Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék hógömböt (2 db)

Hogyan tudnék házilag hógömböt készíteni?

Legjobb válasz: Keress egy szebb csavaros kupakos üveget! A kupak belsejébe kell beragasztani a figurát, amit bele szeretnél tenni. Az üveget babaolajjal kell feltölteni és csillámport kell beletölteni, majd a kupakot és a menetet kend be az akvárium ragasztóval és csavard rá a kupakot! Csak akkor fordítsd meg, ha a ragasztó már megszáradt (24 óra)!

Keress egy szebb csavaros kupakos üveget! A kupak belsejébe kell beragasztani a figurát, amit bele szeretnél tenni. Az üveget babaolajjal kell feltölteni és csillámport kell beletölteni, majd a kupakot és a menetet kend be az akvárium ragasztóval és csavard rá a kupakot! Csak akkor fordítsd meg, ha a ragasztó már megszáradt (24 óra)!
Én is így ismerem mint az elõttem válaszoló :) de én desztillált vizet tettem bele nem babaolajat :P

15 éves fiú vagyok, aranyos lenne, ha szív alakú párnát adnék a barátnőmnek amin közös kép van, vagy hógömböt aminek a háttere egy közös kép, hol tudnék olyan szívmedált ( két fél ) amire az van írva, hogy " You are the key to my heart "?

Legjobb válasz: nem tom miért kell negatívan válaszolni.. ez a gyakorikérdések azért van h kérdezzenek kérdezet te meg ... válaszóltál!.aranyos nagyon is :D am be mész 1 ezüst boltba és ott mondodd h mi kell adnak nkd de piacon is láttam már bizsubol de csak love van rá írva de csináltatni is lehet

nem tom miért kell negatívan válaszolni.. ez a gyakorikérdések azért van h kérdezzenek kérdezet te meg ... válaszóltál!.aranyos nagyon is :D am be mész 1 ezüst boltba és ott mondodd h mi kell adnak nkd de piacon is láttam már bizsubol de csak love van rá írva de csináltatni is lehet
pukizd le a párnát és nyomd az arcába
deédes én nagyon örülnék nekik *-* 14L
A párna nagyon jó ötlet, én is örülnék egy olyannak. De tudod egyszer minden piszkos lesz és büdös, és mosásnál valószínüleg szép lassan lekopna a kép. Szerintem a hógömb vagy a medál jobb lenne. Nem tudom, hogy pesti vagy-e, de ha veszel 1 szívmedált, akkor a Duna Plázában nagyon jó áron tudsz bele gravíroztatni bármilyen képet vagy szöveget. És ott is megtudod venni. Nagyon nagyon jók vannak! Én a páromnak egy ezüst karláncot vettem és gravíroztattam bele egy szöveget, hogy xy-tól szerelmemnek. Persze az xy helyén a nevem állt. Én meg kaptam tõle egy nyakláncot, medállal, amin a közös fotónk volt, a másik oldalán pedig a neve. Nagyon boldog voltam. Szerintem ezek is jó ötletek! Majd írj, hogy mi mellett döntöttél! :)
A párna jó ötlet, ha nélküled alszik akkor majd azzal alszik :DD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Ha szeretnéd, hogy 2, max 3 év múlva a kukában landoljon. :DD De aranyos gesztus :P
Én megennélek! :)
én 17 f vok.
cukker vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) régen láttam ilyet az ekszer-eshop.hu-n de most nem találom :( ( a korotokat is írjátok meg légyszíves )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) majd írok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!