Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék egy olyan (432 db)

Hogyan tudnék egy olyan embert rendre igazítani akinek minden második mondata kétértelmű?

Van egy idősebb ürge akivel sajnos napi szinten kapcsolatba kerülök a munkám révén. Fiatal huszonéves lány vagyok aki becsületesen végzi a munkáját és ő folyamatosan fel akar szedni engem. Nagyon bunkó nem merek lenni, pedig már többször próbáltam jelezni, hogy hagyjon békén az ajánlataival, valószínűleg nem túl ügyesen... Egy ilyen tipikus felső-értelmiségi kifejezetten kellemetlen emberről van szó, aki szívesen vallja magáénak a liberális elveket, hogy akár szeretőt tartson a felesége mellett. Felsőbbrendűnek érzi magát és ezt ki is mutatja. Ha megjelenik a környezetében egy csinosabb lány akkor minden mondata kétértelművé válik. Viszont mivel nem egyértelmű ajánlatokról van szó ezért nehéz konkrétan visszautasítani. Nehezen tudok visszavágni neki, sajnos nem vagyok hozzá elég talpraesett. Nektek van hasonló ismerősötök?

Legjobb válasz: Ha ismersz valaki olyat aki nagyobb darab fiú haverod v volt osztálytárs.. V ki csak van ilyen környezetedben. Mutasd be finoman h " Õ a barátom, esetleg szeretnél valamit ?" Így biztos lekopik majd. Kissé hasonló eset volt h két tulaj vitatkozott egy ingatlan eladásán. Az egyik el akarta adni a másik nem. Erre a másik fel bérelt egy nagydarab roma fiatal embert h amennyiben nem egyeznek meg õ a tulajdon részét el adja az úrnak. Azonnal meg lett véve a másik ember tulajdon része :) És kész.

Ha ismersz valaki olyat aki nagyobb darab fiú haverod v volt osztálytárs.. V ki csak van ilyen környezetedben. Mutasd be finoman h " Õ a barátom, esetleg szeretnél valamit ?" Így biztos lekopik majd. Kissé hasonló eset volt h két tulaj vitatkozott egy ingatlan eladásán. Az egyik el akarta adni a másik nem. Erre a másik fel bérelt egy nagydarab roma fiatal embert h amennyiben nem egyeznek meg õ a tulajdon részét el adja az úrnak. Azonnal meg lett véve a másik ember tulajdon része :) És kész.
Ilyen pasit én is ismerek, de én helyre rakom az biztos. Egyszerûen visszavágok olyan kétértelmû szöveggel, hogy õ lesz nevetség tárgya.
tökön-rúgni, mielõbb
Ez a legrosszabb fajta, aki azt képzeli, hogy bármint megtehet, mert õ az ISTEN. Férfi vagyok, én le tudnám rendezni egy pár kék zöld folttal, de mivel nõ vagy, nem tudom mit csinálj vele. Amit tennék a helyedben: vinnék magammal egy diktafont, és amikor a közelemben van bekapcsolnám, természetesen úgy, hogy õ ne tudjon róla. És ha összegyûlne néhány hasonló megjegyzése, akkor vinném a személyzetishez, vagy feljelenteném szexuális zaklatásért. Vagy megkérném egy fiúismerõsömet, hogy esetleg hazafelé menet beszélgessen el ezzel az "úr"-ral arról, hogy mi a tisztelet. Harmadik javaslat pedig, amit feljebb valaki írt, hogy olyant válaszolj neki, ami ciki helyzetbe hozza, amivel meg lehet alázni. Ne hagyd magad, és vigyázz az ilyen r*hadékokkal! Amúgy milyen kétértelmû utalásokat tesz? Írnál példát?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom feljelenteni, mert nem munkatársról van szó, hanem ügyfélrõl.

Hogyan tudnék egy olyan embert angolul tanítani, aki alig tud angolul beszélni. Milyen módszerrel? Szóbeliség, írásbeliség?

még sosem csináltam ehhez hasonlót és én sem vagyok a legprfibb angolból

Legjobb válasz: Akkor miért akarsz tanítani?

Akkor miért akarsz tanítani?
SEHOGY! Ez egy szakma. Te nemhogy tanítani nem tudsz, de még angolul se. Pár éve volt itt egy troll, aki folyton olyan kérdéseket tett fel, hogy hogyan operálhatna meg valakit, kb. ehhez hasonlít a kérdésed. Amihez nem értesz, azt ne csináld, a kontárkodásból csak baj lesz.
kezdõt a legnehezebb tanítani, ez tény :(
Max. korrepetálni tudnád Kezdd pl. a ragozással, utána igeidõk, meg amit nem tud

Hogyan tudnék egy olyan számítógépes játékot tervezni, egyszerűen, ami belsőnézetes lövöldözős játék, mint pl: Half-Life 2, Stickman Warfare, Half-Life 1?

De kérlek olyan ötleteket mondjatok, amihez van segítség is és egyszerű kezelni.(És NPC-ket is lehessen belerakni, mint legyőzendő ellenségek). Tudtok mondani? Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Tervezni úgy tudod, hogy fogsz egy papírt, leírod rá az ötleteteidet és megtervezed. Megvalósítani már más kérdés - van egy-két editor program, de ezekkel inkább modokat tudsz gyártani, mintsem egy játékot. Nem véletlenül kell egy élvezhetõ szintû FPS játék elkészítéséhez óriási programozói tapasztalat, több hónap munka, sok pénz és rengeteg ember...

Tervezni úgy tudod, hogy fogsz egy papírt, leírod rá az ötleteteidet és megtervezed. Megvalósítani már más kérdés - van egy-két editor program, de ezekkel inkább modokat tudsz gyártani, mintsem egy játékot. Nem véletlenül kell egy élvezhetõ szintû FPS játék elkészítéséhez óriási programozói tapasztalat, több hónap munka, sok pénz és rengeteg ember...
Egyszerûen sehogy. ilyeneket nagyobb létszámú csapatok készítenek évek leforgása alatt. Neked, egymagadnak évtizedekbe telne.
Van erre már program régóta amiben össze lehet "rakosgatni", és megírja helyetted az egészet! A neve fps creator: innen "megveheted" http://www.thegamecreators.com/?id=2001&m=view_product
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de ingyen nem lehet beszerezni?


Hogy tudnák egy olyan szellemet idézni akinek én adhatok nevet, és mindent teljesít nekem amit kérek tőle? Csak értelmes válaszokat kérek .

Legjobb válasz: Szerintem ilyen nem nagyon van!Úgyhogy vegyél egy wanga babát!Annak nevet is kell adni és állítólag teljesíti a kívánságodat de nem úgy hogy héesz egy kék elefántot!Sokféle wanga van!!!Itt tudsz venni:http://bosziplaza.com/boszibolt/category/varazstargyak/wanga..

Szerintem ilyen nem nagyon van!Úgyhogy vegyél egy wanga babát!Annak nevet is kell adni és állítólag teljesíti a kívánságodat de nem úgy hogy héesz egy kék elefántot!Sokféle wanga van!!!Itt tudsz venni:http://bosziplaza.com/boszibolt/category/varazstargyak/wanga..
Az a szellem egy dologra biztosan jó lenne: Hogy megtanítson téged helyesen írni. Anyuci soha nem javított ki, hogy nem nák, hanem nék? Amúgy felhívod a hozzád legközelebb élõ bejárónõt és olyan napi 5-10 ezer Ft-ért mindent megcsinál neked. Abraka-dabra! Kész is a szellemed!
úgy tûnik te tudsz errõl a legtöbbet, kedves Kérdezõ. Teremts magadnak, nevezd el - és kész. Majd segíts nekünk, butáknak, hogy kell.
A kérdező hozzászólása: igen de lehet magunknak teremteni egy szellemet akinek mi adhatunk nevet és tulajdonképpen a rabszolgánk ! csak azt nem tudom hogy , hogy kell ! erre várok válaszokat ! és ez nagyon értelmes kérdés !
Hát..Én nem hallottam olyan szellemidézést ahol nevet tudsz adni a szellemnek. Mert attól még, hogy idéztél egyet, nem lesz a tiéd.
Sehogy.
Gazsi bácsi lótetû!
hát ha a kérdésnek lenne értelme, akkor biztos kaptál volna rá értelmes választ is -.-
A kérdező hozzászólása: valaki gyorsan mondjon valami értelmeset !!!!!!
Lappföldön, Korvatunturiban.
Hol lakik a Télapó? Csak értelmes válaszokat várok!
mert megérdemli, aki ilyen gusztustalanságokért kidob ennyi pénzt! (reklám)
Köszönjük ezt az idézetet, de szerintem ez egy majd 2000 éves könyvbõl van nem Istentõl! Fõleg ez a Mózes könyvébõl való idézet, mert még ha élõ személy, pl. Jézus szavai lettek volna...

Hogyan tudnék egy olyan (otthoni) hálózatot kiépíteni, ahol az egyik gépen tárolt adatokat ugyanúgy el lehet érni a többi gépről is akár vezeték nélkül is?

Legjobb válasz: Kell hozzá n db számítógép meg egy Wifi router. Az adattárolós gépen megosztasz egy könyvtárat/meghajtót és a hálózaton lévõk hozzáférnek. Windows alatt ~6 kattintás :)

Kell hozzá n db számítógép meg egy Wifi router. Az adattárolós gépen megosztasz egy könyvtárat/meghajtót és a hálózaton lévõk hozzáférnek. Windows alatt ~6 kattintás :)

MYSQL, php-s oldalon hogy tudnék egy olyan szűrű lekérdezést csinálni ami tiltja hogy bizonyos értékek kiírjon?

ugyebár alapból listázom mondjuk az user_id és user_name mező tartalmát az kiírja a id-t a usernevet stb azonban van egy user_tiltottak nevű mezőm abból csak azokat listáznám ahol a kitiltottak=1 a nem tiltottak =0 és amikor kiírja a neveket akkor kéne egy olyan hogy csak azokat írja ki amik nincsenek tiltva

Legjobb válasz: ...where tiltottak = 0... Vagy mire gondoltál? G.

...where tiltottak = 0... Vagy mire gondoltál? G.
lehet rosszul értelmeztem select user_id, user_name from user where user_tiltottak = 1
A kérdező hozzászólása: Igen ez kellet köszönöm :D

Hogyan tudnék egy olyan buszt lerajzolni ami jól néz ki és van egy minta hozzá? Milyen ceruzákat ajánlotok? Vagy rajzlapot?

Legjobb válasz: -szerintem ,nagy és fehér legyen a rajzlap, -és néhány kihegyezett ceruza,mert azzal egyszerûbb,mint amelyik nincs kihegyezve,

-szerintem , nagy és fehér legyen a rajzlap, -és néhány kihegyezett ceruza, mert azzal egyszerûbb, mint amelyik nincs kihegyezve,
Fotó alapján szerintem. A 4B-s ceruzát tudom ajánlani, mert azzal lehet gyengéd vázlatszerû vonalakat is húzni, de erõs sötét vonalakat is.
A kérdező hozzászólása: A belsõ tereket hogyan tudnám rendesen megcsinálni????
Milyen programnyelvre gondoltál? Tudsz egyáltalán programozni?
A kérdező hozzászólása: a nyelv az minde1 lenne de a legjobb az angol lenne! nem nem tudok de gyorsan tanulok nem kellene valami nagy dolognak lenni-e csk egy kis egyszerü programnak!

Hogyan tudnék egy olyan lányal összejönni vagy meg ismerkedni aki nagyon tehetős gazdag?

Van e olyan szórakozó hely vagy valami ahova az igazán gazdagok járnak magyarországon?!

Legjobb válasz: Vannak ilyen helyek-de téged valószínûleg be sem engednének egy ilyen helyre..

Vannak ilyen helyek-de téged valószínûleg be sem engednének egy ilyen helyre..
Nézz szét a buda(pest)i éjszaka VIP-jeiben. De, ha egy 20-30-at nem viszel le magaddal, nem nagyon fogsz feltûnni a lányoknak... Egész este egy ásványvízzel, vagy kis sörrel álldogálni eléggé gázos.
Miért fontos, hogy gazdag legyen? Nem értem a kérdést. Kinéztél egy lányt, aki nagyon gazdag, vagy tudatosan gazdag nõ kell?
Általánosságba nincs olyan szórakozóhely Mo-n ahova tipikusan gazdagok járnak. Gazdagok minden szórakozóhelyen feltûnnek akárcsak a kevésbé tehetõsek és ez ugyanúgy jellemzõ a pesti szórakozóhelyekre is.
Ahova csak a tehetos gazdag lanyok jarnak oda nem fogsz bejutni, mert zartkoru. Es a vendeglista kozelebe sem erhetsz.

Hogyan tudnák egy olyan scriptet írni amiben a felhasználó szerkesztheti az adatlapját?

SESSIONban tárolom az adatokat. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: kicsit részletesebben? pl. milyen motor???

kicsit részletesebben? pl. milyen motor???
tudnék, nem tudnák általános iskola 1. osztály mi a kérdésed konkrétan? Hol akadtál el?
A kérdező hozzászólása: Még sehol azt akarom megtudni, hogy hogyan kezdjem el.
Ajanlanam az agykontroll (vagy agyhullam?) php & mysql-t, es a php feketekonyvet hozza :)
A kérdező hozzászólása: oké nagyon köszönöm a tanácsokat, agyatokba szállt a php és azt várjátok el, hogy mindenki olyan legyen mint ti, jó, hogy sessionban meg tudtam írni, egy beléptetõ rendszert, de az is 1 hetembe telt. Tehát akkor nem lesz az oldalamon profil szerkesztés ennyi.
nem is kell mindenkinek programozonak lennie nem is kepes ra mindenki, hogy az legyen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!