Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék négyszemközt (3 db)

Egy lányhoz be szeretnék menni a kórházba, de valószínűleg nem egyedül, hanem többen vannak egy szobában. Hogyan tudnék négyszemközt beszélni a lánnyal?

Legjobb válasz: Vagy kiviszed a szobából sétálni, vagy ha ez nem lehetséges, akkor megvárod amíg a szobatársak kimennek. Ha egyik se történik meg, akkor sehogy.

Vagy kiviszed a szobából sétálni, vagy ha ez nem lehetséges, akkor megvárod amíg a szobatársak kimennek. Ha egyik se történik meg, akkor sehogy.
Közel hajolsz hozzá. Közös kórteremben nincs magánszféra, fõleg ha nõkkel van együtt. Én anno húgommal voltam bent egy barátnõjét meglátogatni, de baromi idegesítõ, hogy mindenki tudni akar mindent. Ha mozgatható állapotban van, kérj egy tolószéket és menj ki vele sétálni egyet - ha van kedve. Ha nincs, marad a susmus.
már mindent leírtak.. ha nem tud járni.. akkor kész tolószéket.. kimentek a kórház parkjába.. ilyesmi.. ha meg tud járni.. akkor kihívod és kimegy a saját lábán sétálni..
akkor megvárod még elmennek b*szod!!!! gondolom nem ülnek ott egész nap.. ne legyél már ennyire gyámoltalan..
nem hiszem hogy egy korházi kezelés alatt kéen oylan dolgokról beszélni amit csak négyszemközt lehet, várd meg amig haza mehet és akkor bezsélj vele. Egyébként csak látogasd meg vigyél virágot érdeklõdj iránta.
Na...?
Na, mi lett végeredmény?
2 emelettel feljebb fekszik a kérdezõ, mert a csajhoz éppen látogatóba jött a pasija...
:D Ez jó volt!
Nekem is ez jutott eszembe, hogy bent tartották a kórházban :)
A kérdező hozzászólása: Bocs, hogy nem írtam, nincs pasija :P. Szóval bent voltam, vittem neki egy csokor virágot meg fagyit. Nagyon meglepõdött, de örült, hogy ott voltam. Beszélgettünk egy negyed órát, aztán hirtelen jött a nõvér, és beordította minden szobába, hogy VACSORAAAA!!!!!! Szóval el kellett mennie enni, így én is eljöttem. De örült, hogy ott voltam, látszott rajta.
A kérdező hozzászólása: Amúgy csak az anyukája volt ott, és jó fej volt, kiment, (a fater késõbb jött, szóval megúsztam) :) .
Na, akkor most már szerintem sínen lesz a dolog. ;-) Sok szerencsét a jövõben!
Na hajrá akkor :) Ügyes legyél! ÉS várjuk a beszámolót :)
A kérdező hozzászólása: Ha visszaértem, megírom mi volt (felületesen). :)
Ki hívod a szobából. De csak akkor ha nincs oda láncolva.
A kérdező hozzászólása: És ha a szülõk vannak ott, akkor hogyan beszéljek vele? Azt nem kérhetem, hogy hagyja ott a szüleit.
2-es vagyok: Már miért ne kérhetnéd meg õket? "Ne tessenek haragudni, de szeretnék váltani XY-nal négyszemközt pár szót." Ha nem vagy a család ellensége, vagy nem miattad van kórházban, akkor nem látok problémát a dologban.
A kérdező hozzászólása: Mandulamûtéte volt. De a szülõket akkor sem kérhetem meg, még nem is láttak engem soha. Ezért kérdezem, hogy a szülõk ott vannak, akkor hogy beszéljek a lánnyal?
A kérdező hozzászólása: Sajnos az is elképzelhetõ, hogy ott vannak egész nap, ez a ciki. :D
Még mindig a 2-es: Komolyan, ne legyél már ennyire anyámaszzony katonája! Ha ott vannak, és még csak le sem akarnának lépni, akkor is illedelmesen odamész, egy nagy csokor virággal, hogy: Jó napot kívánok! Innen és innen ismerem Dórit (vagy tudom is én hogy hívják) hallottam, hogy mandulamûtéte volt, és gondoltam bejövök meglátogatni. Megoldható lenne, hogy 10 percet beszéljünk négy szem közt?" Ha ez nem megy, akkor tényleg ne is fáradozz... Én sejtem miért mennél, de az végülis várhatna kórház utánig is. Így viszont sokkal romantikusabb lenne. Ha nem ezen okból mennél, akkor meg mindegy.
A kérdező hozzászólása: OK, köszönöm a segítségeket! :)
Még mindig 2-es: Én drukkolok nagyon! ;-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még egyszer mindenkinek! :)

Egyes emberekkel négyszemközt nagyon jól elbeszélgetek, de társaságban meg sem tudok szólalni. Hogy tudnék változtatni ezen?

Legjobb válasz: Négyszemközt az ember komolyabb témákról beszél, míg társaságban általában felületesebbekrõl, mondhatni csak cseveg. Te ezek szerint jól tudsz beszélgetni, de a csevegésben nem vagy jó. Társaságban olyan dolgokról szokás beszélgetni, amelyekhez mindenki hozzá tud szólni, pl. idõjárás, közlekedés, tanulás, munka, szórakozás, stb. Tehát általános témákról. Formálj véleményt ilyen általános dolgokról - pl. hogy mennyire utálod a metrót, mert tömeg van és sok a zsebtolvaj -, így bele tudsz majd folyni a társaságban folytatott felületes csevegésbe.

Négyszemközt az ember komolyabb témákról beszél, míg társaságban általában felületesebbekrõl, mondhatni csak cseveg. Te ezek szerint jól tudsz beszélgetni, de a csevegésben nem vagy jó. Társaságban olyan dolgokról szokás beszélgetni, amelyekhez mindenki hozzá tud szólni, pl. idõjárás, közlekedés, tanulás, munka, szórakozás, stb. Tehát általános témákról. Formálj véleményt ilyen általános dolgokról - pl. hogy mennyire utálod a metrót, mert tömeg van és sok a zsebtolvaj -, így bele tudsz majd folyni a társaságban folytatott felületes csevegésbe.

Hogyan tudnék vele négyszemközt beszélni, ha nem vagyok jóban az osztálytársaival?

Van 1 lány, aki tetszik, a másik osztályba jár 1 évvel feljebb. Az osztálytársai nem nagyon bírnak engem. Ha véletlenül a folyosón látom ?t, akkor rendszerint az osztálytársn?ivel van. Hogyan tudnám elszólítani t?lük? Mert ha elhívnám, és nem akarna eljönni, akkor elég ég? lenne, ha más is hallaná. Elég félénk fiú vagyok.

Legjobb válasz: figyi, sztem ott az iwiw, vagy valakitõl tudd meg az MSNcímét, aztán írj neki, hogy tök jó fejnek tünik, és hogy csak azért irsz, mert kiváncsi vagy rá...aztán ami jön:D Ha jól el tudtok beszélgetni, akkor már nem gond a suli, vagy az élõ találkozás. És igy még az se gond ha félénk vagy, lesz idõd gondolkodni;) Soxerencsét!:D

figyi, sztem ott az iwiw, vagy valakitõl tudd meg az MSNcímét, aztán írj neki, hogy tök jó fejnek tünik, és hogy csak azért irsz, mert kiváncsi vagy rá...aztán ami jön:D Ha jól el tudtok beszélgetni, akkor már nem gond a suli, vagy az élõ találkozás. És igy még az se gond ha félénk vagy, lesz idõd gondolkodni;) Soxerencsét!:D
FIGYELJ!! ne vágd a szemébe , hogy tetszik, mert ha fordítva nem igaz akkor meg is undorodik tõled!! Inkább próbáld elcsábítani vagy a fiú osztálytársaival barátkozz inkább és majd õk összehoznak vele!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!