Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék barátnőt találni (9 db)

Hogyan tudnek baratnot talalni a facebookon?

az irjon hogyha mar ott talalt valaki baratot v baratnot varom a valaszokat....

Legjobb válasz: Regisztrálj egy új profilt, valami lány nevet adj meg és rakd be hogy kapcsolatban vagy vele. :)

Regisztrálj egy új profilt, valami lány nevet adj meg és rakd be hogy kapcsolatban vagy vele. :)
ÁÁÁÁÁÁ!!!!
A kérdező hozzászólása: normalis valaszokkat irjatok lecci !!!!!!
Egy abnormális kérdésre ne várj normális választ! Léci!
Kitalálod Milyen nevû barátnõt szeretnél, és keresel a facebookon ilyen nevû lányokat. Ha több van, még válogathatsz is! Rájuk írsz, megbököd õket stb....
jelölj be engem facebookon :D

Hogyan tudnék barátnőt találni?

Én egy 20 éves egyetemista srác vagyok. Eléggé visszafogott a lányokkal kapcsolatba, például buliba vagy akárhol én nem tudok csak úgy odamenni egy ismeretlen lányhoz és leszólítani. Félek a visszautasítástól és hogy utána mit fog rólam gondolni. Emellett még az is probléma, hogy nem tudom mit mondjak neki. Emellett hiába mondják hogy nem vagyok rossz pasi azt sem nagyon hiszem el és ez is eléggé visszafog engem. Már több mint 2 éve nincsen barátnőm és kezdem magamat elég magányosnak érezni. Ha tudnátok segíteni hogy mit tegyek azt megköszönném.

Legjobb válasz: Ne barátnõt találj hanem találd meg a szerelemet azt az érzés amiért más lehet az ember és akkor egyben barátnõd is lehet.

Ne barátnõt találj hanem találd meg a szerelemet azt az érzés amiért más lehet az ember és akkor egyben barátnõd is lehet.
Ez a baj a mai pasikkal, hogy min "fél a visszautasítástól". A lányok meg maguktól -ha van némi tartásuk- nem fognak odamenni, nagyon helyesen. Miért kell félni? Én még egyszer sem hallottam egy lánytól sem, hogyha mondjuk egy pasi bepróbálkozott nála, és nem jött be neki, hogy utána ócsárolta volna vagy ilyesmi. Ha normális vagy, meg nem vagy bunkó, tolakodó, és hozzád hasonló "kaliberû" csajt veszel célba, nem hiszem, hogy még negatív fogadtatás esetén is bármi félnivalód lenne... Különben meg, ha jól figyelsz, simán leszûrhetõ, hogy kölcsönös-e a dolog vagy sem, így még idõben visszakozhatsz is, és még színt sem kell vallanod.
A kérdező hozzászólása: írtam nektek :)
Ha gondolod privátba beszélgethetünk. :-) 20éves egyetemista lány. :-)
Ezért van a privát üzenet küldés lehetõség, ha gondolod kifejtheted akár ott is. :)
A kérdező hozzászólása: én például elégé új vagyok ezen az oldalon nem igazán tudtam még megismerkedni vele és sokszor azt sem tudom ha nincsen leírva hogy a kommentelõ fiú vagy lány. De ez nem rossz ötlet lehet megpróbálom. Az önbizalom hiányomnak elégé sok oka lehet de ezt itt nyilvánosan nem igazán részletezném hiába vagyok anonimitásba akkor sem szívesen írnám le ország világnak a gondjaimat hogy aztán azon röhögjenek...
Nem táskeresõre gondoltam, hanem sima ismerkedésre, baráti jelleggel, akár itt gyakorin. Csak ne azzal a sablonszöveggel próbálkozz, amivel még mindig sokan jönnek, hanem inkább írj privátot olyan lánynak, akinek tetszett a témához való hozzászólása és így már a téma is adott. Nem kell minden lányban a következõ barátnõ jelöltet keresni, de kell a kommunikáció ahhoz, hogy nyitottabb legyél a nõi nem felé. :) Egyébként meg mi az oka az önbizalomhiányodnak? Miért nem vagy elégedett magaddal? Mi nem tetszik magadban (úgy külsõ, mint belsõ tulajdonságokkal együtt)? Ezek a kiindulópontok. :)
A kérdező hozzászólása: Valamiért nem tudom elhinni én nem azt gondolom magamról és bárki mondja mindig azt hiszem csak hogy jó fej akar lenni vagy nem akar megbántani. Neten ismerkedni nem tudok igazából mert sose csináltam az ilyen társkeresõ oldalak 90% fizetõs ha normálisan használni akarja az ember a maradék 10%on meg alig járnak fel. Facebookon nem tudom hogy írjak rá egy lányra akik ismerõseim azokkal nem isn agyon akarok semmit fúl ismeretleneket meg nem nagyon szoktam bejelölni mert vagy ilyen facenoobok akik ismerõst gyûjtenek vagy pedig vissza sem jelölnek mert nem ismernek úgyhogy számomra ez eléggé halott ügynek tûnik de szóljatok ha én látom rosszul és adjatok tanácsot is kérlek hogy mibe és hogyan tudnék változni.
Mivel önbizalomhiányod van, ezért sikerélményre van szükséged, amit próbálkozás nélkül nem tudsz elérni. Kezdetben elég, ha csak apró lépéseket teszel: mosolyogsz és próbálod felvenni a szemkontaktust a kiszemelt lánnyal. Ha ez megvan, akkor már valószínübb, hogy szimpatikus vagy neki és nem fog visszautasítani, vagy rosszat gondolni rólad. Nem kell csajozós szöveggel jönnöd, inkább érdeklõdj felõle, beszéltesd a lányt. :) Beszélgess neten lányokkal baráti szándékkal, hogy gyakorold az ismerkedés folyamatát és, hogy rájöjj nem kell tartanod semmitõl. És nem utolsó sorban hidd azt, amit mondanak rólad, vagyis, hogy nem vagy rossz pasi. :) 19/L
A kérdező hozzászólása: Én is így voltam hogy egyre gyakrabban mostmegmár szinte állandóan... Ezért is írtam ide hátha valaki tud tanácsot adni mert ez csak egyre rosszabb. Általában nem szoktam ilyen lenne meg ilyeneket mondani miatt itt de itt legalább az anonimitással elmondhatom mit gondolok és nem kell azt mutatnom senkinek amit "elvárnak" tõlem.
Na én pont ugyanígy vagyok mint te csak én lány vagyok. Bízok benne, hogy vmikor összejön, de egyre gyakrabban vagyok magányos.
A kérdező hozzászólása: Azzal tisztába vagyok, hogy önbizalom hiányom van csak nem tudom ezt hogyan lehetne orvosolni. A csodára már eleget vártam én is, hogy rájöjjek csodák nincsenek vagy legalább is nem velem történek meg. Az utóbbi idõkbe elég magányosnak érzem magam és hogy hiányzik egy társ de nem tudom hogy találjam meg. Barárokkal nem igen beszélek ilyenrõl mert nem vagyok az az érzelgõs fajta a barátaim elõtt és nem szeretek erõl besszélnni velük.
sehogy. az összes csinos, és értelmes lány foglalt. vagy lejebbadod az igényeidet, vagy önmegtartóztatsz, és vársza csodára, mint én.
A kérdező hozzászólása: A 3. kommentre válaszolva igazából nem tudom beszélgettünk jól elvoltunk és egyszer csak lett de az egész hogy kezdõdött azt nem tudom. De ez elég ritka meg most nem is vagyok olyan társasságba ahol annyi ismerõs csaj lenne mint gimibe hogy simán eltudok kezdeni beszélgetni mert már valamennyire ismerem. Az egyetemre ahol járok nem sok csaj jár buliba nem igazán tudok ismerkedni ahogy írtam korábban nem tudom én a lányokat csak úgy leszólítani. A 2. kommentelõnek válaszolva én is azt keresem csak sajnos nem találom.
Ne félj!Kicsit önbizalom hiányos lehetsz (szerintem), de szedd össze magad.Kérdezd meg olyan embertõl, aki õszinte lesz hozzád h mit gondol rólad, vagy h mi hiányzik még belõled.
Egyszerûen csak menj oda, ha megtetszik egy lány, és ne félj, mert onnantól úgyis a külsõdön múlik minden!
hát régebben hogy lett barátnõd ?
#17 Vagy csak nem mondják el, mert ha csúnya pasi próbálkozik náluk, az meg se történt, mert az nem is ember. Egyébként meg mi ez a hülyeség, h ha van tartása a lánynak, nem megy oda?

Hogyan tudnék barátnőd találni? Többi lent.

Hali.Nos,az a helyzet,hogy 16 vagyok,és még sosem volt barátn?m..1-2 eset talán összejöhetett volna,de végül mégsem..és nem értem,ez miért lehet..pedig suliban ötös átlagom van,elég komoly(akadémiai)szinten futballozom,nagyon sok barátom van,és eléggé ismert is vagyok(többnyire a foci miatt).Lehet az gond,hogy nem járok túl sokat szórakozóhelyekre?Elvégre,kizárólag szünetben lenne erre id?m..suliközben kolesz+hétvégi meccsek,nem engednek haza minket pont azért,hogy ne tudjunk elmenni bulizni,mert az ugye ártana a teljesitménynek..mit tegyek? :/

Legjobb válasz: 16 évesen,még inkább a karriereddel foglalkozz,ráérsz 2 év múlva ezen agyalni..

16 évesen, még inkább a karriereddel foglalkozz, ráérsz 2 év múlva ezen agyalni..
A kérdező hozzászólása: Igen, ezen én is gondolkodtam..csak unalmas igy single-be..a barátaim többségének van barátnõje..ezzel persze nem azt szeretném mondani, hogy nekem is csak ezért kéne..:)
értem én...de azért ez is benne van h nem akarsz lemaradni..:)
A kérdező hozzászólása: Nem bizony.;)
Ha szórakozóhelyekre mész találhatsz pics*kat , de rendes barátnõt úgy nem találsz kénytelen vagy iskolán-focin kívül ismerkedni. szóval , aki tetszik neked randira hívod azt jó'ccakát. délután csak akad 1-2 óra szabadidõd
A kérdező hozzászólása: igen, azt is koleszban töltöm.. :D :D
A kérdező hozzászólása: De azért köszi a válaszokat mindenkinek.:)
Örülök hogy értelmes emberek kérdéseit is lehet itt olvasni:) Szerintem mindent jól csinálsz, csak a társadalom elfajult manapság...... Akinek kicsit több van a fejében, annak nehezebb magához illõ társat találnia. Csak türelmesnek és kezdeményezõnek kell lenned és biztos lesz barátnõd:) Lehet, hogy kicsit késõbb, mint a barátaidnak, de ha rád talál akkor az igazi szerelem lesz! Csak így tovább!:)
A kérdező hozzászólása: óó..Köszönöm! :)


Spanyolországban.
Elõször is tanulj meg írni, hidd el, ez sokat számít egy nõnek! Egyébként meg nagyon ráérsz még erre. 29/N
11 évesen ne a "Szerelem, szex" témakörbe irkálj még a neten...
11 évesen mi a [email protected] akarsz te egy barátnõvel?Egy 13 éves is elég éretlen egy kapcsolatra [email protected]á jut ez a világ ezzel a sok kis csírával..
Uristen!Amikor én 11 éves voltam még a fiúkra se mertem nézni nemhogy még összejönni velük.. :D:D mien világ van most? 19/L
Aki keres az talál te kis majom!
ismerkedj velük /a csajokkal/ és kezdj el nyomulni;) !de csak ha már jóban vagytok! és télleg, tanulj meg írni
# 7 "és télleg, tanulj meg írni" Vak vezet világtalant... http://media.tumblr.com/tumblr_m7sn7402Hf1rs18yd.gif Kedves kérdezõ, te még nem vagy ivarérett, úgyhogy ne akarj senkit felülvizsgálni, és alulértékelni! Még bõven ráérsz ezzel. A te korodban a boldogságot a haverok, a focis kártyák, és a videó játékok jelentik.:)
Elõször a Magyar Helyesírási Szótárat találd meg kérlek. Ne egy lányt mert ha egy lány meglátja hogy milyen a helyes írásod akkor sírva megy a kerepesi temetõbe.

Hogyan tud egy depressziós srác kikerülni a gödörből és barátnőt találni magának?

23/f vagyok. Úgy érzem nem kellek egy lánynak sem, valamilyen oknál fogva. Egyszer?en nem tudom megfogni a n?ket, hiába próbálok meg mindent. Pedig nem nézek ki rosszul, sportos a testalkatom és egy jó egyetemre járok, de valahogy nincs meg bennem az a plusz, ami akár egy kevésbé okos, vagy helyes pasiban megvan. Mindig bíztam benne, hogy majd egy lány "felfedez", hogy majd én kellek neki, de 23 évet töltöttem el egyedül. És most már eléggé el vagyok keseredve, nem tudom már kit keresek. Hallgattam egy barátom tanácsára, hogy majd a szerelem magától jön, ne keresd, hanem járj el helyekre és élvezd az életet, nos, én ezt megtettem, és semmi. Komolyan gondolkozom az öngyilkosságon, csak gyáva dolognak tartom. De mindennap egyre rosszabb felébredni, és egyedül lefeküdni, mintha meg lennék átkozva. Csak egy lányra vágyom, akit szerethetek, néha úgy érzem ez a legnehezebb kérés az életben.

Legjobb válasz: Én 18 éves vagyok és lány, többször akartam/próbálkoztam öngyilkossággal, akkor megoldásnak tûnik, de én is tudom nem az. Kb. minden pasi csak átvert, megcsalt. Én nem keresem a szerelmet, ha úgy alakult jött, de már nem akarok megbízni senkiben s nem is nagyon tudnék. Én szerintem élj társasági életet, ismerkedj, biztos megtalál a szerelem. Légy türelmes, egyszer mindenki megtalálja az igazit, pláne a leírásod alapján egy aranyos fiúnak tûnsz. Sok sikert neked.

Én 18 éves vagyok és lány, többször akartam/próbálkoztam öngyilkossággal, akkor megoldásnak tûnik, de én is tudom nem az. Kb. minden pasi csak átvert, megcsalt. Én nem keresem a szerelmet, ha úgy alakult jött, de már nem akarok megbízni senkiben s nem is nagyon tudnék. Én szerintem élj társasági életet, ismerkedj, biztos megtalál a szerelem. Légy türelmes, egyszer mindenki megtalálja az igazit, pláne a leírásod alapján egy aranyos fiúnak tûnsz. Sok sikert neked.
utolsó: pont most akartam neki linkelni xD Engem ez hozott ki a depresszióból, néha már alig bírtam a buszon hogy el ne bõgjem magam... de a pszichológia végtelen ereje hatott rám és megváltoztattam a tudatalattim a segítségével, jah és PUA könyveket is nyálazd át, nem árt ha tudod a csajozás alapszabályait. F18
***** Ez majd segít!* Automatikusan eltávolított tartalom.
ma 09:27 nekem van olyan haverom aki hát nem egy Brad Pit remélem jól írtam a nevét:D, és olyan nõket dugott meg amirõl más álmodni sem mer, neki konkrétan jó volt a beszélõkéje és szó szerinte nõkrõl lebeszélte a bugyit és nem is akármilyenekrõl...pedig tényleg nem egy adonisz, és ráadásul még alacsony is...
09:25 Ez bizonyos mértékig igaz, ha barátokról van szó, v ha csak úgy ismerkednél. Viszont ha csajozni akarsz, akkor nem ez számít, hanem h jól nézel-e ki. Ez is tapasztalat :)
ma 08:30 semmi köze a kinézetnek ehhez, ha depressziós vagy az rá van írva az arcodra és azt is észre veszik rajtad ha negatív vagy, ezt magamon tapasztaltam, amikor negatív voltam az szinte kiült az arcomra és az emberek szó szerint kerültek még a családom is, amióta pozitív lettem azóta többen nyitnak felém....
Ha nem tudod megfogni a nõket, akkor mégiscsak rosszul nézel ki. Azért öngyilkos ne legyél, inkább menj el prostihoz!
nekem akkor jött össze amikor közömbösséget mutattam egy lány iránt aki bejött... tényleg zavarja õket ha nem mutatunk érdeklõdést, pedig én még sportos se vagyok. nem tudom a nõkben nemigen van logika ... xD
Jó hasonló cipõben járó embereket olvasni. :) Én is így vagyok vele, mindenki azt mondja, majd megtalál a szerelem magától... Hát eddig nem talált meg. Egyáltalán nem. Az utóbbi években ráadásul nagyon rossz passzban vagyok, sajnos eléggé elzárkóztam a külvilágtól, csak egyetemre és dolgozni járok el általában. Így nehezen fog rám találni bárki is. :D Nyitni pedig nagyon nehéz... Lassan fel is adom. :( Én is sokszor gondolok arra, mennyivel könnyebb lenne, ha vége lenne, de úgy vagyok vele, ha már itt vagyok, végigcsinálom. Sosem lehet tudni. :) 22/L
Írj privit és segítek, ha tudok! 23/F
Önbizalmadat rakd rendbe, jár társaságba, beszélgess minél több lánnyal. Mielõtt leszólítod figyeld a viselkedését, stílusát... Ha gondolod írj, érdekelne, hogy honnan írsz. 20/N
Nem tudom mi lehet a baj, az írásod alapján teljesen értelmes, aranyos srácnak tûnsz:) 23l
Az öngyilkosság az tényleg gyávaság, felejtsd el. Érzelmes embernek tûnsz, a nõk max barátnak lelki szemetesnek szeretik az ilyet, kicsit rázd magad gatyába. Csinálj valamit, amitõl sikerélményed lehet (nem szerelmi témában). Ha jobban érzed magad úgy általánosan, és elfelejted a bánatodat, akkor fog felbukkanni a csaj. (na persze nem megy oda hozzád.. az túl egyszerû lenne)
Legyél emós.
Azt hiszem, nekem már fel kellett volna kaszabolnom magam 26 évesen, dehát már csak nem... Te még nem is nézel ki rosszul, és meg sem. Akkor gondold el, aki még jól sem néz ki. Mint pl én, bár az ellenkezõ nemet képviselem. Én is bíztam benne, h lesz vki, aki túllát a külsõségeken, és ha megismer, megszeret. Igen, megszeretett. Mint barátot... Úgy tûnik, nekem már csak az marad. Úgy tûnik, h én vagyok az egyetlen olyan idióta a 21. században, h beleesik a másikba úgy, hogy elõtte nem is tetszett neki, de a belseje annyira szerethetõ. Szóval, mi sem vagyunk jobb helyzetben. Azt hangoztatják az urak, h a lányok akkor is találnak, ha nem olyan elõnyös a külsejük. Ezt határozottan cáfolom. És nincs igény arra, hogy vacsorával várja a n a kedvest, vagy csak andalogjanak kézen fogva. Azért te ne add fel! Ha jól nézel ki, neked még jó esélyeid vannak! Kitartás!

Hogy tud olyan személyiséggel barátnőt találni valaki, mint a barátom? Hogy működtök nők?

Mindenhol az van, hogy jó kiállással, jó csajozós dumával, határozottsággal, lehet barátnőt találni. Na most barátom összejött egy elég jó nővel a fiú nem egy szépség, de ezt ő is tudja. Viszont egész más, mint a férfi átlag, csendes, szemüveges, egyáltalán nem csajozós típus, olyan kis aranyos, én úgy tudtam pont ilyen pasik nem jönnek be a nőknek, teljesen ellentét a mai trendnek, ..talán az egyéniség miatt, hogy más ...mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Kit érdekel, hogy mi a trend? Az alapján kell választani?

Kit érdekel, hogy mi a trend? Az alapján kell választani?
Lehet neked nem szép, de másnak igen.Erre a kérdésre nem tudunk válaszolni, ha nem látunk képet róla
Kösz a képet :D Esélytelen hogy ennek a srácnak "jó" nõje legyen :)
A kérdező hozzászólása: 3-as ugyanezt mondom én is :O :D
Milyen alapon ítéltek meg másokat? És mit irigykedtek? Úsgyi csajozni! És ne másokat köpködjetek!
Ennek a szülei szerintem gazdagok ezért jár vele az a "jó" nõ.De lehet hogy a csaj bûnronda igazából, elég furcsa ízlésük vannak a férfiaknak is :D
Kösz a képet megint, így legalább pontosabb véleményt lehet írni A csaj szerintem átlagosan néz ki, még kenceficékkel együtt is.Rendes csajnak néz ki, a srác mázlista hogy összejöhetett vele.Elõfordulnak olyan átlagos csajok akik összejönnek bûnronda pasikkal mert õk nem felszínesek
Lehet hogy van pénze. Tudsz képet mutatni nekem is kiváncsi vagyok?
Hogy mûködünk? kiszámíthatatlanul. Az én szívem választottja 12 évvel idõsebb nálam, picipocija van, csóró, és minden apróságon elvörösödik. Mindenestül szeretem õt.

Hogy tudnék egy lányt találni most karácsony táján? Nagyon rossz hogy nincs barátnőm.

18 vagyok jókép? (legalább is sokan ezt mondják) vagyok, humoros...csak nem egy partyarc és az önbizalmam se túl nagy. Sok hobbim van ami bejön a lányoknak: extrém sport zenélés. Nem tudom hogy hogy menjek oda egy lányhoz, agy hogy hogy kezdjek el ismerkedni. Mindig az jár a fejemben hogy a lány biztos egy kis ronda csicskának tart majd meg kinevet. Mit kéne csinálnom?

Legjobb válasz: sakkozzál more

sakkozzál more
Hát, ez mondjuk magától szokott jönni... :) Vagy nem. xD De inkább álljunk hozzá pozitívan. :) Van valaki, aki tetszik? Esetleg próbálkozz be nála... Miért nevetne ki? (esetleg akkor, ha gyerekes, de az nem a te hibád) És ha nem vagy ronda, miért tartana annak? Önbizaloooooom.... Anélkül nem fog menni. Légy magabiztos és add önmagad. :) Tuti összejön. Sok sikert! :) 18/L
A kérdező hozzászólása: csak úgy küldtem volna ha elõször kicsit megismerlek. Idegeknek nem küldök képet magamról.Ezért írtam azt amit.
Nagyon huncutok ezek a lányok, vigyázz velük haver! :D Engem is mindig helyesnek, aranyosnak, cukipofának meg miegymás szép jelzõvel illetnek a lányok, ennek ellenére mégis lekoptatnak vagy félnek tõlem, nem értem õket, annyira bonyolultan mûködnek. Már gondolkoztam azon is, hogy talán túl jó pasi vagyok hozzájuk és ezért félnek tõlem. Kár, pedig jó lenne már egy barátnõ. A baj, hogy a sok party lotyót vonzom, de egy normális, kedves, csendes, félénk, szép lányt meg nem találok sehol sem. 22/F
:DDD.... amugy én se küldenék képet magamról. visszatérve 2 nap alatt nem fogsz találni magadnak senkit, menj el otthonról, bulizz. õõ más ötletem nincs:D de tényleg az a legjobb ha odamész a csajhoz és van önbizalmad, esetleg ráírsz, ha tényleg nagy félénk vagy, mert a csajok azt szeretik :) ma olvastam egy õsrégi újságban, hogy az éden hotelbõl a kristóf úgy szólít le csajokat, hogy figyelj fogadjunk, hogy megtudlak csókolni úgy, hogy a szám nem ér hozzá a tiédhez, ha nem meghívlak egy italra. majd lesmárolja, és "nem sikerült" néven meghívja õket egy piára... szerintem ez nagyon jó :D nekem tut bejönne ha valaki így jönne oda hozzám, fõleg ha jóképû is;)
ma 17:58 igen, csak ehhez hatalmas egó, önbizalom kell, mert egy normális srác, nem tudna ilyet sumákul megcsinálni egy szép lánnyal, ráadásul, ha nem tetszik a lánynak a fiú, akkor még egy pofont is kaphat a szerencsétlen, amitõl tovább csökken az egyébként is a pokol mélységes, kénszagos bugyraiba lesüllyedt önbizalma
17:58 vagyok. én nem tudom miért gondolod ezt :) te nem is tudod elképzelni, hogy egyes pasiknak mekkora önbizalmuk van, közben meg olyan csúnyák, hogy leszakad a plafon... és ráadásul õ mondta, hogy jóképû akkor nincs mitõl félnie, csak nem miss world hungary-nál kell bepróbálkozni...
ma 18:13 jah, hát az más, ah miss Röfikénél kell próbálkozni, akkor én sem fosnék :D
nem azt mondtam. kiforgatod a szavaimat. de ok rendben, legyen ahogy akarod.
Privátba megadtam volna az e-mail címemet, és oda küldhetted volna, de tökmindegy...
A kérdező hozzászólása: azért nem küldök mert nem akarok rajta lenni egy ilyen gyik-es oldalon.
Annyira azért nem vagyok kíváncsi. Biztos csúnya vagy, azért nem küldesz képet...
A kérdező hozzászólása: kösz az ötleteket! és bocs de nem küldök képet. Ha valaki kíváncsi rám akkor küldjön facebookot vagy msn címet :)
nekem is küldhetnél képet:D16/L
Küldj egy képet :D
Az önbizalom tényleg nehéz dolog, nekem sincs sok pedig szépnek, csinosnak mondanak. Szerintem kérdezz meg pár csinos lámyt, akikkel jóba vagy, hogy helyesnek tartanak-e. Esetleg küldj egy képet ide gyk-ra. 18/l
õõh....15/L vagyok, és am télleg nemtom h te mien lányokat ismersz, de ha csak nem vagy vmi extrém bûn ronda, akkor nem ismerek 1 olyan lányt se aki kinevetne ha odamennél hozzá....SÕT sztem a lányoknak inkább inponál 1 tökösebb srác aki oda mer állni elé...csak mondjál neki vmi imponálló leszólytó szöveget és kész(de azért legyen kultúrált és ne ien "szia cica van gazádád?" színvonalú legyen:) ))
mit szólnál hozzá ha karácsonyra inkább egy 19 évest kapnál ?:PP
Nézd meg, hátha van egy neked a fa alatt!
ne aggódj! a lányok többsége is elég bátortalan, aki nem az meg k**** nyugodtan menj oda a lányhoz aki tetszik és kérdezd meg tõle hova megy, mennyi az idõ, kérd ki valamiben a véleményét...aztán ha te is tetszel a lánynak akkor simán fog menni minden, ne aggódj nem harapunk :) L/15

Hogyan tudnék legjobb barátnőt "találni"? (17/L) Mit tudtok tanácsolni?

1 éve van barátom meg több barátn?m is van, de egyikkel se találkozok olyan sokat... Régen volt egy legjobb barátn?m de ? átment ilyen nagyon pasizós-bulizós "idegen"-be és már rá se ismerek....már szerintem 2 éve nincs senki akit annak mondhatnék és hiányzik...tudom, hogy járjak ismerkedni meg ilyenek, de nincs valami más lehet?ség is? Vagy nincs egy ilyen honlap? bármi segítene igazából... köszönöm el?re is! 17/l

Legjobb válasz: NE LEGYÉL RONDA!

NE LEGYÉL RONDA!
uuh velem is ez volt.. marmint nem igy 'elvesztettemm' a baratnom, hanem sulit valtottam es [email protected] feltem hogy biztos tulidos vagyok es ezert nem is olyan konnyu talalni es nem lessz, de vegul lett es nagyon szeretem.! es tunodtem egy csomot hogyan szerezhetnek es ime a legjobb tanacs: ismerkedj sokat, es azzal fogsz nagyon joban lenni akivel nagyon hasonlo a stilusotok, gondolkodasotok. higgy nekem sokkal konnyebb kapcsolatot igy kialakitani mint azzal akivel semmi kozos nincs. keress ilyet es talalni fogsz!
A kérdező hozzászólása: nem tartom magam annak, de azért köszönöm.
A kérdező hozzászólása: hát akkor tényleg nincs rá semmi csodaszer:)
Esetleg próbálkozhatsz a lohereblogon.
Velem is barátkozhatsz most elszek 28.-án 16:) írj egy pirivit..

Hogyan tudnék 1-2 barátnőt találni akinek szintén van kisbabája?

sziasztok!5 honapos kisfiamat egyedül nevel? fiatal hölgy vagyok.1 évet külföldön éltem,most jöttem vissza lakni magyarországra.kérlek irjatok cimeket ahol pl aneten avgy akárhol tudnék keresni olyan csajszikat,hölgyeket akiknek van kisbabájuk és barátkozni szeretnének!puszi: egy fiatal anyuka:D

Legjobb válasz: Szia kedves fiatal anyuka! Én is hiányolom sokszor a kismamatársaságot. Nézz be a www.babamamatudakozo.hu oldalra,lépj be a csevegõbe,nagyon aranyos kismamikkal ismerkedhetsz itt össze.Van egy csomó rovat.Én a 2008-ban születendõ babák rovatban szoktam beszélgetni a csajokkal.Regisztrálj te is,meglátod néha nagyon jó másokkal elbeszélgetni megosztani jót,esetleg rosszat is.Ha valakihez esetleg közel laknál,lehetséges a személyes kapcsolat is.Amúgy az ország melyik részén éltek?Én Zalai vagyok. Sok szerencsét,boldog babázást,üdv

Szia kedves fiatal anyuka! Én is hiányolom sokszor a kismamatársaságot. Nézz be a http://www.babamamatudakozo.hu oldalra, lépj be a csevegõbe, nagyon aranyos kismamikkal ismerkedhetsz itt össze.Van egy csomó rovat.Én a 2008-ban születendõ babák rovatban szoktam beszélgetni a csajokkal.Regisztrálj te is, meglátod néha nagyon jó másokkal elbeszélgetni megosztani jót, esetleg rosszat is.Ha valakihez esetleg közel laknál, lehetséges a személyes kapcsolat is.Amúgy az ország melyik részén éltek?Én Zalai vagyok. Sok szerencsét, boldog babázást, üdv
Szia! Én is egyedül nevelem a szintén 5 hónapos kisfiamat, én is nagyon vágyom társaságra. Ha gondolod, írj egy e-mailt: [email protected]
Decemberi a baba, ugye? Az én babám 7 hónapos én az augusztusiba vagyok, de ezen a címen a decemberben születtett babák anyukái beszélgetnek, ha esetleg érdekel: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=259903 Itt tudtok egymásnak tanácsot adni, tapasztalatot megosztani, gondot, és boldogságot. Én szeretem nagyon, mert mindig segítenek, bíztatnak, és amúgy mindenrõl lehet velük beszélni. Ha esetleg pont fordulóban volt és novemberi, akkor: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=256768


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!