Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék rendet (33 db)

Minden nap takarítok rendet rakok de estére mégis minden helyiségben kupi van. Miért van nálunk mindig rendetlenség? Hogyan tudnék rendet tartani mindig?

2 gyerekem van 3 és 1 évesek.

Legjobb válasz: mi ketten lakunk egy kisházban,van egy kiskutyánk,mindent szétpakpl.soha nincs rend,max.estig.gyerekek mellett meg sztem nagyon nehéz lehet.

mi ketten lakunk egy kisházban, van egy kiskutyánk, mindent szétpakpl.soha nincs rend, max.estig.gyerekek mellett meg sztem nagyon nehéz lehet.
Szia! Ez mindenkinél így van.Játékos formában vond be a gyerekeket a takarításba.A játékaikat pakolják el maguk után.
Én is amikor tehetem takarítok, mert olyan a lakás, mintha most robbantottak volna, a mosogató egy ora alatt tele van:( A párommal két lakotárssal meg egy kutyával lakunk, szoval nem csodálkozok a felforduláson.Mindenkinek legyen feladata és akkor nagyjábol rend lesz:)
Szia, Nálunk ugyanez van, csak azzal a módosítással, hogy van 2 kutya akiket beengedek a lakásba.Mondjuk nem sokáig, mert augusztusba érkezik a baba.De komolyan szégyenlem magam amikor valaki este meglátogat minket, mert szerintem azt hiszi nem takarítok.Holott állandóan mások által fémjelzett nagytakarítást végzek míg a barátnõm 3 hetente takarít és mégis ragyog minden...:(
Egy ismerosom mondta, hogy naluk azert nincs kupi, mert a gyerek (most 2 eves) addig nem vehet elo uj jatekot, amig az elozot nem rakta el. Gyonyoruen mukodik. En is igy fogom nevelni majd a gyerekemet :) .
Nálunk úgy van, h amíg játszik a kiskrapek, õvé a terep. Repülhet a labda, szórhatja a legót(persze ésszel), elõszedhet akár mindent. DE! Amikor Anya azt mondja, ennyi volt, fürdés, pakolás, akkor minden a helyére vándorol. Így megy ez kiskora óta. Most 6 éves (fiú) gyönyörûen mûködik. Én is tiszta ideg voltam kisebb korában, de a férjem mindig leállított: Anyaaa! GYEREKSZOBA!Nem múzeum!

Hogy tudnék rendet rakni magamban?

Legjobb válasz: Rakasd át a testeden belül a szerveidet a feng-shui szerint!

Rakasd át a testeden belül a szerveidet a feng-shui szerint!
gaviszkonnal és normaflorral
Elõzõ vagyok, egy pszichológus is sokat tud segíteni :)
http://www.polyduct.hu/dynamic/hulladekgyujto_edenyzet.jpg Bocs, de egy ilyen kérdésre nem igazán lehet értelmes választ adni. Ha esetleg részleteket írnál, akkor esetleg.
Üres házban sosincs rumli.
Szerintem egy nagy adag hashajtó rendbe fog rakni.

Kér. Lek segí. Tsetek, mit tudnék tenni hogy visszakapjam a pénzemet, hogyan tudnék eljárni a rendõrségen, mit mondjak?

3500 forintot utaltam elõre egy eladónak egy áruért.Küldte is de bedöglött volt, visszaküldtem neki, de azóta se küldött semmit és már nem is fog.Megvan a bizonylat is a befizetésrõl és a beszélgetéseink is.Becsapott.Nem lehet már ez ellen semmit tenni?

Legjobb válasz: Ja igen, megígérte hogy küld helyette egy másikat, és azt bizonygatta hogy pedig jó volt nála mûködött, de megpróbáltuk még 6 fajta dologgal,akkor sem volt jó az alkatrész.Cenzúrázom hogy mirõl is van szó igazából, nem akarom hogy nevessen rajtam még itt is ha felismeri magát ez alapján a tettes.Segítsetek légyszi mit tennétek? Isten nevében nem küldhetek csak úgy 3500 forintot valakinek ajándékba,mert ez olyan.Cigány egyébként a srác.Késõbb már hallottam a hangján amikor hívtam tizenharmadjára vita közben.

A kérdező hozzászólása: Ja igen, megígérte hogy küld helyette egy másikat, és azt bizonygatta hogy pedig jó volt nála mûködött, de megpróbáltuk még 6 fajta dologgal, akkor sem volt jó az alkatrész.Cenzúrázom hogy mirõl is van szó igazából, nem akarom hogy nevessen rajtam még itt is ha felismeri magát ez alapján a tettes.Segítsetek légyszi mit tennétek? Isten nevében nem küldhetek csak úgy 3500 forintot valakinek ajándékba, mert ez olyan.Cigány egyébként a srác.Késõbb már hallottam a hangján amikor hívtam tizenharmadjára vita közben.
Bûnügyi költség: A büntetõeljárás lefolytatása során az eljárás szereplõinek, illetve az államnak jelentõs kiadásai keletkezhetnek. A törvény a bûnügyi költség körébe esõ költségek viselésének a szabályait tartalmazza. Bûnügyi költség az a költség, amelyet az ügyben az eljárás megindításától a büntetés végrehajtásának befejezéséig, továbbá a rendkívüli jogorvoslati eljárás, valamint a különleges eljárások során az állam elõlegezett, a terheltnek, a sértettnek, a magánfélnek, a pótmagánvádlónak és a magánvádlónak, a terhelt és a sértett törvényes képviselõjének az ügyben felmerült készkiadása, akkor is, ha azt az állam nem elõlegezte, a kirendelt védõnek és a sértett, a magánfél, valamint a pótmagánvádló képviselõjének készkiadása és díja, akkor is, ha azt az állam nem elõlegezte. Ezt egyébként a terhelt viseli, ha elítélik, vagy szabálysértés esetén a felelõsségét megállapítják. Ez az eset, amirõl itt most beszélünk egyébként a polgári jog alá tartozik. Hibás termék. Illetve akkor lehetne csalás, ha õ eleve tudott a dolog hibájáról. Ilyen esetben természetesen visszajár a pénzed, és ez már a rendõrség hatáskörébe tartozik. Ez esetben is csak szabálysértés, mivel nem lépte túl a szabálysértési értéket.
A kérdező hozzászólása: Mind a két kérdésemre válaszolj légyszíves.ÉS az sem érdekel ha 50.000 forintomba kerül, akkor is akarom hogy érezze hogy nem viccelõdtem a feljelentéssel.Írj
A kérdező hozzászólása: Bûnügyi költség mit takar?
A kérdező hozzászólása: Költségmentességet kérelmezni lehet nem?
3500 forint miatt akarsz a rendõrségre menni? A bûnügyi költség ennek a sokszorosa lenne... Lehetni lehet feljelenteni, de totál felesleges. Egyszerûen jobb lenne ha belátnád, hogy itt te voltál a buta, mivel egy idegennek elõre fizettél valamiért, amirõl nem tudtad, hogy mûködik-e. Azután meg visszaküldted neki a dolgot...Ez így elég tragikomikus. Ha szép szóval nem adja vissza a pénzed, akkor feljelentheted, de mint mondtam nem sok értelme van.
A kérdező hozzászólása: Akkor bárkit behúzhatok én is 3500 forint összegekkel? Behúzok havonta 10 embert és megvan a keresetkiegészítõ pénzem.Na de viccet félre téve.Ez ellen nem lehet feljelentést tenni? Megvan egy nagy csomó bizonyítékom és információm a srácról.
Igyál a pénzedre egy nagy pohár hideg vizet. Mást nem tudsz tenni. És megjegyezni, elõre SOHA nem adunk pénzt idegennek semmiért.
A kérdező hozzászólása: Reklamáltam hogy rossz nem is kicsit, hívtam és mondtam neki, sõt meghaverkodtunk, már az üzlet elõtt...de aztán, mondta hogy rendben van küldjem vissza ne haragudjak, küld egy másikat ami jó persze, de az is lehet elkezdi hogy az árát küldi vissza, megbeszéltük.És csak ezután küldtem vissza, meg hát amúgy is rossz volt nem azon agyaltam hogy át fog verni, hanem küldtem vissza és kész, teljesen biztos voltam benne hogy küldi vagy a pénzt vagy azt a dolgot. De egyszerûen nem, és vagy ezerszer hívtam, amikor megelégeltem és mondtam neki hogy jogi úton fogok eljárni ellene, amit le se szrt úgymond, nem érdekli.
Elöször reklamálni kell(ett volna), hogy rossz, amit küldött. Visszaküldeni csak akkor szabad, ha megegyeztetek, hogy visszacserélitek, amig ezt nem igérte meg, addig hülyeség, mert most nincs a kezedben semmi, amivel bizonyíthatnád, hogy tényleg rosszat küldött. Nyugodtan állíthatja, hogy elküldött egy jót, te meg át akarod verni.
A kérdező hozzászólása: Inkább hagyom az egészet a pycsába... dögölnének meg az ilyen szemetláda féreg cigányok.Tudta hogy rossz és mégis elküldte, a qurva annyát neki.Ebbõl élnek dögöljenek meg.Így megsz_pni a f_szt mint ahogy én a qrva életbe...hogy bízhattam meg egy ilyen kcsögbe...azt kívánom hogy gyógyszerre költse a pénzt, de ne hasson neki az sem.


A bûnözõk hogy tudnak nyugodtan aludni, hogy bármelyik éjszaka rájuk törhetik az ajtót a rendõrök?

Legjobb válasz: Attól függ milyen... A keményvonalasok, rablók, gyilkosok nem tudom, hogy hogy alszanak. A sikkasztók viszont simán alszanak: Ha okosan csinálják, nem derül ki. :)

Attól függ milyen... A keményvonalasok, rablók, gyilkosok nem tudom, hogy hogy alszanak. A sikkasztók viszont simán alszanak: Ha okosan csinálják, nem derül ki. :)

Teljesen bizonytalan vagyok, irreálisan látom magamat, alaptalanul rettegek, hogy a párom másban lát meg sokmindent, ami bennem nincs. Mit tudnék kezdeni, hogyan tegyem rendbe a lelkemet?

20 éves lány vagyok, és az a legviccesebb az egészben, hogy átlagban szépnek, csinosnak mondanak. A bels? értékeimben nem kételkedem, tudom hogy mi a fontos, tudok szeretni, megbecsülöm a családot, barátságot, szerelmet.

Legjobb válasz: A nõihiúság:) szerintem nagyon túlreagálod ezt az egészet ha a párod meg is mondja hogy milyen szép vagy,legkedvesebb vagy neki akkor nem értem a problémát:) és gondolj bele õ nem szenvedhet ugyanúgy attól ha te meglátsz egy izmos helyes srácot az utcán vagy tvben? Õ is félhet,de szerintem van egy alapvetõ bizalom...meg bízik benned...te is BÍZZ BENNE ÉS HIGYJ NEKI HA AZT MONDJA TE VAGY NEKI A LEGFONTOSABB!!

A nõihiúság:) szerintem nagyon túlreagálod ezt az egészet ha a párod meg is mondja hogy milyen szép vagy, legkedvesebb vagy neki akkor nem értem a problémát:) és gondolj bele õ nem szenvedhet ugyanúgy attól ha te meglátsz egy izmos helyes srácot az utcán vagy tvben? Õ is félhet, de szerintem van egy alapvetõ bizalom...meg bízik benned...te is BÍZZ BENNE ÉS HIGYJ NEKI HA AZT MONDJA TE VAGY NEKI A LEGFONTOSABB!!
Ez teljesen beteges! Egyszerûen csak tedd fel magadnak a kérdést: Van értelme minden nap ezen rágódnom, és tönkretennem magam? Van ennek az egésznek értelme? Ettõl csak egyre rosszabb lesz. A barátod szeret, és ez a lényeg. Ez paranoia! Vagy a barátodban nem bízol, vagy nagyon csúnyának tartod magad. De mivel nem vagy az, ezért értelmetlen az egész. Szóval minél hamarabb fejezd be ezt az egészed, mielõtt teljesen tönkreteszed magad. Természetes, hogy megnézed a többi csajt az utcán, és hozzájuk viszonyítod magad, de amit te csinálsz az nem normális. Járj büszkén, légy magabiztos, és az egész életed más lesz!
A kérdező hozzászólása: Már ezerszer feltettem magamnak ezt a kérdést...az eszemmel jól tudom, hogy nincs értelme. A páromban bízok, a hûségéért tûzbe teszem a kezemet, és tudom hogy még vágyakozni sem vágyakozik másra. Csak olyan rosszul esne, ha másban gyönyörködne...mert szebb rajta ez vagy az, vagyis én nem tudom neki megadni azt a látványt, amit a tv-ben igen. Egyébként bele trafáltatok, neki se sok az önbizalma, én adtam neki erõt a külsejével kapcsolatban. Nem olyan magas, nálam alig magasabb, és elõttem nem volt senkije. Nem tartja magát helyesnek, sõt. De õ lazábban kezeli ezt. Bízik bennem, mondtam neki hogy nagyon tetszik, imádom, és elhiszi. Én is elhiszem neki, és még a teste is "árulkodik" róla, hogy tetszem neki nagyon, de mindenki azt írja meg mondja, hogy nincs olyan pasi aki nem mustrálja a nõket, nem nézi végig a mellüket, feneküket, nem lassít le a kocsival, ha egy 90/D-s mély dekoltázst lát...az én önbecsülésem ezt nem bírná el.
Igen...nyilván vannak nálad szebbek és jobbak is. DE! A barátod téged szeret. Inkább erre legyél büszke. Neki TE vagy a legszebb, legjobb. Ez neked nem elég? Elveszítheted õt...pontosan azzal, amit most csinálsz. A magad emésztésére rá fog menni a kapcsolatod, de nem csak ez...a következõk is! Tanuld meg értékelni amid van és legyél rá büszke! Sok sikert! Üdv. 44/VP
Hûséget fogadunk, nem vakságot!
röviden?
Akár szertartásnak is nevezhetjük.
:O C==8
Szpod le a leendõ fõnökét. Ugye ez a kérdés csak vicc, felnõtt, férjezett nõ nem lehet ennyire gyagyás..
Annyit tehetsz, hogy szurkolsz, hiszen varázslat nem létezik. Sok dolog függvénye, hogy alkalmazzák-e, igyekezz támogatni õt addig is, amíg nem talál munkahelyet.
Remek ötlet, a férje helyében értékelném.
Nem, sajnos az élet nem így mûködik, hogy varázsolunk egyet és felveszik... Ha rátermett akkor felveszik, ha valami miatt nem felel meg nekik, akkor nem veszik fel. Én drukkolok, de varázslatban és egyéb mesékben ne higgy. Ennyi erõvel valaki varázslattal a Microsoft élére kerülhetett volna Bill Gates helyett, és akkor ma kicsit más lenne a világ...

Egyik barátnőm egyáltalán nem egy csontvékony de nem is kövér lány. Inkább az a pont jó alkat. Most azonban már 1000%biztos vagyok benne hogy valami nincsen rendben vele, de nem tudom hogyan tudnék segíteni. Szerintetek hogy lehetne segíteni rajta?

Régebben volt kisebb súlygondja de mára már ez sincs, viszont amióta egyszer egy olyan akinek ad a véleményére beszólt neki hogy "hájas vagy mindenhol" meg "tehén" szó szerint gyötri magát.Olyan szinten "gyötri magát"hogy kb. kifulladásig hajszolja önmagát (sport terén) Teljesen átváltoztatta az étrendjét, karja hasa combja elég szépen megizmosodott. Eddig még nem is t?nik annyira furcsának, viszont képes olyanra hogy egy nap összesen csak egy almát eszik meg ha pedig mégis eszik rendes kaját akkor a minimális mennyiség után már csak megrágja az ételt, de nem nyeli le hanem kiköpi. ( f?leg ha édességgel kínálják)

Legjobb válasz: Magyarul anorexiás.

Magyarul anorexiás.
Most még nem csontvékony. Az anorexiások sem csontvékonyan kezdik... Nem kéne megvárni...! Elsõ körben pl szüleinek nem tudsz szólni errõl? MErt magától úgysem fogja beismerni..
A kérdező hozzászólása: te jó ég ilyen komoly???? esküszöm lehet én vagyok az ostoba de nem gondoltam volna hogy ez már egyenlõ az anorexiával...:S
Nem csak a csontsovány lehet anorexiáas!! elvégre a legtöbbjük husisan kezdi, és csak aztán lesznek csontkollekciók.. Amúgyn em biztos még attól, hgoy anorexiás, de ha szerinted gyanús, akkor figylej oda rá!!!
Miért fogyókúrázik egy két hülye gyerek szava miatt?Nem értem , én férfi vagyok és szerintem az az ideális ha egy nõ telt, van melle és combja feneke! Nem tudom megérteni miért szeretne rengeteg nõ "modell"-csontkollekció lenni!
nem tudom honnan hívható anorexiának, de az enm egészséges, ha nem eszik semmit, fõleg hogy utána falási rohamai lesznek és még rosszabbul fogja érezni magát, ezek után jön a hajat eszik/hánytatja magát. le lehet fogyni rendszeres edzéssel, és válogatott táplálkozási módszerekkel. ha több zöldséget eszik és kevesebb zsíros húsos dolgokat, akkor jóllakik, de nem hízik. kerülni kell a cukorral teli dolgokat, mint a banán is. ezeknek természetes következménye hogy erõtlenebb lesz, de mint nõ ez nem okoz nagy gondot, mert nem kifulladásig fog futni hanem majd aerobikozik fél órát vagy egyet és kimerül. nagyon fontos hogy beszélj vele, hogy egészségesen fogyjon le, mert ha nem eszik rendesen, akkor szervi elégtelenségei lesznek, mint például szív leállása, fõleg soványabb korban fordul elõ. nem anorexiás, de fenn áll a veszélye, hogy idõvel valóban elhiteti magával (és nem mások hatására) hogy kövér és nem fog enni hónapokig, hánytatja magát. ezt mindenképp mutasd meg neki, de lehetõleg több edzéstervnek is nézzen utána, és figyeljen oda a táplálkozására is. ha ezt betartja, nem gond ha bizonyítási kényszerbõl változik meg. http://body.builder.hu/edzestervek_csoport.htm4?id=12 de ha edzeni fog, mindenképp kell ennie sok zöldséget, kevés húst, abból is inkább halat, olajjal. kerülni kell a fûszeres ételeket, kevés só/paprika, stb, inkább gyümölcsökkel vigye be ne igyon cukros vizeket, alkoholt, sõt, egyesek a buborékos ásványvizet is kerülik. maradjon koffeinmentes tea, víz (lehetõleg ne csapvíz kivéve ha jó minõségû) gyümölcslevek, turmixok, tej mértékkel és adottságtól függõen, joghurt nagyon fontos emésztésért és baktériumokért, nyers zöldségeket is kell enni. ha kevésnek érzi az erejét, akkor ehet banánt, ananászt, több húst, abból is inkább csirke, max pulyka, vörös és vadhús kevésbé ajánlott. jó még a tengeri herkentyû is az ízületek miatt, szedhet biovitamnokat (ne gyúrós szereket meg drogokat/gyógyszereket) privátban megkereshetsz további tancásokért, de ahhoz hogy jól csinálja komolyan kell venni, ajánlott egy csoportos vagy személyes edzõ, akivel beszélhet, gyakorlatokat csinálhat, saját fõre csak óvatosan. és nagyon tájékozottnak lenni. 22:06 amiért minden férfi izmosabb mint a haverjai
az étrendhez most ezt találtam még, mert a bodybuilder kicsit megváltozott, és ott kiegészítõkkel számolnak http://www.testmester.net/content/nok_etrendje személyreszabottan nem lehet így látatlanban étrendet ajánlani mert függ a korától, testalkatától, életvitelétõl, egészségi állapotától, táplálkozási szokásoktól, anyagiaktól, stb
hát csak próbál jól kinézni.énis megeszem a napi 1 kiló rizst, meg vagy másfél kiló csirkemell filét, pedig a könyökömön jön ki elhiheted.ez van van aki mindenre képes az áhított formáért.
lopakodj moge nagyon halkan!! lenditsd meg a jobb/bal kezed (attol fuggoen hogy melyik az erosebb) es NYOMD POFAN IZOMBOL mikozben azt orditod h: EGYEL TE NYOMI MERT MEG TOBBET KAPSZ segiteni fog

Hogyan tudnék egy válalkozast kulfoldon elindítani? (fodrászat, kozmetika) Akihez hivatalosan fordulni kell, papírok és hogy minden hivatalos és rendben legyen.

Legjobb válasz: az függ melyik ország, de ha union belüli ország akkor a helyi városházán megmondják mik szükségesek hozzá. ezt otthonrol nem tudod elinditani, vagy is nem a magyar hatoságok alá tartozik. szóval ha meg van hol szeretnéd nyitni, akkor bemész az ottani városházára és megmondod mit szeretnél. biztos hogy szivesen eligazítanak.

az függ melyik ország, de ha union belüli ország akkor a helyi városházán megmondják mik szükségesek hozzá. ezt otthonrol nem tudod elinditani, vagy is nem a magyar hatoságok alá tartozik. szóval ha meg van hol szeretnéd nyitni, akkor bemész az ottani városházára és megmondod mit szeretnél. biztos hogy szivesen eligazítanak.
A kérdező hozzászólása: Anglia lenne, de értlek. Koszonom szépen a segítséget!

Hogyan tudnék egy olyan embert rendre igazítani akinek minden második mondata kétértelmű?

Van egy idősebb ürge akivel sajnos napi szinten kapcsolatba kerülök a munkám révén. Fiatal huszonéves lány vagyok aki becsületesen végzi a munkáját és ő folyamatosan fel akar szedni engem. Nagyon bunkó nem merek lenni, pedig már többször próbáltam jelezni, hogy hagyjon békén az ajánlataival, valószínűleg nem túl ügyesen... Egy ilyen tipikus felső-értelmiségi kifejezetten kellemetlen emberről van szó, aki szívesen vallja magáénak a liberális elveket, hogy akár szeretőt tartson a felesége mellett. Felsőbbrendűnek érzi magát és ezt ki is mutatja. Ha megjelenik a környezetében egy csinosabb lány akkor minden mondata kétértelművé válik. Viszont mivel nem egyértelmű ajánlatokról van szó ezért nehéz konkrétan visszautasítani. Nehezen tudok visszavágni neki, sajnos nem vagyok hozzá elég talpraesett. Nektek van hasonló ismerősötök?

Legjobb válasz: Ha ismersz valaki olyat aki nagyobb darab fiú haverod v volt osztálytárs.. V ki csak van ilyen környezetedben. Mutasd be finoman h " Õ a barátom, esetleg szeretnél valamit ?" Így biztos lekopik majd. Kissé hasonló eset volt h két tulaj vitatkozott egy ingatlan eladásán. Az egyik el akarta adni a másik nem. Erre a másik fel bérelt egy nagydarab roma fiatal embert h amennyiben nem egyeznek meg õ a tulajdon részét el adja az úrnak. Azonnal meg lett véve a másik ember tulajdon része :) És kész.

Ha ismersz valaki olyat aki nagyobb darab fiú haverod v volt osztálytárs.. V ki csak van ilyen környezetedben. Mutasd be finoman h " Õ a barátom, esetleg szeretnél valamit ?" Így biztos lekopik majd. Kissé hasonló eset volt h két tulaj vitatkozott egy ingatlan eladásán. Az egyik el akarta adni a másik nem. Erre a másik fel bérelt egy nagydarab roma fiatal embert h amennyiben nem egyeznek meg õ a tulajdon részét el adja az úrnak. Azonnal meg lett véve a másik ember tulajdon része :) És kész.
Ilyen pasit én is ismerek, de én helyre rakom az biztos. Egyszerûen visszavágok olyan kétértelmû szöveggel, hogy õ lesz nevetség tárgya.
tökön-rúgni, mielõbb
Ez a legrosszabb fajta, aki azt képzeli, hogy bármint megtehet, mert õ az ISTEN. Férfi vagyok, én le tudnám rendezni egy pár kék zöld folttal, de mivel nõ vagy, nem tudom mit csinálj vele. Amit tennék a helyedben: vinnék magammal egy diktafont, és amikor a közelemben van bekapcsolnám, természetesen úgy, hogy õ ne tudjon róla. És ha összegyûlne néhány hasonló megjegyzése, akkor vinném a személyzetishez, vagy feljelenteném szexuális zaklatásért. Vagy megkérném egy fiúismerõsömet, hogy esetleg hazafelé menet beszélgessen el ezzel az "úr"-ral arról, hogy mi a tisztelet. Harmadik javaslat pedig, amit feljebb valaki írt, hogy olyant válaszolj neki, ami ciki helyzetbe hozza, amivel meg lehet alázni. Ne hagyd magad, és vigyázz az ilyen r*hadékokkal! Amúgy milyen kétértelmû utalásokat tesz? Írnál példát?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom feljelenteni, mert nem munkatársról van szó, hanem ügyfélrõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!