Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék egy szép lányt (17 db)

önbizalommal
Gyakorlat teszi a mestert. Ha nem elcsábításként fogod fel a nõkkel való kommunikációt, hanem pusztán beszélgetésnek, sokkal könnyebb dolgod lesz. Nem kell görcsölni, csak simán odamenni néha egy-egy lányhoz, beszélgetni velük tök semleges dolgokról, aztán ha már megszoktad, hogy lányok társaságában vagy, akkor majd jönni fog magától a többi.
Úgy, hogy nem elcsábítani akarsz, csak ismerkedni. Beszélgetsz valakivel, aztán megismered a barátnõjét, majd annak a barátnõjét is... Ha jól csinálod, akkor eljutsz odáig, hogy sorban fognak állni hozzád.

Hogyan tud egy szép, okos lány igazán magába bolondítani egy pasit? Úgy igazán! Hogy az úr azt érezze: igen, ő kell nekem! Bármi áron!

Legjobb válasz: A legtöbb amit tehetsz h önmagadat adod. nem érdemes taktikázni. Sztem. Legalábbis nálam eddig mindig beváûlt h önmagamat adtam. sokszor tulságosan is. nem is akartam h szerelmes legyen belém a pasi,és mégis meg van õrülve értem...

A legtöbb amit tehetsz h önmagadat adod. nem érdemes taktikázni. Sztem. Legalábbis nálam eddig mindig beváûlt h önmagamat adtam. sokszor tulságosan is. nem is akartam h szerelmes legyen belém a pasi, és mégis meg van õrülve értem...
A bármi áron, azt jól gondold meg. Csak azt ne feledd, hogy ha ezt túlzásba viszed, akkor pont az ellenkezõjét fogod elérni. Vagy bele megy, de csak addig amig megdug egy-két alkalommal és ennyi volt. A legjobb, hogy önamagadat adod, és vagy elfogadja vagy nem. Ne akarj valaki más lenni, azzal csak rosszabb lesz. Sajnos tapasztaltam ilyet.
A lányoknak könnyebb ez a dolog mint a fiúknak. Két fajta lehetõséged van elõször is : rámosolyogsz kacsintassz , oda oda szólsz neki stb ( mondjuk ez a rámosolyogsz dolog a leghatásosabb én el tudok olvadni tõle) a másik ha ezeket nem vette volna észre mint itt már olvastam 1 tanácsban valahol: olyat pucsítassz elõtte hogy a kukija is ketté áll tõle.
Ha az az illetõ lány szép és legfõképp OKOS akkor nem tesz fel ilyen kérdéseket hanem ingujjból zsebre vágja a pasit.
A kérdező hozzászólása: Igaz! Megfontolandó.
attól függ rövid v hosszu távra?!Sztem a pasik azokat a nõket tisztelik és azokba habarodnak bele aki kedves, jo hallgató és soha nem rámenõs.Aki hagyja h a férfi férfi legyen.persze mindenképp kell h vonzódjon vmilyen szinten hozzád, de még is el lehet rontani.Pl.legyél elfoglalt hadd éreze azt h nem csak õ van a világon.És iciripicit távolságtartónak lenni , mert ez felébreszti bennük a vadászösztönt.JAh és utolsó tipp soha ne panaszkodj neki és mutasd ki h öröm vele lenni és h jo a társaságában lenni.ezt nagyon értékelik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!

Én ezt nem értem. Sok fiú hogyan tud találni normális, rendes és egyben szép lányt magának folyton?

Én már több éve keresem a párom, de még sosem találtam megfelelő lányt. VAgy nem jöttem be a lánynak külsőre vagy ő nem jött be nekem külsőre valami mindig volt. De olyat, aki vonzó és én is neki viszont még sosem sikerült találnom. Lehet mégis csak nagyon ronda vagyok, de én akkor sem tudok vonzódni mondjuk egy túlsúlyos lányhoz, hiába kedves stb. Ezt leszámítva már mindenféle külsejű lánnyal járnék, ha jellemre megfelelne és én is kellenék neki, de még így sem könnyebb úgy tapasztalom. Néha úgy érzem a lányok igényei túl magasak és valami tökély hapsira vágynak, máskor meg úgy érzem, hogy velem van a baj, túl rendes és félénk vagyok meg gátlásos.

Legjobb válasz: van egy olyan érzésem h nem sokat próbálkoztál csajozni ha igen akkor is megálltál a facebooknál...vagy tévedek?

van egy olyan érzésem h nem sokat próbálkoztál csajozni ha igen akkor is megálltál a facebooknál...vagy tévedek?
Pénz, hatalom, jó kinézet, Boss, Bentley...
A rondák ne válogassanak, és ez mindkét nemre igaz!
Nem ismered közelebbrõl mások barátnõit, tehát ránézésre és pár beszélgetés alapján nem jelentheted ki róluk, hogy normálisak, rendesek.
sokan megnyerték már az 5 ös lottót is.

Hogyan tudnék normális, kedves és egyben szép lányokkal ismerkedni, kinek hogy sikerült párt találnia?

Legjobb válasz: utca, tömegközlekedés, távolsági közlekedés, normálisabb kocsmák, bulis helyek (nem a diszkókra gondolok egyértelmûen), kávézó, egyetem, munkahely, park, sport (pl. küzdõsportok), stb.??

énis 22F vagyok nemrég dobott ki a barátnõm azóta próbálgatok ismerkedni eljárok mindenfelé nekem is ilyen problémám van, de eljutottam arra a szintre, hogy kajak odamegyek valakihez aki tetszik mert ugysincs veszteni valóm. pl múltkor buliba összeismerkedtem egy lánnyal utána elkisértem a buszmegállóba jól összehaverkodtunk...
utca, tömegközlekedés, távolsági közlekedés, normálisabb kocsmák, bulis helyek (nem a diszkókra gondolok egyértelmûen), kávézó, egyetem, munkahely, park, sport (pl. küzdõsportok), stb.??
# 6/8 szard le ezeket a fóbiáid!nincs veszteni valód azt kell a tudatodra hozni valahogy, de most komolyan mi lesz ha valaki lekoptat?-és kitérdekel van annyi csaj mint az állat valamelyik csak vevõ lesz rád.egyébként én sem vagyok magas éppen azt nemtudom hogy jól nézek-e ki nem is az én dolgom ezt megítélni.relatív hogy kinek mi tetszik.
Odamész valami semmiséggel, pl. utcán: ezt vagy azt hol találom, aztán ha arra megy szórakoztathatod, stb. vonaton/buszon leülsz mellé és elkezdesz érdeklõdni, beszélgetni. bármilyen nyilvános helyen leállhatsz vele beszélgetni a semmibõl kiindulva, pl. megkérdezed hány óra, mert a kutyád megette reggel a zsebórádat és nem tudod, vagy a fene tudja. Csak legyél poénos, magabiztos és találékony... Szórakozóhelyen, koncerten meg meghívod egy kávéra vagy sörre. Ilyen egyszerû. Vagy felkéred egy táncra. A lényeg: ne legyél szerencsétlen. Meg szórakozóhelyen nem árt elõtte nézegetni a lányt, és figyelni, hogy mit reagál...ha hangosan összeröhög a barátnõivel, akkor esélyes, hogy kiröhögtek épp.
Na, ezaz, úgy kell, mint az elõzõ :)
Szia! Én lány vok, és nem ítélhetem meg magam, de a barátom szerint kedves is és szép is vok. Mi úgy ismerkedtünk meg, h mindketten szakítás után voltunk több mint 4 éves kapcsolatainkból és eljárkáltunk bulizni a haverokkal, aztán volt egy közös haverunk. Ennyi. A puszta véletlen mûve egy találkozás a kedvenc kocsmámban. Beszélgettünk én be voltam csiccsentve, õ vezetett szóval nem, és beszélgettünk, flörtöltünk, mondtam neki egy vicces beszólása után, h csípem, aztán megragadván az alkalmat mondta h akkor számot cserélhetnénk és jövõhéten hív...de már másnap hívott, azóta dúl a love. Tisztára mint egy filmben nem hittem h létezik ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: nekem ez nem fog menni, nincs elég bátorságom és zavar, hogy mit gondolnak mások rólam, arrról nem is beszélve, hogy még sosem kellettem senkinek sem így nincs elég önbecsülésem sem úgy érzem nem kellek én senkinek sem, mert csúnya és alacsony vagyok, ezért sem merek kezdeményezni, senki sem hitette el velem, hogy van esélyem nekem is lányoknál
kor?
A kérdező hozzászólása: ma 21:36 na és mégis hogy ismerkedjek idegen lányokkal, valakinek sikerült és hogyan, mivel kezdeményezzek egyáltalán, hogy ne legyek zavaró vagy éppen idiótának ne nézzenek
A kérdező hozzászólása: ma 21:32 22
13:11 annyira jó az iylen..;))) grat nektek..:)

Hogyan tudnék felszedni egy szép lányt?

Legjobb válasz: Mondjuk jársz mindenfele, bulikba, partikra stb.. és aki megtetszik, elkezdesz vele beszélgetni, és ha ugy veszed ki a hozzáállásából, hogy barátkozós, akkor probálj tõle kérni valami elérhetõséget, és ismerkedj vele.. És lassan lassan összejön

Mondjuk jársz mindenfele, bulikba, partikra stb.. és aki megtetszik, elkezdesz vele beszélgetni, és ha ugy veszed ki a hozzáállásából, hogy barátkozós, akkor probálj tõle kérni valami elérhetõséget, és ismerkedj vele.. És lassan lassan összejön
Én se mondhattam volna szebben :)
Oké, most biztos leszavaztok, de szerintem egy szép lány a belsõ tulajdonságaitól szép, és nem attól, hogy mekkora a melle...
ha itt teszel fel ilyen kérdést akkor sehogy
Ha a gép elõtt ülsz sehogy, még csúnyát se, nem mennek házhoz...
de, mennek.
én elsétálnék:P
Mondjuk sétálj el felém..:D nem vagyok egy gyönyörü lány de vannak akik elbujhatnánkak mellettem:DDD
én kifejezetten szeretem is a kis mellet de a nagyot se vetem el persze, de nem Off-olok jót röhögök az ilyen "házhoz nem mennek" hsz-okon jobb mint egy viccujság, de sztem probálkozni kell még ha kiröhögnek is ha nem kisvárosba/faluba laksz akkor egy hét mulva már meg sem ismernek.szóval neked kell menned mert a csajok csak akkor probálkoznak ha ngyon ngyon jó pasi vagy de ez téged nem fenyeget xD mondjuk engem se/fiú/ szal "aki nem probálkozik nem is nyer"
Bocsi elõzõ vagyok. A helyett a rész helyett 22-esre gondoltam a season 3 - ból. "When you wish uppon a Weinstein" címû rész. Bocsi az off-ért.. :)
itt is bocsi... Nem erre a fórumra akartam írni. (Elõzõ vagyok, de nem az azelõtti.. :D :D :D )

Találkoztam az utcán egy szép lánnyal, hogy tudnék vele beszélgetést kerdeni?

Legjobb válasz: szólítsd meg és kérdezz vmit (lehetõleg ne eldöntendõ kérdés legyen)

szólítsd meg és kérdezz vmit (lehetõleg ne eldöntendõ kérdés legyen)

Szép csajok, ti nem vettétek még észre, hogy azért jár sok helyes fiú inkább egy csúnyácska lánnyal, mert ő nekik legalább van szívük, kedvesek, megértőek és őszintén tudnak szeretni egy fiút, nem csak a külseje vagy a vagyona miatt?

Hihetetlen mennyi tudatlan szép csaj van, aki még mindnig nem érti meg, hogy nekünk fiúknak menynire fontos egy lány jelleme. Hiába vagytok szépek, ha belül romlottak vagytok és idegesítően buták. Kinek kéne egy olyan csaj, aki szép, de anyának nem való, még véletlen meghalna a gyerekem mellette, mert olyan buta, mint a tök.

Legjobb válasz: Utolsónak igaza van. Nevetséges ez az általánosítás... csak mert te még nem találkoztál olyan lánnyal, aki szép is és okos is, miért hiszed azt, hogy a legtöbb szép lány hülye?!

Utolsónak igaza van. Nevetséges ez az általánosítás... csak mert te még nem találkoztál olyan lánnyal, aki szép is és okos is, miért hiszed azt, hogy a legtöbb szép lány hülye?!
Igazából az is gáz, ha inkább leállsz olyannal aki nem tetszik, ahelyett, hogy megkeresnéd az igazit aki számodra szép és okos és...
Ha SZERETI a csúnyácskább barátnõjét, akkor miért hagyná el egy olyan csajért, aki csak úgy széttárná a lábait?
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy a férfiakat a nadrágjuk tartalma irányítja.. beleadhat egy helyes csaj is mindent a kapcsolatba, elõbb vagy utóbb jön egy újabb suna, aki után futtok, mert hát kell az új felfedezése, és mindent a hormonjaitokra fogtok... -.-
Hahaha öcsém! Ha tehetnéd, te is a jobb csajjal jönnél össze. Próbálsz mesét gyártani aköré, hogy miért van gyengébb csajod. Magadnak hazudhatsz, de nekünk nem.
-bizony ám :) elsõ kettõnek igaza van!
A kérdező hozzászólása: Nem, mert átlagos külsejû fiúként tapasztaltam, hogy milyen kegyetlenek tudnak lenni ezek a szépnek tartott lányok. Én szerintem, ha normális barátnõt akarsz, lejjebb kell adnod és csúnya lányokkal kell összejönnöd. A szép lányok megcsalnak, kihasználnak átvernek, kigúnyolnak, megaláznak. Én tapasztaltam, régen én is a szép csajokat hajkurásztam, nem tagadom, de mára már tudom, hogy azt a lányt, aki igazán megbecsül egy csúnya lányban találhatják meg a fiúk.
na persze...
Ne általánosíts már. Van egy gyönyörû barátnõm (barát barát, én is lány vagyok), mégis normális. Okos, orvosnak tanult, mûvelt, érdekli a kultúra, kedves, vicces, empatikus, mindenkivel kijön, nem néz le senkit külsõségek, anyagi helyzet, stb miatt. Tartós kapcsolata van, imádja a barátját (aki amúgy átlagos kinézetû), soha nem csalt meg senkit, egyéjszakásai sem voltak...
én nemrég gondolkodtam ezen, hogy ha szebb lennék, lehet nem is tartanám fontosnak hogy minél inkább mûvelõdjek, minél intelligensebb legyek stb, sõt lehet hogy akkor a társaságomban, barátaimban se ezt keresném, nem ez vonzana. szóval nem biztos, hogy jobb lenne szebbnek lenni, ez a rögösebb út, de megéri
Nem, fiam tévedsz!! En szép vagyok, értelmes, normális, jószívû, nem tudtatok megbecsülni, inkabb választottatok csúnya, szemét nõt. Én férjnél vagyok, de sokáig szenvedtem a ferde hajlamotok miatt!:((
egy fiúnak is pont ugyanannyi "ferde hajlama" van, mint egy lánynak! És az a baj, hogy a szépek közül NÉHÁNYAN hajlamosak átmenni beképzelt stílusba. (ez mindkét nemre vonatkozik)
Azt kérdezi itt valaki hogy miért gondolja valaki hogy a szép lányok buták. Hát szintem ez igy nem igaz. Mert ha szép ha csúnya akkor is mind buta.
Álom, de milyen hülye álom... Mi szép egy sétáló deszkában? :)
szia akármelyik hülye mondja hogy milyen vékony vagy tudom mit érzel. annyi vagyok körülbelül mint te, 175 centi 62 kg-ról indultam szerencsére fogtam 3 kg-ot és legalább 52 akarok lenni és leszek is! te többrõl indultál mint én, és még alacsonyabb is vagy. naponta 1-2 óra mozgás, a három órás diéta (nézz utána a neten.) pár hónap és meglesz!
A 34-es már deszka, a 36 az meg vékony. a 38 átlagos. ehhez mérd magad ;) egyébként ne tedd tönkre magad semmiféle fogyókúrával, mert ha abbahagyod, több jön fel, mint amennyit leadtál. inkább figyelj oda a kajálásra (semmi szemét kaja, cukor, liszt, tészta...), és sportolj. így nem kell koplalnod, meg "fogyóznod" egyszerûen csak egészségesen fogsz élni (késõbb megköszöni a szervezeted), és természetesen fogyni, izmosodni, formálódni fogsz. és ne az osztálytársaid legyenek a cél, hanem h nõies tested legyen. lehet 14 évesen még a deszkaság a menõ, de ha a deszka nem sportol, akkor úgy néz ki, mint egy tini kisfiú :S a fiúknak pedig szép, formás, nõies test kell, nem piszkafa. Ahogy a barátom mondja, inkább legyen rajta 5 kg arányosan, minthogy semmi alakja ne legyen :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ^^ :) Nekem a S-es póló és a 34-es nadrág a cél ^^ =)
A kérdező hozzászólása: Az, hogy lehet a méretére ruhákat kapni (normálisakat).nem kell mindig a 36-38 as gatyaméretet keresni^^:D
Irgumburgum, azt a modell-majmoló anorexiás kamaszdivatot! Pont jó a súlyod!
A kérdező hozzászólása: Futok rendszeresen:D 48 kg... Álom lenne :DD^^
Elõzõ! Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy én is 168/67 voltam, és szinte semmi mellem nem volt, bezzeg hasam. :S Szóval nagyban függ a súlyeloszlástól is. Ha úgy ezek a paraméterei, hogy hasa alig, melle-segge van, úgy okés. Ha viszont mell alig, kidudorodó hassal - na, akkor nem árt leadni. De ne modellalkat akarj lenni - én is az akartam, és most próbálok kimászni a koplalásból (megjegyzem, barommi nehéz)... Neked súlyban 56-58 kiló simán jó (én most vagyok 48-49 a 170-hez :S). Diétázhatsz, és sportolj is, de légy észnél!
Teljesen mindegy hány évesen. A magasságodhoz jó a súlyod. Örülj neki, legalább lesz formás kebled, csípõd, és egyáltalán, nem piszkafa vagy, hanem nõi lény. Örülj neki, ne akard tönkretenni. Sportolj mellé, mert az csak javít a helyzeten, de a fogyókúrákat ívesen kerüld.
A kérdező hozzászólása: 14 évesen?
48 kiló nem álom! Inkább lidérc, és ne akarj anorex liba lenni. Az pedig tévhit, hogy találsz gatyát, mert nem igazán. Minden naci úgy áll rajtam, mint egy fiún... brrr, utálok tükörbe nézni - a hasam okés, de a lábam mint két cerka. Iszonyú. :S Most próbálok normálisa(bba)n kajálni és inkább erõsítek.

(Válaszok? ) Van egy gondom. Szerbiai vagyok, de magyarul beszálek és kicsit tudok szerbül is. Szóval van egy szép, helzes, okos, csinos lány aki szingli. Õ viszont szerbül beszél és tud egy picit magyarul. Hogyan valljam be neki, hogy szeretem?

Van egy gondom. Szerbiai vagyok, de magyarul beszálek és kicsit tudok szerbül is. Szóval van egy szép, helzes, okos, csinos lány aki szingli. Õ viszont szerbül beszél és tud egy picit magyarul. Ez gond? Szeretem őt nagyon és be is valottam neki,csak nem tudom hogyan kérdezzem meg tőle,hogy lenne-e a barátnőm...És itt van a nyári szünet,és félek,hogy őszig elveszitem..Segitsetek!!12F ő meg 12-13 lány???

Legjobb válasz: Hatalmas és rasszista provokáció a szerbiai magyarokkal szemben. Na takarodjál.

Hatalmas és rasszista provokáció a szerbiai magyarokkal szemben. Na takarodjál.
S még az idén akarod feleségül venni, vagy csak jövõre?...
Здраво! Да ли желите да имате секс?
Az utolsó elég érdekesen keveri a dolgokat...(fordítás:Szia, akar maga szeretkezni?)
Mond neki: Minyá závut huj!
A kérdező hozzászólása: B**i [email protected] csicskak vagytok mind..nem tudtok normalisan valaszolni??
Guten tag! Du bist warm?
Akkor barátkozz vele szerbül, kerülj közel hozzá és kérdezd meg.
Acht, du bist warm?
Valszeg nem nyafognak ennyit, hogy csunyak, rondak es alacsonyak.
1. õk nem GYK-n kérdezik meg, hanem [email protected]ák, hogy hogy néznek ki és ismerkednek ronda fejjel is, így van esélyük 2. a lány nem bízik a jóképû fiúkban, azt hiszi egy csúnya megbízhatóbb, normálisabb, "szebb a lelke" 3. sok a pénzük, sikeresek az élet más területein, ez vonzza a nõket 4. van valami bennük, amit egy lány meglátott, vagy csak éppen õk ketten illenek össze, de amúgy a lány soha nem jönne össze másik csúnya sráccal, csak az õ pasijában talált valami vonzót 5. sok lány összekeveri a ronda arcvonásokat a férfias vonásokkal és azt hiszi, a jóképûek nem férfiasak, sõt lányosak, az ilyen lányok a nagy orrú, elálló fülû, ráncos, kopasz pasikra buknak, talán apakomplexusból, talán mert tényleg azt hiszik, hogy egy Brad Pitt kinézetû nem lehet férfias 6. a kis vékony, alacsony, csúnya fiúk mindig úgy gondolják, hogy õk többet érnek, mint ami látszik belõlük, kedvesebbek, értelmesebbek, aranyosabbak, odaadóbbak, mint a jó megjelenésûek, csak bennük ezt nem látják meg a lányok pedig sajnos a többségük inkább megkeseredett, önsajnáltató fiú, és pont annyi figyelmet kap a lányoktól, mint amennyit érdemel senkitõl nem lehet kikövetelni, hogy szeressen téged, a lányoknak is megvan a maguk értékrendje, választási szempontjai, még ha ez a csúnya fiúknak nem is tetszik, mert pont nem õket preferálják
Egyszerû mernek és nyernek! Sose sikeres akarj lenni hanem értékes mert egyszer jön valaki aki ezt értékeli. Plusz ezer féle ismerkedési hely van nem igaz nem találsz magadnak egy törpi vagy akármilyen csajt.
több eszük van nálad! :D
akkor te ilyen tökéletes vagy, és a tökéletességed miatt nem kellesz az alantas, ribi, felszínes, hülye csajoknak, mert nem érzik magukat méltónak hozzád. de akkor minek is neked csaj..? hagyjuk már. az életben millió és egy megaláztatás fog érni, nem csak lányoktól. munkatársaktól, ismeretlenektõl, fõnöktõl, egyszerûen mert az élet ilyen, ez van. ezeken ha nem tanulsz meg most túllendülni, akkor pár év múlva semmibe nem fogsz merni belekezdeni, egy állásinterjúra nem fogsz merni elmenni, nehogy megalázzanak valami kérdéssel, egy senki lesz belõled. mondott valamit. és? le van szarva. megalázott sok ember elõtt. és ezek közül az emberek közül hányat ismertél? vagy mennyi volt a barátod? valszeg olyanok is voltak ott, akiket az életben nem látsz többet. most azok véleménye mit számít? akik a barátaid, azok meg úgyis leszarják, hogy mások mit mondanak rólad. és a barátok számítanak, nem egy idegen véleménye. szedd össze magad, és ne nyafogjál itt minden egyes nap több ilyen kérdéssel, mert senki nem fogja tudni megoldani ezt a problémát, és már elmondtuk ugyanazt 50en, de te csak a kifogásokat keresed, meg a hibákat másokban. fejezd már be, és nézz magadba, kezdj el emberként viselkedni, nem pedig egy csigaként, aki hagyja, hogy eltiporják, mert mindenki simán ráléphet, mert védtelen... erõsítsd meg magad belül, és ne hagyd. ennyi. és ne keresd nekem a kifogásokat, hogy ez nehéz. igen, rohadt nehéz, de pár hónap alatt simán meg lehet csinálni. tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: ma 17:11 Attól még nem kellett volna vérig alázni, ráadásul sok ember elõtt. Normálisan is el lehet mondani, hogy bocsi nem vagy az esetem. Érdekes mi fiúk nem bánunk így a lányokkal, még egy kövér lánynak sem szóltam be sose vagy nevetttem ki.
felületességet arra értem hogy most beszólt az orrodra, ezen ne akadj ki, gyerekes viselkedést mutatott...attól meg nem ribanc valaki ha "elutasít" mert valamiért nem szeretne ismerkedni
ja ne erõsltesd lehet nem a legjobb módját választod az ismerkedésnek..utcán ne szólits le senkit, vagy ha ül a padon akkor ne menj oda hozzá, én elég furán nézném azt aki úgy akar ismerkedni, valami akkor sem ok abban ahogy próbálnál ismerkedni... lehet neked csúnya az aki a szép lánnyl van, de valószinû neki nem csúnya.. ezt az önsajnálást meg fejezd be mert igy nem fog sikerülni, sok a felületes kiscsaj, csaj...
Nem az a lényeg h. szép legyél meg kis herceg, hanem szimpatikus.... . Lehetsz akármilyen csúnya vagy szép meg aranyos is, ha nem vagy szimpatikus annak aki tetszik neked .
+ a 3. válasz adónak igaza van túlságosan beleivodott az emberekbe a jó csaj/srác kell mert vele jól néznék ki....csak mid van neked na semmi azért azt észrekéne venni h te milyen vagy és hozzád hasonló nõt keresni mert ez nem a szépség és a szörnyeteg. 2, az is köztudott tény hogy ha van 1 "jó és szép" csaj (te esetedben) és egy kevésbbé szebb srác akkor a jó csaj hamar ott hagyhat egy jobbért. Másrészt ez villogás szempontjából tök jó a haveroknál húúúú milyen nõm van TYÛ de ez nem a balaton. ez egy párkapcsolat amit szeretnél nyugodtan hosszú ideig élvezni. Viszont a kevésbé szépeknek megkell küzdeniük azért hogy legyen valakiük szóval írtó kedvesek, aranyosak... 3, Nem csúnya vagy csak van akihez képest kevésbé szebb ennyi. Nem mindegy hogy a háború ellen vagy vagy a béke mellett. Mind2nek 1 az értéke de jobb hallani nem. Remélem tudtam segíteni :) )
A kérdező hozzászólása: Én félénkebb típus vagyok, önbizalomhiány és önbecsülésem már semmmi, de csak azért, mert tudom, hogy a külsõm miatt nem sok értelme lenne szép lányoknál próbálkoznom, így inkább nem is szólok hozzájuk, mert biztos elküld a p*csába vagy csak beéget egy jó nagy tömeg elõtt, volt már rá példa. Úgy két hónapja még sok lányt lemertem szólítani, voltak rendesek is és egyben szépek, de õk kivétel nélkül foglaltak voltak. Viszont voltak olyan durvák, hogy képes volt beszólni, hogy nézek ki és mekkora orrom van. Ott beordítja sok barátnõje elõtt, mindenki engem nevetett, én ezért nem próbálkozom már lányoknál, már nem bízom bennük, csak a rossz rib*t látom mindben, aki úgyis elutasít, de akkor is zavar, hogy ilyen ronda srácoknak mégis sikerült szép barátnõt szerezniük, akkor nekem miért nem. Õket nem gúnyolták ki a külsejük miatt, hogy hogy néznek ki?! Komolyan nem értem a nõi nemet!
Sokat tudnak beszélni nagy az önbizalmuk sok a pénzük akármi lehetséges:)
Ezt már annyiszor láttam kiirva Relativ hogy ki csúnya És ezt meg nem lehet válaszolni hogy ki mit tud attól függ kinek milyen a személyisége, miért tetszenek meg egymásnak..nem lehet ilyet mondani hogy õk mit tudnak jobban nálad...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!