Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék egy szép lányt (20 db)

önbizalommal
Gyakorlat teszi a mestert. Ha nem elcsábításként fogod fel a nõkkel való kommunikációt, hanem pusztán beszélgetésnek, sokkal könnyebb dolgod lesz. Nem kell görcsölni, csak simán odamenni néha egy-egy lányhoz, beszélgetni velük tök semleges dolgokról, aztán ha már megszoktad, hogy lányok társaságában vagy, akkor majd jönni fog magától a többi.
Úgy, hogy nem elcsábítani akarsz, csak ismerkedni. Beszélgetsz valakivel, aztán megismered a barátnõjét, majd annak a barátnõjét is... Ha jól csinálod, akkor eljutsz odáig, hogy sorban fognak állni hozzád.

Hogyan tud egy szép, okos lány igazán magába bolondítani egy pasit? Úgy igazán! Hogy az úr azt érezze: igen, ő kell nekem! Bármi áron!

Legjobb válasz: A legtöbb amit tehetsz h önmagadat adod. nem érdemes taktikázni. Sztem. Legalábbis nálam eddig mindig beváûlt h önmagamat adtam. sokszor tulságosan is. nem is akartam h szerelmes legyen belém a pasi,és mégis meg van õrülve értem...

A legtöbb amit tehetsz h önmagadat adod. nem érdemes taktikázni. Sztem. Legalábbis nálam eddig mindig beváûlt h önmagamat adtam. sokszor tulságosan is. nem is akartam h szerelmes legyen belém a pasi, és mégis meg van õrülve értem...
A bármi áron, azt jól gondold meg. Csak azt ne feledd, hogy ha ezt túlzásba viszed, akkor pont az ellenkezõjét fogod elérni. Vagy bele megy, de csak addig amig megdug egy-két alkalommal és ennyi volt. A legjobb, hogy önamagadat adod, és vagy elfogadja vagy nem. Ne akarj valaki más lenni, azzal csak rosszabb lesz. Sajnos tapasztaltam ilyet.
A lányoknak könnyebb ez a dolog mint a fiúknak. Két fajta lehetõséged van elõször is : rámosolyogsz kacsintassz , oda oda szólsz neki stb ( mondjuk ez a rámosolyogsz dolog a leghatásosabb én el tudok olvadni tõle) a másik ha ezeket nem vette volna észre mint itt már olvastam 1 tanácsban valahol: olyat pucsítassz elõtte hogy a kukija is ketté áll tõle.
Ha az az illetõ lány szép és legfõképp OKOS akkor nem tesz fel ilyen kérdéseket hanem ingujjból zsebre vágja a pasit.
A kérdező hozzászólása: Igaz! Megfontolandó.
attól függ rövid v hosszu távra?!Sztem a pasik azokat a nõket tisztelik és azokba habarodnak bele aki kedves, jo hallgató és soha nem rámenõs.Aki hagyja h a férfi férfi legyen.persze mindenképp kell h vonzódjon vmilyen szinten hozzád, de még is el lehet rontani.Pl.legyél elfoglalt hadd éreze azt h nem csak õ van a világon.És iciripicit távolságtartónak lenni , mert ez felébreszti bennük a vadászösztönt.JAh és utolsó tipp soha ne panaszkodj neki és mutasd ki h öröm vele lenni és h jo a társaságában lenni.ezt nagyon értékelik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!

Van még itt olyan pasi, aki annak ellenére, hogy nem egy férfiideál, nem tud beletörõdni, hogy a kevésbé szép lányok közül kellene válasszon?

Legjobb válasz: Nem gondolom magam egy ideálnak, de a szép lányok jönnek be, bár a szépség is csak relatív dolog... Kinek ez, kinek az szép.

Nem gondolom magam egy ideálnak, de a szép lányok jönnek be, bár a szépség is csak relatív dolog... Kinek ez, kinek az szép.
Én nem a rondaságod miatt nem lennék veled, hanem a stílusod miatt, kérdezõ... ha így folytatod, hamvas szûzként fogsz meghalni.
Teljesen értelmetlen bárkit is kategorizálni, fõleg mert sosem tudhatod, hogy kiben mi fog meg, ha csak a külsejét nézed is. Lehet, hogy aki neked tetszik, másnak egyáltalán nem, amúgy meg ez nem mindegy? Miért kell mindenképp eldönteni valakirõl, hogy szép vagy nem? Tetszik, aztán kész. Ha meg nem akkor meg nem. Ennyi.
Elég sz*rul fogalmaztad meg a kérdést és provokatívan is, miért nem lehetett másképp feltenni, ha elõbb le tudtad írni normálisan is? Ilyenkor örülök, hogy valszeg nem tartozom az ideáljaid közé, legalább egyel kevesebb baromba futok bele. Ja és én is olyan nõ vagyok, akinek nem a tipikus bredpittek jönnek be és sosem azok tetszettek.
A kérdező hozzászólása: 25. Hát ha nem is mindenkinek, de általában azt látom, hogy a nekem tetszõ nõknek eléggé az ideálnak megfelelõ pasija van.. Magas, jóképû, férfias arcú.
Jaaaa! Bár ez maga a kérdés megfogalmazásából nem világlott ki..
Szerinted mindnkinek a tipikus férfiideálok tetszenek? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Válogathatnak, értsd már meg nem azt várom el hogy velem legyen valaki akinek nem tetszem. Ezt én se tudnám megcsinálni mással, és mástól sem várnám el. Csak az érdekelne, hogy vannak-e olyanok, akiknek nem ez a tipikus férfiideál tetszik, hanem más karakterû pasik, vagy pedig az attól eltérõ férfiak csak azoknak kellenek, akiknek nem jut jobb.
9, hogy a viharba ne válogathatnának? Ki a tököm akar együtt lenni egy csajjal, akinek igazából nem jön be?
ké, oké, de akkor a szép lányok is válogathatnak. Ennyi ez nem a férfiak privilégiuma
Sosem kezdenék olyan csajjal, aki nem tetszik.
Mit jelent a kevésbé szép? Nekem például tökéletesen megfelel egy átlagos arcú lány is. A belsõ sokkal fontosabb.
A kérdező hozzászólása: Most akinek nem tetszik annak mi konkrétan a problémája? Én nem szólok bele más ízlésébe, de csak tudom, hogy én milyen lánnyal tudnék boldog lenni, és milyennel nem. Ebben nem tudom mit lehet elítélni.
Én ilyen vagyok
Tehát ha te nem vagy egy férfi ideál az oké, a nõknek nem lehetnek elvárásaik. De nektek férfiaknak igen, mert a kevésbé szép lányokra kell "fanyalodnotok"... Apukám. Gratula
a szépség múlandó. sajnos
1. a szépség relatív. 2. fizika 1-essel ne akarj ûrrakétát építeni 3. minden a hozzáálláson múlik, de ilyen felszínes gondolkodással, ne csodálkozz, ha csak a kevésbé jó csajok maradnak neked.
jobb ez, mint amikor egy 10/10-es pasi jön össze egy olyan hodàly orszàgszekérrel, hogy az àllam leesik...


Hogy tudnék egy lányt nagyon szép szavakkal elhívni egy randira? (Többi lent)

Vagy legalábbis moziba hívni vagy ilyesmi... Mit tegyek hogy lássa, hogy szeretem õt és szeretnék vele "járni"?

Legjobb válasz: nem kell tervezgetni mit mondasz, csak hívd el ha szeretne veled randizni, így is úgy is örülni fog :) szóval ne izgulj emiatt

nem kell tervezgetni mit mondasz, csak hívd el ha szeretne veled randizni, így is úgy is örülni fog :) szóval ne izgulj emiatt
Jó a csöcsöd, kõ whopper?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nagyon hasznos válaszokat kaptam. :)
Nem kell cifrázni. Egyszerûen kedvesen, határozottan, és szívbõl jövõ szavakkal hívd el õt randira. Nem kell cifrázni, add önmagad mert elõbb utóbb úgy is önmagad leszel, kár maszkot húzni arra és az elején túlparázni a dolgot. Fontos hogy ne izgulj ezen, csak lazán nyugodtan. Ha akar veled randizni elfog menni, ha meg nem akkor utána kár cifrázni tovább, felesleges. És ne mondd ki túl hamar hogy járni akarsz vele, teljen el egy kis idõ, pár randi, és utána ha közelebb kerültök egymáshoz egyre jobban akkor már nem is kell kimondanod, mert magától fog jönni a dolog hogy már jártok. :)
6-os, igaz, hogy kicsit erõltetett, de azért elnevettem magam rajta, úgyhogy nálam lehet, hogy mûködne elsõ körben ez a stílus. :D Egyébként Kérdezõ, én is úgy gondolom, hogy ezt ne "filózd" túl, jöjjön magától, úgy a természetes! Csak annyit kérdezz, hogy eljönne-e veled moziba, vagy akárhova. Ennyibõl már rá fog jönni, hogy tetszik neked, az elején nem kell mindjárt le is támadni vele, legalábbis szerintem. Hajrá, sok sikert! ;)
Jónapot kívánok kedves, ezennel szeretném meginvitálni egy mozgóképes elõadásra, nos mit szól?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Hasznát fogom venni! :)
3-as vagyok, azt hiszem, egybehangzó véleményt kaptál. :)
Kedvesen, de egyszerûen. Ne támadd le rögtön a szerelmeddel. A virágnyelven elmondott dolgok (engem legalábbis) taszítanak. Pl. így örülnék neki: Bírlak, nincs kedved eljönni velem valahová? Még jobb, ha konkrét dolgot mondasz: moziba, kávézni, falat mászni, fene tudja. Nem egyszerû, de ne gondolkodd túl. Ez a kulcs. Hajrá
Szerintem ne támadd le a lányt rögtön azzal hogy járni szeretnél vele. Inkább hagyd neki és magadnak is hogy jobban megismerjétek egymást! Nagyon szép szavakkal nem tudom leírni de körülbelül ez: csinálsz valamit a holnap? Lenne kedved eljönni velem moziba? ott beszélgettek és majd többször elhívod. Rá fog jönni hogy tetszik neked és mivel nem vagy tolakodó valószínû jól fognak menni a dolgok!
Legyél: -kedves -lényegre törõ -és nagyon de nagyon határozott (ez fontos) Hát akkor sok sikert és NO PARA

Én ezt nem értem. Sok fiú hogyan tud találni normális, rendes és egyben szép lányt magának folyton?

Én már több éve keresem a párom, de még sosem találtam megfelelő lányt. VAgy nem jöttem be a lánynak külsőre vagy ő nem jött be nekem külsőre valami mindig volt. De olyat, aki vonzó és én is neki viszont még sosem sikerült találnom. Lehet mégis csak nagyon ronda vagyok, de én akkor sem tudok vonzódni mondjuk egy túlsúlyos lányhoz, hiába kedves stb. Ezt leszámítva már mindenféle külsejű lánnyal járnék, ha jellemre megfelelne és én is kellenék neki, de még így sem könnyebb úgy tapasztalom. Néha úgy érzem a lányok igényei túl magasak és valami tökély hapsira vágynak, máskor meg úgy érzem, hogy velem van a baj, túl rendes és félénk vagyok meg gátlásos.

Legjobb válasz: van egy olyan érzésem h nem sokat próbálkoztál csajozni ha igen akkor is megálltál a facebooknál...vagy tévedek?

van egy olyan érzésem h nem sokat próbálkoztál csajozni ha igen akkor is megálltál a facebooknál...vagy tévedek?
Pénz, hatalom, jó kinézet, Boss, Bentley...
A rondák ne válogassanak, és ez mindkét nemre igaz!
Nem ismered közelebbrõl mások barátnõit, tehát ránézésre és pár beszélgetés alapján nem jelentheted ki róluk, hogy normálisak, rendesek.
sokan megnyerték már az 5 ös lottót is.

Hogyan tudnék normális, kedves és egyben szép lányokkal ismerkedni, kinek hogy sikerült párt találnia?

Legjobb válasz: utca, tömegközlekedés, távolsági közlekedés, normálisabb kocsmák, bulis helyek (nem a diszkókra gondolok egyértelmûen), kávézó, egyetem, munkahely, park, sport (pl. küzdõsportok), stb.??

énis 22F vagyok nemrég dobott ki a barátnõm azóta próbálgatok ismerkedni eljárok mindenfelé nekem is ilyen problémám van, de eljutottam arra a szintre, hogy kajak odamegyek valakihez aki tetszik mert ugysincs veszteni valóm. pl múltkor buliba összeismerkedtem egy lánnyal utána elkisértem a buszmegállóba jól összehaverkodtunk...
utca, tömegközlekedés, távolsági közlekedés, normálisabb kocsmák, bulis helyek (nem a diszkókra gondolok egyértelmûen), kávézó, egyetem, munkahely, park, sport (pl. küzdõsportok), stb.??
# 6/8 szard le ezeket a fóbiáid!nincs veszteni valód azt kell a tudatodra hozni valahogy, de most komolyan mi lesz ha valaki lekoptat?-és kitérdekel van annyi csaj mint az állat valamelyik csak vevõ lesz rád.egyébként én sem vagyok magas éppen azt nemtudom hogy jól nézek-e ki nem is az én dolgom ezt megítélni.relatív hogy kinek mi tetszik.
Odamész valami semmiséggel, pl. utcán: ezt vagy azt hol találom, aztán ha arra megy szórakoztathatod, stb. vonaton/buszon leülsz mellé és elkezdesz érdeklõdni, beszélgetni. bármilyen nyilvános helyen leállhatsz vele beszélgetni a semmibõl kiindulva, pl. megkérdezed hány óra, mert a kutyád megette reggel a zsebórádat és nem tudod, vagy a fene tudja. Csak legyél poénos, magabiztos és találékony... Szórakozóhelyen, koncerten meg meghívod egy kávéra vagy sörre. Ilyen egyszerû. Vagy felkéred egy táncra. A lényeg: ne legyél szerencsétlen. Meg szórakozóhelyen nem árt elõtte nézegetni a lányt, és figyelni, hogy mit reagál...ha hangosan összeröhög a barátnõivel, akkor esélyes, hogy kiröhögtek épp.
Na, ezaz, úgy kell, mint az elõzõ :)
Szia! Én lány vok, és nem ítélhetem meg magam, de a barátom szerint kedves is és szép is vok. Mi úgy ismerkedtünk meg, h mindketten szakítás után voltunk több mint 4 éves kapcsolatainkból és eljárkáltunk bulizni a haverokkal, aztán volt egy közös haverunk. Ennyi. A puszta véletlen mûve egy találkozás a kedvenc kocsmámban. Beszélgettünk én be voltam csiccsentve, õ vezetett szóval nem, és beszélgettünk, flörtöltünk, mondtam neki egy vicces beszólása után, h csípem, aztán megragadván az alkalmat mondta h akkor számot cserélhetnénk és jövõhéten hív...de már másnap hívott, azóta dúl a love. Tisztára mint egy filmben nem hittem h létezik ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: nekem ez nem fog menni, nincs elég bátorságom és zavar, hogy mit gondolnak mások rólam, arrról nem is beszélve, hogy még sosem kellettem senkinek sem így nincs elég önbecsülésem sem úgy érzem nem kellek én senkinek sem, mert csúnya és alacsony vagyok, ezért sem merek kezdeményezni, senki sem hitette el velem, hogy van esélyem nekem is lányoknál
kor?
A kérdező hozzászólása: ma 21:36 na és mégis hogy ismerkedjek idegen lányokkal, valakinek sikerült és hogyan, mivel kezdeményezzek egyáltalán, hogy ne legyek zavaró vagy éppen idiótának ne nézzenek
A kérdező hozzászólása: ma 21:32 22
13:11 annyira jó az iylen..;))) grat nektek..:)

Hogyan tudnék felszedni egy szép lányt?

Legjobb válasz: Mondjuk jársz mindenfele, bulikba, partikra stb.. és aki megtetszik, elkezdesz vele beszélgetni, és ha ugy veszed ki a hozzáállásából, hogy barátkozós, akkor probálj tõle kérni valami elérhetõséget, és ismerkedj vele.. És lassan lassan összejön

Mondjuk jársz mindenfele, bulikba, partikra stb.. és aki megtetszik, elkezdesz vele beszélgetni, és ha ugy veszed ki a hozzáállásából, hogy barátkozós, akkor probálj tõle kérni valami elérhetõséget, és ismerkedj vele.. És lassan lassan összejön
Én se mondhattam volna szebben :)
Oké, most biztos leszavaztok, de szerintem egy szép lány a belsõ tulajdonságaitól szép, és nem attól, hogy mekkora a melle...
ha itt teszel fel ilyen kérdést akkor sehogy
Ha a gép elõtt ülsz sehogy, még csúnyát se, nem mennek házhoz...
de, mennek.
én elsétálnék:P
Mondjuk sétálj el felém..:D nem vagyok egy gyönyörü lány de vannak akik elbujhatnánkak mellettem:DDD
én kifejezetten szeretem is a kis mellet de a nagyot se vetem el persze, de nem Off-olok jót röhögök az ilyen "házhoz nem mennek" hsz-okon jobb mint egy viccujság, de sztem probálkozni kell még ha kiröhögnek is ha nem kisvárosba/faluba laksz akkor egy hét mulva már meg sem ismernek.szóval neked kell menned mert a csajok csak akkor probálkoznak ha ngyon ngyon jó pasi vagy de ez téged nem fenyeget xD mondjuk engem se/fiú/ szal "aki nem probálkozik nem is nyer"
Bocsi elõzõ vagyok. A helyett a rész helyett 22-esre gondoltam a season 3 - ból. "When you wish uppon a Weinstein" címû rész. Bocsi az off-ért.. :)
itt is bocsi... Nem erre a fórumra akartam írni. (Elõzõ vagyok, de nem az azelõtti.. :D :D :D )

Találkoztam az utcán egy szép lánnyal, hogy tudnék vele beszélgetést kerdeni?

Legjobb válasz: szólítsd meg és kérdezz vmit (lehetõleg ne eldöntendõ kérdés legyen)

szólítsd meg és kérdezz vmit (lehetõleg ne eldöntendõ kérdés legyen)

Szép csajok, ti nem vettétek még észre, hogy azért jár sok helyes fiú inkább egy csúnyácska lánnyal, mert ő nekik legalább van szívük, kedvesek, megértőek és őszintén tudnak szeretni egy fiút, nem csak a külseje vagy a vagyona miatt?

Hihetetlen mennyi tudatlan szép csaj van, aki még mindnig nem érti meg, hogy nekünk fiúknak menynire fontos egy lány jelleme. Hiába vagytok szépek, ha belül romlottak vagytok és idegesítően buták. Kinek kéne egy olyan csaj, aki szép, de anyának nem való, még véletlen meghalna a gyerekem mellette, mert olyan buta, mint a tök.

Legjobb válasz: Utolsónak igaza van. Nevetséges ez az általánosítás... csak mert te még nem találkoztál olyan lánnyal, aki szép is és okos is, miért hiszed azt, hogy a legtöbb szép lány hülye?!

Utolsónak igaza van. Nevetséges ez az általánosítás... csak mert te még nem találkoztál olyan lánnyal, aki szép is és okos is, miért hiszed azt, hogy a legtöbb szép lány hülye?!
Igazából az is gáz, ha inkább leállsz olyannal aki nem tetszik, ahelyett, hogy megkeresnéd az igazit aki számodra szép és okos és...
Ha SZERETI a csúnyácskább barátnõjét, akkor miért hagyná el egy olyan csajért, aki csak úgy széttárná a lábait?
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy a férfiakat a nadrágjuk tartalma irányítja.. beleadhat egy helyes csaj is mindent a kapcsolatba, elõbb vagy utóbb jön egy újabb suna, aki után futtok, mert hát kell az új felfedezése, és mindent a hormonjaitokra fogtok... -.-
Hahaha öcsém! Ha tehetnéd, te is a jobb csajjal jönnél össze. Próbálsz mesét gyártani aköré, hogy miért van gyengébb csajod. Magadnak hazudhatsz, de nekünk nem.
-bizony ám :) elsõ kettõnek igaza van!
A kérdező hozzászólása: Nem, mert átlagos külsejû fiúként tapasztaltam, hogy milyen kegyetlenek tudnak lenni ezek a szépnek tartott lányok. Én szerintem, ha normális barátnõt akarsz, lejjebb kell adnod és csúnya lányokkal kell összejönnöd. A szép lányok megcsalnak, kihasználnak átvernek, kigúnyolnak, megaláznak. Én tapasztaltam, régen én is a szép csajokat hajkurásztam, nem tagadom, de mára már tudom, hogy azt a lányt, aki igazán megbecsül egy csúnya lányban találhatják meg a fiúk.
na persze...
Ne általánosíts már. Van egy gyönyörû barátnõm (barát barát, én is lány vagyok), mégis normális. Okos, orvosnak tanult, mûvelt, érdekli a kultúra, kedves, vicces, empatikus, mindenkivel kijön, nem néz le senkit külsõségek, anyagi helyzet, stb miatt. Tartós kapcsolata van, imádja a barátját (aki amúgy átlagos kinézetû), soha nem csalt meg senkit, egyéjszakásai sem voltak...
én nemrég gondolkodtam ezen, hogy ha szebb lennék, lehet nem is tartanám fontosnak hogy minél inkább mûvelõdjek, minél intelligensebb legyek stb, sõt lehet hogy akkor a társaságomban, barátaimban se ezt keresném, nem ez vonzana. szóval nem biztos, hogy jobb lenne szebbnek lenni, ez a rögösebb út, de megéri
Nem, fiam tévedsz!! En szép vagyok, értelmes, normális, jószívû, nem tudtatok megbecsülni, inkabb választottatok csúnya, szemét nõt. Én férjnél vagyok, de sokáig szenvedtem a ferde hajlamotok miatt!:((
egy fiúnak is pont ugyanannyi "ferde hajlama" van, mint egy lánynak! És az a baj, hogy a szépek közül NÉHÁNYAN hajlamosak átmenni beképzelt stílusba. (ez mindkét nemre vonatkozik)
Azt kérdezi itt valaki hogy miért gondolja valaki hogy a szép lányok buták. Hát szintem ez igy nem igaz. Mert ha szép ha csúnya akkor is mind buta.
Álom, de milyen hülye álom... Mi szép egy sétáló deszkában? :)
szia akármelyik hülye mondja hogy milyen vékony vagy tudom mit érzel. annyi vagyok körülbelül mint te, 175 centi 62 kg-ról indultam szerencsére fogtam 3 kg-ot és legalább 52 akarok lenni és leszek is! te többrõl indultál mint én, és még alacsonyabb is vagy. naponta 1-2 óra mozgás, a három órás diéta (nézz utána a neten.) pár hónap és meglesz!
A 34-es már deszka, a 36 az meg vékony. a 38 átlagos. ehhez mérd magad ;) egyébként ne tedd tönkre magad semmiféle fogyókúrával, mert ha abbahagyod, több jön fel, mint amennyit leadtál. inkább figyelj oda a kajálásra (semmi szemét kaja, cukor, liszt, tészta...), és sportolj. így nem kell koplalnod, meg "fogyóznod" egyszerûen csak egészségesen fogsz élni (késõbb megköszöni a szervezeted), és természetesen fogyni, izmosodni, formálódni fogsz. és ne az osztálytársaid legyenek a cél, hanem h nõies tested legyen. lehet 14 évesen még a deszkaság a menõ, de ha a deszka nem sportol, akkor úgy néz ki, mint egy tini kisfiú :S a fiúknak pedig szép, formás, nõies test kell, nem piszkafa. Ahogy a barátom mondja, inkább legyen rajta 5 kg arányosan, minthogy semmi alakja ne legyen :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ^^ :) Nekem a S-es póló és a 34-es nadrág a cél ^^ =)
A kérdező hozzászólása: Az, hogy lehet a méretére ruhákat kapni (normálisakat).nem kell mindig a 36-38 as gatyaméretet keresni^^:D
Irgumburgum, azt a modell-majmoló anorexiás kamaszdivatot! Pont jó a súlyod!
A kérdező hozzászólása: Futok rendszeresen:D 48 kg... Álom lenne :DD^^
Elõzõ! Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy én is 168/67 voltam, és szinte semmi mellem nem volt, bezzeg hasam. :S Szóval nagyban függ a súlyeloszlástól is. Ha úgy ezek a paraméterei, hogy hasa alig, melle-segge van, úgy okés. Ha viszont mell alig, kidudorodó hassal - na, akkor nem árt leadni. De ne modellalkat akarj lenni - én is az akartam, és most próbálok kimászni a koplalásból (megjegyzem, barommi nehéz)... Neked súlyban 56-58 kiló simán jó (én most vagyok 48-49 a 170-hez :S). Diétázhatsz, és sportolj is, de légy észnél!
Teljesen mindegy hány évesen. A magasságodhoz jó a súlyod. Örülj neki, legalább lesz formás kebled, csípõd, és egyáltalán, nem piszkafa vagy, hanem nõi lény. Örülj neki, ne akard tönkretenni. Sportolj mellé, mert az csak javít a helyzeten, de a fogyókúrákat ívesen kerüld.
A kérdező hozzászólása: 14 évesen?
48 kiló nem álom! Inkább lidérc, és ne akarj anorex liba lenni. Az pedig tévhit, hogy találsz gatyát, mert nem igazán. Minden naci úgy áll rajtam, mint egy fiún... brrr, utálok tükörbe nézni - a hasam okés, de a lábam mint két cerka. Iszonyú. :S Most próbálok normálisa(bba)n kajálni és inkább erõsítek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!