Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék egy könyvet (20 db)

Hogyan tudnék egy könyvet megragasztani?

Kölcsönbe kaptam egy könyvet és az utolsó 10 lapja kijött. Ez egy ragasztott könyv és nem tudom, hogy hogyan tudnám megcsinálni, mert könyvköt?höz már nincs id?m elvinni.

FELMELEGEDIK A LAPTOP. Az utóbbi 2 héten gyorsabban felmelegszik mint szokott és lassabban is működik. A kanapén ülve szoktam használni úgy hogy egy könyvet teszek alá. Lehet azért van mert nem tud szellőzni? Mit tegyek alá? Vagy mitől lehet ez?

Ez a laptop már vagy 8 éve biztos meg van.

Legjobb válasz: Könyvtõl tud szellõzni. Párnára, szõnyegre, takaróra, fotelbe rakva fordulhat elõ, hogy nem szellõzik jól. Szerintem csak kezdi feladni a venti így 8 év után. Egész jó darab, örülj, hogy ilyen sokáig bírta. Ha nem volt javítva. Miért nem veszel legalább a nyárra laptop hûtõt? Pár ezer Ft, arra rá téve is kényelmesen használható.

Könyvtõl tud szellõzni. Párnára, szõnyegre, takaróra, fotelbe rakva fordulhat elõ, hogy nem szellõzik jól. Szerintem csak kezdi feladni a venti így 8 év után. Egész jó darab, örülj, hogy ilyen sokáig bírta. Ha nem volt javítva. Miért nem veszel legalább a nyárra laptop hûtõt? Pár ezer Ft, arra rá téve is kényelmesen használható.
Lassan két hete tart ez a nagy meleg...
Én használok laptop hûtõt, de ez is csak minimálisan segít valamit, pedig nem egy olcsó darab. Nem igazán tudsz mit tenni ellene. Én a laptop hûtõ használatán kívül még sokszor kikapcsolom a gépet, hogy egy kicsit pihenjen. Mást nem igazán lehet tenni.
Egy kicsit szétszeded az alját a ventilátor körül (talán 3 csavar?) - és alaposan kifújod a port meg a felgyülemlett szötyiket belõle. Aztán összerakod. Akkor újra jól fog mûködni. Ha nem értessz hozzá, néhány ezresért bármely laptop szerviz megcsinálja. De kinek van ilyesmikre manapság néhány ezrese?
Könnyebb, ha ceruzával beirod a könyvbe az angol szó fölé a magyar megfelelöjét.
Nem megoldás a szómagolás, az ilyen mértékû kritikátlan szótározgatás iszonyú idõigényes, fölösleges. Könyvet az olvasás öröméért olvass, ne a szavakért. Nem tudod megállapítani, melyik szó valóban hasznos, melyiket használják valóban az életben. Csak azt keresd ki könyvolvasás közben, ami nélkül nem érted meg. De lehet, hogy túllõttél a célon, és nem a szintednek megfelelõ könyvet választottál. Szótanuláshoz meg egyszerûbb, befogadható mennyiségû szót tartalmazó forrásokat keress. És ugyebár ismétlés a tudás anyja, ugyanazt többször is el kell olvasni vagy meg kell hallgatni és írásban, beszédben - akár magadban beszélve is - használni kell. Valamint quizlet.com, ez a szómagolás kíméletes módszere. Regisztrálni kell hozzá.
Útközben meséld el magadban a könyv tartalmát, mintha valaki másnak mondanád.
Az elõzõ válaszolóval egyetértek, ne szótározz ki minden szót, a magolásnak nincs túl sok értelme. Megkérdezhetem, hogy mi a könyv címe amit olvastál?

Szeretnék egy könyvet írni, el is kezdtem, jól is ment, viszont nem tudom hogy folyatassam. Tud vélményt írni valaki?

A regèny nagyjából hogy arról szól hogy egy csajszi rájön hogy varázsló, ès átjut egy másik dimenzióba, ahol a jó ès rossz misztikus lènyek fognak harcolni, viszont fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá a harci rèszhez. Bármilyen ötletet szívesen fogadok,elõre is köszi :)

Legjobb válasz: Sztem odatévedhetne a jókhoz és akk õk mondják neki h harc van kialakulóban a gonoszok miatt és akk a csaj az a tipikus kiválasztott aki vezeti a jók csapatát :) Nemtom mennyire segítettem ezzel az ötlettel... De sok sikert a könyvhöz bizti jó :) Az eleje alapján érdekes :)

Sztem odatévedhetne a jókhoz és akk õk mondják neki h harc van kialakulóban a gonoszok miatt és akk a csaj az a tipikus kiválasztott aki vezeti a jók csapatát :) Nemtom mennyire segítettem ezzel az ötlettel... De sok sikert a könyvhöz bizti jó :) Az eleje alapján érdekes :)
Ha varázsló akkor ne csihi puhi legyen, hanem varázslás. Találj ki egy csomó varázsigét, rontást hozó varázsszavakat..
Nézz valami olyan filmet, amiben van csata, ozt abból is meríthetsz ötletet:)
Olvasd el a Trónok Harcát vagy a Gyûrûk Urát. Ott leírják a harcot is, onnan gyûjthetsz ötleteket. Egyébként lehet harc attól mert varázsló. Gondolj bele: a varázsló nem mindig mindenható, de lehet olyan varázsló is, aki pl. csak a vízzel kapcsolatos dolgokat tudja irányítani. Sajnos kevés az infó, amit leírtál, így nem nagyon segíthetek.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ezek tök jó ötletek :) lehrt h. valmelyikeket használni is fogom ::)
A mikor a másik dimenzióba átjut akkor épp a jó m. lények között találja magát harc közben. Elhatározza magát és segít nekik. Végül gyõzelemmel jár és megünneplik a lányt. (Vagy hogy is hívják!)

Szerintetek mi az oka, hogy egyes fiúknak lazán megy a csajozás, míg mások, ha tudományos könyveket olvasnak sem tudnak egy lányt sem felszedni?

Legjobb válasz: Személy és stílusfüggõ,de a csajozás elsajátítható,csak kell egy megfelelõ "edzõ" aki megformál :) Velem is ez történt :D

Személy és stílusfüggõ, de a csajozás elsajátítható, csak kell egy megfelelõ "edzõ" aki megformál :) Velem is ez történt :D
Egyesek ott voltak mikor születésükkor a csajozást töltötték a fejükbe, mások meg addig szívtak egy füves cigit.
mert az a srác-> laza , te meg -> rá görcsölsz , ami taszító túlságosan is megakarsz felelni , gondolom az önbizalmad csekély.van amit nem lehet könyvbõl megtanulni , hanem ki kell tapasztalni. ne parázz.
Nem a könyvekbõl bukkannak elõ a csajok.
ha te magad is elhinnéd, hogy te fasza gyerek vagy te is nyomulnál egyesek jól hazudnak maguknak, mások kevésbé
igazából csak akkor tudod meg, hogy valaki "alfa" hím e, ha megfigyeled más férfiak között, ott pillanatok alatt lezajlik a hierarchia a többi meg csak a tökös gyerek esete
tökös gyereknek lenni annyit jelent, hogy lehet, hogy csak kettõig tudsz számolni de legalább nem szégyenled ez a legtömörebb megfogalmazás amit jelenleg nyújtani tudok
A csajozás nem olyan mint a suli. Nincs elmélete, nem lehet leírni, nem dolgozatot írsz. Gyakorlat. A gyakorlat nem megy elsõre, be kell gyakorolni. Én nemigazán tudok csajozni, de - a csajok szerint - nagyon vicces vagyok, így ha a vicces formámat hozom, sok csajnál könnyû dolgom van. Pedig elég félénk vagyok.
olyan is van, aki egyszerûen csak azt hiszi, hogy õ megérdemli, mert õ a legnagyobb dolog a földön a spanyol viasz óta olyan is van, hogy valaki már annyira istenít valakit, hogy nem tartja magát méltónak a kiszemelt személyhez
mások túl büszkék ahhoz, hogy megalázkodjanak bárki elõtt is, nekik még van önbizalmuk és azt akarják, hogy ez így is maradjon megint másoknak túl kevés önbizalmuk van olyan is van, hogy valaki csak reálisan gondolkodik és ha igazán szeret egy lányt nem kezdeményez vele kapcsolatot, ha csak nem tudja, hogy tényleg boldoggá tudná tenni(kevés stex, kevés idõ, nem kelégítõ fizikum vagy amit akarsz)..sokan nem gondolkodnak el azon, hogy milyenek is õk(pl. a részeges kõmûves is biztos azt hiszi, hogy az asszonynak jobb dolga már nem is lehetne, pedig de)
tökmindegy milyen rondák vagy buták vagy kisstílûek
az, hogy egyes fiúk beképzeltek és van pofájuk ráerõltetni magukat akárkire
Elsosorban az, hogy konyvbol probalnak csajozni tanulni. Atya eg...
Egyes fiúk tömve vannak lóvéval és fekete Bömös muzsikál alattuk :) erre meg mennek a csajok ugye mint legyek a szarra.
mond meg a párodnak, hogy helló édes gyere és keményen ba..zál meg hátulról!!! Ez biztos beválik!!!
Olvasgass egy kicsit. Rengeteget leírtunk már itt. Keresõ.
Tanulj be netrõl egy jó kis táncot, vegyél fel sexy fehérnemût és játszd el, hogy ribizli vagy. Az nagyon szexi tud lenni!

Hogyan tudnék kiadni egy könyvet?

Legjobb válasz: Elküldöd a kéziratot egy kiadónak, ha tetszik nekik, kiadják és intéznek mindent. Ha magánkiadásra gondolsz, arra is szakosodtak cégek. PL: http://www.konyvmuhely.hu/

Elküldöd a kéziratot egy kiadónak, ha tetszik nekik, kiadják és intéznek mindent. Ha magánkiadásra gondolsz, arra is szakosodtak cégek. PL: http://www.konyvmuhely.hu/
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:)
Azt hiszem, ha még szükséges, tudok kicsivel bõvebb választ és instrukciókat adni:) A mûvel felkeresel egy nyomdát, ami szépen papírra veti neked a könyvet(tanácsos ott helyben felfûzetni, hogy mégiscsak könyvformája legyen), ezután pedig ügyesen becsomagolod. Amennyiben neked megfelel az Alexandra, mint könyvkiadó, akkor címzettnek ráírod, hogy: Pécsi Direkt Kft. 7630 Pécs, Üszögi-kiserdõ u. 1 és feladod. pár hónap múlva pedig ha tetszett nekik, akkor visszajeleznek :)
A kérdező hozzászólása: Igen, még részben mindig érdekel a dolog, úgyhogy nagyon köszönöm a választ!:)

Valaki nem tud egy olyan oldalt, amin látni, hogy meg fog-e jelenni Cody Simpson könyve magyarul? És ha megjelenik, mikor?

Tudom, hogy még Amerikában sem jelent meg, majd csak októberben fog, de én arra lennék kíváncsi, hogy megjelenik-e magyarul és, hogy mikor?

Legjobb válasz: mi lesz a címe? úgy egyszerûbb rákeresni :)

mi lesz a címe? úgy egyszerûbb rákeresni :)
A kérdező hozzászólása: Welcome To Paradise: My Journey

Hogyan tudnék kiadni egy könyvet 12 évesen?

Legjobb válasz: Mindenképp csak a szüleid segítségével. Amúgy nem lehetetlen, az Eragon írója sem volt sokkal idõsebb.

Mindenképp csak a szüleid segítségével. Amúgy nem lehetetlen, az Eragon írója sem volt sokkal idõsebb.
Nincs életkorhoz kötve.
Szerintem nem rossz lépés elküldeni a könyvet, legyen jó vagy rossz. Ha életjelt adsz, ha belekóstolsz a könyvleadási folyamatba akár csak egy kicsit, az csak jó lehet. Jó, visszautasítanak nagy eséllyel, de hátha lesz valami reakció. Ha nem törsz le a sikertelenségtõl, én addig csinálnám amíg nem kapok valami reakciót vagy kritikát. Nem mintha értenék az irodalom témához...
Még egy jó ötlet, hogy 1 hónapig elõ sem veszed a könyvet és utána elolvasod az elejétõl.
Elõszõr kérj meg valakit, hogy olvassa el és javítsa ki a helyesírási hibákat. Esetleg adjon 1-2 ötletet, kritikát. De vigyázni kell, nehogy ellopják az anyagod.
13:41 Nincs rá nagy esély... :(
Nem kell tudniuk, hány éves vagy. Csak a nevedet írod bele a levélbe és kész. De ahogy elõttem írták, még várnod kellene vele.
A kérdező hozzászólása: Igen én írtam. Egy kiadó kiadná egy 12 évesnek a könyvét??? :/
Még várj pár évet, higgy nekem! Várj addig, amíg kiforr az írásstílusod. Én 11 éves korom óta írok, és idõközben rengeteget változott. 12 évesen még nem tudsz úgy írni, ahogy azt a kiadónál elvárják, még annyi mindent látsz másképp! Még nincs elegendõ tapasztalatod. Én is úgy gondoltam 11 évesen, hogy fantasztikusan írok, pedig nem. Az íráshoz nem csak gyakorlás kell. Minél többet élsz, annál több tapasztalatot szerzel, kell az idõ. (El sem hinnéd, mennyit változik a látásmódod csak pár év alatt! Fõleg nekünk íróknak, akik amúgy is mindent sokkal mélyebben átérzünk.) Igaz, hogy Christopher Paolini is fiatal volt, de õ 15 évesen kezdte el írni. Félre ne érts! Nem azt akartam mondani, hogy ne írj. Dehogyis. Annyit akartam, hogy még várj a kiadással. Még annyi történet juthat az eszedbe, amik sokkal jobbak az elõzõeknél! Tapasztalat. :) ut.: Bocsi, ha kissé kibogozhatatlanul írtam. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Kiadót kell keresned. Te írtad? Küldd el a Nõk lapjának a kérést! Hogy segítsenek!
Elküldöd kiadókhoz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönök minden választ!:) Még átgondolom, hogy megakarom- e tenni vagy sem. :D

Hogyan tudnék kiadni egy könyvet?

írok egy könyvet, és szeretném kiadni majd. de segítsetek hol kell, kell e szakért? mennyibe kerül ilyenek.

Legjobb válasz: Járd végig a kiadókat! Hátha valakinek megtetszik.

Járd végig a kiadókat! Hátha valakinek megtetszik.
Mielõtt kiadóhoz fordulnál, legyél benne biztos, hogy nincs más hasonló témájú könyv, vagy a hasonló témájúaknál sokszorta jobb. Elsõsorban a külföldön sikert aratott mûveket kedvelik, ráadásul a felmérések szerint csak minden 4. könyv jövedelmezõ, a többi veszteséges. Amit még meglehet tenni, hogy megpróbálkozol alapítványoknál, önkormányzatoknál, egyesületeknél, akik ezzel foglalkoznak. Rendszeresen írnak ki pályázatot könyvekre. Habár kicsi az esély megnyerni egy-egy pályázatot, ha sikerül, sok pénzt hozhat a konyhára. Visszatérve az eredeti kérdéshez; nem kell szakértõ, de jobb, ha találsz valakit, akit ideális olvasónak tartasz, hogy olvassa el a mûvedet. Ez sokat segíthet. A pénzrõl pedig: vannak olyan kiadók, akik lényegében kifizettetik veled a legyártás költségét és csak a terjesztésében vállalnak részt, szóval mint mondtam, a kiadók elég költségesek tudnak lenni.
Hát ha a könyvet is olyan helyesírással írtad meg, mint ezt a kérdést, szerintem hagyd a fenébe.
Attól függ, milyen könyv...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!