Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék több képet (11 db)

S több lájkot szeretnék a facebook képeimre. Az ismerõseimnek több mint 800 lájkja van míg nekem csak 20-30 . hogyan tudnák több lájkot szerezni? A válaszokat megköszönném

Legjobb válasz: mi ez, valami verseny? teljesen mindegy hogy hany lajkod van, nem ettol leszel tobb vagy kevesebb... eleg szanalmas dolog erre izgulni, hogy juuuuj a Kolompar Sukar Hercegkisasszony Dzsenifer kettovel tobbet kapott, most laaaaaajkoljatok eeeeeengem iiiiiis...

mi ez, valami verseny? teljesen mindegy hogy hany lajkod van, nem ettol leszel tobb vagy kevesebb... eleg szanalmas dolog erre izgulni, hogy juuuuj a Kolompar Sukar Hercegkisasszony Dzsenifer kettovel tobbet kapott, most laaaaaajkoljatok eeeeeengem iiiiiis...
több felszínes fészbúkbuz* ismerõs, aki minden [email protected] belájkol.
A kérdező hozzászólása: köszönöm , de nem oltogatást kértem.

Hogyan tudnék iwiwre több képet felrakni?

Mert mindig max. 2 képet tudok feltenni,és kiírja a harmadik képnél,hogy túlléptem a képek tárolására felállított tárhely korlátot.Pedig a myvipre nagyon sok képet tudok tenni.Mit tegyek a képekkel,hogy fentlegyenek? mert szeretném,ha nem csak kett? lenne.

Legjobb válasz: Szia.Át kell méretezned a képeket.Több ilyen program is van.Utána menni fog. Az eggyik ilyen a Mihov Image Resizer.Én ezt használom és nagyon jó.

Szia.Át kell méretezned a képeket.Több ilyen program is van.Utána menni fog. Az eggyik ilyen a Mihov Image Resizer.Én ezt használom és nagyon jó.
igen, át kell méretezni. Szerintem 640x480-as (max. 800x600) képnél nagyobbat nincs is értelme felrakni. Megismerni ennyibõl is megismernek. Szerintem. Egy ekkora jpg mérete jóval 100k alatti. Szemben a digitális fényképezõgépbõl jövõ, 800-900k-s vagy akár 1-2M-es képekkel. Ha nagy képeket akarsz mutatni, akkor hozz létre egy folóalbumot a neten, és linkeld be az oldaladra (pl. a honlapom opcióval) Ja és egy tanács. Ne felejts el beforgatni a képeket, ha kell, nincs kiábrándítóbb annál, ha az ember monitorján megjelenik egy állónak fényképezett kép fekvõként. Nálam az ilyen mindíg kiérdmli a "szerencsétlen birkapásztor" elnevezést... :)
Az is egy megoldás ha a fényképezõd felbontását kissebbre állitod.Nem kell mindig átméretezned ha fel akarod tenni az iwiw-re.
Elõttem szóló válaszát nem javaslom megfogadni, ugyanis azzal, hogy minimumra állítod a felbontást, elveszted a lehetõségét annak, hogy minõségi papírképet hozz létre belõle. Sokkal egyszerûbb ha "egygombnyomásos" programmal kicsinyítesz, az eredeti megtartása mellett. Hidd el, lesz amikor bánod, ha nincs meg az eredeti, minõségi kép!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Letöltöttem az Image Resizert, de nem igazán tudom használni.Ugyanis megjelenik a kicsinyítésre szánt kép, csak épp nagyban, és nem tudom, hol kellene beállítani.Mert konvertálást találtam, de a méret változtatását vagy hasonlót nem.Akinek van, az léci írja már le, hogy használja! (Annyira nem vagyok hülye, szóval elég, ha csak címszavakban írjátok le:)
Windows-ban a kép kicsinyítése: 1. A kép másolása 2. START >>Programok>>Kellékek>>Paint 3. Szerkesztés>> Beillesztés 4. -Kép>>Nyújtás és döntés, ekkor megadhatod %-ban>>OK vagy -Kép>>Attribitiumok, megadhatod egységben, (pl:cm.)>>OK 5. Fájl>>Mentés, vagy Mentés másként 6. Kijelölöd a mentés helyét, Megcímezed>>Mentés

Melyik képszerkesztővel, és hogyan tudnék ilyen, vagy ehhez hasonló képet szerkeszteni? (többi lent)

ezen a képen a háttérre gondoltam, hogy mivel, és hogyan lett megszerkesztve.

Legjobb válasz: Akár az ingyenes Gimp programmal is. Letöltés http://www.gimp.hu/kezikonyv/telepites/letoltes Ez a leírás kell a második képedhez : http://pcworld.hu/gimp-trukkok-i-8212-kislany-piros-kabatban.. Itt pedig további trükköket találsz : http://www.web4.hu/search?q=gimp+tr%C3%BCkk%C3%B6k

Akár az ingyenes Gimp programmal is. Letöltés http://www.gimp.hu/kezikonyv/telepites/letoltes Ez a leírás kell a második képedhez : http://pcworld.hu/gimp-trukkok-i-8212-kislany-piros-kabatban.. Itt pedig további trükköket találsz : http://www.web4.hu/search?q=gimp+tr%C3%BCkk%C3%B6k
A kérdező hozzászólása: Köszii, sokat segítettetek.:)


Hogyan tudnek kesziteni videokat? Pl van az en kepem es megy egy jo zene vagy tobb kep megy es nem windows media player programmal

pl ilyent

Legjobb válasz: windows movie maker programmal, nekem van a windowsba, ha nincs töltsd le

windows movie maker programmal, nekem van a windowsba, ha nincs töltsd le
A kérdező hozzászólása: megvan a program de ha lattad volna oda van irva h nem windows media playerrel azzal is csinaltam de nem jatszodja le semmi azert kellene valami konnyebb es komolyabb
ha tudnál olvasni nem media playert irtam, akor csináld magad
A kérdező hozzászólása: en irtam el bocsanatot kerek en csinaltam a movie makerrel is el mentettem de nem jatszodja le semmi vagy hogy kell mentsem h jatszodja is le segits es ne haragudj

Facebookon hogyan tudnék egynél több képet feltölteni a profilképekhez?

Csak külön albumba engedi,pedig látom másoknak a profilképeknél is több fotójuk van.

Legjobb válasz: hát mindég tölts fel ujat,a profilkép helyett,mikor feltöltöttél annyit amennyit szerettél volna,csak válaszd ki hogy melyik legyen a profilképed :))

hát mindég tölts fel ujat, a profilkép helyett, mikor feltöltöttél annyit amennyit szerettél volna, csak válaszd ki hogy melyik legyen a profilképed :) )
A kérdező hozzászólása: Kösz, megvan :) És ha fent vannak a képek , akkor hogy választhatom ki h melyik legyen a tényleges profilkép?

Hogyan tudnék feltenni több képre egyszerre írást?

Hali most kezdtem el fotózni van egy Nikonon egy D3000 egy 18-55 és egy 24- 120 kitem eddig csak az 18-55 -t használtam és szeretnék egy írást tenni a képeimre a sarokba hogy tudják tölem vannak , és egyenként sok ídő mikor készül 500 kép... segítenétek kérlek hogyan tudnám ugyan azt az írást mind az egész képre ráírni ? esetleg valamilyen photoshop vagy program vagy más esetleg a DSLR opció ?? Köszi

Legjobb válasz: Pl IrfanView-val. File/Batch Conversion/Use advanced options (Advanced button)/Add overlay text (Settings) Itt be lehet állítani egy csomó mindent (hova tegye, milyen betûtípus, stb) Utána kiválasztod afájlokat, és start. Felíratra még nem használtam, de átméretezésre, színállításra, konvertálásra, rész kivágására már igen. Szerintem nagyon jó kis proggi. (És ingyenes)

Pl IrfanView-val. File/Batch Conversion/Use advanced options (Advanced button)/Add overlay text (Settings) Itt be lehet állítani egy csomó mindent (hova tegye, milyen betûtípus, stb) Utána kiválasztod afájlokat, és start. Felíratra még nem használtam, de átméretezésre, színállításra, konvertálásra, rész kivágására már igen. Szerintem nagyon jó kis proggi. (És ingyenes)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm

Hogy tudnák letöltenni egy weboldalról több képet, egyszerre?

Az URL csak 2 számban tér el mindig pl.:www.xy.com/1/1 aztán www.xy.com/1/2 és van olyan is hogy www.xy.com/2/1

Legjobb válasz: Ha matematikailag ilyen egyszerûen létrehozható az egyik linkbõl a másik(pl csak eggyel nõ a vége), akkor igen egyszerûen csinálhatsz hozzá egy letöltõscriptet. :)

Ha matematikailag ilyen egyszerûen létrehozható az egyik linkbõl a másik(pl csak eggyel nõ a vége), akkor igen egyszerûen csinálhatsz hozzá egy letöltõscriptet. :)

Hogyan tudnék minél több izmot a legoptimálisabban felpakolni magamra? A befektetett pénzre/energiára irányul a kérdésem. És pár kérdés a szénhidrátokról. (KÉPPEL)

El?ször is egy kép a jelenlegi helyzetr?l:

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok a fogyásért-fejlõdésért! 3. 10KG izmot egy év alatt fel lehet pakolni jó étrendel, pihenéssel, kemény edzéssel!:D De várd meg szerintem Montez-t, õ ad értelmes választ is.

Szia! Gratulálok a fogyásért-fejlõdésért! 3. 10KG izmot egy év alatt fel lehet pakolni jó étrendel, pihenéssel, kemény edzéssel!:D De várd meg szerintem Montez-t, õ ad értelmes választ is.
Bocsi Nimbus. 2. komment szerintem válasz a kérdésre!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Ez a VPX Syngex ennyire jó cucc lenne? Egyébként ha necces ez a 10kg egy év alatt, akkor lejjebb kell adjam a mércét, nem szeretek irreális célokat kitûzni, ezért is gondolkodtam 1 évben, nem máról holnapra akarok izmosodni, van idõm. Egyébként Nimbus, az étrend részével úgy érzem nem lesz gondom, erre jó volt ez az 1 hónap, hogy nagyjából beleássam magam a dietetika részleteibe és kicsit tartok az általad javasolt mennyiségû szénhidráttól. Azért ennyi kcal nem fogy egy 1 órás súlyzós edzés alkalmával szerintem. Az érték amit adtál az az, amit a különbözõ oldalakon lévõ kalkulátorok adtak ki nekem is, de igazából a szénhidrátra az energialöket miatt van szükség, az meg SZERINTEM (hangsúlyozottan szerintem, lehet rosszul gondolom) legfeljebb edzésnapokon van szükség. A felesleges energia elraktározódik zsír formájában azt meg nem szeretném. :)
Vannak különbözõ mérések, számítások, hogy az elsõ, második, harmadik stb évben mennyi izmod lehet felszedni. AZ elsõ évben 10kg lehetséges.
Elõször is hagyd a fenébe a Dechatlonos "fehérjét" közelébe nincs egy whey pro-nak.100% Whey pro-t vagy VPX Syngexet vegyél inkább. Mellé pedig Vitargot amit edzés utánra hozzákeversz a fehérjéhez.Tömegnövelõ étrendet próbáld belõni 2g/tskg fehérje és 4, 5g-5, 5g/tskg szénhidrátra.Sajnos minimális zsírosodás mindenképp lesz tömegelés alatt.A sima fehér rizst cseréld le barna rizsre.Elsõ évben ha jó az étrend és az edzés is akkor havi +1kg izommal lehet számolni szóval meglehet a +10kg izomban de emellé mindenképp lesz zsírosodás is valamilyen szinten. Napi 5-6 étkezésre próbáld szétosztani a kaját és lehetõleg a nap elsõ felében bevinni magasabb mennyiségû szénhidrátot.A magas szénhidrát mindenképpen kell izomnöveléshez másképp nem fog menni sajnos.Na meg néz egy normális edzéstervet itt:http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4
Megjegyzem, ezt a 10 kg-ot csak én érzem irreálisnak. Száraz izomban soknak tûnik kicsit.
Én is gratulálok, így tovább, de! Ugyan én nem vagyok Montez, de igyekszem hasznos választ adni: Nem lehet 10 kg izmot egy év alatt felpakolni. Ez nagyonsok, irreálisan sok. Ekkora izomtömeg több év munkája, nem is kevés idõ. Még legjobb kajával, edzéssel, pihenéssel sem reális. Az elképzelés viszonyalg jó, Scitec fehérjénél vannak jobbak. VPX Syngexet próbáld esetleg meg, tejsavó koncentrátum ez is, teljesen rendben van. Esetleg egy Nitro Pure Whey Gold. Edzés után tegyél hozzá dextrózt (szõlõcukor) vagy Vitargot, ami drágább, de jobb. 30-40 gramm mehet.
ja szerintem is várjál még Montez válaszára, õ azért jobban ért hozza mint én :D
1. edzés utánra bõven legjobb VPX Syngex napközben kevert kéne ha van pénz mondjuk biotech... pro enzy estére kazein vagy túró nos neked fehérje:2.5* testsúlyk=182 gramm fehérje kell ch=elég 365gramm ebbõl legyen fehérje: tojás, sovány húsok csirke marha hús protein kieg, túró ch: zab rizs tk kenyég pufi rizs reggel: zab + egy adag fehérje utánn 2 órán ként teljes étkezés csirke rizs zöldség 100 gramm csirkétõl ne legyen több 100 gramm rizs edzés elõtt 1 órával megint teljes étkezés edzés után tejsavó fehéje+40 gramm vitargó, dextróz normális tömegnövelõ étrendel és edzéssel lehet havi 1 kiló körüli izmot lehet felpakolni :)
Barna rizs jobb, mint a feher, es a GI-je is kisebb. Mellette mehet meg a zab. Nekem a zab az elsodleges. Ezeket keverheted lenmagolajjal, tokmagolajjal, igy meglassabb a felszivodas.

Fiúk! Van más fiú is, akit egy csaj fogott meg nagyon külsőre, ahogy engem is, hogy, ha az ő képeit nézi vagy vele dumálgat, akkor az összes többi csajt elfelejteni, hogy egy másik csaj sem tud olyan vonzó és szexi lenni a szemeibem olyankor?

Kb. egy éve kezdődött, hogy fb-n elkezdtem ismerkedni egy csajjal. Eleinte elég bunkó volt, de aztán egyre kedvesebb lett, sőt elkezdett csábítgatni, szexi képeket küldeni magáról, eleinte csak fehérneműset, később már meztelent is egyre merészebb lett, olyanokat írt, hogy benne lenne velem alkalmiban is. Nem vettem komolyan, mert nem vagyok egy hiszékeny, idióta papucs és nem is ez a lényeg, de valahogy ahogy nézegettem a képeit, már akkor is nagoyn kívántam, nem úgy, mint a többi jó csajt, valami más is van ebben a csajban, amit nem tudok le sem írni vagy megfogalmazni, de azóta sem találtam olyan csajt, aki hasonlóképp így el tudott volna csábítani, mint ő. Nem vagoyk a hülye csicskája, de jó érzés vele dumálgatni, vágyom, hogy újra küldjön képeket magáról, pusztán csak nézni jó a szexi képeit, akár ruhába, akár ruha nélkül látom. Ellenben, ha más csa küldene, az nem fogna meg így, legyen akármilyen szépségkirálynő, nem érzem azt, amit ennél a csajnál. Néha már úgy érzem, hogy valami fura lelki kötelék vagy mi van köztünk. Bár neki tuti nem jelentek sokat, de volt, hogy ő maga is keresett, meg mintha vágyna arra, hogy dícsérjem, bókoljam, kedveskedjek neki, pedig biztos sok fiú rajongója van, bár azt is elismerem, hogy vannak fiúk, akiknek ő nem lenne több egy átlagos kisminkelt csajnál. Engem mégis nagyon megfogott úgy egészben és hiába minden nem tudok a csábító láncaitól megszabadulni. Olyen elégedetlen a külsejével típus a csaj amúgy és nem tudom, hogy azért mutogatja-e magát nekem és gondolom más fiúknak is, mert várja az elismerést, hogy milyen jó csaj vagy egyszerűen exhibicionista a csaj.

Legjobb válasz: mûbalhé szagú. miért nem dugtad még meg?

mûbalhé szagú. miért nem dugtad még meg?
már rég meg kellett volna fektetned.. hány évesek vagytok?
1. Sok sikert kivánok hozzá :) 2. Szoktad nézni az MTV-n a kamureg-et? Vagy találkozz vele, vagy kérd meg, hogy küldjön egy képet, amin a mai újságot fogja. Nem vicc. Ma láttam egy srácot benne, akit 2 évig hülyitett egy pasi.
vagy amit foley írt, vagy kérjél olyan képet, amin látszik, ahogy egy papírra ráírta a dátumot vagy a nevedet ügy lezárva (már szinte nekem kellemetlen, hogy tudott ebbõl egy sorozat készülni)
Elõzõk! Ne hogy azt gondoljátok, hogy csak fiú tudja hülyíteni az embert. Engem sajnos már hülyített be így csaj is. Némelyik nagyon gonosz tud lenni. :(
egyébként ha küld meztelen nénis fényképeket, akkor nekem mindegy ki hülyít :DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!