Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék rövidebb idő alatt (5 db)

Hogyan tudnék egyre rövidebb idő alatt egyre több információt megjegyezni?

Például idegennyelvből szeretném azt elsajátítani, hogy egyszer hallok egy szót és megjegyzem. Biztos vannak, akik képesek erre, hogy lehet idáig eljutni? Az egyébként mire jó, hogy elolvasok néhány szót, nem mondatban szerepelnek, csak egymástól független szavak, aztán emlékezetből leírom ami eszembe jut? Ezzel érdemes gyakorolni? Aztán idővel egyre több szót próbálok memorizálni, és így tovább.

Legjobb válasz: Teheted, de nagyon tudnék ajánlani tanulás módszertan órákat. Az ilyen órák nem csak idegennyelvre jók, hanem mindenre. Próbálkozz minden nap ugyanabban az idõpontban neki állni tanulni, és koncentrációs gyakorlatokat végezni. Konkrétan ezektõl nem lesz jobb a nyelvérzéket, de az agyad sokkal könnyebben fogja így befogadni az információkat. Hatékonyabb leszel (röviden fogalmazva)

Teheted, de nagyon tudnék ajánlani tanulás módszertan órákat. Az ilyen órák nem csak idegennyelvre jók, hanem mindenre. Próbálkozz minden nap ugyanabban az idõpontban neki állni tanulni, és koncentrációs gyakorlatokat végezni. Konkrétan ezektõl nem lesz jobb a nyelvérzéket, de az agyad sokkal könnyebben fogja így befogadni az információkat. Hatékonyabb leszel (röviden fogalmazva)

Hogyan tudnék minél nagyobb súlyt kinyomni fekve minél rövidebb idő alatt?

Sziasztok. A testépítést másfél éve kezdtem el, szépen fejl?dtem. Évente egyszer van a suliba egy fekvenyomó verseny. Arra gondoltam, hogy picit a testépítést most "félre teszem" és felkészülök rá. Tavaly nagyon vézna srác voltam, indulni sem mertem. Most az egyismétléses maxom 80kg, én magam 70kg vagyok és 180cm. Fél év alatt olyan 100ra fel szeretném tornázni. Mit kell váltotatnom az edzéstervemen?

Legjobb válasz: http://www.bodysport.hu/eroemeles/eroemelo-edzesmodszerek-ka.. Jövõre énis tervezem, hogy nevezek a sulis versenyre:)

http://www.bodysport.hu/eroemeles/eroemelo-edzesmodszerek-ka.. Jövõre énis tervezem, hogy nevezek a sulis versenyre:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és sok sikert :D
Elõször is rendesen egyél, ez egy külön téma. Ha nem, akkor sokkal kevésbé lesz eredményes a felkészülésed. Sok hónapig csináltam erõnövelõ edzést, a következõt csinálnám: elkezdesz egy ciklust úgy, hogy heti 2x edzel, 60 kilóval indítasz, belenyomsz egy edzésen kb. 6-8 sorozatot, annyi ismétlést, amennyi megy. Következõ edzés 61, következõ 62, tehát heti 2 kilót emelsz. A folyamatos emelés az erõt is hozza majd, azt veszed észre, hogy mire odaérs 80-hoz nem 1, hanem 2-4, vagy akár több ismétlés is menni fog. De persze mész tovább, 81, 82, stb. Lehetséges, hogy már elsõ ciklusnál is eljutsz mondjuk 100 kg-ig (20 hét alatt 40 kg emelés), ez esetben nagyjából a verseny idõszakra sikerül majd idõzíteni a max erõdet. Erõnövelõ edzésnél nem fárasztjuk ki az izmot, mint a tömegnövelõ edzésnél, épp ezért mehet a heti 2.

Hogyan tudnék minél rövidebb idő alatt fogyni és formásodni?

170 cm -er és 58 kg vagyok én nem vagyok megelégedve magammal sajnos:SSzeretnék fogyni derék csip? fenék comb szoval mindenhonnan vékonyodni!Heti 3 szor fél ora futás és heti 3 szor 20 perc rubint réka progi elég hozzá? Plus olyan 1300-1500 kcal bevitel?Vagy ti mit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Én mást ajánlok. A kalóriát tényleg ne számold, sokkal fontosabb a szénhidrát /ch/ és a fehérje bevitel vigyél be testsúlykilónként 3 at, fehérjébõl pedíg szintén 3 at, a fehérjét tartsd így végig, a ch-t pedíg úgy változtasd hogy hogyan esik a súlyod, olyan 150 g ról indulj és azt úgy fogaszd el, hogy: Reggel éhgyomorra futás, aztán 50 g ch + 40 g fehérje majd kétóránként kaja míg a ch el nem fogy és utánna pl délután négytõl már csak fehérje és 0 kalóriás zöldség egészen lefekvésig, lefekvés elõtt edd meg az utolsó ilyen kaját, ez napi legalább 8 étkezést jelent, minden reggel suss 30 percet vagy sétálj lassan monoton egy órát, aztán jöhet a kaja, fokozhatod még heti 3x1 óra súlyzós edzéssel, ekkor lesz a legjobb mértékû a fogyás, ha ne mcsökken a testsúlyod hétrõl hétre csökkentsd a CH-t, 16 hét után nézz tükörbe!!! ehhez szükséged lesz egy digitális konyhai mérlegre természetesen, Ch nak: rizs, burgonya, teljes kiörlésû tészta, zabpehely ENNYI SEMMI TÖBB FEhérje: Elsödleges: csirke, pulykamell, halak, marahahús, Másodlagos: tojás, sovány túró, fehérjekiegészítõ, A TEJ AZ NEM!!!!!! Zsírnak: olajos magvak, CSAK ÉSSZEL!! és lenmagolaj amit bioboltban kapsz, zöldségek: kigyóuborka, brokkoli, paradicsom, pritamin vagy zöldpaprika, Ha nagyon spéci akarsz lenni akkor thermogenikus zsírégetõvel még felpörgetheted az anyagcseréd. Cukor, liszt só tilos!!! Minden kaját amit a szádba raksz bele kell számolni az össz bevitelbe és egyenletesen kell elosztani, Macera, de megéri. Sok sikert!!

Én mást ajánlok. A kalóriát tényleg ne számold, sokkal fontosabb a szénhidrát /ch/ és a fehérje bevitel vigyél be testsúlykilónként 3 at, fehérjébõl pedíg szintén 3 at, a fehérjét tartsd így végig, a ch-t pedíg úgy változtasd hogy hogyan esik a súlyod, olyan 150 g ról indulj és azt úgy fogaszd el, hogy: Reggel éhgyomorra futás, aztán 50 g ch + 40 g fehérje majd kétóránként kaja míg a ch el nem fogy és utánna pl délután négytõl már csak fehérje és 0 kalóriás zöldség egészen lefekvésig, lefekvés elõtt edd meg az utolsó ilyen kaját, ez napi legalább 8 étkezést jelent, minden reggel suss 30 percet vagy sétálj lassan monoton egy órát, aztán jöhet a kaja, fokozhatod még heti 3x1 óra súlyzós edzéssel, ekkor lesz a legjobb mértékû a fogyás, ha ne mcsökken a testsúlyod hétrõl hétre csökkentsd a CH-t, 16 hét után nézz tükörbe!!! ehhez szükséged lesz egy digitális konyhai mérlegre természetesen, Ch nak: rizs, burgonya, teljes kiörlésû tészta, zabpehely ENNYI SEMMI TÖBB FEhérje: Elsödleges: csirke, pulykamell, halak, marahahús, Másodlagos: tojás, sovány túró, fehérjekiegészítõ, A TEJ AZ NEM!!!!!! Zsírnak: olajos magvak, CSAK ÉSSZEL!! és lenmagolaj amit bioboltban kapsz, zöldségek: kigyóuborka, brokkoli, paradicsom, pritamin vagy zöldpaprika, Ha nagyon spéci akarsz lenni akkor thermogenikus zsírégetõvel még felpörgetheted az anyagcseréd. Cukor, liszt só tilos!!! Minden kaját amit a szádba raksz bele kell számolni az össz bevitelbe és egyenletesen kell elosztani, Macera, de megéri. Sok sikert!!


Hogyan tudnák lefogyni 3-4 kilogrammot minél rovidebb ido alatt?

59 kilogramm vagyok és le szeretnék adni pár kilót. SOS! aki tud, az légyszi mondja!

Legjobb válasz: Helyes étrend + mozgás Heti egy kiló lemegy vele. Teljes kiörlésû kenyér, felvágottnak csak sonka, ebéd és vacsi legyen fehérje gazdag elõnyben a csirke és pulyka húsok, sok zöldség és gyümölcs, naponta többször egyél keveset és MOZOGJ menj futni vagy tornázz. Ez az eredményes rövid út

Helyes étrend + mozgás Heti egy kiló lemegy vele. Teljes kiörlésû kenyér, felvágottnak csak sonka, ebéd és vacsi legyen fehérje gazdag elõnyben a csirke és pulyka húsok, sok zöldség és gyümölcs, naponta többször egyél keveset és MOZOGJ menj futni vagy tornázz. Ez az eredményes rövid út
Az elõzõhöz talán még annyit, hogy a szénhidrán kizárólag alacsony GI-jü legyen és lehetõleg minél kevesebb (mármint mennyiségileg). Illetve diétában a gyümölcs se olyan nagy barátunk, ha lehet annak mennyiségét is redukáld. Valamint egy gyümölcs minél savanyúbb (az az kevésbé édes), annál jobb.
Az elõzõhöz talán még annyit, hogy a szénhidrán kizárólag alacsony GI-jü legyen és lehetõleg minél kevesebb (mármint menyiségileg). Illetve diétában a gyümölcs se olyan nagy barátunk, ha lehet annak mennyiségét is redukáld. Valamint egy gyümölcs minél savanyúbb (az az kevésbé édes), annál jobb.
egyszerû.menj költözz be egy hétre legalább egy olyan koleszba ahol 2 emelet minimum van költözz a legfelsõre és a kaja legyen nagyon szar és akk 1 hét alatt akár 5 kilót is fogyhatsz :DD

Hogy tudnék minél rövidebb idő alatt minél többet nőni? Van valamilyen szer vagy valami?

Ez egy versenyfutás az id?vel.....

Legjobb válasz: Nincs ilyen szer.Felgyorsítani nem lehet.Esetleg ugy ha elmész kosarazni.A kosarasok mind nagyranõlnek kb.2 méter magasak hátha te is nõlni fogsz egy kicsit :)

Nincs ilyen szer.Felgyorsítani nem lehet.Esetleg ugy ha elmész kosarazni.A kosarasok mind nagyranõlnek kb.2 méter magasak hátha te is nõlni fogsz egy kicsit :)
Növekedési hormon adásával, orvosi felügyelet mellett, indokolt esetben lehet ezt alkalmazni. De megkérdezhetem, hogy erre miért van szükség "így hirtelen" ?
A kérdező hozzászólása: Még van egy évem a gimiben, de utána az RTF-re szeretnék jelentkezni, viszont ott van magassághatár, ezért szerintem már az alkalmassági vizsgán sem vehetnék részt, gondolom rögtön "kidobnának".....
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ez a növekedési hormon nem hangzik rosszul, fõleg ha attól megnövök:)
Ezt a hormont nem fogod "csak" úgy megkapni. Indokolt esetekben adják, pl. ha egy gyerek nem nõ, érdemes megvizsgáltatni a hormonértékét, és eldönteni, hogy szükséges-e kapnia. Ezt évekig szokták folyamatosan adni. Viszont ha te utolsó éves vagy, lehet most elkezdesz még nõni, akár 10-20 cm-t is. (persze ha eddig nõttél már sokat, és ez abbamaradt, talán már nem fogsz.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!