Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék is (1686 db)

Hogyan tudnék ismét összebújva aludni Vele? Hogyan tudnék beszélgetni Vele, ha nem lehet? Hogyan változtassam vissza? Vagy csak megjátszotta magát? Mivel kedveskedjek Neki?

Sziasztok! Nem tudom, hogy mit tegyek, ha tudtok adjatok nekem tanácsot kérlek Titeket! Párommal 9 éve élek együtt. Van egy 3 éves él? Kislányunk és most (3hete) voltak iker Gyermekeink (fiú-lány), de 5 hónapos terhesen meghaltak és Magzatként meg kellett szüljem Õket. Eddig lenyeltem, hogy Párom elhanyagolja magát (legtöbbet melósban jár, nem borotválkozik rendszeresen, stb.), de most már betelt végleg a pohár. Kislányom születése után volt kb. fél év, hogy külön szobában laktunk, de amíg a Kislányunk nem született meg Õ bújt hozzám és összebújva aludtunk éveken át, (mert állítólag Neki is úgy a nyugtató, pihentet? alvás), nem közeledik hozzám (nincsen senkije), nem fogja meg a kezem, magától már nem ad puszit sem... Ez az, amit már nem bírok és nem tudom sajnos megbeszélni sem Vele!!! Elegem van a hátából, ez már nagyon kevés nekem! Amikor rá akarok ijeszteni azt mondja, hogy biztos van Valakim!!! Neki 2 éve meghalt a Testvére és azóta cigarettázik és sörözik és én ezt is lenyelem Neki!!! Most elakarnék költözni, legalább csak rövid id?re, de rájöttem, hogy nincsen hová!!! Õt nem szeretném elküldeni, mert akkor biztos nem akar visszajönni többet! Jó volna megbeszélni, de akárhányszor felhozom a témák valamelyikét, azt mondja, hogy ne piszkáljam!?

Legjobb válasz: Próbálj meg hozzá bújni. Csendben. Ha elhúzódik, menj utána! Biztos meg van az oka, h így viselkedik! Lehet, hgy arra vár, hogy Te kezdeményezz! Hogy bizonyítsd a szeretetedrõl.

Próbálj meg hozzá bújni. Csendben. Ha elhúzódik, menj utána! Biztos meg van az oka, h így viselkedik! Lehet, hgy arra vár, hogy Te kezdeményezz! Hogy bizonyítsd a szeretetedrõl.
Beszélgess vele sokat!Közeledj te biztos kikézitette õt ez a sok rossz dolog ami veletek történik! Hajrá, nem szabad hogy ez elkeseritsen biztos te is kivagy de a házasságod mulik ezen hogy most én most te most én vagyok megsértõdve! Sok sikert!
Türelemmel. Gyászol. Engedj neki idõt, teret, hogy õ közeledhessen majd, amikor úgy érzi, ne akard megváltoztatni, fogadd el, hogy most õ ilyen. Elvesztette a testvérét, elvesztette az utódait, s most te is azzal fenyegeted, hogy elveszíthet. Lehangolt, valószínûleg mindenmindegy hangulatában ezekre a fenyegetõzésekre is csak megrántja a vállát. Legyél vele megértõbb.
Nagy levegõ, nyugalom. Szedd össze a cuccaid (mintha költöznél), s mondd meg neki megbeszéljük vagy megyek. Nincs halogatás, nincs kifogás! Beszélgetni kell. Bármi is a baj meg lehet oldani! Ha más nincs akkor marad a továbblépés, de csak akkor ha valóban mindent átbeszéltetek, s látjátok jobb egymás nélkül. Szorítok Neked! :) 30/N
Nem akarok hülye gondolatokat ültetni a fejedbe, de velem akkor viselkedett ilyen elutasítóan a párom, amikor szeretõje volt. Nézz utána. Ha tényleg nincs senkije, próbálj meg kezdeményezni, a kedvére tenni. Mondjuk, azok után, amin keresztül mentél (fogadd õszinte részvétemet, szörnyû lehetett), jobb lenne, ha elõször a saját lelki békédet találnád meg. Vagy mondd meg neki kerek perec, hogy szükséged van rá, hogy átvészeld ezt a traumát. Ha nem hajlandó veled beszélni, komolyan vesd fel a különválás gondolatát, hiszen mindig van egy kapu, ami nyitva áll (ha más nem-anyaotthon). Sok sikert!
Biztos, hogy nem játszotta meg magát.Szerettétek egymást, és ezt jó lenne visszaállítani.Próbáld meg sorrendbe állítani a változásokat.Milyen a családi háttere, ebbõl egyet írtál, a testvére halálát.Írhatnál a te családi hátteredrõl is.Rá kell jönni a kiváltó ok/okokra. Ha gondolod, írhatsz priviben is.
Nagyon szomorú ez a történet és itt nagyon sok jó szándékú, kedves ember szeretne Neked segíteni, de én sajnos nem tudlak azzal biztatni, hogy továbbra is abban reménykedj, hogy az érzelmek olyanok lehetnek, amire vágysz. Elõször is én biztos nem közelednék senkihez, ha ez csak részemrõl történne évek óta és ezek szerint korábban is testvére biztatására történtek ezek a közeledések, tehát nem az õ igényére. Egy férfi legyen férfi. Ha az érzések kihûlnek persze nem szabad rögtön feladni, de egy idõ után az önáltatás csak idõpocsékolás. Szembe kell nézni a tényekkel és elfogadni ami elmúlt nem lehet visszahozni. Valószínûleg Te vagy aki jobban ragaszkodsz és tudom, hogy fáj, de látszik nem igazi társad, hisz annyi minden van benned amit szeretnél elmondani valakinek, tehát ha társad lenne, megbeszéltetek volna sok mindent együtt. Ami nem megy nem szabad erõltetni, sok jó nem szokott belõle kisülni. Sok erõt és kitartást kívánok, hogy tudj elõre lépni és megtaláld a boldogságot és azt, hogy valaki õszinte vágyból, szeretetbõl és ne megszokásból, vagy elvárásból, megfelelésbõl öleljen át. Tudod, sokszor ha egy ajtó bezárul oly sokáig tekintünk hátra, hogy nem vesszük észre mikor egy másik kinyílik elõttünk.
Létezik elhidegülés és elszürkülnek kapcsolatok. Szerintem is nézz elõre nem kell szinte már megalázkodni a másik szerelméért ami nincs. Lehet õ nem ilyen mély érzésû.
Várj még egy darabig. Mélyen érinthették õt az általad leírt dolgok, és ha nem kibeszélõs fajta, elrágódik sokáig, emészti magát belülrõl. Nem pszichológus (vagy pszichiáter) kellene neki, hogy ki tudjon ebbõl jönni? Mondjuk az is csak akkor segíthet, ha a párod is akarja.

Hogy tudnék ismét nyitott ember lenni?

Sok csalódás ért az életemben, ami miatt akarva-akaratlanul - mert ilyet ki akarna - egy "védőfalat" építettem magam körül, hogy megvédjem magam a csalódásoktól. Viszont pont egy tegnapi beszélgetés világított rá, hogy változtatnom kell. Nem lehet kizárnom mindenkit az életemből, mert azzal semmire nem megyek. Nektek van valami tippetek erre, hogy így hogyan nyissak újra az emberek fele?

Legjobb válasz: Talán nem pont a menekülés a megoldás, de, ha tiszta lapnak hívjuk, azért jobban hangzik :) Pár évvel ezelõtt hasonló környezetbõl szabadultam egy városba nulla ismerõssel, most pedig mindenem megvan, amirõl csak álmodtam abban a földi pokolban. Ahhoz, hogy te is nyitni merj, szükség van új társaságra, konkrétan néhány makacs idiótára, akik újra megtaníthatnak élni. Sokkal nehezebb változtatni, ha ugyanannak a társaságnak a közelében vagy, akik annak idején beskatulyáztak...

Talán nem pont a menekülés a megoldás, de, ha tiszta lapnak hívjuk, azért jobban hangzik :) Pár évvel ezelõtt hasonló környezetbõl szabadultam egy városba nulla ismerõssel, most pedig mindenem megvan, amirõl csak álmodtam abban a földi pokolban. Ahhoz, hogy te is nyitni merj, szükség van új társaságra, konkrétan néhány makacs idiótára, akik újra megtaníthatnak élni. Sokkal nehezebb változtatni, ha ugyanannak a társaságnak a közelében vagy, akik annak idején beskatulyáztak...
A kérdező hozzászólása: a sok csalódás alatt értem hogy: általánosban nagyon durván piszkáltak, kiközösítettek engem, megaláztak, ami pokollá tették az ott létemet. Ott még a tanárok is semmibe vettek. Középiskola váltás volt, de az ottani társaság javarészt szétszéledt és kevés emberrel maradtam jóban.
Szia :) Általánosban velem is ugyan ez volt, visszahúzódó voltam, most pedig kiírtam pont egy olyan kérdést, amibe az szerepelt, hogy a legjobb barátnõm azért dobna ki, mert nagy lett a szám, ezalatt azt értem, hogy megvédem magam.. Úgy lettem nyitott, hogy elkeztem barátkozni azokkal az emberekkel, akik szimpatikusak voltak nekem :D Máig nagyon jó barátaim maradtak, csak add önmagad, legyen véleményed, merd hangoztatni a saját gondolataid, mesélj valamit magadról, legyél kedves, vicces az emberekkel :D Engem régen az osztályfõnököm sündisznónak hívott, mert tüskés voltam mindenkivel szemben, elõítéleteim voltak.. De ne hagyd hogy a múltad befolyásolja a jövõd/jelened, mert akkor csak magadnak fogsz rosszat tenni.. Menj el valakivel moziba, fagyizni, sétálni, üljetek be valahova, én így kerültem közel a mostani barátaimhoz, de a legfõbb az, hogy bízz te is bennük, és érd el azt, hogy amikor rossz helyzetbe vannak, rád mindig számíthassanak, bízhassanak benned :) 17/L :)

Hogyan tudnék ismét randizgatni, ismerkedni?

Egy rossz párkapcsolatból léptem ki egy ideje, minden barátomat elvesztettem szinte, nincs kikkel elmenjek szórakozóhelyre, vagy kávézókba. Hogyan ismerkedhetnék így?

Legjobb válasz: Ha sehová nem jársz akkor majd járni fogsz! vannak bevásárlóhelyek lásd bevásárlóközpontok akár plázák akár szupermarketek, nem fontos vásárolni, vagy max 1-2 dolgot veszel, egy üdítõt vagy 1 mandarint, de eltöltesz sok idõt nézelõdéssel, sok ötlet van pölö áruházban lévõ ismerkedésre, sok ember megfordul, lehetnek apró dolgok is meglátod a szimpatikus srácot az üdítõknél kinézel egy magasan lévõt megkéred segítene e levenni, vagy ruhás részen neharagudj segítenél vajon szerinted jól áll aztán megköszönöd és megkérdezed meghívhatod e egy kávéra vagy üdítõre ha igen mond akkor már elég biztató.... mindenhol van esélyed ismerkedni, nem kell hozzá társaság feltétlenül, egy egyszerûá helyen egy szimpatikus embert megkérsz h igazítson útba vagy váltson fel egy 1000-est akármi apróságból lehet elkezdeni ismerkedni. Csak van hogy neked nõnek kell félretenned a nõi büszkeségedet és neked megtenni az elsõ lépést!

Ha sehová nem jársz akkor majd járni fogsz! vannak bevásárlóhelyek lásd bevásárlóközpontok akár plázák akár szupermarketek, nem fontos vásárolni, vagy max 1-2 dolgot veszel, egy üdítõt vagy 1 mandarint, de eltöltesz sok idõt nézelõdéssel, sok ötlet van pölö áruházban lévõ ismerkedésre, sok ember megfordul, lehetnek apró dolgok is meglátod a szimpatikus srácot az üdítõknél kinézel egy magasan lévõt megkéred segítene e levenni, vagy ruhás részen neharagudj segítenél vajon szerinted jól áll aztán megköszönöd és megkérdezed meghívhatod e egy kávéra vagy üdítõre ha igen mond akkor már elég biztató.... mindenhol van esélyed ismerkedni, nem kell hozzá társaság feltétlenül, egy egyszerûá helyen egy szimpatikus embert megkérsz h igazítson útba vagy váltson fel egy 1000-est akármi apróságból lehet elkezdeni ismerkedni. Csak van hogy neked nõnek kell félretenned a nõi büszkeségedet és neked megtenni az elsõ lépést!
iskolás vagy e , gimis már vagy egyetem fõiskola vagy dolgozol e már?
A kérdező hozzászólása: 22 éves, iskolás, munkakeresõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged, ki fogom próbálni :)


Mit a helyes megoldás? Hogy tudnék ismét bízni egy férfiban?

Nem bízom a férfiakban. Sok párkapcsolatom volt, de el?bb utóbb mindig valamiért , a hazugság, féltékenység lett a vége. Szerettek is tiszta szívb?l, csak egy darabig, utána valamiért már csak dobálóztak a szavakkal tett nélkül.

Legjobb válasz: velem erõszakoskodtak még régebben, sõt....mindegy. a lényeg az, hogy nagyon zárkózott voltam a férfiakkal szemben, de jött a barátom és vele minden más volt. nem erõltetett soha semmit, megértette minden bajomat. szerintem észre fogod venni, ha megtalálod azt a fiút, akiben majd feltétel nélkül megbízhatsz

velem erõszakoskodtak még régebben, sõt....mindegy. a lényeg az, hogy nagyon zárkózott voltam a férfiakkal szemben, de jött a barátom és vele minden más volt. nem erõltetett soha semmit, megértette minden bajomat. szerintem észre fogod venni, ha megtalálod azt a fiút, akiben majd feltétel nélkül megbízhatsz
Mert csak addig voltál érdekes nekik, amíg megkaptak és belekényelmesedtek. Azért rajtad is múlik, hogy érdekes maradj, nem minden a külsõ! Ettõl függetlenûl megértelek és remélem találsz olyat, akinek mindig fontos maradsz
Mert olyannal aki igazán szeret még nem találkoztál.:-) De majd egyszer biztos. :-):-) És akkor hidd el, megváltozik a mostani véleményed. 19f
ismerd meg õket alaposabban és a második vagy a harmadik randi után még ne vágd magad hanyatt , ennyi B*zdki és nincs gond . nagynénémék a férjével másfél két évig csak "haverok" voltak : eljártak szórakozni társasággal stb. , aztán kezdtek el "járni", azaz kettesben randizgatni , azóta meg nagyon jól el vannak gyerekek , meg istenf*sza Viszlát .

Hogyan tudnék ismét megbízni benne úgy, mint eddig?

Rólam azt kell tudni, hogy elég féltékeny fajta vagyok, és erről tud a környezetemben mindenki, hogy még véletlenül se kezdjen velem olyan, akit ez kifejezetten nagyon zavarna. A barátomnak ezt főleg elmondtam, kapcsolatunk elején, alatt is, sokszor, volt már, hogy kicsit ki is akadtam valamiért, szerintem teljesen jogosan, de különben megbíztam benne, 100%-ig, nem zavart, ha pasis estét tart a haverokkal és nélkülem megy el bulizni, stb. Nade... Egyszer közösen mentünk szórakozni. A hely mondjuk nem nekem való volt, erről szólt előre is, olyan tipikus tuc-tuc, bum-bum zene szólt és a szokásos ribizlik rázták a feneküket, szóval mindent a szemnek (és gyakran a kéznek is) hely. De én azért gondoltam, adok egy esélyt, mert hát miért is ne, puding próbája az evés... Az egy dolog, hogy mikor éppen kezdtem felengedni, rám szólt, hogy táncolás tekintetében próbáljam meg utánozni a körülöttem epilepsziásként vonagló hölgyeményeket (ettől is kissé megbántódtam már- most miért kell neki, hogy én is úgy rázzam magam?), de azután még volt képe "engedélyt" kérni, hogy csajozhasson: nem jelentene semmit, csak kíváncsi volt, kapós-e még a nők körében (mintha a 8 hónap alatt, amióta járunk, olyan sokat változott volna...). Természetesen nemet mondtam, és ő nem is ellenkezett, de bennem akkor is bennem maradt: és ha nem kérdezi meg? És mi van, amikor nélkülem megy el bulizni? Akkor amiről nem tud, nem fáj neki alapon megy nőzni? Állítása szerint nem, de nyilván nem mondaná az ellenkezőjét... Sajnos nagyon megrendült így a bizalmam benne, mert bár váltig állítja, hogy nagyon szeret, nem kell neki más, és sosem csalna meg (akkor meg minek akart volna csajozni? elég izgalmat adok én neki a kapcsolaton belül is, szerintem), azért mégis, ez nagyon mélyen érintett. Már csak maga az ötlet is, hogy csajozni akart. Előző kapcsolatomban utólag kiderült, hogy a nagyon durva és kegyetlen lekoptatás mellett még egy hónapig szeretőt is tartott az exem, szóval lehet, hogy ezért vagyok alapvetően féltékeny természetem mellett még ilyen különösen érzékeny az ilyen apróságokra is. És most rettegek attól, hogy mi lesz, ha megint nélkülem megy el bulizni (merthát azért mégse tilthatom meg neki, hogy nélkülem menjen). Szerintetek? Mit tudnék tenni, hogy ismét bízzak benne? Vagy ő mit tudna tenni, hogy visszaszerezze a bizalmam (mert hiába kérdezgeti tőlem, hogy mit csináljon, nekem fogalmam sincs róla)? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! ő 21 éves, én 20 éves vagyok.

Legjobb válasz: Az igazsag az h ha en lennek a te helyedben akk mondanam neki h nekem nem kell olyan ferfi aki csak ugy 'csajozik', viszont en fiatalabb vok szoval h te ennyi idosen meg akarod tartani a fiut, akkor szerintem egy nyaralas jot tenne a kapcsolatnak. remelem tudtam segiteni :)

Az igazsag az h ha en lennek a te helyedben akk mondanam neki h nekem nem kell olyan ferfi aki csak ugy 'csajozik', viszont en fiatalabb vok szoval h te ennyi idosen meg akarod tartani a fiut, akkor szerintem egy nyaralas jot tenne a kapcsolatnak. remelem tudtam segiteni :)
8 hónap bõven elég arra, hogy letörd az önbizalmat és azt éreztesd vele, hogy nem férfias, vagy épp nem vonzó a nõk számára. Ha valaki így érez, (legyen az férfi, vagy nõ) akkor az simán tönkre vághat egy kapcsolatot. De ezt könnyen meglehet elõzni, ha minél elõbb megbeszélitek a dolgot. Talán megsértetted valamivel, - még ha nem is volt szándékos - ami miatt másokból próbál önbizalmat meríteni. Ha például cuki kölyökkutyaként tekintesz rá, akkor azzal azt fogod éreztetni vele, hogy férfiatlan, és még ha tudja is, hogy tetszel neki, õ nem fogja vonzónak érezni magát. Persze elég durva dolog, hogy melletted csajozni akart, de az, hogy ezt közölte veled és nem a hátad mögött próbálkozott, szerintem arra utal, hogy õszinte veled és nem akar titkolni elõled semmit. Márpedig a bizalmunk akkor szokott megrendülni valaki iránt, ha az hazudik nekünk, vagy titkolózik elõttünk. Bizalmat visszanyerni csak is idõvel lehet, ha már látod rajta, hogy megbízhatsz benne, mert mindent elmond neked, olyan dolgokat is, amit más inkább titkolna.

Hogyan tudnék iso-ból kisebbet?

PSP .isoból szeretnék kisebbet csinálni.Az alap fájl 1.46 GB ebb?l szeretnék 940 MB alatt.Lehetséges?SvR10-r?l van szó

Legjobb válasz: Ennyivel kisebbet nem fogsz tudni csinálni...

Ennyivel kisebbet nem fogsz tudni csinálni...
A kérdező hozzászólása: értem köszi.és ha még megváltoztatnám cso-ra
Miért nem próbálod ki? Mit vesztesz? 20-30 percet?
A kérdező hozzászólása: Nem kérdeztem volna meg ha nem probáltam volna :D UMDGEN-t és CSOnDAX-ot használtam de eddig az összes lefagyott pedig úgy csináltam ahogy az egyik oldalon írták.Tudsz más progit?
A kérdező hozzászólása: Sikerült 800 valamennyire letömöriteni de lefagy Letöröltem az Update mappát és a sounds mappába a legkisebbre másoltam az összeset Mi lehet a baj?

Hogyan tudnék ismét játszani a terep 2 vel?

most win 7 van a gépen de nem tudom vele elindítani valaki segítsen mert régen sokat jtszottam vele és nosztalgiznék ... (((((()))))) ??

A 32bites Windows 7 tud használni 2Gb-nál több memóriát? Mondjuk 3at? Mert én úgy olvastam valahol, hogy tud kezelni max 3.5Gb-ot de használni, csak 2t tud, hogy is van ez? 3Gb-hoz már kell a 64bit, hogy kitudjam használni?

Legjobb válasz: 4 GB-ot tud összesen használni, de ebbe a VGA memóriát is bele kell számolni, meg mindent. Szóval ha 1GB alatti VGA-d van, akkor 3GB RAM-ot is tud használni majd.

4 GB-ot tud összesen használni, de ebbe a VGA memóriát is bele kell számolni, meg mindent. Szóval ha 1GB alatti VGA-d van, akkor 3GB RAM-ot is tud használni majd.
Elvileg egy 32 bites alkalmazás maximum 2GB fizikai memóriát tud címezni. Ezt ki lehetne kerülni a PAE nevû eljárással, csak nem szokták megírni így a programokat. Viszont egy mûködõ Windowsban eleve egyszerre nem egy program fut, hanem több, tehát igen is hasznos lehet.

Miért tudnak a férfiak érzelmek nélkül is szexelni? Tudom nők is tudnak, de gyakoribb a férfiaknál ez. Semmi érzelem nélkül, hogy tudnak vágyat érezni? Vagy úgy igazán csókolózni közben? Nem értem. 22L

Legjobb válasz: Pont volt egy másik kérdés, ahova leírtam, hogy nekem is érzelem kell ahhoz, hogy szexeljek. Nem megy nekem csak úgy a nagyvilágba. Egyébként tapasztalataim szerint elég sok nõ képes érzelem nélkül szexelhetni, úgyhogy ez is egy alapvetõ emberi tulajdonság szerintem... Nem férfi specifikus.

Pont volt egy másik kérdés, ahova leírtam, hogy nekem is érzelem kell ahhoz, hogy szexeljek. Nem megy nekem csak úgy a nagyvilágba. Egyébként tapasztalataim szerint elég sok nõ képes érzelem nélkül szexelhetni, úgyhogy ez is egy alapvetõ emberi tulajdonság szerintem... Nem férfi specifikus.
Amiért ti is. Hazudsz ha azt állítod kidobnál egy híres színészt az ágyadból aki bejön. Csak ti magasabbra teszitek a lécet és érzelmeknek nevezitek ha elég jól néz ki vagy elég sok pénze van.
Fizikailag biztos képes lennék rá, de õszintén megmondom, hogy érzelmek nélkül, csak úgy lefeküdni valakivel sosem akarnék. Visszataszítónak, személytelennek, nyersnek érezném. Feltételes mód, mert nem csináltam ilyet soha. Nyilván az állatibb, primitívebb fajta férfi gond nélkül képes szexelni bárkivel, de én nem. Hát na. Kövezzetek meg. 22/F
# 8: Annyira nem vagyok már sem fiatal, sem ártatlan. Tapasztalatból mondom, hogy nem megy. Volt már ilyenhez szerencsém.
Aki nem képes az még fiatal és ártatlan. Ennyi a különbség.
#8: Édes szívem, a párom sem ártatlan már egy ideje, mégis õ is mondta, hogy egyszerûen képtelen gépiesen megfarkalni egy lányt, ahogyan jó páran teszik az erõsebb nem képviselõi közül. Különbözõek a férfiak, ennyi. Ez nem b|_|z|s. Õ abszolút nem gerjed a saját nemébõl senkire sem és nem is izgatja/-tta a gondolat soha.
Nem gépiesen, csak szerelem nélkül. Ahogy veled teszi 4-5 év után. :)
10es vagyok, nem volt semmi köztünk a lánnyal. De azért én megpróbáltam volna.
Én nõként azt mondom, hogy igenis lehet szexelni érzelem nélkül addig míg meg nem találod azt akibe szerelmes leszel.Az elõzménye ennek (még mielõtt megköveznének)évtizedeken keresztüli szex hiány. Házasságban élve ha megakarom tartani a becsületem akkor visszafogom az érzéseim, de válás után már miért kellet volna visszafogni magam? Mára már megtaláltam a párom és kiegyensúlyozott monogám boldog kapcsolatban élünk.
Na, én meg ezt nem értem. Ha valakivel testi kapcsolatba kerülsz, akkor valószínûleg tetszik, vagy megfogott benne valami, tehát kialakult érzelem. Valószínûleg nem fogadtok az ismeretség alatt némaságot sem. Érzelem nélküli szex meglátásom szerint nincsen.
Valamennyi érzelem tuti van, legalábbis én nem állnék le senki olyan lánnyal aki nem jön be annyira hogy akár párkapcsolatot is akarjak belõle. Bár egy esetet most tudok mondani, van egy lány akivel barátok vagyunk, de csak egy bizonyos témakörben tudunk társalogni. Értelmes, csinos, csak épp nincs más fogódzkodó hogy komoly kapcsolatban gondolkodjak vele.
nem tudom, én elég bu­zis vagyok ilyen téren
Én nem tudok. Szóval ne általánosíts kérlek! Én egy férfi testbe ba...ott nõ vagyok sajnos. :(
A kérdező hozzászólása: Én nem tudok olyannal akit nem szeretek.:) ) Ez van..úgyhogy nem mindenki tud.:) Nekem pedig nem a pénz számít. :)
szeretünk sok helyen magot vetni.
Szerintem túl sok negatív inger/tapasztalat ért benneteket, azért van sok ember közületek olyan, aki képtelen elképzelni azt az esetet, ami kivételt képezne. Van, aki csak érzelmi töltettel képes és van, aki csak gépiesen csinálja a dolgokat. Ennyi. El kell viselni/fogadni, hogy különbözõek vagyunk.

Elöbb utobb rájön majd a lányom hogy egyedül is tud enni?

a Kislányom elmult 3 éves de azt tudni kell róla hogy corpus callosum hiánnyal született és mindent nagyon lassan tanul meg nemrégiben kezdtem el megtnitani neki az evést.Eleinte nehéz volt megfogatni vele a kanalat mert mindig orditott miatta.Aztán megszokta a dolgot és már magától nyujtja a kezéét hogy fogjuk meg együtt a kanalat.Igyekszem már ugy megfogni a kezét hogy érezze hogy egyedül fogja a kanalat.Mert még nem telesen hajlandó egyedül megfogn a kanala.Megfogja majd idövel a kanalat egyedül?

Legjobb válasz: Nem igazán tudok sokat errõl a betegségrõl, hogy mivel jár, de még az értelmi sérült felnõttek nagy része is tud egyedül enni (ahogyan a nagyon súlyos eseteket leszámítva szobatiszták is), úgyhogy ha nem nagyon komoly a kislányod állapota, akkor meg fogja tanulni. Persze sok-sok kitartás és türelem kell hozzá, meg kell állnod, hogy ne szolgáld ki olyan területeket, amit egyedül is meg tudna oldani. De a helyedben inkább szakemberrel konzultálnék ezekrõl, mert az itteni anyukák szerintem nem tudnak érdemben segíteni.

Nem igazán tudok sokat errõl a betegségrõl, hogy mivel jár, de még az értelmi sérült felnõttek nagy része is tud egyedül enni (ahogyan a nagyon súlyos eseteket leszámítva szobatiszták is), úgyhogy ha nem nagyon komoly a kislányod állapota, akkor meg fogja tanulni. Persze sok-sok kitartás és türelem kell hozzá, meg kell állnod, hogy ne szolgáld ki olyan területeket, amit egyedül is meg tudna oldani. De a helyedben inkább szakemberrel konzultálnék ezekrõl, mert az itteni anyukák szerintem nem tudnak érdemben segíteni.
A kérdező hozzászólása: Nos ez corpus callosum hiány annyit jelent hgy a két agyfélteke nem tud teljesen komonikálni egymással mert ez a corpus callosum középröl hiányzik neki de egyébként olyan mint aa normális gyerekek csak lassabban fejlödik mint a hozzáhasonló normális gyerekek igy lassabban tanul meg mindent
A 3. válaszoló nagyon jókat írt! :) Talán még azt is kipróbálhatnád, hogy egy játékbabát van-e kedve megetetni kanállal. Mi is játszottunk ilyet egy idõben, az összes plüssállatot megetettük (én kezdtem, aztán a kisfiam elkezdett utánozni), mostanában pedig a fürdõs játékokat szoktuk megmosdatni és a fogukat is megmossuk régi fogkefével. Szóval ha babákat etetnétek, lehet, hogy könnyebben megszokná a kanál használatát. Lehet kicsit fejleszteni is a játékot: elõször adjon a babának, aztán anyának, aztán saját magának.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!