Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék egy szép (51 db)

Hogyan tud egy szép, okos lány igazán magába bolondítani egy pasit? Úgy igazán! Hogy az úr azt érezze: igen, ő kell nekem! Bármi áron!

Legjobb válasz: A legtöbb amit tehetsz h önmagadat adod. nem érdemes taktikázni. Sztem. Legalábbis nálam eddig mindig beváûlt h önmagamat adtam. sokszor tulságosan is. nem is akartam h szerelmes legyen belém a pasi,és mégis meg van õrülve értem...

A legtöbb amit tehetsz h önmagadat adod. nem érdemes taktikázni. Sztem. Legalábbis nálam eddig mindig beváûlt h önmagamat adtam. sokszor tulságosan is. nem is akartam h szerelmes legyen belém a pasi, és mégis meg van õrülve értem...
A bármi áron, azt jól gondold meg. Csak azt ne feledd, hogy ha ezt túlzásba viszed, akkor pont az ellenkezõjét fogod elérni. Vagy bele megy, de csak addig amig megdug egy-két alkalommal és ennyi volt. A legjobb, hogy önamagadat adod, és vagy elfogadja vagy nem. Ne akarj valaki más lenni, azzal csak rosszabb lesz. Sajnos tapasztaltam ilyet.
A lányoknak könnyebb ez a dolog mint a fiúknak. Két fajta lehetõséged van elõször is : rámosolyogsz kacsintassz , oda oda szólsz neki stb ( mondjuk ez a rámosolyogsz dolog a leghatásosabb én el tudok olvadni tõle) a másik ha ezeket nem vette volna észre mint itt már olvastam 1 tanácsban valahol: olyat pucsítassz elõtte hogy a kukija is ketté áll tõle.
Ha az az illetõ lány szép és legfõképp OKOS akkor nem tesz fel ilyen kérdéseket hanem ingujjból zsebre vágja a pasit.
A kérdező hozzászólása: Igaz! Megfontolandó.
attól függ rövid v hosszu távra?!Sztem a pasik azokat a nõket tisztelik és azokba habarodnak bele aki kedves, jo hallgató és soha nem rámenõs.Aki hagyja h a férfi férfi legyen.persze mindenképp kell h vonzódjon vmilyen szinten hozzád, de még is el lehet rontani.Pl.legyél elfoglalt hadd éreze azt h nem csak õ van a világon.És iciripicit távolságtartónak lenni , mert ez felébreszti bennük a vadászösztönt.JAh és utolsó tipp soha ne panaszkodj neki és mutasd ki h öröm vele lenni és h jo a társaságában lenni.ezt nagyon értékelik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!

Hogy tud egy szép nagy szerelem ennyire átváltozni?

Nagy szerelem volt a miénk. Mióta együtt élünk, azóta csak idegesítjük egymást, és úgy érzem, csak részemrõl szerelem. Pedig szeretett. Nagyon is. de hogyan tud ennyire átváltozni egy érzés?

Legjobb válasz: Az együttéléssel ismertétek meg egymást igazán, és ezek szerint nem illetek össze - a rajongás eddig tartott.

Az együttéléssel ismertétek meg egymást igazán, és ezek szerint nem illetek össze - a rajongás eddig tartott.
A volt párommal nekünk is nagy szerelemnek indult, de mikor összeköltöztünk, mi is rájöttünk, hogy nem illünk össze.
Nem illetek össze. Ennyi.
önbizalommal
Gyakorlat teszi a mestert. Ha nem elcsábításként fogod fel a nõkkel való kommunikációt, hanem pusztán beszélgetésnek, sokkal könnyebb dolgod lesz. Nem kell görcsölni, csak simán odamenni néha egy-egy lányhoz, beszélgetni velük tök semleges dolgokról, aztán ha már megszoktad, hogy lányok társaságában vagy, akkor majd jönni fog magától a többi.
Úgy, hogy nem elcsábítani akarsz, csak ismerkedni. Beszélgetsz valakivel, aztán megismered a barátnõjét, majd annak a barátnõjét is... Ha jól csinálod, akkor eljutsz odáig, hogy sorban fognak állni hozzád.


Hogy tudnék egy fiúnak tetszeni? Azt mondták nekem hogy szép vagyok és egy fiú hülye lenne ha nem szeretne belém aki tetszik elmosolyodik ha meglát én meg elpirulok, mit csináljak hogy biztosan belém szeressen? én nagyon beleszerettem tini szerelem

Legjobb válasz: Lényegében ha elmosolyodik te elpirulsz az már kölcsönös szimpátia. De ezt a jövõre nézve felejtsd el: "Azt mondták nekem hogy szép vagyok és egy fiú hülye lenne ha nem szeretne belém" Mert ezt már mondták egy olyan nõre is, akinek én jöttem be, közben engem õ semmi esetre se vonzott. És mi lett belõle? "Biztos bu*i".. Utána meg más nõvel jöttem össze.

Lényegében ha elmosolyodik te elpirulsz az már kölcsönös szimpátia. De ezt a jövõre nézve felejtsd el: "Azt mondták nekem hogy szép vagyok és egy fiú hülye lenne ha nem szeretne belém" Mert ezt már mondták egy olyan nõre is, akinek én jöttem be, közben engem õ semmi esetre se vonzott. És mi lett belõle? "Biztos bu*i".. Utána meg más nõvel jöttem össze.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy válaszoltál és akkor szerinted tetszem neki? ha nem akkor mit csináljak hogy tetszek neki?
Elsõ vagyok megint. Itt már megvan a szimpátia. Szimpátia után meg már csak a 2 félen múlik hogyan jutnak el a randiig. Probálj beszélgetni vele, nemtudom mennyire kommunikáltatok eddig, de ha nem nagyon, akkor még nem biztos, de nagy esély van akkor is a dolgokra. (hiszen úgy ismered meg a másikat). Az hogy mit csinálj, én pl. annak örültem mikor egy csaj foglalkozott velem, és nem is kezdett flörtölgetni mással, így egyértelmûen jelezte, hogy szeretne becserkészni.
A kérdező hozzászólása: oké köszi egyenlõre majd csak köszönjek neki vagy mi mert angol és van egy kisebb bandája és mindig velük van és nem merem megszólítani bocsi de nem tudom hogy mi az a szimpátia le tudnád nekem írni?
Elpirulás helyett inkább vigyorogjál!

Hogyan tudnék egy pólót szépen becsomagolni? Csokit is raknék mellé, ajándék lenne

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=mdzKiZZkM3Y A kövi link az nagyon jó :) http://videa.hu/videok/kreativ/hajtogass-polot-egyszeruen-eg.. Összehajtod szépen,ráteszed a csokit és egybecsomagolod,vagy jobban összehajtod a polót és ajándék zacsit csinálsz vagy veszel hozzá.

http://www.youtube.com/watch?v=mdzKiZZkM3Y A kövi link az nagyon jó :) http://videa.hu/videok/kreativ/hajtogass-polot-egyszeruen-eg.. Összehajtod szépen, ráteszed a csokit és egybecsomagolod, vagy jobban összehajtod a polót és ajándék zacsit csinálsz vagy veszel hozzá.

Hogy tudnék egy képet ilyen szépen megszerkeszteni, "megphotoshoppolni"?

http://kepfeltoltes.hu/131118/150359092k_p_www.kepfeltoltes... Jó magában is szép lány, de valljuk be a hajánál, a szeménél, az arcánál meg úgy az egész képen a fények meg vannak variálva. Nagyon bonyolult egy képet ilyenre megszerkeszteni? Vagy van valami könnyebb módja is? Hogyan lehet?

Legjobb válasz: Android telefonra van egy olyan alkalmazás amivel hasonló hatásokat eltudsz érni. Ilyen például az instagram. Természetesen van ezer olyan program amivel tudsz egy kicsit effektezni a képen, de ha az egyszerû megoldás kell, én ezt tudom ajánlani.

Android telefonra van egy olyan alkalmazás amivel hasonló hatásokat eltudsz érni. Ilyen például az instagram. Természetesen van ezer olyan program amivel tudsz egy kicsit effektezni a képen, de ha az egyszerû megoldás kell, én ezt tudom ajánlani.
ez nem PSel készült , hanem valami egyszerû két klikkelõs programmal
Hm, legyen neked ez a lány a szép, legalább nem veszünk össze a kínálaton. Semmi extrát nem veszek észre a képen, maximum a fényerõ-kontrasztot macerálhatták. Ennél könnyebb csak az, ha tévedtem, és még azt se. A fények "furcsasága" elsõsorban a bevetõdõ erõs súrlófény meg a világos kocsibelsõ derítõfényének szokatlan együttesébõl adódik. Szerintem leginkább azt tudatosítsd magadban, hogy a képek élete nem a képszerkesztõben kezdõdik. El is kell õket készíteni, és a megszületésük pillanatában is sokféle izgalmas dolog történhet velük, például érdekes fények világítják meg a lefotózott dolgokat... Magyarán, tanulj meg valami keveset a fotózásról, hogy tényleg érezd, milyen lehet az eredeti kép, és hol van rajta az effekt. Meg fogsz lepõdni, mennyi mindenre képes a pucér objektív is, ha jól használják. Tán még többre is fogod tartani a képszerkesztõs csalakodásnál.
Ez szép megszerkesztés? A kép egyetlen öncélú szépsége, az eldöntött formátum, aminek semmi jelentõsége nincs! Tehát ez sem pozitívum. A fény felöli oldalon abszolút túlexponált a kép, a bõr színe is hagy némi kívánnivalót. A világítás egyértelmûen rossz, az ilyen képet eldobni kell és nem javítani! Képjavító és szerkesztõ programok nem tudják visszaadni a képnek azt, ami a felvétezésnél kimaradt. Imádom azokat a lelkes, de hozzá nem értõ véleményeket, miszerint majd a PhotoShop rendbe teszi! A PhotoShop elõtt is volt élet, és talán magasabb szakmi minõség is! Az is igaz, hogy lényegesen kevesebben foglalkoztak fényképezéssel. A magukat fotósnak tartók számának növekedésével egyenes arányban áll a minõség romlása! Egy eldöntött kivágástól, egy effekttõl még nem lesz nagyobb a kép esztétikai értéke! Elég régóta vagyok a szakmában, de soha nem jutott eszembe, hogy bárkitõl véleményt kérjek a képeimrõl. Számomra bõven elég az a vélemény, ami a megrendelõimtõl visszajön!

Valaki tud egy szep szulinapos idezetet idosebb hogynek?

Legjobb válasz: Én csak egy oldalt tudok ahol van választék rendesen...(kategorizálva persze) http://www.citatum.hu/ remélem tudtam segíteni.

Én csak egy oldalt tudok ahol van választék rendesen...(kategorizálva persze) http://www.citatum.hu/ remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitseget:)

Mitől tud egy szép nő félelmetes lenni? Vagyis olyan hogy tartsanak tőle?

Legjobb válasz: Mondjuk ha Sikoly-maszkban van, és láncfûrésszel hadonászik.

Mondjuk ha Sikoly-maszkban van, és láncfûrésszel hadonászik.
Ha büdös a szája, vagy három hete nem látott fürdõkádat. Mondjuk a pszichopata viselkedés is elég félelmetes dolog.
A kérdező hozzászólása: Ezt inkább úgy értem hogy ápolt, szép nincs semmi rajta ami ijesztõ de mégis tartasz tõle. Például nem mersz odamenni hogy beszélj vele vagy ha ránéz ijesztõ a nézése. Igy értem. Mitõl tud egy ilyen nõ ilyesztõen ránézni valakire?

Az egyik ismerõsöm talált egy szép karkötõ mintát de a neten nem találni hozzá valami útmutatót hogy kell elkészíteni, valaki tud segíteni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Parancsolj: [link] Ha tud csomózni, akkor nem lesz gond a minta értelmezésével (:

Parancsolj: [link] Ha tud csomózni, akkor nem lesz gond a minta értelmezésével (:
Álom, de milyen hülye álom... Mi szép egy sétáló deszkában? :)
szia akármelyik hülye mondja hogy milyen vékony vagy tudom mit érzel. annyi vagyok körülbelül mint te, 175 centi 62 kg-ról indultam szerencsére fogtam 3 kg-ot és legalább 52 akarok lenni és leszek is! te többrõl indultál mint én, és még alacsonyabb is vagy. naponta 1-2 óra mozgás, a három órás diéta (nézz utána a neten.) pár hónap és meglesz!
A 34-es már deszka, a 36 az meg vékony. a 38 átlagos. ehhez mérd magad ;) egyébként ne tedd tönkre magad semmiféle fogyókúrával, mert ha abbahagyod, több jön fel, mint amennyit leadtál. inkább figyelj oda a kajálásra (semmi szemét kaja, cukor, liszt, tészta...), és sportolj. így nem kell koplalnod, meg "fogyóznod" egyszerûen csak egészségesen fogsz élni (késõbb megköszöni a szervezeted), és természetesen fogyni, izmosodni, formálódni fogsz. és ne az osztálytársaid legyenek a cél, hanem h nõies tested legyen. lehet 14 évesen még a deszkaság a menõ, de ha a deszka nem sportol, akkor úgy néz ki, mint egy tini kisfiú :S a fiúknak pedig szép, formás, nõies test kell, nem piszkafa. Ahogy a barátom mondja, inkább legyen rajta 5 kg arányosan, minthogy semmi alakja ne legyen :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ^^ :) Nekem a S-es póló és a 34-es nadrág a cél ^^ =)
A kérdező hozzászólása: Az, hogy lehet a méretére ruhákat kapni (normálisakat).nem kell mindig a 36-38 as gatyaméretet keresni^^:D
Irgumburgum, azt a modell-majmoló anorexiás kamaszdivatot! Pont jó a súlyod!
A kérdező hozzászólása: Futok rendszeresen:D 48 kg... Álom lenne :DD^^
Elõzõ! Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy én is 168/67 voltam, és szinte semmi mellem nem volt, bezzeg hasam. :S Szóval nagyban függ a súlyeloszlástól is. Ha úgy ezek a paraméterei, hogy hasa alig, melle-segge van, úgy okés. Ha viszont mell alig, kidudorodó hassal - na, akkor nem árt leadni. De ne modellalkat akarj lenni - én is az akartam, és most próbálok kimászni a koplalásból (megjegyzem, barommi nehéz)... Neked súlyban 56-58 kiló simán jó (én most vagyok 48-49 a 170-hez :S). Diétázhatsz, és sportolj is, de légy észnél!
Teljesen mindegy hány évesen. A magasságodhoz jó a súlyod. Örülj neki, legalább lesz formás kebled, csípõd, és egyáltalán, nem piszkafa vagy, hanem nõi lény. Örülj neki, ne akard tönkretenni. Sportolj mellé, mert az csak javít a helyzeten, de a fogyókúrákat ívesen kerüld.
A kérdező hozzászólása: 14 évesen?
48 kiló nem álom! Inkább lidérc, és ne akarj anorex liba lenni. Az pedig tévhit, hogy találsz gatyát, mert nem igazán. Minden naci úgy áll rajtam, mint egy fiún... brrr, utálok tükörbe nézni - a hasam okés, de a lábam mint két cerka. Iszonyú. :S Most próbálok normálisa(bba)n kajálni és inkább erõsítek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!