Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék számítógépet (83 db)

Hol/Hogyan tudnék számítógépen keresztül levelezni Flo Rida-val?

Nagyon szeretem ezt az énekest, 12 éves vagyok nem nagy angol tudással! De ezt majd megoldom! Inkább az a kérdés, hogy melyik oldalon tudok levelezni Flo Rida-val. (az igazival, mert van olyan ember aki képes azt hazudni, hogy ? az xy sztár) Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Ki kell, hogy ábrándítsalak, de ilyen oldal nem létezik :) Még ha létezne is, feltehetõleg álnéven használná és kizárólag a szeretteivel beszélgetne. Nagy sztárok nem szoktak kapcsolatba lépni a rajongókkal ilyen közvetlen módon. Szóval bármennyire is szereted, személyes kapcsolatot max koncerteken tudsz kialakítani, ott is annyi, hogy láthatod élõben. Beszélni nem fogsz tudni vele. Gondolj bele, a youtuben 100 millió ember nézte meg a videóit. Ha mind a 100 millió ember beszélni akarna vele mi lenne? :) Márpedig akar. Ezért nincs ilyen oldal.

Ki kell, hogy ábrándítsalak, de ilyen oldal nem létezik :) Még ha létezne is, feltehetõleg álnéven használná és kizárólag a szeretteivel beszélgetne. Nagy sztárok nem szoktak kapcsolatba lépni a rajongókkal ilyen közvetlen módon. Szóval bármennyire is szereted, személyes kapcsolatot max koncerteken tudsz kialakítani, ott is annyi, hogy láthatod élõben. Beszélni nem fogsz tudni vele. Gondolj bele, a youtuben 100 millió ember nézte meg a videóit. Ha mind a 100 millió ember beszélni akarna vele mi lenne? :) Márpedig akar. Ezért nincs ilyen oldal.

Hogyan tudnak szamitogepen valami jot dolgozni?

Vagyis nem az szamit hogy mennyit keresek, hanem hogy valami jo eredmenye legyen es lehessen vele dolgozni, mert a szuleim szemeben is legyen lenyeg a szamitogep

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Mihez értesz?

Hány éves vagy? Mihez értesz?
kezdj el pénzt nyomtatni... vagy kapcsold ki, már is sporolsz áramot.
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok. Programoztam java ban jatekot csak rajottem, hogy nem lesz valami nagy ezert nekifogtam c++ nak de atterni mas nyelvre eleg nehez. :/
14 vagy. nyomjad a programozást, 3d tervezést. ebben a jövõ viszont nagyon nehéz lépést tartani.
még van idõd megtanulni, én ennyi idõsen kezdtem neki. ;-)
A kérdező hozzászólása: Koszi ... Csak azert hagytam abba a programozast mert nemvolt nagy eredmenye es neten keresztul nehez megtanulni jol. :]
Neten keresztûl szinte lehetetlen, de ha van ismerõsöd aki ért hozzá, és te is lelkes vagy, simán kaphatsz tõle egy kis alapozást. :-)
Miért lehetetlen? A programozás nem szájhagyomány útján terjed. Persze türelem kell hozzá, mert nem kapod megrágva az infót, de mihez nem kell türelem?

Hogy tudnék számítógépen TV-t nézni?

Arról lenne szó h kábel-internet-TV előfizetésünk van és így szeretnék TV-t nézni a gépen.Hogy lehetne ezt megoldani azt h a koax kábelen keresztül tudjak TV-t nézni?(Természetesen nem közvetelenül van összekötve a géppel a koax kábel hanem egy modem is van közöttük)

Legjobb válasz: tv tuner

tv tuner
igen csak tv tuner-el lehet


Hogy tudnék zenét hallgatni egyszerre a számítógépre rászúrt hangfalakról és a számítógép hangfalairól?

Legjobb válasz: Én segítenék, csak nem világos, hogy lejátszóprogramot keresel, vagy zenéket, vagy az a kérdés, hogy a hangfalakat hogy kell összekötni??

Én segítenék, csak nem világos, hogy lejátszóprogramot keresel, vagy zenéket, vagy az a kérdés, hogy a hangfalakat hogy kell összekötni??
A kérdező hozzászólása: Azt kellene megoldani, hogy a zene amit elindítok ne csak a rászúrt fülhallgatóról (vagy hangfalról) szóljon, hanem a gép beépített hangfaláról is.

Melyik mobiltelefon tud számítógépen böngészni és hogy?

Legjobb válasz: Ha úgy érted, hogy a számítógépedet távolról irányítani, akkor iOS-ra van TeamViewer, de Androidra, Symbianra, Wp7-re is léteznek. (store-ba be kell írni, hogy remote vagy ehhez hasonló kulcsszavakat.) Symbian pl. WifiCheema

Ha úgy érted, hogy a számítógépedet távolról irányítani, akkor iOS-ra van TeamViewer, de Androidra, Symbianra, Wp7-re is léteznek. (store-ba be kell írni, hogy remote vagy ehhez hasonló kulcsszavakat.) Symbian pl. WifiCheema
A kérdező hozzászólása: az apple és nokia-n kyvül van egyéb gyártó? meg a WiFiCheema-at beépítve kapnám vagy meg kellene külön venni?

Valaki tud nekem egy fogalmazást írni azzal a címmel, hogy "A számítógép szerepe az életünkben. "?

Számítógép

Legjobb válasz: Címszavakkal segítek: - munkahely, mérnöki számítások (házak, gépek) - iskolai adatkezelés, elõadás vetítés, - bank, pénzkezelés, vásárlás - orvosi adatnyilvántartás, gyógyszerek, kezelések adatai - kapcsolattartás, internet, e-mail, társadalmi szerep, stb. Gondold végig egy napodat, és mutasd meg, hogy csupa olyan dolgot csinálsz, aminek köze van a számítógépekhez.

Címszavakkal segítek: - munkahely, mérnöki számítások (házak, gépek) - iskolai adatkezelés, elõadás vetítés, - bank, pénzkezelés, vásárlás - orvosi adatnyilvántartás, gyógyszerek, kezelések adatai - kapcsolattartás, internet, e-mail, társadalmi szerep, stb. Gondold végig egy napodat, és mutasd meg, hogy csupa olyan dolgot csinálsz, aminek köze van a számítógépekhez.
Persze. De természetesen nem ingyen:D

Hogyan tudnék a 'Számítógép dobozolás'-ról prezentációt írni?

Ezt a témát kaptam hogy írjak róla egy 5-6 oldalas prezentációt. Sajnos ötletem sincs hogy szedjek össze ennyi anyagot hozzá erről a témából. Esetleg pár tippet adnátok hogy mégis miről írhatnák, mit említsek az előadásomban?

Legjobb válasz: Tudja valaki rajtad kívül, mit kell érteni 'Számítógép dobozolás' alatt?

Tudja valaki rajtad kívül, mit kell érteni 'Számítógép dobozolás' alatt?
A kérdező hozzászólása: Na basszus, azt hittem hogy csak én nem értem...
A kérdező hozzászólása: Amúgy gondolom a PC házakról vagy a laptop-ok borításáról vagy valami hasonló...csak nem tudom hogy az istenbe fogok errõl akár 1 oldalt is írni. Nem hogy 6-ot...

Hogy tudnék letölteni whatsapp-ot a számitógépemre?

YouWave-t már tudom. valami más is van?

Legjobb válasz: tamogatott platformok: iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone and Nokia. Ebbol a te szamitogepeden melyik van?

tamogatott platformok: iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone and Nokia. Ebbol a te szamitogepeden melyik van?
A kérdező hozzászólása: android, de nem kapcsolodik a szimulalo progamom az internethez

Hogyan tudnék csinálni egy számítógép egérből?

Hogyan tudnék csinálni egy számítógép egérből, elemből, drótból lámpát? Ezekre a világítós egerekre gondolok Köszönöm

Legjobb válasz: Bedugod a számitógép usb portjába az egeret és már világit is!

Bedugod a számitógép usb portjába az egeret és már világit is!

Hogyan tudnék lejátszani a számitógépemen 3D s filmet?

hogy rendesen 3D be tudjam megnézni

Legjobb válasz: Ez nem a számítógéptõl függ elsõsorban, hanem a megjelenítõtõl. 120 Hz -es monitor vagy projector kell hozzá és pl. NVidia 3D Vision kompatibilis videókártya, amihez egy 3D kitt tartozik egy jeladóval és aktív LCD szemüveggel, ami 2x60 Hz -en mûködik. (ezért kell a 120 Hz-es megjelenítõ)

Ez nem a számítógéptõl függ elsõsorban, hanem a megjelenítõtõl. 120 Hz -es monitor vagy projector kell hozzá és pl. NVidia 3D Vision kompatibilis videókártya, amihez egy 3D kitt tartozik egy jeladóval és aktív LCD szemüveggel, ami 2x60 Hz -en mûködik. (ezért kell a 120 Hz-es megjelenítõ)
KMPlayer 3.3.0.33 Portable - a bal alsó sarokban van egy 3D ikon erre kell ráklikkelni.És akkor a dupla képbõl egy képre vált. Nekem ez mûködik.Viszont a megfelelõ szemüveget szerezd be.A hagyományos piros kékre gondolok, vagy azt amit a filmhez ajánlanak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!