Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék fogyni a csípőmről, combomról (2 db)

Hogyan tudnék fogyni a combomról, hasamról és a csípőmről? És Hogyan lehet formásabb a popsim?

Nem szeretnék ilyen fogyasztó gyógyszereket enni meg semmi ilyen kalória mentes dolog. Csak testedzéssel szeretném. Mozgással.

Legjobb válasz: Sajnos nincs helyi zsírégetés. Olyan nincs, hogy csak egy-két kiválasztott helyrõl fogyj, nem így mûködik. Nincsenek helyi fogyasztó gyakorlatok. Mindenkinél genetikailag kódolt, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a zsírt. Nem tudod befolyásolni, szabályozni! Tehát szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés és majd lemegy az óhajtott helyrõl is. De máshonnan is..

Sajnos nincs helyi zsírégetés. Olyan nincs, hogy csak egy-két kiválasztott helyrõl fogyj, nem így mûködik. Nincsenek helyi fogyasztó gyakorlatok. Mindenkinél genetikailag kódolt, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a zsírt. Nem tudod befolyásolni, szabályozni! Tehát szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés és majd lemegy az óhajtott helyrõl is. De máshonnan is..
Nincs helyi zsírégetés. Ez azt jelenti, hogy célzottan nem tudsz fogyni bizonyos helyekrõl. Ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz, fogyni fogsz. A geneikád határozza meg, hogy honnan, és milyen ütemben. Attól függ mennyire vagy túlsúlyos. Hány kiló vagy, hány centi vagy? Egyszerre nem tudod az izomtömeget tövelni a fenekeden, és közben fogyni a testet többi részérõl.
A kérdező hozzászólása: Az nem baj ha máshonnan is megy le. Csak azokról is mennyen le ahonnan én szeretném.
A kérdező hozzászólása: 150 cm vagyok és 55 kg. Lehet nem tûnik soknak de engem nagyon zavar..

Hogyan tudnék legjobban fogyni a csípőmről, combomról és a hasamból?

sztem picit dagadt vagyok, pedig mások szerint inkább híznom kéne..165cm vagyok és 49-50kg!

Legjobb válasz: Nem is kell futnod!-Az már kardioba sorolható, ahol magas a pulzusszám, és ott már inkább izmot veszíthetsz, mint testzsírt.Pl elég a tempós gyalkoglás,ott még a zsírégetés tartományba esik a pulzusod. A lényeg h legyen megfontolt táplálkozás(nem koplalj!) és a mozgás heti3-4szer.

Nem is kell futnod!-Az már kardioba sorolható, ahol magas a pulzusszám, és ott már inkább izmot veszíthetsz, mint testzsírt.Pl elég a tempós gyalkoglás, ott még a zsírégetés tartományba esik a pulzusod. A lényeg h legyen megfontolt táplálkozás(nem koplalj!) és a mozgás heti3-4szer.
Szia! Az aerob edzés nem azt jelenti hogy neked kilométereket kellene futnod , hanem egy monoton , egyenletes terhelés melletti munkavégzést. Ilyen a séta , a bicigli vagy az elipszis tréner. egy 30-40 percet csinálj végig egyenletesen megállás nélkül alacsony inzulinszintû napszakakokban (pl reggel).A pulzusod ne menjen 130 felé , és ne érezd hogy durran a combot vagy a vádlid. Inkább lassabban menj , majd felfejlõdsz!
A kérdező hozzászólása: Rendben! :) Amúgy nagyjából arányos vagyok..nem vagyok 90-60-90 hanem 80-62-84.. Köszi a tippet, igyekszem bár futni meg nehezebb dolgokat nem tudok végezni mert szívproblémám van :(
A kérdező hozzászólása: Rendben!Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!