Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék lenni (837 db)

Szőke vagyis világosbarna hajból kicsit sötétebb barna haj hogy tud lenni?

Nem is tudom megmondani milyen színű a hajam, nagyon csúnya.. semmilyen színe van. Szeretném kicsit barnábbra a hajam, persze fodrászhoz mennék.. nem fog leégni a hajam vagy bármi baja lenni? sose volt még festve a hajam. 17leszek

Legjobb válasz: Leégni a szõkítéstõl tud. A barnától nem lehet semmi baja, simán felkeni a festéket a fodrász és kész. Nem kell semmi extra.

Leégni a szõkítéstõl tud. A barnától nem lehet semmi baja, simán felkeni a festéket a fodrász és kész. Nem kell semmi extra.

Hogy tudnék vidámabb lenni legalább erre a pár napra?

Elég rossz kedvem lett most így ballagás előtt, eddig valamivel vidámabb voltam. Lehet csak az izgulás miatt de nem tudom, hogy fogok így szerenádkor, banketten vidám lenni. Elég csendes vagyok igaz kezdtem feloldódni az utóbbi pár hónapban most viszont teljesen vissza estem. Talán ha meglesz az érettségi sikerül vidámabbnak lenni :) 18f

Legjobb válasz: Én is most érettségizek :D Bár egyáltalán nem izgulok. Teljesen nyugodt vagyok. Én is az a tipikusan csöndes, megfigyelõ ember vagyok, de az a típus aki mindenbõl inkább kimarad valahogy most még én is rész veszek a dolgokban. Szóval amíg szórakozol addig felejtsd el az érettségit :) Hangolódj rá a többiekre. Én ahogy figyelem az osztályomat jobb kedvem szokott lenni. Mostanság elég szórakoztatóak tudnak lenni :D Sok sikert az érettségihez!

Én is most érettségizek :D Bár egyáltalán nem izgulok. Teljesen nyugodt vagyok. Én is az a tipikusan csöndes, megfigyelõ ember vagyok, de az a típus aki mindenbõl inkább kimarad valahogy most még én is rész veszek a dolgokban. Szóval amíg szórakozol addig felejtsd el az érettségit :) Hangolódj rá a többiekre. Én ahogy figyelem az osztályomat jobb kedvem szokott lenni. Mostanság elég szórakoztatóak tudnak lenni :D Sok sikert az érettségihez!
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is :)

Csajok ti hogy bírjátok ha felül vagytok? Hogy tudnék még aktív lenni az ágyban azon túl hogy felül vok?

Kb 5 perc után a lábam egyszerüen nem bírja tovább mikor én lovagolok.Szóval kínlódás az egész, de az sem okés hogy mindig a párom gürizik rajtam.Esetleg van valami praktika vagy lábtartási póz amivel jobban lehetne bírni felül???

Legjobb válasz: Én sem bírom soká, ha felül vagyok, ráadásul, van hogy begörcsöl a csípõm a külsõ oldaláról. Eszméletlenül pocsék tud lenni. Az még akkor jobb, ha a párod nem fekszik, hanem mondjuk egy széken ül, mert úgy élvezhetõbb. Én leginkább hátulról szeretem:)

Én sem bírom soká, ha felül vagyok, ráadásul, van hogy begörcsöl a csípõm a külsõ oldaláról. Eszméletlenül pocsék tud lenni. Az még akkor jobb, ha a párod nem fekszik, hanem mondjuk egy széken ül, mert úgy élvezhetõbb. Én leginkább hátulról szeretem:)
Szia! Ha elfáradok, teljesen belecsúszok, és a csípõmet finoman elõre-hátra mozgatom. Nem pedig fel-le. A férjem ettõl lesz totálisan kész. ;)
Próbáld meg , hogy ha elfáradsz akkor ráborulsz... esetleg csókolóztok... és közben Õ tud téged kefélni mint a gõzgép (alulról felfelé). Ebben a pózban õ úgy tud dolgozni rajtad , hogy minimálisan kell csak 'erõlködnie'. Bónusz a dologban , hogy így olyan sebesen tud mozogni benned mint talán egyetlen más pózban sem. Amikor kicsit kifárad... akkor megint te mozoghatsz... ezt így jó ideig lehet mûvelni. Amikor mindketten pihentek akkor meg egyszerûen beleereszkedsz tövig és élvezed ahogy beléd feszül. Háát... ennyit tudtam hozzászólni.
Érdemes néhanap erõsíteni a comb izmokat is , én néha sajnos elég ritkán van idõm, de szoktam gugolásokat csinálni, mellette görkorizom is , így is van némi túlsúlyom de jól bírom ezt a felállást. Érdemes úgy, hogy nem terpeszben vagy felette, hanem inkább a térdeid kicsit elõrébb helyezed az oldala mellett...
A párod mögéd térdel, és úgy marad. Közben te mozgatod a csípõd. De lehet ezt állva is. Az is jó, ha õ ül egy széken vagy az ágy szélén, és te úgy ülsz az ölébe.
A kérdező hozzászólása: Hátulról a kedvencem. de ott hogyan tudnék én is mozogni?
Nálunk pl. a párom gürizik, mert hiába szeretné h. én legyek felül én azt egyáltalán nem élvezem.Valszeg tök béna vagyok, de ez van.Egyszer volt h. neki tök jó volt, de én semmit sem éreztem.Amúgy mi hátulról szoktuk csinálni és ott én is tudok mozogni, nem csak õ
Edzeni kell a combizmokat. Segíthet az is, ha néha guggolásba váltasz, néha térdelésben csinálod.
És, ha térdre ereszkedsz?
Miért nem szereti? Az enyém se szerette régen, mert fájt neki. Azóta viszont megtaláltuk a tökéletes összhangot.
A kérdező hozzászólása: igen értem. a párom nem szereti az elõre hátra mozgást, máok imádták és nem is fáradtam hamar.
Nem csak ez az egy póz van, amikor a nõ is tud igazán aktív lenni. Mondok példát: Mondjuk a barátod ül az ágy szélén, és te szembe, vagy háttal beleülsz, és úgy "rugózol". A másik mondjuk, hogy oldalt fekszetek(kiskifli-nagykifliben), és te kicsit feljebb vagy a csípõddel, és úgy is tudod irányítani a dologkat, hogy neki mozdulnia sem kell:) REmélem érthetõen írtam le a pózokat.
A kérdező hozzászólása: Hüüü köszi mindenki!


Hogyan tudnék változtatni azon ha utálok férfinak lenni?

Nem arra gondolok hogy átoperáltatnám magam meg ilyenek (soha nem tennék ilyet)

Legjobb válasz: miért utálsz férfi lenni? én nõ utálok lenni a férfiaknak gyorsabb az anyagcseréjük, nem híznak el gyorsan, nem kell sminkelni meg ilyen hülyeségeket, nincs narancsbõr probléma (nem annyira általános), sokkal kevesebb esélyük van nemi betegségre, õk kezdeményezhetnek, nem kell szépnek lenniük, anélkül is lehet gyerekük hogy terhesek lennének és szülnének (hízás, striák, lógó mellek, stb) nem kell kenegentiük magukat, nem ráncosodnak annyira, és ha mégis, az sem ciki, nem kell gyantázni és még sorolhatnám utálok nõ lenni én is úgy érzem rossz testbe születtem

miért utálsz férfi lenni? én nõ utálok lenni a férfiaknak gyorsabb az anyagcseréjük, nem híznak el gyorsan, nem kell sminkelni meg ilyen hülyeségeket, nincs narancsbõr probléma (nem annyira általános), sokkal kevesebb esélyük van nemi betegségre, õk kezdeményezhetnek, nem kell szépnek lenniük, anélkül is lehet gyerekük hogy terhesek lennének és szülnének (hízás, striák, lógó mellek, stb) nem kell kenegentiük magukat, nem ráncosodnak annyira, és ha mégis, az sem ciki, nem kell gyantázni és még sorolhatnám utálok nõ lenni én is úgy érzem rossz testbe születtem
Szerintem csak a hagyományos férfiszerepek nem tetszenek. De megnyugtatlak: Nekem se! :D Egy ideig én is így voltam, de késõbb megváltoztam. Azóta nem rabszolgát akarok magam mellé, hanem egy egyenértékû társat. Aki nem szeret nõ lenni: a férfilét hátrányai: - kopaszodás - több genetikai betegség - herék kívül vannak - durvább testszõrzet - hülye szokások, amik nélkül nem férfi a férfi (erõszakosság, sörözés...)
jól van, beismerem, hogy a férfi létnek is vannak hátrányai, de a nõknek szerintem több :(
A gender (társadalmi nem) és a sex (biológiai nem) nem ugyanaz. A gendert mindenki maga alkotja meg, azzal ahogy viselkedik, öltözik, kommunikál... Olyanra formálod amilyennek érzed magad. A te dolgod eldönteni hogy mit csinálsz a testeddel, a biológiai nemed az-e ami zavar vagy a társadalmi. Mindkettõt meg lehet változtatni, vagy legalábbis formálni. Lehet valaki mûtét nélkül is genderqueer, nincsen semmiféle megkötés hogy ki mikortól és milyen fizikális testtel kell rendelkezni ehhez. Vannak emberek, akik nem férfiak se nem nõk. Akár csecsemõkortól akár felnõttkortól. Ezt úgy hívják, hogy agender. Több tízezrek élnek ilyen identitással világ szerte. Nem kell semmi olyannak lenned, ami nem akarsz lenni.
A kérdező hozzászólása: hm ezt még így nem hallottam , köszi utolsó

12 éves srác vagyok alapjában jó a kinézetem (nem úgy értem hogy Brad Pitt) páran megfordulnak untánam de tudom hogy tudnák csinosabb lenni hogyan tudnák lefogyni?

A Futáson kívül mert arra nincs id?m.

Legjobb válasz: sport-.- foci,kosárlabda,úszás annyi minden van:D am meg normálisan étkezz mellette. ennyi lenne az egész ;)

sport-.- foci, kosárlabda, úszás annyi minden van:D am meg normálisan étkezz mellette. ennyi lenne az egész ;)
sex:D:D
A kérdező hozzászólása: 12 évesen még nem nagyon lenne jó szexelni
A kérdező hozzászólása: és valamilyen étrend ?
google a barátod;) beírod: diétás étrendek.. és kiválasztod azt ameik neked legjobban tetszik ennyi:P

Hogyan tudnék kutyás oldalt csinálni? Ha reklámok lennének rajt azzal mennyit kereshetnék? (elég lenne nekem akár havi 1-2 ezer) Hol tudnék utána olvasni, megtanulni valahogy készíteni? Mennyi idő alatt tanulhatnám meg és készíthetném el?

15 éves vagyok. Informatikából 5-ös bár ott nem ilyeneket tanulunk. Napi 1-2 órát tudnám csinálni. Szeretnék rá fórumot, képeket feltölteni, estleg hirdetéseket lehessen rá feladni és még természetesen írni a fajtáról. És mindent itthon, ingyen szeretnék csinálni.

Legjobb válasz: http://podesign.info kérd meg õket, biztosan segítenek, az én játék nagykeremnek is õk csinálták meg a webolalt, nem volt olcsó, de mindenre jó nekem, webshopban is árulok azóta

http://podesign.info kérd meg õket, biztosan segítenek, az én játék nagykeremnek is õk csinálták meg a webolalt, nem volt olcsó, de mindenre jó nekem, webshopban is árulok azóta
Elõször honlapszerkesztési ismereteket kell szerezned. Az alap html nyelv pofonegyszerû, bárki megtanulhatja, aztán ha az megy (alap html-lel is pofás oldalakat lehet csinálni), akkor lehet nekiesni a php-nak, js-nek stb. Illetve vannak a wysiwyg szerkesztõk (dreamweaver, frontpage, meg egy csomó), de azokhoz sem árt valami alapismeret, sokkal inkább fog hasonlítani a honlap az elképzelthez. Ha tudsz angolul, akkor irány a google ->"html tutorial" Vagy az e-bookz.hu-n sok hasznos magyar nyelvû könyv, jegyzet van. Keresni változóan lehet vele, egyértelmûen a forgalmad alapján. Eleinte semmit sem fogsz, de ha tényleg hasznos vagy szórakoztató oldalt készítesz, akkor elõbb-utóbb nõ a látogatottság is, amivel már lehet keresni. (Hobbioldalakból csak igazán ritka esetekben lesz valaki milliomos, de néhány 1000 ft-ot azért lehet kereseni.)
tanuld meg valamelyik portál rendszer használatát pl. drupal. de arra ne nagyon számíts hogy majd pénzt keresel egy weboldallal, legalábbis nem egyhamar
azta ez a podesign nem semmi

Anyukám olyan mintha állandóan depressziós/rossz kedvű lenne, hogyan tudnék ezen változtatni? Úgy érzem elfog minket hagyni.

Amikor haza érek az iskolából egedül vagyok otthon kb este 7-ig akkor érnek haza a szüleim. Anyum ápolónő,apukám üzletember. Anya mindig szomorú,vagy mérges a semmiért,amikor egyik nap nem mentem be első órára (nem volt kedvem tesizni) az öltözőben töltöttem a tesiórát. Nem szeretem a tesi tanáromat,bár sokan oda vannak érte,mert fiatal és jól néz ki,de én nem kedvelem mindig bunkó velem. Aztán felhívtam anyumat,hogy nem voltam bent az óráján anya nagyon mérges lett,de apa csak nevetett az egészen,hogy elmondtam neki,elaludtam a padon. Apumnak mindig jó kedve van,szereti anyát,de én úgy érzem,hogy anya boldogtalan. Ez már lassan egy éve így van,hogy haza jön megfőzi a vacsorát,lefürdik,tvzik egy kicsit és meg aludni. Egyre furcsább mostanában,lehet,hogy elfog minket hagyni??? 17/l

Legjobb válasz: Ezért én is ideges lennék, apukád szerintem kínjába nevetett ezen, de szerintem õ is mérges volt. Anyukádat megértem hogy boldogtalan, nem könnyû az ápolói szakma, fõleg ha 122 órázik, az meg pláne nem a legjobb. Én 19 évesen tanultam ápolónak most vagyok 23 éves, és munka után én is kikészülök amikor hazaérek, bedõlök a lakásba barátnõm csak néz rám mint aki egy zombit lát, és ennyi. Nem csoda hogy felment benne hamar a pumpa mert elég idegesítõ egy munkahely, nem fizetik meg õket, akkor a betegeket elviselni, ott. Oké hogy szép szakma de egy idõ után az õrületbe kergetik vele az embert. Én múlthéten helyettesítettem egy másik mûszakba ahol nem nagyon ismertem a kollégákat, és ott több 40 év feletti volt, és sokkal feszültebbek,. fáradtabbak, voltak mert idegileg kikészíti õket ez a munka hosszú távon. Anyukád egyszerûen csak fáradt a belét kidolgozza, mert nem könnyû munka, és egy alapos pihenésre lenne szüksége és egybõl más lenne. Te maximum azzal segíthetnél ha a pihenõ napjain átvállalnád a takarítás nagy részét, mosást vasalást, esetleg a fõzést suli után vagy ha éppen otthon vagy, hidd el ez nagy segítség lenne neki.

Ezért én is ideges lennék, apukád szerintem kínjába nevetett ezen, de szerintem õ is mérges volt. Anyukádat megértem hogy boldogtalan, nem könnyû az ápolói szakma, fõleg ha 122 órázik, az meg pláne nem a legjobb. Én 19 évesen tanultam ápolónak most vagyok 23 éves, és munka után én is kikészülök amikor hazaérek, bedõlök a lakásba barátnõm csak néz rám mint aki egy zombit lát, és ennyi. Nem csoda hogy felment benne hamar a pumpa mert elég idegesítõ egy munkahely, nem fizetik meg õket, akkor a betegeket elviselni, ott. Oké hogy szép szakma de egy idõ után az õrületbe kergetik vele az embert. Én múlthéten helyettesítettem egy másik mûszakba ahol nem nagyon ismertem a kollégákat, és ott több 40 év feletti volt, és sokkal feszültebbek, . fáradtabbak, voltak mert idegileg kikészíti õket ez a munka hosszú távon. Anyukád egyszerûen csak fáradt a belét kidolgozza, mert nem könnyû munka, és egy alapos pihenésre lenne szüksége és egybõl más lenne. Te maximum azzal segíthetnél ha a pihenõ napjain átvállalnád a takarítás nagy részét, mosást vasalást, esetleg a fõzést suli után vagy ha éppen otthon vagy, hidd el ez nagy segítség lenne neki.
Ha anyukád készülne elhagyni a családot, inkább feldobott lenne. Így gondolom én. Inkább arra gondolok, hogy a szüleid között lehet baj, amit elõtted takargatnak. Bármilyen nehéz is az egészségügyben dolgozni /mert bizonyára nagyon-nagyon nehéz/, éppen az otthonnak kellene lennie annak az oázisnak, ahol az ember felüdül. Kezdeményezz bizalmas beszélgetést édesanyáddal. Lehet, hogy megnyilik neked.
Akármennyire is rossz az embernek a munkája, akkor sem a családon töltjük le a feszkót. Én is hülye emberek között dolgozom több mûszakban, s mindig gyomorideggel megyek be, de ezt nem azokon vezetem le, akiket szeretek. Elsõ, ezt a mondatot nem értem: "lehet anyukád nem ilyen életet képzelt el magának, nem ilyen férjet, ilyen családot és csalódottnak érzi magát. " Ettõl a hideg is kiráz. Azért ha egy anya a gyerekeit nem ilyennek képzelte el az álmaiban, akkor elég gáz van a fejében.
A kérdező hozzászólása: Sokszor segítek anyának.Legtöbbször én végzem el a házimunkát... Tudom, hogy nem könnyû neki a munka, de az nem esik jól, hogy soha nem ér rá másra. Apum nem munkamániás, de szereti a munkáját, õ kezdeményez beszélgetéseket a vacsora alatt amikor anya csak annyit mond, hogy hagyjuk, vagy, hogy a vacsora az vacsora és nem tea délután. Az a baj anyával, hogy mindenben csak a rosszat látja és csak abba szól bele. Apa mindig elmondja a véleményét ha rosszról van szó ha jóról. Csak akkor figyel rám anyum, ha valami rosszat csinálok. Pl: Múltkor eltört egy bögrét és akkor is csak ennyit mondott: "Nem lehet igaz, hogy nem tudsz odafigyelni... Ha valamit csinálsz jól csináld, megcsinálom helyetted én ha már neked nem megy!" ...
Kérdezd meg elõször apukádat, hogy õ hogy látja, s hogy miként vélekedik errõl, mert téged aggaszt, hogy anyud ilyen. Ha õ sem tudja, akkor beszélj te anyuddal. Amikor otthon van egész nap, akkor hívd el sütizni, vagy vegyél sütit a cukrászdából, s beszélgessetek egyet.
Nekem jól esne, ha a lányom tõlem kérdezné meg, hogy miért vagyok ilyen régóta szomorú.

Hogyan tudnák magabiztosabb lenni?

Legjobb válasz: Én tudnám, te tudnád, õ tudná, ... õk tudnák Én tudnék

Én tudnám, te tudnád, õ tudná, ... õk tudnák Én tudnék
A viccet vagy a gúnyt félretéve, valóban fontos a helyesírás és legfõképp a helyes beszéd, azok nélkül nem lehet magabiztosságot sugallni és egyben kivívni a tekintélyt mások szemében. A harmadik válaszolóval egyet értek: meg kell keresned azokat a mindennapi dolgokat, amik nehézséget okoznak számodra, feszültséget keltenek benned vagy egyszerûen csak nem mered õket megtenni, felvállalni. Én elég sok problémával küszködtem: hivatalos ügyek intézése, telefonálás, idegen helyen való megjelenés, új emberekkel való beszélgetés, problémamegoldás, érzelmek kifejezése, magam képviselése vitatémában, kitûzött célok megvalósítása anélkül, hogy másokra várnék. De lett egy nagyon jó fõnököm, sokat beszéltünk ezekrõl, adott támpontokat és belekezdtem. Megfogtam az egész életemet, önmagamat és bár legalább egy évembe tellett, de a saját két lábamra álltam és megtaláltam egyéniségemnek azt a formáját, amivel mindenben érvényesülni tudok anélkül, hogy másoknak ártanék ... hiszen az is fontos, hogy úgy legyél határozott alakja a társadalomnak, hogy másoknak ne taposs el, ne bánts meg :) Hajrá, csak kezdd el, menni fog :)
ELÕSZÖR tanulj meg helyesen magyarul, akkor már sokat javítasz az esélyeiden.
Kezdd a helyesírásod csiszolgatásával! (tudnák???)
Nem tudom feltûnt-e az elsõ két parasztnak hogy az á meg az é egymás mellett van. Úgy tudnál magabiztosabb lenni hogy olyan dolgokat csinálsz ami kihívás neked, tehát amiket nem mertél eddig megtenni (ne bungee jumpingra gondolj hanem nem mertél megmondani valakinek valamit pl.) és ha nem hagyod hogy mások irányítsanak, befolyásoljanak.
kezd azzal, hogy [email protected] az itten válaszolókat! nekem nincs diplomám, mégsem bökte ki a szemem az"á" betü

Hogy tudnék nyíltabb lenni?

Nagyon kevés az önbizalmam sajnos. Nem szoktam beszélni sokan mondják h csendes vagyok és már utálom ezt ,meg hogy visszahúzódó. De félek mi lesz ha magamat adom és nem lesz egy barátom sem mint általánosban? Általánosban az volt h senki nem szólt hozzám mindenki utált mert azt hitték h én mondtam vmit pedig nem is . L17

Legjobb válasz: Pedig magadat kellene adnod, mert ha már barátokat szeretnél, jobb lenne ha olyanok lennének akik magad miatt kedvelnek, nem? Ne gondolkodj azon mit gondolnak majd mások rólad, egyedül lenni még mindig jobb, mint azon aggódni, megfelelsz-e másoknak.

Pedig magadat kellene adnod, mert ha már barátokat szeretnél, jobb lenne ha olyanok lennének akik magad miatt kedvelnek, nem? Ne gondolkodj azon mit gondolnak majd mások rólad, egyedül lenni még mindig jobb, mint azon aggódni, megfelelsz-e másoknak.
A kérdező hozzászólása: :) köszii

Hogyan tudnék érzéketlen lenni és nem engedni magamhoz közel a fiúkat?

Nagyon sokat csalódtam. Kétszer voltam eddig szerelmes, mindkett?nek negatív vége lett....

Legjobb válasz: Ne változz meg!!! Elõbb-utóbb lesz olyan fiú aki viszonozni fogja az érzéseid. Ha meg változol, akkor lehet hogy el puskázod az összes lehetõséget. Sõt lehet hogy a nagy Õ-nek mondasz nemet. Szerintem életed legnagyobb hibáját követnéd el. Nem vagy még lemaradva semmirõl. Eddig én is csalódtam a lányokban. Gondolkoztam azon én is hogy meg kellene változnom, de akkor sosem lenne senkim aki szeret engem. Ez nem lenne jó érzés. A szeretõ meg tudja azt adni, amit a barátok nem. :) 15/f

Ne változz meg!!! Elõbb-utóbb lesz olyan fiú aki viszonozni fogja az érzéseid. Ha meg változol, akkor lehet hogy el puskázod az összes lehetõséget. Sõt lehet hogy a nagy Õ-nek mondasz nemet. Szerintem életed legnagyobb hibáját követnéd el. Nem vagy még lemaradva semmirõl. Eddig én is csalódtam a lányokban. Gondolkoztam azon én is hogy meg kellene változnom, de akkor sosem lenne senkim aki szeret engem. Ez nem lenne jó érzés. A szeretõ meg tudja azt adni, amit a barátok nem. :) 15/f
maradj olyan, mint eddig. ez a jó. a nehézségeket pedig azért kapod, hogy fejlõdj. megjön majd az, akivel boldog lehetsz - de csak ha úgy maradsz, mint eddig. 31F
itt nem azon kell változtatni, hogy kõszívû legyél, hanem azon, hogy hogyan viselkedj egy kapcsolatban. amit leírtál, az alapján, ha bekerülsz egy kapcsolatba, az egész mindenséget a pasi tölti ki, elfeledkezel magadról, és amikor elhagy, csak nagy ûrt hagy maga után. sose feledkezz el önmagadról, az, hogy nagyon szeretsz valakit, ne jelentse azt, hogy még önmagadat is feladod érte.
Szerintem ez a természetes ha egy embernek a szerelme a mindene. Nem értem mitõl adná fel valaki a személyisègét. Nyilván nem kell egymáson lógni állandóan, de egy pár ettõl egy pár, hogy úgy érzik összetartoznak. Csak akkor szar ez ha viszonzatlan. Aki meg önállótlan az meg kapcsolat nélkül is az. 21/N
Sajnos pontosan én is ilyen vagyok mint te... De szerintem sem kell megváltoznod, mert akkor már nem önmagad lennél, légy ilyen és majd hidd el megtalálod elõbb-utóbb azt az embert aki ezeket a tulajdonságokat értékelni fogja benned... Mindenesetre csak azt tudom mondani, ismered meg jól az embereket és ne menj bele fej nélkül olyan kapcsolatokba, amirõl tudod, h úgyis csalódás lesz a vége :) 17/L
Szerintem ne tedd, mert csak a saját életedet teszet tönkre. Én férfi létemre eddig próbálkoztam kizárni a szerelem érzést az életembõl, mert talán félek a csalódástól, túl nagy az egóm, és egyéb lelki problémák is gyötörnek, de valahogy rá kell jönni, hogy egy idõ után szerelem nélkül élni lehetetlen, nincs tovább. Ha nincs akit szeress, nincs aki viszontszeret, akkor semmit nem ér az élet. Persze , ha egyedül is jól érzed magad, az más, akkor hagyd a fenébe. Ha egy olyan valaki közeledne hozzád, aki tényleg imádna, és nem akarna kihasználni, akkor csak eltaposnád a lelkivilágát, és ez nem jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!