Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék egy olyan lánynak, aki (24 db)

Hogyan tudnék udvarolni egy olyan lánynak, aki leginkább egyedül szeret lenni, nem fogad el még egy kávét sem és soha nem is keres?

Megismerkedtem egy kedves, bájos lánnyal. Szerintem sok közös van bennünk. Sajnos nagyon nehéz közelebb kerülnöm hozzá. Nem utasítja el a meghívásaimat, de legalább két hetet kell várnom egy találkozásra. Keresni soha nem keres és egyébként is mintha nem tudná, hogy mit szeretnék T?le. Pedig említettem már, hogy szeretném jobban megismeri! Bevallása szerint élvezi a magányt és érzései már régóta nincsenek, de találkozhatunk.....

Legjobb válasz: Nem lehet hogy pasia van? és azért nem akar közelebb kerülni hozzád vagy esetleg 1 kialakuló kapcsolata... ha nem igy van akkor hajts ahogy csak tudsz utánna lássa hogy szereted bár az se lesz jó ha tulságosan rámenõs vagy mert hát ha tényleg ilyen a természete akkor sajnálom szegényt... lehet volt valami nagy csalodása és azért viselkedik igy én helyedben 2 naponta legalább irnék neki 1 sms t hogy hogy van meg hogy ráér e véletlen holnap vagy valami... sok sikert

Nem lehet hogy pasia van? és azért nem akar közelebb kerülni hozzád vagy esetleg 1 kialakuló kapcsolata... ha nem igy van akkor hajts ahogy csak tudsz utánna lássa hogy szereted bár az se lesz jó ha tulságosan rámenõs vagy mert hát ha tényleg ilyen a természete akkor sajnálom szegényt... lehet volt valami nagy csalodása és azért viselkedik igy én helyedben 2 naponta legalább irnék neki 1 sms t hogy hogy van meg hogy ráér e véletlen holnap vagy valami... sok sikert
Akkor nem érdemes törni magad, felelsleges körökiet ne fuss.Ha nem fogadja el a közeledésed annak ellenére, hogy már mondtad neki mit érzel, akkor jobban jársz, ha mást keresel.
Felesleges köröket futsz. Miért ringatod magad abban, hogy beléd szeret? Ha már eleve elutasít az nem jelent jót. Az a min. hogy aki tetszik, annak is kell érdeklõdést mutatni irántad. Másképp nem mûködik. Nem lehet, hogy csak te álmodozol errõl a kapcsolatról?
Szerintem ne add fel. Kozelits hozza de ne tul ramenosen. Szerintem egy picit erdekled mert kulonben nem talizna veled. Csak lehet h nem regiben erte egy nagy csalodas es meg nincs tul rajta igazan, maga sem tudja h tud szeretni ujra, fel h ujabb csalodas eri, vagy meg nem felejtette el teljesen a regit, nem biztos sajat magaban. ezek idovel kialakulnak. ha egy lanynak tuti nem jossz be akkor nem fog talizni veled. akkor rogton elutasit. de vmi miatt nem utasit el hanem ugy tunik h halogat az idovel. a kethetes talaka az is lehet h elfoglalt nem jelent semmit. nekem is voltak olyan idoszakaim mikor tok elfoglalt voltam es barmennyire is akartam volna talizni az illetovel nem votl ra idom ill hulla faradtan nem akartam vele talizni, hisz kezdet kezdeten mindannyian a jo oldalunkat szeretnenk mutatni. Nalam is volt olyan szitu mit fentebb leirtam h a srac igenis bejott volna kulsore meg minden es tudtam h belosje is aranyos es kedves biztonsagba lettem volna nala, sosem okozott volna nekem csalodast es fajdalmat annal jobban tisztelt, csakhogy en nem voltam tul egy elozo baratomon. szakitott velem az ex, majd ujra osszejottunk, de akkor bizonytalan volt minden, megtudtam h chatel mas lanyokkal, letortem. Tudtam h az uj srac ilyet nem tenne velem ahhoz tul oszinte, de belulrol nem tudtam magam atadni az erzeseknek hisz a regit nem eresztettem el, es titkon remeltem minden a regi lesz. mivel nem voltam tisztaban magammal es sajat magam erzesevel, es nem akartam elereszteni az uj sracot sem hisz igenis bejott nekem, igy inkabb az idovel probaltam lavirozni, egyreszt hatha az ido megoldast ad es letisztulnak dolgok, masreszt az en erzeseim is rendbe jonnek es tisztabban tudok erezni. Tudod a legrosszabb mikro vkivel egyutt vagy nezel egy jo filmet es lelked melyen meg a regire gondolsz, es azt kivanod magadban barcsak o lenne ott melletted. aztan majd az ido mindent megold. hidd el. ha tenyleg szereted ezt a lanyt adj neki idot, es lehet h ertekelni fogja. de azert azt mondom jarj nyitott szemmel es ne habarodj bele erzelmileg mert ha nem tisztazodik le benne ezek a dolgok akkor az neked nagyon fog fajni. ha keteselyesnek veszed a dolgot es ugy allsz hozza jaj de jo lenne, de ha nem jon ossze sem a vilag vege, akkor ha netan nem lesz belole semmi nem fog fajni. sok sikert!!
Szerintem meg ne add fel. Ez a lány szerintem akar valamit tõled, csak lehet, hogy egy kicsit zárkózott, nem szívesen tesz olyan jeleket, amelybõl egyértelmûen láthatod, hogy érdekled õt, mert fél esetleg a csalódástól. Ezt azért merem neked írni, mert amikor én 17 éves voltam ugyanígy viselkedtem azzal a fiúval, aki nagyon is érdekelt. Minden áldott nap együtt utaztunk busszal abba a városba, ahol mindketten tanultunk, és majdnem fél évig nem tudott belõlem mást kiszedni csak azt, hogy igen, vagy nem. Nagyon gátlásos voltam, meg nem is akartam felfedni az érzéseimet. Talán hasonló a szitu, bár nem írtad, hogy kb. hány évesek vagytok.
Lehet, hogy õ ilyen magának való(magába zárkozott)ember, aki jobban szeret egyedül lenni, mint párban.Vannak ilyen emberek is.Az a kérdés, hogy eredendõen ilyen vagy valami csalódás/csalódások miatt zárkozott így be.Most úgy tûnik, neki jobb, ha egyedül van.Nem sokat tudsz tenni szerintem.Lehet jobb lenne, ha mást keresnél, olyat aki nyitottabb, lehet vele ismerkedni stb.

Hogyan tudnék többet találkozni egy olyan lánnyal, akivel egyébként keveset találkozom?

Legjobb válasz: Amikor találkoztok próbálj vele többet beszélgetni és akkor hívd el valahová randizni, mást most nem nagyon tudok mondani, esetleg neten próbálj vele többet beszélgetni de, ha már találkozgattok akkor mégse neten hívd el.

Amikor találkoztok próbálj vele többet beszélgetni és akkor hívd el valahová randizni, mást most nem nagyon tudok mondani, esetleg neten próbálj vele többet beszélgetni de, ha már találkozgattok akkor mégse neten hívd el.

Hogyan tudnék megismerkedni egy olyan lánnyal akit egyáltalán nem ismerek?

közös ismer?söm vele nincs. a jó pedig az hogy szokott mosolyogni rám:D! kb ennyi röviden ha még valamit nem írtam le mondjátok azt is köszi!:) 14/F

Legjobb válasz: persze olyan ismerkedés amelybõl majd remélem lesz valami komolyabb is!:D

A kérdező hozzászólása: persze olyan ismerkedés amelybõl majd remélem lesz valami komolyabb is!:D
Menj oda hozzá, próbálj meg beszélni vele. Ha látod, hogy tényleg érdekled kérd el a számát. Biztos bejösz neki ha mosolyog.
én kb ugyanígy vagyok, tetszik egy lány, csak a nevét tudom, és van egy közös ismerõsöm. nem szokott mosolyogni rám, pedig akkor minden könnyebb lenne. ha esetleg szoktatok buszozni, akkor melléülsz, aztán mondasz vmit... jobb most nem jut eszembe
Nem, ez tény. Lehet itt lovagolni rajta, hogy a külsõ nem fontos. De. A külsõ fontos.
Nincs benned hiba, legalábbis ezen a téren.....igen, valóban kell, hogy valami megfogjon a másikban külsõre, hogy felkeltse a figyelmedet és kíváncsi legyél rá. Nyilván nem tudsz olyannal boldog lenni aki hidegen hagy, nem tetszik....és nem is kell. Keress magadnak olyan nõt akit vonzónak találsz, a többit hagyd, azok más férfinek jönnek majd be :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nekem se valami szerencsés a külsõm pasiként, de nem tudok beletörõdni, hogy csak olyanoknál lehet esélyem, akikben nem találok semmi vonzót.
Akkor tegyél ellene, hogy javíts rajta annyit, amennyit a lehetõséged enged. Most sarkosan fogok fogalmazni, de csúnya férfihez nem jár automatikusan csúnya nõ, mint ahogy fordítva sincs így. Nyugi, lehet szép barátnõd, csak legyen elõször önbecsülésed, önbizalmad. Nincs semmi veszve :) #2
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát igen, igyekszem javítani rajta, és szerintem az öltözködésemmel, sporttal meg frizurával már az átlagos szintet el tudtam érni, de az arcom meg a magasságom sajnos adott, ezek miatt olyan igazán jó pasit nem tudok csinálni magamból, csak olyan erõs közepest.
Beszélj vele facebookon/élõben !!!
Csapd ki az öcsit töriórán a tanári asztalra, biztos felkelti az érdeklõdését.
A kérdező hozzászólása: köszi :D ti mit tennétek ha ilyen helyzetben még nincs túl sok közös témátok?
A visszahúzódó lányok szeretik, ha gyengéden udvarolsz, mondjuk melléülsz, vagy vicceket meselsz neki. A legtobb lany, foleg a visszahuzodoak szeretik a legjobban ha irsz nekik. Találtok egy kozos temat, es arrol.Ha irsz, nem kell beszelnetek, es akkor a levelezésben kialakul egy kis kapcsolat, amit máskor hasznosithattok. Az a fontos hogy te irj neki, es ne o neked. ;)

Hogy tudnék összejönni egy olyan lánnyal akivel nem beszélünk?

Nem beszélünk, csak köszönünk egymásnak. Szinte semmit se tudunk egymásról. Gondolkodtam, hogy ráírok facebookon, de nem tudom, hogy mit.

Legjobb válasz: osztálytársak vagytok? Akkor könnyû témát találni. ;)

osztálytársak vagytok? Akkor könnyû témát találni. ;)
Ha köszönõ viszonyban vagytok, akkor kérdezd is meg tõle, hogy hogy van?
A kérdező hozzászólása: Nem osztálytársam. Kérdezzem meg tõle csak úgy? Eddig a leghosszabb mondat amit mondtunk egymásnak az a köszönés volt. Mit gondolhat ha csak így odamegyek hozzá aztán megkérdezem?
akkor kummogj tovább és ne csinálj semmit, aztán majd rájössz késõbb hogy de nagy marha voltál. mibe telik megkérdezni hogy hogy van? ohhh... majd kinövöd... a faszbukkot meg felejtsd már el...

Hogyan tudnék kibékülni egy olyan lánnyal, aki nagyon haragszik rám, és jelentéktelen vagyok neki?

Nyáron összevesztem azzal a lánnyal akit a legjobban szeretek......végig szenvedtem miatta egy teljes évet, és a legjobb barátn?je falazott is nekem, meg sok mindent eltitkolt......erre Õ azt reagálta, hogy ez olyan mintha a legjobb barátn?je hazudott volna neki, mert nem volt vele ?szinte......bepöccent és azóta nem szól hozzám.Haragszik......szeretnék vele kibékülni, de hogyan??????

Legjobb válasz: hát figyelj. ha ráírosgatsz az semmi féle képpen nem jó, mert idegesítõ(tapasztalat) inkább kérdezd meg tõle h miért haragszik rád mondd meg neki h nem szeretnéd ha rosszba lennétek magyarázd el neki h ezzel nem hazudik a barátnõjének és többet nem fogtok róla beszélni ha ezek után is azt mondja h nem szeretne kibékülni akkor ne írj neki mert amint mondtam idegesítõõõ!:D

hát figyelj. ha ráírosgatsz az semmi féle képpen nem jó, mert idegesítõ(tapasztalat) inkább kérdezd meg tõle h miért haragszik rád mondd meg neki h nem szeretnéd ha rosszba lennétek magyarázd el neki h ezzel nem hazudik a barátnõjének és többet nem fogtok róla beszélni ha ezek után is azt mondja h nem szeretne kibékülni akkor ne írj neki mert amint mondtam idegesítõõõ!:D
Szerintem varázsold el ahogyan csak tudod. És ha minden kõ megmozdult, és már akkor sem akkor HAGYD a pibe.
Lehet, hogy te ugy erzed kerdezö ("1etlen esely a szerelemre"), de a szerelem ketoldalu dolog. Tudtodra adta, hogy ö nem ugy latja, ahogyan te. Ha nem csak birtokolni akarod, hanem emberileg is jelent valamit a lany, akkor tiszteletben tartod dönteset!
Sehogyan.
Sehogy.
nem akarja. Lehet nem tetszik neki a szagod. Érted, hormonálisan....
Örizd meg büszkesegedet es allj tovabb!
idõpocsékolás. hagyd
Hát a suttyó paraszt az bizony rád is illik.Szerencsétlen [email protected] -.-
pl. menj el nyelvtan tanárhoz, biztosan meg tudod utána hódítani. am. meg próbálj meg a barátja lenni elõször és ha így megkedvel akkor attól már nem áll messze a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: direkt írtam hogy a kinézetem és a pénzem nem léneges csak egy kis pozitívum, nemtehetek róla hogy nem jute el az agyadig te csökött pics..
A stilusod es a magyar helyesirassal valo banasmodod nem imponalja elegge a lanyt? Barmennyire is visszataszito, amit irsz, probalok nem cinikus lenni es tenyleg objektiven valaszolni. Teljesen függetlenül attol, hogy milyennek latod magad, a lanynak lehet egyszerüen mas a stilusa. He eddig töleg ennyire elterö fiujai voltak, lehet, hogy nem az izlese rossz, hanem lat bennük olyat, amit te nem, mert nincs is benned. Ezzel nem mondom, hogy kevesebb vagy naluk (habar gondolom), csak egyszerüen különbözöl a lany idealjatol. Ez nem a te hibad es nem is a lanye. Erted? Tudod: izlesek es pofonok... Lehet volt mar olyan lany, aki neked nem kellett valamiert es ha megszakad sincs eselye nalad. Mit tehetett volna, hogy megis elcsabitson, ha egyszerüen egyaltalan nem tetszik neked? SEMMIT! Tudod, hogy igy van! A legjobb, ha nem mesz az agyara es beken hagyod. Keress inkabb egy szerencse(tlen)s lanyt, aki ertekeli szamtalan elönyödet!
Jó lenne, ha felfogná az összes hímnemû vacakság, akinek még nem jutott el a csökevényes kis tekervényeibe, hogy a pénz és a külsõség nem minden! Szánalmasak vagytok, és inkább nézzetek már magatokba, hogy miért nem kelletek senkinek... A felszínességet meg hagyjuk meg nektek férfiaknak, nem is tudom kik miatt van pornó és mindenféle bomba nõ, akik össze vissza pózolnak...
Tegyél, amit csak akarsz. Ha nem kedvel, pedig már kavartatok is, soha nem fogsz neki kelleni. De persze, lejárathatod magad, és megalázkodhatsz elõtte.
Akkor sehogy.Hagyd békén.
Nem erõltetheted rá magad. Nem kellesz neki!
Lehet h szerinted jól nézel ki, de a lány szerint biztosan nem, különben össze akarna jönni veled. Az pedig hatalmas naivitás, h nem felszínes a lány, ugyanis minden lány felszínes.
Na nézzük: Mit értesz a "meghódítani alatt" Mindenképpen hód kell neked? mit értesz a "nem kedvel" alatt? Imád? Mit értesz a "nem akar tõled semmit" alatt? Adni akar neked valamit?
Egyszerûen ne törõdj többé vele. Vagy bejön, vagy nem, de legalább nem törõdsz vele, így nem is érdekel.
A kérdező hozzászólása: kettõnk közül nem én káromkodok bugris :)
A kérdező hozzászólása: kavartam a lánnyal 1szer így talán máshogy látjátok, de utána össze akartam jönni vele és kikosarazott, csak nem értem miért nem nagyképûségbõl de jól nézek ki, nem felszínes a csaj szóval nem számít de pénzes is vagyok, az elõzõ kanjai meg gizda csóró nagy arcoskodó falusi suttyók voltak..marhára nem értem, jó mondjuk nem kedvel már összenyúltunk de mikor frankó volt a viszony akkor se érdekeltem, pedig azért én vonzom a lányokat a leszarom õket felfogásommal, létezik lány akit nem vonz ha a pali nemtörõdöm?
A kérdező hozzászólása: semmi képpen sem akarok továbbálni, ez a lány talán az 1etlen esélyem a szerelemre
Ocsem megszakadtam mikor a kerdezo egyik kommentjet olvastam csokott [email protected]:D ez nagyon jo volt!!!!!! :D

Miért van az, hogy egy olyan fiú, aki nagyon népszerű, nem tud odamenni egy bizonyos lányhoz, mert nagyon ideges?

Akármilyen lányt el tud szédíteni,simán odaülnek az ölébe,rámásznak,stb.De egy lányhoz nem tud odamenni,és a barátai is röhögnek rajta,hogy nem tud odamenni!

Legjobb válasz: na ez tipikusan az a kérdés, ahol egy bizonyos választ várt tõlünk... elég szánalmas, már bocs, hogy azért írsz ide, mert azt város, hogy megerõsítsünk, hogy "jaaaj ez azért van, mert irtózatosan odavan érted és életetek végéig tartó szerelemben lesz részed és blablabla." szerinted mi honnan tudjuk, miért nem megy oda? nyilván fiatal még, ha ennyire fontos még a haverok véleménye, de az is benne van a pakliban, hogy szimplán nem akar odamenni. engem (lány vagyok) is piszkáltak olyannal anno, hogy nem merek odamenni ehhez meg ehhez a sráchoz, és hangosan cseszegettek is elõtte, holott egyáltalán nem jött be az illetõ, sõt, elég visszataszító volt számomra.

ha meg megvan a kérdésedre a saját válaszod, minek írod ki? -.-" úgysem számít, mit mondunk, csak az, ha azt mondjuk, amit hallani akarsz.
na ez tipikusan az a kérdés, ahol egy bizonyos választ várt tõlünk... elég szánalmas, már bocs, hogy azért írsz ide, mert azt város, hogy megerõsítsünk, hogy "jaaaj ez azért van, mert irtózatosan odavan érted és életetek végéig tartó szerelemben lesz részed és blablabla." szerinted mi honnan tudjuk, miért nem megy oda? nyilván fiatal még, ha ennyire fontos még a haverok véleménye, de az is benne van a pakliban, hogy szimplán nem akar odamenni. engem (lány vagyok) is piszkáltak olyannal anno, hogy nem merek odamenni ehhez meg ehhez a sráchoz, és hangosan cseszegettek is elõtte, holott egyáltalán nem jött be az illetõ, sõt, elég visszataszító volt számomra.
Nem jössz be neki ennyi fogadd el.Attól még hogy szemez veled nem feltétlen tetszel neki lehet mert észrevette hogy nézel és vissza néz....
Tudtam, hogy innen fúj a szél... Nehéz megérteni, hogy nem jössz be neki?
A kérdező hozzászólása: Õ vett elõször észre, én nem is foglalkoztam vele!
mert te egy istennõ lehetsz és ezt õ is tudja
Talán mert nem is akar odamenni?
Azért mert azért ideges hogyha lefekszik a lánnyal nem találéja a faszát mert olyan kicsi mint a hangyának
A kérdező hozzászólása: Végülis odajött, meg szemez velem, és megérintett már, mindig úgy megy el mellettem...de nem beszéltünk még.
egyet értek az elõttem lévõvel! miben különbözik ez a lány a többitõl? a többihez lazán odamész, de ehhez nem? vagy egyikhez sem mész oda (nem csak ehhez) vagy úgy ahogy van kamu a kérdés
Elmondom õszintén, én is bárkit megkaphatok, viszont amikor fel kell hívni egy olyan lányt ELÕSZÖR, aki iránt, már többet érzek, mint pusztán vonzalom akkor a világ összes tudásáért sem lennék hajlandó megtenni. Lehet, nála ugyan így csapódik le a szóba elegyedés. Nekem meg az a pofon egyszerû kategória. Gondolkodás nélkül bármikor bárkihez. Na ennyi.

Velem van a baj, ha már nem tudok egy lányban sem megbízni, ha úgy érzem nem létezik olyan lány, akit tudnék szeretni, aki megérdemelné, hogy szeressem, törődjek vele, vigyázzak rá?

Pár éve más voltam, opotimistább, álmodozós, romantikus típus. Folyton egy olyan lányra vágytam, álmodoztam, aki jellemre egy angyal, de az ágyban egy vadmacsak vagy éppen gyengéd kiscica. De azóta sok minden történt, sok-sok lánnyal ismerkedtem, kapcsolatba kerültem és csalódtam, sokat és durván. Egy lány, akibe szerelmes voltam úgy megbántott és csalódást okozott, hogy azóta nem is tudtam egy lányba sem szerelmes lenni és tartok tőle, már soha többé nem is leszek képes rá. A lányok nekem már csak szexre kellenek, mert üres vagyok belül, mintha kiölték volna belőlem a lányok az érzelmeket irántuk, kiölték voln a hitet, hogy van lány, aki megérdemli, hogy vele rendes legyek. Azóta csak arra hajtok, hogy megdugjak minél több lányt, nem akarok kapcsolatot, nem bízok egy lányban sem, mindig óvatos vagyok és várom mikor csap le a lány, mikor ver át, csap be, csinál bármit, amivel fájdalmat okozhat nekem. Így egyfajta gyűlölet van a lányok felé és megvetés. A facebook és az éjszakai élet is sokat segített megértenem hová fajultak a mai lányok. Az a kevés kivétel, akinél tényleg úgy érzem még ma is ha ismeredem, hogy más, ők sem igazán tudnak elkápráztatni, bennük is várom, hogy mikor jön elő az, amivel bánthatnak. Nem tudok szerelmes lenni, van most is egy lány, aki másnak tűnik, egész jól el vagyok vele, de nem érzek semmit iránta, mint mondjuk két éve még éreztem volna iylen eseetben már, mert akkoriban elég volt pár kedves szó aegy lánytól, most meg csak meg akarom dugni, miénl többször, lényegében csak a szexre vágyom és erre hajtok már csak. De mélyen belül néha még előjönnek a szánalmas, gyenge érzelmeim is, hogy azért jó lenne egy aranyos, kedves, bájos lányt találni, akivel később lehetne családom is akár, aki a párom lehetne akár egy életen át is. De ez már csak mese, ami valóra soem válhat a mai lányokon végignézve.

Legjobb válasz: Nem veled van a baj, ha nem abban a lányban, aki nem értékeli a valamirevaló fiúkat.

Nem veled van a baj, ha nem abban a lányban, aki nem értékeli a valamirevaló fiúkat.
Nem benned van valamennyire megértelek
Ne akard a jövõbeli lányokkal pótolni a múlt sérelmeit! Azt hiszed, a nõk tökéletesek? Hát nem. Te sem vagy az. És nem várhatsz tökéleteset. Fõlünk, hogy megbántanak, és néha megbántjuk egymást. Van aki durvábban, van aki kevésbé. Hát ha te nem mersz, akkor ne csináld. Nyilván veled van a baj. Mert a nõk pont annyira tudnak becsapni, mint fordítva, a férfiak a nõket. Mindenkinél fenáll a veszély. Mások még is mernek. Pedig minket is ugyan azok az emberek vesznek körül, mint téged. De neked most ez a korszakod van. Majd idõvel megunod és akarsz majd valakit. pá
, , nyilván veled van a baj" Na persze, ti nõk csak hápogtok és folyton azt mondjátok, hogy csak a pasikkal van a baj, ti meg kisangyalok vagytok. Álszent nõstények.
Nem mondtam, hogy CSAK VELETEK. De látom nem értetted meg, amit írtam.... Csak akkor ne pampogj. Köszi.
ennyi szerencsétlent...
4# ott a pont

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!