mindig tömegbe vagy olyan helyen ahol lányok vannak félelem szokót rám jönni ideges leszek kiver a víz elsápadok és mimnél hamarabb próbálok elmenni arról a bizonyos helyről ahol épp akkor vagyok mert félek attól hogy kifiguráznak vagy meg aláznak mindenki előtt ez az egész dolog már 5-6 éve pszichiáternél már voltam de nem bírtam neki se megnyílni mert ott is szorongás jött rám és akkor írt fel xanax-ot de az nem használt utána meg nem mentem vissza már ennek már 2 éve 18/f a helyesírási hibákért és az írás jelek hiányáért elnézést

Legjobb válasz: menj vissza az agyturkászhoz

menj vissza az agyturkászhoz
Az írásjelek hiányát még csak elnézem, de a helyesírási hiba azért elég gáz. Ez is befolyásolhat abban, hogy félsz a társaságban. Én is félnék, hogy kinevetnek ennyi hiba láttán. Ha jól tudsz helyesen írni, akkor magabiztosan írhatsz. Nem kell félni, hogy kinevetnek. Na most minden másnál is használhatod ezt a dolgot. Ha sokat olvasol, jól tudsz beszélni. Már is megoldottál még egy dolgot. Ha valami mást nem tudsz jól, akkor gyakorlod, és menni fog, ettõl kezdve ettõl sem kell félned. Minden mást ugyan így oldhatsz meg. Ha a pszichiáternél több idõt töltesz, nála is megnyílhatsz, és valószínû, hogy segíteni tud a többi problémád megoldásában is.
Én is hasonló vagyok, de szerintem enyhébb eset vagyok, mint te. Nekem a pszichológus azt mondta, hogy enyhe szorongásom van, hála a vadbarom apámnak, a kisbaba korom óta bántalmazatott testileg és lelkileg egyaránt. A mai napig gyûlölöm apámat. Az emberekben én is csak az ártó szándékot látom, gondolom ez is apámnak meg a középsulis csajoknak, fiúknak köszönhetõ, akik gyakran gúnyoltak az orrom miatt vagy kötöttek belém, mert látták, hogy csendes, félénk srác vagyok.

Hogy tudnám a legkönnyebben legyőzni a tömegtől és az ellenkező nemtől való félelmemet?

mindig tömegbe vagy olyan helyen ahol lányok vannak félelem szokót rám jönni ideges leszek kiver a víz elsápadok és mimnél hamarabb próbálok elmenni arról a bizonyos helyről ahol épp akkor vagyok mert félek attól hogy kifiguráznak vagy meg aláznak mindenki előtt ez az egész dolog már 5-6 éve pszichiáternél már voltam de nem bírtam neki se megnyílni mert ott is szorongás jött rám és akkor írt fel xanax-ot de az nem használt utána meg nem mentem vissza már ennek már 2 éve 18/f a helyesírási hibákért és az írás jelek hiányáért elnézést

Legjobb válasz: Nekem is ugyanez van sajnos én 20 vagyok fiú. :S:S

Nekem is ugyanez van sajnos én 20 vagyok fiú. :S:S
Lányok tömegében nem engem ver ki a víz, hanem én szoktam kiverni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!