Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék kapni az (17 db)

Hogyan tudnék értesítést kapni az msn-en, ha egy másik ímélemre kapok levelet?

Nem találom, hol kell beállítani! Több címet is rendelhetek alá?

Legjobb válasz: Az MSGPlus szolgáltatása ez. Ha nincs még telepítve az MSGPlus kiegészítõ, akkor töltsd le a http://www.msgpluslive.net/download/ címrõl (az oldal angol, de a program tud magyarul). Telepítsd fel, majd amikor elindul a messenger, akkor ott a beállítások varázslóban be tudod állítani a további címeket (szükséges a pop3 szerver ismerete, a felhasználói neved és jelszavad a beállításhoz) Ha már van MSGPlus, akkor a messenger fõoldalán a Plus menüre kattintva a Beállításokat válaszd ki. Ott az E-mail fiókok résznél tudod hozzáadni az új címeket.

Az MSGPlus szolgáltatása ez. Ha nincs még telepítve az MSGPlus kiegészítõ, akkor töltsd le a http://www.msgpluslive.net/download/ címrõl (az oldal angol, de a program tud magyarul). Telepítsd fel, majd amikor elindul a messenger, akkor ott a beállítások varázslóban be tudod állítani a további címeket (szükséges a pop3 szerver ismerete, a felhasználói neved és jelszavad a beállításhoz) Ha már van MSGPlus, akkor a messenger fõoldalán a Plus menüre kattintva a Beállításokat válaszd ki. Ott az E-mail fiókok résznél tudod hozzáadni az új címeket.

Hogyan tudnék több like-ot kapni az egyik Facebook-os oldalamra?

Az ismerõseimet már meghívtam,de még mindig kevés a like :(

Legjobb válasz: (A) Kérd meg õket (B) Ossz meg róla rendszeresen (lehetõleg érdekes) tartalmakat a saját idõvonaladon (C) Linkeld be az oldalad hasonló témájú oldalakon/fórumokon/stb.

(A) Kérd meg õket (B) Ossz meg róla rendszeresen (lehetõleg érdekes) tartalmakat a saját idõvonaladon (C) Linkeld be az oldalad hasonló témájú oldalakon/fórumokon/stb.
A kérdező hozzászólása: Hát ezek közül már mindegyiket próbáltam :/ a hasonló oldalakkal próbáltam linkelni, de kevés az ilyen oldal ..
ha kevés a hasonló jellegû oldal, az azt jelenti, hogy valamilyen speciális témájú az oldalad? Valami ritka hobby vagy sport? Ebben az esetben nyilván nem lesz több ezer rajongója az oldaladnak, ha csak egy kis réteg számára lehet érdekes az oldalad.
A kérdező hozzászólása: nem, a focival kapcsolatos, de az összes ilyen oldal nagyobb oldal és nekik 2000-4000 fölött van a linkcseréjük.. a kisebb oldalakkal pedig nem sok hasznom van :3

Ha magam után fizetek pluszban valamilyen járulékot, azzal növelhetem a későbbiekben kapható GYED összegét? (még nincs gyermek, csak tervben van) 4 órában dolgozom, ezért keresem az ötleteket, hogyan tudnék több pénzt kapni szülés után.

Legjobb válasz: A tb-t fizetheted, havi asszem 6700 Ft körül van, de ezzel nem számítasz bele a gyedbe, mert azt nem veszik figyelembe. Mondjuk egyéni vállalkozóként fizethetsz, de az szerintem úgy alsó hangon is havi 40 ezer Ft.

A tb-t fizetheted, havi asszem 6700 Ft körül van, de ezzel nem számítasz bele a gyedbe, mert azt nem veszik figyelembe. Mondjuk egyéni vállalkozóként fizethetsz, de az szerintem úgy alsó hangon is havi 40 ezer Ft.
Az attól függ, én úgy voltam 4 órában bejelentve, hogy 12 órát dolgoztam, magyarul csak spóroltak rajtam... így meg tudtam beszélni velük, hogy inkább kifizettem a 4 és 8 óra közötti járulék különbözetet és így lettem bejelentve 8 órában! Ha viszont 4 órában vagy bejelentve és annyit is dolgozol, akkor nem tudom mit lehet tenni..:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A különbözet kifizetés nem rossz ötlet.
Nem hiszem, hogy megéri saját magadnak fizetni a járulékokat, hiszen akkor kb 0 lesz a fizud is. Én inkább keresnék egy olyan állást ahol 8 órában bejelentenek. 1 évet még dolgozol babaprojekt elõtt és nincs gond.
Persze mert csak úgy hullanak a melók az égbõl... Én 25 ezret fizettem havonta, és ha terhes lennél azonnal, akkor 9 hónapig fizetnéd nagyjából, utána meg 2 évig majdnem 25-30 ezerrel kapnál többet a gyesnél.... szerintem megéri... ha már ilyen szar világ van..
Akinek nincsenek nagy igényei, az talál munkát! Fõleg megyeszékhelyeken vagy a fõvárosban. Hipermarketekben pl mindig keresnek eladókat, pénztárosokat. Bár nem az számít, hogy hány órában dolgozol, hanem, hogy mennyi fizut kapsz! Én 7 órában dolgoztam és max gyedet kapok.


A henna nem jön ki a ruhákból. Ha épp rozsdabarnás színre vágysz.
A kérdező hozzászólása: Inkább feketére

Hogy szerezzem vissza a bizalmát? 1 évig jártunk és megcsaltam nagyon bánom tiszta szívemből szeretem és visszakarom kapni. Azt mondta h majd ha ujra tud bennem bízni. Kérlek adjatok tippeket mit tegyek hogy újra bizzon? Nem tennék ilyet soha többet.

Legjobb válasz: inkább hagyd békén egy idõre.A 100% bizalmát azt örökre elvesztetted.Ha meg is bocsájt,sose fog már bizni benned. De a megcsalás amugy se megbocsájtható dolog!

inkább hagyd békén egy idõre.A 100% bizalmát azt örökre elvesztetted.Ha meg is bocsájt, sose fog már bizni benned. De a megcsalás amugy se megbocsájtható dolog!
peee!! ha egyszer begtetted begteszed ujra a hejében én se biznék benned ad fel
már mindent leírtak elõttem. 100%bizalom sosem lesz már.. és megbocsájthatatlan. ennyi
A kérdező hozzászólása: Õ hisz bennem csak annyi kell hogy megtudjam gyõzni nem oktatást kértem tudom h sullyos hibát követtem el. Kérlek titeket hogyan tudnám ujra kialakítani mit kell hozzá tennem vagy mondanom.
ha magadtol nem tudod mit mondj annak az embernek akit állitólag szeretsz, és ismersz, akkor, hogy várhatod el, hogy mi adjuk a megbocsájtó szöveget olyan embernek akit nem ismerünk.Ezt neked kell tudnod, te ismered, és ha tényleg ugy gondolod, hogy megbocsájt, az elöbb utóbb ugy is ki fog hatni a kapcsolatotokra.
Rengeteg mindent be kell nyelj amit amúgy nem tennél meg.
Megcsaltad? Ha van egy csöpp esze, nem enged vissza.

Hogyan csempésznétek be az ajándékot? A ferjem ajandékat kellene a fa alá betenni, nem tud rolla hogy kapna valamit, a fiammal el kell mennem itthonrol,

hoyg ö össze álltsa a pici ajándékat..mikor mar vissza jövünk,akkor mar volt a jézuska...

Legjobb válasz: sajnos panelba lakunk,kis lakas, a szomszédok hat inkabb hagyjuk,az sem érdekli öket ,ha valaki a lakasaban szivrohamot kap. kocsi garázsba van a panel alatt,mélygarázs

A kérdező hozzászólása: sajnos panelba lakunk, kis lakas, a szomszédok hat inkabb hagyjuk, az sem érdekli öket , ha valaki a lakasaban szivrohamot kap. kocsi garázsba van a panel alatt, mélygarázs
Ha amúgy egészséges a férjed, akkor sima vízhajtó herbatea. Veséjének jót tesz és fél óránként fog rohangálni pisilni - addig lehet sprintelni az ajándékkal :)
Kérd meg, hogy dobja le a szemetet, vagy nézze meg mittudomén a fürdõszobában az izzót, mert mintha kiégett volna (elõtte lazítsd meg:) és ezalatt be tudod rakni a fa alá az ajándékot.
Küld ki a kertbe/konyhába hogy hozzon neked vizet, illetve hogy nézze meg h nincsen-e kutyakaka a kertben:D
Mond neki, hogy valami kaparász a hátsókertben s lehet valami idegen állat - betörõ. :D adj neki ricinust s a wcn fog ülni. Ha panel akkor küld a szomszédnak vele egy tányér sütit. Nézze meg a kocsot mert mintha megkarcolták volna. Akasszon ki égõsort a házra. Elhagytad a kulcsod az udvaron s keresse meg.
gondolom nem hisz már a jézuskában. ha nem adódik alkalom, akkor egyszerûen berakod a fa alá, nem leszel illúzióromboló.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippeket, a szemetes verzio az jo lesz, majd egész nap gyüjtögetek..
Hipervándor?
Nem kell a ? Ez az, a Hypervándor.

Szezámos mézes csirkét szeretnék csinálni a recept amit elolvastam azt írja hogy kell bele kínai öt fűszer keverék! Hol lehet olyat kapni? és tud e valaki olyan receptet ami nem írja ezt a fűszert bele?

Legjobb válasz: Szia. Azt nem tudom hol lehet kapni olyan keveréket,de én ez alapján a recept alapján szoktam csinálni és nagyon finom http://www.nosalty.hu/recept/kinai-szezammagos-csirke

Szia. Azt nem tudom hol lehet kapni olyan keveréket, de én ez alapján a recept alapján szoktam csinálni és nagyon finom http://www.nosalty.hu/recept/kinai-szezammagos-csirke
Szeretem az ilyen hozzászólásokat, mint az utolsóé. Segíteni nem tud, de azért idejön kötekedni. Ízlés szerint. Aki szokott fõzni, az eltudja találni és gondolom közben meg is kóstolja. Olyan meg úgysem lesz soha, mint a kínai éttermekben szokott lenni.
Én is elsõ válaszoló linkje alapján készítem, nagyon finom. Kínai 5 fûszerkeveréket még nem is láttam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segített a recept mert már azt hittem h meg se tudom majd csinálni holnap!! még egyszer köszönöm
Azért mégis konkretizáljuk már "ketchup, chili (erõs pista) méz" arányai? Hogy olyan izû legyen, mint a kínaiba (nem csípõs)?
Nagyon egyszerû az arány: ahogy szereted, ennyi...
Ha nem szoktál saját fûszer keveréket használni, nyugodtan csináld például kentucky keverékel, az is mézes és jó, Kotányi féle.
Úristen hogy lehet ezt kötekedésnek felfogni?!:O A kérdés meg lett válaszolva, a Kérdezõnek megfelelt.Én böngésztem a neten és találtam egy olyan receptet, ami elnyerte a tetszésem és mivel 2-en is írták itt, hogy szokták csinálni, az Nekem már elég ajánlólevél.S belekérdeztem. Nem értem hol itt a baj.
A linkelt recept nagyon jó, de legközelebbre: a Culinarisban néhány száz (3-500Ft) lehet venni kínai ötfûszer keveréket, és elég sokáig elég. :)

Péceli vagyok. De tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy a közelben honnan tudnék venni madárpókot. Hol lehetne kapni a közelben?

Sajnos árkádban próbáltam de jelenleg nem tartanak.

Legjobb válasz: Budapesten biztosan nagyon sok helyen lehet kapni. Vagy nézhetsz a haziallat.hu -n hirdetéseket. Felmentem, kapásból ezt találtam: http://www.topapro.hu/aprohirdetesek/allat-haziallat-haszona..

Budapesten biztosan nagyon sok helyen lehet kapni. Vagy nézhetsz a haziallat.hu -n hirdetéseket. Felmentem, kapásból ezt találtam: http://www.topapro.hu/aprohirdetesek/allat-haziallat-haszona..
nem sokára lesz expo http://terraplaza.eu/img/plakat/Terraplaza_vol4_640px.jpg itt mindenféle-fajta-méretû pókot találsz majd, meg csomó olyan embert, aki hasznos tanácsokat tud adni! :)
Én tudok 2 feleslegessé vált madárpókot szerintem olcsón odaadnák.Pécelen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!