Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék ugy hogy közben nem (17 db)

Hogyan tudnék úgy határozott lenni? . Hogy közben nem vagyok komoly és rosszabb kedvű, mert ha mosolygós és kedves vagyok, akkor bizonytalannak érzem magam, vagyis azt mondják.

Ha határozott akarok lenni attól tartok hogy ellenszenves leszek, ha meg kedves vagyok viszahúzódónak gondolnak, nem találom az egyensúlyt

Legjobb válasz: Mond kedvesen, nem kell gorombának lenni, hogy határozott légy. ha valaki engedetlennek tûnik vagy nem vesz komolyan, egyszerûen ragaszkodj ahhoz, amit akarsz és ennyi. nem kell elkezdeni bunkózni csak mond tovább, hogy márpedig te ezt és ezt akarod.

Mond kedvesen, nem kell gorombának lenni, hogy határozott légy. ha valaki engedetlennek tûnik vagy nem vesz komolyan, egyszerûen ragaszkodj ahhoz, amit akarsz és ennyi. nem kell elkezdeni bunkózni csak mond tovább, hogy márpedig te ezt és ezt akarod.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy irtál de még mindig nem tudtam ezt megoldani..mert ha kedves vagyok, vagyis általában az, akkor visszahúzódónak gondolnak, én meg azt akarom hogy magabiztosnak lássanak..de nem tudom megjátszani magam, meg nem is akarom..de zavar hogy csöndesnek gondolnak..

Miért tudnak a férfiak érzelmek nélkül is szexelni? Tudom nők is tudnak, de gyakoribb a férfiaknál ez. Semmi érzelem nélkül, hogy tudnak vágyat érezni? Vagy úgy igazán csókolózni közben? Nem értem. 22L

Legjobb válasz: Pont volt egy másik kérdés, ahova leírtam, hogy nekem is érzelem kell ahhoz, hogy szexeljek. Nem megy nekem csak úgy a nagyvilágba. Egyébként tapasztalataim szerint elég sok nõ képes érzelem nélkül szexelhetni, úgyhogy ez is egy alapvetõ emberi tulajdonság szerintem... Nem férfi specifikus.

Pont volt egy másik kérdés, ahova leírtam, hogy nekem is érzelem kell ahhoz, hogy szexeljek. Nem megy nekem csak úgy a nagyvilágba. Egyébként tapasztalataim szerint elég sok nõ képes érzelem nélkül szexelhetni, úgyhogy ez is egy alapvetõ emberi tulajdonság szerintem... Nem férfi specifikus.
Amiért ti is. Hazudsz ha azt állítod kidobnál egy híres színészt az ágyadból aki bejön. Csak ti magasabbra teszitek a lécet és érzelmeknek nevezitek ha elég jól néz ki vagy elég sok pénze van.
Fizikailag biztos képes lennék rá, de õszintén megmondom, hogy érzelmek nélkül, csak úgy lefeküdni valakivel sosem akarnék. Visszataszítónak, személytelennek, nyersnek érezném. Feltételes mód, mert nem csináltam ilyet soha. Nyilván az állatibb, primitívebb fajta férfi gond nélkül képes szexelni bárkivel, de én nem. Hát na. Kövezzetek meg. 22/F
# 8: Annyira nem vagyok már sem fiatal, sem ártatlan. Tapasztalatból mondom, hogy nem megy. Volt már ilyenhez szerencsém.
Aki nem képes az még fiatal és ártatlan. Ennyi a különbség.
#8: Édes szívem, a párom sem ártatlan már egy ideje, mégis õ is mondta, hogy egyszerûen képtelen gépiesen megfarkalni egy lányt, ahogyan jó páran teszik az erõsebb nem képviselõi közül. Különbözõek a férfiak, ennyi. Ez nem b|_|z|s. Õ abszolút nem gerjed a saját nemébõl senkire sem és nem is izgatja/-tta a gondolat soha.
Nem gépiesen, csak szerelem nélkül. Ahogy veled teszi 4-5 év után. :)
10es vagyok, nem volt semmi köztünk a lánnyal. De azért én megpróbáltam volna.
Én nõként azt mondom, hogy igenis lehet szexelni érzelem nélkül addig míg meg nem találod azt akibe szerelmes leszel.Az elõzménye ennek (még mielõtt megköveznének)évtizedeken keresztüli szex hiány. Házasságban élve ha megakarom tartani a becsületem akkor visszafogom az érzéseim, de válás után már miért kellet volna visszafogni magam? Mára már megtaláltam a párom és kiegyensúlyozott monogám boldog kapcsolatban élünk.
Na, én meg ezt nem értem. Ha valakivel testi kapcsolatba kerülsz, akkor valószínûleg tetszik, vagy megfogott benne valami, tehát kialakult érzelem. Valószínûleg nem fogadtok az ismeretség alatt némaságot sem. Érzelem nélküli szex meglátásom szerint nincsen.
Valamennyi érzelem tuti van, legalábbis én nem állnék le senki olyan lánnyal aki nem jön be annyira hogy akár párkapcsolatot is akarjak belõle. Bár egy esetet most tudok mondani, van egy lány akivel barátok vagyunk, de csak egy bizonyos témakörben tudunk társalogni. Értelmes, csinos, csak épp nincs más fogódzkodó hogy komoly kapcsolatban gondolkodjak vele.
nem tudom, én elég bu­zis vagyok ilyen téren
Én nem tudok. Szóval ne általánosíts kérlek! Én egy férfi testbe ba...ott nõ vagyok sajnos. :(
A kérdező hozzászólása: Én nem tudok olyannal akit nem szeretek.:) ) Ez van..úgyhogy nem mindenki tud.:) Nekem pedig nem a pénz számít. :)
szeretünk sok helyen magot vetni.
Szerintem túl sok negatív inger/tapasztalat ért benneteket, azért van sok ember közületek olyan, aki képtelen elképzelni azt az esetet, ami kivételt képezne. Van, aki csak érzelmi töltettel képes és van, aki csak gépiesen csinálja a dolgokat. Ennyi. El kell viselni/fogadni, hogy különbözõek vagyunk.
Ccleanert próbáltad már? Sok ideiglenes hulladékot ki tud törölni.
noss, ha onlájn filmet nézel gyakorlatilag az is letöltödik a géped chace-jébe, tudod, az a kis csik ami azt mutassa, hogy meddig töltõdött be, az azt mutatja tulajdonképp, hogy menyit töltött le, szóval csak úgy tudsz ellene tenni, hogy nem nézel filmet, ami gondolom nem jó megoldás. ami elfogyott hely azt bezárás után visszakapod, vagy elfogyva marad? milyen böngészõt használsz?
igaza van az elõttem szólónak (csa akkor írt amikor én is) CCleaner-t mindenképp próbáld ki, nekem is sokat segített, csak figyelj oda mit engedsz meg neki, hogy töröljön, mondjuk ezt akkor javasoltam volna ha elõzõkben írt pontosító kérdésemre a megmarad eltûntnek a terület, mert ha csak menet közben kevesedik, akkor nincs mirõl beszélni
A kérdező hozzászólása: Nem szabadul vissza a terület az a baj... :/ Valahogyan beragad a gépembe. A programot még nem próbáltam, de megfogom majd próbálni. Köszi
Ha nem akarsz vagy tudsz pl. ccleanert használni akkor nem online nézd, hanem tölts le rendesen.
nos akkor ccleaner innen tudod leszedni: http://m.download.cnet.com/CCleaner/3000-18512_4-10315544.ht.. ha ez nem akarod, akkor akkor a legtobb bongészonel van olyan, hogy bongeszesi elozmenyek torlése, ott a sütiken, meg ezeken kivul mindent torolsz, ezt nem tudom biztosra


nem
csak egyenként lehet emberenként, de le lehet tiltani, hogy ne találjanak meg a keresõben.
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehet letiltani, hogy ne találjanak rám a keresõben?
Lehet. http://kepfeltoltes.hu/130106/timeline_www.kepfeltoltes.hu_... A képen a pirossal jelölt résznél lehet.

Tud az ember úgy inni, hogy közbe nem nyel?

magyarul csak lazán önti a torkán az italt

Legjobb válasz: Tud, van egy technika, amivel ki tudják akasztani a torkukat és csak szimplán lefolyik. Így lehet 1 korsó sört kevesebb mint 4 másodperc alatt meginni ;)

Tud, van egy technika, amivel ki tudják akasztani a torkukat és csak szimplán lefolyik. Így lehet 1 korsó sört kevesebb mint 4 másodperc alatt meginni ;)
Nemtudom, hogy mindenki meg tudja-e tanulni vagy ez adottság. Énis láttam már ilyen embert aki tudott, gyakoroltunk is sokat haverokkal, de nekünk nem ment:/
:D szakkifejezésrõl nem tudok, de a torkos piálás jol hangzik :D am a youtuben találsz pár videot ilyenekrõl pl: http://www.youtube.com/watch?v=ZW46Rcuhqac&feature=related
A kérdező hozzászólása: de ennek van valami szak kifejezése? igyunk meg 1 l sört kevesebb , mint 4 mp alatt vagy torkos piálás ? :D

Hogy lehet úgy bejelentkezni egy lakásba úgy, hogy a tulaj nem tud róla, és semmi köze azokhoz akik bejelentkeztek?

Nagyim fiának a második feleségének az els? házasságából való két szellemileg fogyatékos(ez mondjuk lényegtelen) gyerekei vannak nagyimhoz úgy bejelentve, hogy ? nem adott engedélyt és közük nincs a családhoz. Ez véletlenül derült ki.

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy valaki bejelentkezzen egy lakcímre, a földhivataltól ki kell kérni a tulajdoni lapot. Ezt bárki megteheti. Majd az okmányirodában kap egy nyomtatványt, amit ki kell tölteni, a tulajdonossal aláíratni és visszavinni. Valószínûleg ezt az aláírást meghamisították, aláírták a tulaj helyett, és már be is van jelentkezve a lakcímre. Sajnos elég egyszerû.

Ahhoz, hogy valaki bejelentkezzen egy lakcímre, a földhivataltól ki kell kérni a tulajdoni lapot. Ezt bárki megteheti. Majd az okmányirodában kap egy nyomtatványt, amit ki kell tölteni, a tulajdonossal aláíratni és visszavinni. Valószínûleg ezt az aláírást meghamisították, aláírták a tulaj helyett, és már be is van jelentkezve a lakcímre. Sajnos elég egyszerû.

Ha passziváltatom magam, akkor nem lesz érvényes jogviszonyom az iskolával? Hogy tudnék "diák" maradni úgy, hogy közben egy évig nem járok suliba?

Egyéb okok miatt jövőre nem tudok egyetemre járni, de szeretnék diákmunkát végezni, és ehhez szükségem lenne érvényes diákigazolványra és jogviszony igazolásra. Milyen lehetőségek vannak így?

Hogyan tudnék felszedni úgy pár kilót, hogy közben nem lesz nagyon nagy pocakom?

úgy értem hogy karra meg combra szeretnék leginkább felszedni néhány kilót (kb. 10-et) nem akarok hurkákat, szeretném, ha lapos hasam maradna:D

Legjobb válasz: Súlyzós edzéssel+megfelelõ étrenddel, vagy ha szerencsés vagy akkor az említett testrészekre zsírosodsz, de ezt te nem tudod szabályozni ez adottság.

Súlyzós edzéssel+megfelelõ étrenddel, vagy ha szerencsés vagy akkor az említett testrészekre zsírosodsz, de ezt te nem tudod szabályozni ez adottság.
Mint elõttem is írta... egyél kicsit többet amitõl a hasad még nem feszül túl. Ha ez kevés kis edzés is hozzá. Más nem nagyon van csak az evés és edzés. :)

Melyik az a rész a dr. Csontban mikor B&B valami sört isznak és booth azt mondja hogy gyorsan fussunk úgy hogy nem fizet de közben mégis fizet csak brennan nem tud róla?

Meg mikor bones apját a bíróságon nem nyilvánítják b?nösnek?????? el?re is köszi!

Legjobb válasz: Bones apjának a tárgyalása a 3. évad, 13. részében van. Az "elfutós" részt egyelõre még nem tudom, ha meglesz, megírom azt is.

Bones apjának a tárgyalása a 3. évad, 13. részében van. Az "elfutós" részt egyelõre még nem tudom, ha meglesz, megírom azt is.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszii!
4.évad vége felé(láttam a részt de most hirtelen nem tudom hanyadik része volt)
Elozo vagyok. 4.évad 24.rész Hullajo buli
várj...ma telihold lesz?:D ha igen akkor majd holnap megírom hogy hogy éreztem magam.ok?:)
Nem. Ugatnak a kutyák egyfolytában mindenfele, és a sok horrortól parázok XD képzelheted, milyen hadmûvlet este kimenni a fürdõbe :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!