Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék több (562 db)

S több lájkot szeretnék a facebook képeimre. Az ismerõseimnek több mint 800 lájkja van míg nekem csak 20-30 . hogyan tudnák több lájkot szerezni? A válaszokat megköszönném

Legjobb válasz: mi ez, valami verseny? teljesen mindegy hogy hany lajkod van, nem ettol leszel tobb vagy kevesebb... eleg szanalmas dolog erre izgulni, hogy juuuuj a Kolompar Sukar Hercegkisasszony Dzsenifer kettovel tobbet kapott, most laaaaaajkoljatok eeeeeengem iiiiiis...

mi ez, valami verseny? teljesen mindegy hogy hany lajkod van, nem ettol leszel tobb vagy kevesebb... eleg szanalmas dolog erre izgulni, hogy juuuuj a Kolompar Sukar Hercegkisasszony Dzsenifer kettovel tobbet kapott, most laaaaaajkoljatok eeeeeengem iiiiiis...
több felszínes fészbúkbuz* ismerõs, aki minden [email protected] belájkol.
A kérdező hozzászólása: köszönöm , de nem oltogatást kértem.

Msn-be hogyan tudnák több hangulatjelet egyszerre létrehozni?

A hangulatjeleknél a létrehozás csak egyesével lehetséges, de így rendkívül hosszadalmas. Nincs valami könyvtára az msn-nek ahová be lehetne másolni ?ket?

Legjobb válasz: az nem "tudnák" hanem "tudnék" És nem... nem tudnál, mivel azzal, hogy a képeket bemásolgatod, még nem rendeled hozzá azokat a kis extrákat, hogy például az "XD" kifejezésre melyiket párosítsa hozzá.

az nem "tudnák" hanem "tudnék" És nem... nem tudnál, mivel azzal, hogy a képeket bemásolgatod, még nem rendeled hozzá azokat a kis extrákat, hogy például az "XD" kifejezésre melyiket párosítsa hozzá.
Inkább olvasgasd a nyelvtankönyvedet.

Hogyan tudnék többet inni?

Kb. 1l folyadékot iszom naponta, ebben benne van a leves is.

Legjobb válasz: Állísd be a telefonod, hoyg 10 percenként csörögjön, tegyél magad mellé egy pohár vizet, és mikor a telõ jelez, igyál egy kortyot. Nem kell feltétlenül egyben lenyomni azt az egy litert. Olyan viszont tényleg nincs, hoyg alaki nem tud inni, legfeljebb nem akar. De az ember bármit le tud nyelni, legfelejbb öklendeik és kihánnya, de akkor is letuszkolja a torkán, ha nagyon akarja.

Állísd be a telefonod, hoyg 10 percenként csörögjön, tegyél magad mellé egy pohár vizet, és mikor a telõ jelez, igyál egy kortyot. Nem kell feltétlenül egyben lenyomni azt az egy litert. Olyan viszont tényleg nincs, hoyg alaki nem tud inni, legfeljebb nem akar. De az ember bármit le tud nyelni, legfelejbb öklendeik és kihánnya, de akkor is letuszkolja a torkán, ha nagyon akarja.
Próbálj magas víztartalmú kajákat!
Ízesített víz? gyümölcslé? levesek? (én pl szoktam a vízbe egy nagyon pici citromlevet tenni, és úgy van íze, de nem túl savanyú)
Vagy probald izesiteni a vizet. pl. citromlevel, abban meg van c-vitamin is. Igaz savas . Vagy pezsgotablettaval. En is ezzel uszkodom.En igy tudtam egy kicsit tobbet inni, mert meg az asvanyviztol is rosszul volta, m , de csak amiatt , mert kenyszert ereztem. Es sok levest eszem , a szoszos eteleket is elonyben reszesitem. Probald meg te is!
ha a veséddel van a probléma, akkor igyál tisztított vizet, amelyben csak a szükséges ásványi anyagok vannak (pl eSpring), és amúgy is a tisztított víz finomabb, így jobban gurul... és ha szedsz vitaminokat, akkor ne terheld szintetikus vitaminokkal a vesédet, hanem növényi prés vitaminokat keress, mert a szintetikusnak kb 85%-a a vesédben landol míg a növényinak maximum 5%-a (pl Nutrilite)
Elozo vagyok, latom egyidoben irtunk ! :)
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet! Köszönöm!!!
A kérdező hozzászólása: Hát ez az! Nem akartam leírni, de pont ez a lényeg, hogy kihányom, még a vizet is. Akkor meg mi értelme volt leerõltetni! Próbáltam már, hogy odakészítek magam elé egy üveg vizet és 10 percenként kortyolok. 1 l után nem megy több. Ha ránézek már hányingerem van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon hasznos volt a válaszod!!! Ezeknek a dolgoknak bõvebben utánajárok.
Azért ne igyál hirtelen egyszerre tul sokat.Fokozatosan szoktasd hozzá a szervezeted a sok vízhez.Én egy ivásra ittam már meg egy párszor 1l vizet.Általában csak egy pohárral iszok de amikor olyan kedvem van vagy szomjas vagyok lehúzom az 1l-rt.Egyszer régen amikor nagyon szomjas voltam azt hiszem nyáron volt 1, 5l-rt ittam meg egyszerre.De mostmár nemszoktam csinálni mert rá 5-10 percre már rohannom kell a vécére :)

Hogyan tudnék többet találkozni egy olyan lánnyal, akivel egyébként keveset találkozom?

Legjobb válasz: Amikor találkoztok próbálj vele többet beszélgetni és akkor hívd el valahová randizni, mást most nem nagyon tudok mondani, esetleg neten próbálj vele többet beszélgetni de, ha már találkozgattok akkor mégse neten hívd el.

Amikor találkoztok próbálj vele többet beszélgetni és akkor hívd el valahová randizni, mást most nem nagyon tudok mondani, esetleg neten próbálj vele többet beszélgetni de, ha már találkozgattok akkor mégse neten hívd el.

Hogyan tudnék többet kihozni a videó kártyámból? Dell inspiron N5510-ben van intel videókártya IntelR (HD) Graphic s Family Dircectx 11 on. Új driver nincs a dell oldalán. Valami lehetőség?

Legjobb válasz: Nem értem hogy mit is akarsz ! Letöltöd a drivert és használod , több mindent nem igazán lehet kihozni belõle

Nem értem hogy mit is akarsz ! Letöltöd a drivert és használod , több mindent nem igazán lehet kihozni belõle
A kérdező hozzászólása: Konkrétan azt szeretném tudni hogy nincs e valami olyan program amivel lehet jobban terhelni vagy konfigurálni valahogy..
A kérdező hozzászólása: esetleg Win8 alatt jobban futnának a dolgok?

Hogy tudnék többet beszélni?

Valamiért, ha másokkal akarok beszélni, semmi nem jut az eszembe. Mekegek-makogok, szóval inkább nem is mondok semmit. Ez nagyon rossz. Én akarok lenni a nagydumás! Vagy legalábbis nem az, aki mindig csöndben ül, szűkszavúan felel, aztán annyiba maradnak a dolgok. Témák?

Legjobb válasz: Velem is ez van. Ha valakivel beszélni akarok mindig teljesen lefagy az agyam és fogalmam sincs mit mondjak neki, de utánna mikor itthon gondolkozok rajta mit mondhattam volna csomó mindent tudnék mondani. Elõre is olyan jól eltervezem a beszélgetést, viszont ha tényleg ott állok szemben valakivel egyszerûen semmi sem jut az eszembe, teljesen lefagyok.

Velem is ez van. Ha valakivel beszélni akarok mindig teljesen lefagy az agyam és fogalmam sincs mit mondjak neki, de utánna mikor itthon gondolkozok rajta mit mondhattam volna csomó mindent tudnék mondani. Elõre is olyan jól eltervezem a beszélgetést, viszont ha tényleg ott állok szemben valakivel egyszerûen semmi sem jut az eszembe, teljesen lefagyok.
Beszélj arról ami csak az eszedbe jut :D Nem baj hogy ha hülyeséget is mondasz...csak mondj vmit..meg ne görcsölj rá h halk szavú vagy ;)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy semmi nem jut eszembe olyankor. Üresség van a fejemben. :S
Én már több éve próbálok rájönni hogy mit lehetne tenni ellene de nem jutottam semmire :(
Hmm :( Ilyennel még nem találkoztam :/ És akkor mire gondolsz vagy ilyenkor mi zajlik le benned? Semmi? Valamire csak gondolsz...:/ Beszélj az idõjárásról..de arról max 10 percig lehet beszélni. Kezdésnek nem rossz. Aztán belejössz :P ;)

Feleségem szereti lenyelni a ondómat. Hogyan tudnák többet termelni?

Legjobb válasz: Szerintem, te hiányoztál az igeragozásnál és a biológia sem volt az erõsséged. Közgazdaságtanból pedig azt is megtanulhattad, hogy a "több termelés" válságot okoz. Tehát, jó lesz vigyázni.

Szerintem, te hiányoztál az igeragozásnál és a biológia sem volt az erõsséged. Közgazdaságtanból pedig azt is megtanulhattad, hogy a "több termelés" válságot okoz. Tehát, jó lesz vigyázni.
Kik tudnák többet termelni az ondódat?
Ha tojást eszel attól állítólag több lesz.
Tudnék!!!Sötét!!!!
Vegyél lovat. Amúgy nem tudok én személy szerint ondótermelõ megoldásról, de ha egyszerre sokat akarsz, akkor ritkítsátok meg az aktusokat.
Petrezselyem, zeller, esetleg tökmaggal kiegészítve. Az elsõ kettõ nem szárítva, hanem nyersen elrágni. Ne lepõdj meg, a petrezselyemtõl hugyozni is annyit fogsz, mint egy ló. Csak azért szólok, hogy ne érjen váratlanul. A fentebb említett ananásszal van esetleg valakinek gyakorlati tapasztalata?
tehát a feleséged szereti az ondódat, ezért te termelni akarsz neki pár literrel a télre...milyen kedves.
Ananász. Nem konzerv, nyers gyümölcs. Naponta egy egész.
Kérd meg a haverokat, h verjék ki neked, gyûjtsd össze, és gyorsan fenékig. Ez nem segít, de nagyot szakadnék rajta. (De a pár nap szünet az jó, viszont ha nem jön be semmi, akkor még vehetsz lovat.)
gyûjtsd össze neki és naponta beosztva megkapja..:D de ha túl éhes a kicsike akkor kérj segítséget a haveroktól xD
Szexeljetek többet mert minél több szex annál több ondó több lesz az utántöltésed.
A kérdező hozzászólása: Talán van valami szer, vagy praktika, hogy több termelõdjön.
Ne szexeljetek mindennap, várjatok néhány napot!
Egyél-igyál sokat. Eddzél. Ezeken kívül népi módszerekrõl az urológust kérdezném meg.
Gyakorlati tapasztalat az, hogy attól függ mennyi elõjáték, ingerlés van. Barátom egy héten egyszer jön és ha siet elmegy két percnyi orális ingerlés után, alig van ondója. Ha ráér és sokáig tudom a számmal kényeztetni akkor annyi ondót ad mintha pisilna :)

Hogyan tudnék több iso fájlt egyesíteni a PowerISO-val, úgy hogy az késöbb DVD-re írható legyen?

Ha ez fontos, akkor PC-s játékról van szó. (Nagyon kezd? vok, szal úgy tessék magyarázni !! :P)

Legjobb válasz: Több különbözõ játékot amik isoba vannak ekarsz egy dvd-re kiírni?

Több különbözõ játékot amik isoba vannak ekarsz egy dvd-re kiírni?
A kérdező hozzászólása: Nem, hanem egy játékot szeretnék kiírni dvd-re, ami több iso fájlba van szétszedve.
üdv:) az iso file filék mekkorák? tehát 1 db = 1 CD tartalom? ha igen akkor az iso filéket csak átt kell nevezni pl:cd1.cd2, és igy tovább
Akkor fogod, és kiírod egyszerûen. Mi itt a kérdés? Egyesíteni akarod õket? Ha igen, akkor olyan nincs, mert nem tudz több cd-n levõ telepítõt eggyé egyesíteni. Ha nem, akkor meg mi a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Hát... 1CD tartalom van szétszedve 5 iso fájlba, és már prbálkoztam vele, h kiírom õket egyesével... el is pazaroltam egy csomót!! :/// úgy nem mûködik
A kérdező hozzászólása: mármint egy csomó dvd-t
ha mondtad volna hogy 1 teljes iso van szétszedve akkor nem ajánlom azt hogy cd1 cd2 de jön a kérdés hogy mit akarsz össze rakni mit tartalmaz az iso ? TEHÁT EGY PROGRAM RÉSZ CSAK SZÉTVAN SZEDVE? ISO KRA?

Hogyan tudnék több kenyeret megenni egy nap? (hízókúra)

Pár hónapja elkezdtem 2x annyi kenyeret enni, mint azel?tt, hogy hízzak. Ez be is vált, de már egyszer?en ennél többet nem bírok megenni se üresen valami mellé, se pedig szendvics formájában, és így nem hízok tovább pedig szeretnék.

Legjobb válasz: erre én is kíváncsi vagyok, és se bírok megenni olyan sok kaját, amennyitõl hízni is tudnék:/ Most az ünnepek alatt híztam 2 kilót, vagy 5-6 éve nem híztam ennyit, de ezt 1 éjszaka alatt lefogytam egy h.lye vírus miatt...

erre én is kíváncsi vagyok, és se bírok megenni olyan sok kaját, amennyitõl hízni is tudnék:/ Most az ünnepek alatt híztam 2 kilót, vagy 5-6 éve nem híztam ennyit, de ezt 1 éjszaka alatt lefogytam egy h.lye vírus miatt...
Vannak isteni fonom magvas kenyerek, vagy ízesített verziók, de ha otthon sütsz, akkor az is segíthet. Sokkal finomabb a házi. De ha pogácsákat szereted, vagy mindenféle kifliket, akkor sok receptet találsz a neten, az is ér annyit, mint a kenyér és lehet, hogy jobban esik. Másik jó dolog, a melegszendvics. Bármilyen töltés és mehet a szendvicssütõbe, vagy a tetejére tegyél cuccot és megy a sütõbe. Így sokkal finomabb. Tálcára kis katonákat vágsz, mindegyikre teszel szalámit, zöldséget, amit szeretsz és beviszed magaddal a tévé elé. Nagyon tuti, mert így többet megeszik az ember, mintha egy uncsi nagy szendvicset kéne legyûrni.
fasírt XD
Csinálj magadnak kajákat, vagy rendelj! A fõzést azért inkább ajánlom, mert közben már megjön rá az ingered, így finomabban is fogsz enni, meg szívesebben megeszed, mert te csináltad! :) Egyébként nem muszáj csak kenyeret! Ha egészségesen akarsz visszahízni, nyugodtam ehetsz két-három naponként zsíros kenyeret (jó, ez kenyér), halt, sült krumplit (kevés olajban vagy zsírban!), és egyéb húsfajtákat! Keresgélj a neten is!
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a kenyeres hízókúra nagyon bejött, 2 hónap alatt 5 kóló jött fel. Ezért is akarok ennél maradni, , próbáltam már máshogy is hízni pl fõztem ki tésztát amire sajtot reszeltem és azt ettem naponta, de egyszerûen nem bírtam és eredményt se hozott. A rizzsel is így voltam, sõt azt még annyira sem bírtam, mint a tésztát. Csakis a fehér kenyér segít rajtam. Ja és azt is a fõétkezések mellet fogyasztom nagyobb mennyiségben, mert akkor a rendes kajából kevesebbet tudok megenni, ha kenyeret zabálok mellé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!

Hogyan tudnék többet érezni?

Rájöttem, hogy egyszer?en képtelen vagyok olyan intenzíven érezni a dolgokat körülöttem, mint gyerekkoromban. Amikor fogtam egy lány kezét, akkor nagyon intenzíven éreztem az egész pillanatot, a szívemet, a lányt. Ma ugyanebben a helyzetben sokkal kevésbé jut át a dolog. Hiányzik, hogy olyan lehessek...23/F

Legjobb válasz: Nem lesz már több... "Megront/Megtör" a világ. Sajnos...

Nem lesz már több... "Megront/Megtör" a világ. Sajnos...
Meglehet, hogy egy életre elszállt ez a varász, de az is lehet, hogy csak egy olyan lánynak kell felbukkannia, aki hihetetlen hatással lesz rád, és minden apró érintés villámcsapásként fog érni. Nem lehet megjósolni elõre.
amikor sok csalódás ért nekem is volt ilyen idõszakom, de elmúlik ne aggódj ;) ha találsz vkit, aki igazán megfog, akkor ismét meglesz az az intenzív érzés :) 21/L
Felnõttél, nem ragadnak már ilyen könnyen el az érzések. De ne félj: elõfordulhat még :-)
Valszeg még nem találtál olyan lányt aki megmozgatja a lelkedet.De lehet, hogy túl érzékeny vagy és akaratod ellenére falat állítottál magad köré és ezért nem engedsz közel magadhoz senkit.
Az érzés nem korhoz van kötve egy 60 éves is áttélheti amit te akarsz egyszerûen csak keresni kell és majd megtalálod azt a lányt aki kiváltja belõlled ezeket az érzéseket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!