Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnam 5 honapos lanyomat leszoktatni (2 db)

Hogyan tudnam az 5 honapos lanyomat leszoktatni az ejszakai szopirol?

Lanyom kicsivel 9 kg folott van, "napkozben" egyebkent mar csak negyszer eszik. Reggel 8 gyumolcs es szopi, del fozelek es szopi, du. 5 szopi, este 8 pure/kása es szopi. Tok jol elalszik magatol, aztan hajnali 2-kor ebred es csak szopival alszik vissza (de akkor reggel 8-ig). Neha, ha olyanja van, akkor eleg neki a tea. Ja, es nem Mo-n elunk, nalunk meg csak 20 fok korul van.. szoval nem lehet a melegtol. Szerintem egy ekkora gyereknek ilyen kajak mellett mar nem kellene hogy hianyozzon az ejszakai eves... szerintetek??

Legjobb válasz: Szia. Az én lányom is 5 hónapos.Csak ö még éjjel van hogy 3x is felkel.Szerencsére 2 napja 2x kelt.Ö is eszik már mindent.Mondjuk az e´lányom 7,5 kg.Èn is szeretné ha már nem kelne fel,de mindenki azt mondja,majd aljön az idö,amikor magától átalszik. Szerintem te is türelmesen várd ki.örülj,hogy 1x kel,és 8-ig alszik.Nekem a lányom van hogy 5kor,vagy 6-kor kel.Minden reggel.

Szia. Az én lányom is 5 hónapos.Csak ö még éjjel van hogy 3x is felkel.Szerencsére 2 napja 2x kelt.Ö is eszik már mindent.Mondjuk az e´lányom 7, 5 kg.Èn is szeretné ha már nem kelne fel, de mindenki azt mondja, majd aljön az idö, amikor magától átalszik. Szerintem te is türelmesen várd ki.örülj, hogy 1x kel, és 8-ig alszik.Nekem a lányom van hogy 5kor, vagy 6-kor kel.Minden reggel.
szia nekem 3 napig tartott-egyszerûen visszaaltattam-kicsit drasztikus módszer, de bevált.megnéztem, h valóban éhes-e.azt a vacak mecsek teát adtam-amikor kiivott egy üveggel, akkr tényleg éhes volt.próbálj vizet adni, ha felkel.csak pár nap...bird ki-valószinû csak beidegzõdés a felkelés.sok sikert

Hogyan tudnám leszoktatni a 10, 5 hónapos lányomat az e´jjeli 4x 5x-i felébrede´sröl?

Minden éjjel születése óta felébred.Me´g egy éjjelt sem aludt át.1x fordult elö 10 hónap alatt,hogy 1 e´bredt.Éjjelente 4x 5x van,hogy 6x e´bred.Csak cicivel alszik vissza.Nem cumizik ma´r 6hós korától.Éjjel eldobja.nem kell neki üveg sem......

Legjobb válasz: Szia! Nekem a doktornõ azt javasolt, hogy alvás elõtt már ne legyen szopi, hanem valmi más, üvegbõl vagy kanállal, de ne cici. Betartottuk, részben bevált,( nem mindennap kelt fel éjszaka.) Nekem 9 hónapos a lányom és 7 hónapos kora óta alszik éjszaka. Sokszor kelt fel addig éjszaka, de úgy oldottuk meg, hogy mikor felébredt nem adtam neki rögtön cicit, visszaaltattam. Ha újra felébredt akkor már adtam neki. Ez kb 1 hétig ment így, majd rájött, hogy az éjszaka alvásra való, nem evésre. Ne minden ébredésnél adj neki cicit, mindig told ki az idõt. Nem tudom, hogy tudtam- e segíteni, de szerintem érdemes kipróbálni. Tudom, hogy minden baba más, de hátha nálatok is bevállik.:)

Szia! Nekem a doktornõ azt javasolt, hogy alvás elõtt már ne legyen szopi, hanem valmi más, üvegbõl vagy kanállal, de ne cici. Betartottuk, részben bevált, ( nem mindennap kelt fel éjszaka.) Nekem 9 hónapos a lányom és 7 hónapos kora óta alszik éjszaka. Sokszor kelt fel addig éjszaka, de úgy oldottuk meg, hogy mikor felébredt nem adtam neki rögtön cicit, visszaaltattam. Ha újra felébredt akkor már adtam neki. Ez kb 1 hétig ment így, majd rájött, hogy az éjszaka alvásra való, nem evésre. Ne minden ébredésnél adj neki cicit, mindig told ki az idõt. Nem tudom, hogy tudtam- e segíteni, de szerintem érdemes kipróbálni. Tudom, hogy minden baba más, de hátha nálatok is bevállik.:)
Szia! Én pont ebben a cipõben járok, annyi különbséggel, hogy a kisfiam már nem szopizik.Õ 9 hónapos lesz és szintén nem aludta még végig az éjszakát.Ezért nem biztos, hogy a cici miatt kel fel. Cumija is van. Kipróbálhatod azt is hogy mikor felsír adsz neki egy kis vizet, lehet, hogy szomjas.Hogyha szerencséd van visszaalszik. Vagy amit elõttem írtak, hogy visszaaltatod és mindig egy picit kitolod az etetéseket késõbbre. Nem biztos, hogy sikerül egy hét alatt.Én 9 napig kínlódtam vele csak vizet kapott, de az 5, naptól kezdve már óránként kelt fel.Inkább megetettem, bár õ még 8 kg sincs ezért nem akartam kínozni. Remélem valamelyik tipp beválik!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!