Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék barátnőt (250 db)

pedig motorozással lehetne. :D
Csaj is olyan mint a motor, sokat kell törõdni vele. Ismerkedj, keress közös témát, ha nincs nyiss a világra, járj nyitott szemmel és fedezd fel mások mivel foglalkoznak. Ha a közös téma megvan onnan megy magától!

Mégis felnőtt létemre egy taknyos 15 éves kisfiú testében ragadva hogyan tudnék barátnőt szerezni?

De komolyan ez egy átok. Se a felszínes tini lányoknál, se az érett n?knél nincs ilyen kisfiús testben esélyem, ami érthet? is.

Legjobb válasz: például úgy, hogy nem nyafogsz itt naponta-kétnaponta. és teszel azért, hogy ne legyen kisfiús a tested. szakállt növesztesz, gyúrsz... tudom, tudom, a gyúrás nem megy, mert nincs pénzed konditeremre, meg tömegnövelõre, blablabla. kifogáskeresés.

például úgy, hogy nem nyafogsz itt naponta-kétnaponta. és teszel azért, hogy ne legyen kisfiús a tested. szakállt növesztesz, gyúrsz... tudom, tudom, a gyúrás nem megy, mert nincs pénzed konditeremre, meg tömegnövelõre, blablabla. kifogáskeresés.
Ha nem csak a tested hanem az arcod is kisfiús, akkor az még elõnyödre is válhat..:) Vannak lányok akik pont a kisfiús, baba arcú fiúkat szeretik. Ha viszont csak testre vagy gyerekes, akkor eddzés:) )
A válasz kissé kemény de az elsõnek igaza van:)

Hogyan tudnék barátnőt találni?

Én egy 20 éves egyetemista srác vagyok. Eléggé visszafogott a lányokkal kapcsolatba, például buliba vagy akárhol én nem tudok csak úgy odamenni egy ismeretlen lányhoz és leszólítani. Félek a visszautasítástól és hogy utána mit fog rólam gondolni. Emellett még az is probléma, hogy nem tudom mit mondjak neki. Emellett hiába mondják hogy nem vagyok rossz pasi azt sem nagyon hiszem el és ez is eléggé visszafog engem. Már több mint 2 éve nincsen barátnőm és kezdem magamat elég magányosnak érezni. Ha tudnátok segíteni hogy mit tegyek azt megköszönném.

Legjobb válasz: Ne barátnõt találj hanem találd meg a szerelemet azt az érzés amiért más lehet az ember és akkor egyben barátnõd is lehet.

Ne barátnõt találj hanem találd meg a szerelemet azt az érzés amiért más lehet az ember és akkor egyben barátnõd is lehet.
Ez a baj a mai pasikkal, hogy min "fél a visszautasítástól". A lányok meg maguktól -ha van némi tartásuk- nem fognak odamenni, nagyon helyesen. Miért kell félni? Én még egyszer sem hallottam egy lánytól sem, hogyha mondjuk egy pasi bepróbálkozott nála, és nem jött be neki, hogy utána ócsárolta volna vagy ilyesmi. Ha normális vagy, meg nem vagy bunkó, tolakodó, és hozzád hasonló "kaliberû" csajt veszel célba, nem hiszem, hogy még negatív fogadtatás esetén is bármi félnivalód lenne... Különben meg, ha jól figyelsz, simán leszûrhetõ, hogy kölcsönös-e a dolog vagy sem, így még idõben visszakozhatsz is, és még színt sem kell vallanod.
A kérdező hozzászólása: írtam nektek :)
Ha gondolod privátba beszélgethetünk. :-) 20éves egyetemista lány. :-)
Ezért van a privát üzenet küldés lehetõség, ha gondolod kifejtheted akár ott is. :)
A kérdező hozzászólása: én például elégé új vagyok ezen az oldalon nem igazán tudtam még megismerkedni vele és sokszor azt sem tudom ha nincsen leírva hogy a kommentelõ fiú vagy lány. De ez nem rossz ötlet lehet megpróbálom. Az önbizalom hiányomnak elégé sok oka lehet de ezt itt nyilvánosan nem igazán részletezném hiába vagyok anonimitásba akkor sem szívesen írnám le ország világnak a gondjaimat hogy aztán azon röhögjenek...
Nem táskeresõre gondoltam, hanem sima ismerkedésre, baráti jelleggel, akár itt gyakorin. Csak ne azzal a sablonszöveggel próbálkozz, amivel még mindig sokan jönnek, hanem inkább írj privátot olyan lánynak, akinek tetszett a témához való hozzászólása és így már a téma is adott. Nem kell minden lányban a következõ barátnõ jelöltet keresni, de kell a kommunikáció ahhoz, hogy nyitottabb legyél a nõi nem felé. :) Egyébként meg mi az oka az önbizalomhiányodnak? Miért nem vagy elégedett magaddal? Mi nem tetszik magadban (úgy külsõ, mint belsõ tulajdonságokkal együtt)? Ezek a kiindulópontok. :)
A kérdező hozzászólása: Valamiért nem tudom elhinni én nem azt gondolom magamról és bárki mondja mindig azt hiszem csak hogy jó fej akar lenni vagy nem akar megbántani. Neten ismerkedni nem tudok igazából mert sose csináltam az ilyen társkeresõ oldalak 90% fizetõs ha normálisan használni akarja az ember a maradék 10%on meg alig járnak fel. Facebookon nem tudom hogy írjak rá egy lányra akik ismerõseim azokkal nem isn agyon akarok semmit fúl ismeretleneket meg nem nagyon szoktam bejelölni mert vagy ilyen facenoobok akik ismerõst gyûjtenek vagy pedig vissza sem jelölnek mert nem ismernek úgyhogy számomra ez eléggé halott ügynek tûnik de szóljatok ha én látom rosszul és adjatok tanácsot is kérlek hogy mibe és hogyan tudnék változni.
Mivel önbizalomhiányod van, ezért sikerélményre van szükséged, amit próbálkozás nélkül nem tudsz elérni. Kezdetben elég, ha csak apró lépéseket teszel: mosolyogsz és próbálod felvenni a szemkontaktust a kiszemelt lánnyal. Ha ez megvan, akkor már valószínübb, hogy szimpatikus vagy neki és nem fog visszautasítani, vagy rosszat gondolni rólad. Nem kell csajozós szöveggel jönnöd, inkább érdeklõdj felõle, beszéltesd a lányt. :) Beszélgess neten lányokkal baráti szándékkal, hogy gyakorold az ismerkedés folyamatát és, hogy rájöjj nem kell tartanod semmitõl. És nem utolsó sorban hidd azt, amit mondanak rólad, vagyis, hogy nem vagy rossz pasi. :) 19/L
A kérdező hozzászólása: Én is így voltam hogy egyre gyakrabban mostmegmár szinte állandóan... Ezért is írtam ide hátha valaki tud tanácsot adni mert ez csak egyre rosszabb. Általában nem szoktam ilyen lenne meg ilyeneket mondani miatt itt de itt legalább az anonimitással elmondhatom mit gondolok és nem kell azt mutatnom senkinek amit "elvárnak" tõlem.
Na én pont ugyanígy vagyok mint te csak én lány vagyok. Bízok benne, hogy vmikor összejön, de egyre gyakrabban vagyok magányos.
A kérdező hozzászólása: Azzal tisztába vagyok, hogy önbizalom hiányom van csak nem tudom ezt hogyan lehetne orvosolni. A csodára már eleget vártam én is, hogy rájöjjek csodák nincsenek vagy legalább is nem velem történek meg. Az utóbbi idõkbe elég magányosnak érzem magam és hogy hiányzik egy társ de nem tudom hogy találjam meg. Barárokkal nem igen beszélek ilyenrõl mert nem vagyok az az érzelgõs fajta a barátaim elõtt és nem szeretek erõl besszélnni velük.
sehogy. az összes csinos, és értelmes lány foglalt. vagy lejebbadod az igényeidet, vagy önmegtartóztatsz, és vársza csodára, mint én.
A kérdező hozzászólása: A 3. kommentre válaszolva igazából nem tudom beszélgettünk jól elvoltunk és egyszer csak lett de az egész hogy kezdõdött azt nem tudom. De ez elég ritka meg most nem is vagyok olyan társasságba ahol annyi ismerõs csaj lenne mint gimibe hogy simán eltudok kezdeni beszélgetni mert már valamennyire ismerem. Az egyetemre ahol járok nem sok csaj jár buliba nem igazán tudok ismerkedni ahogy írtam korábban nem tudom én a lányokat csak úgy leszólítani. A 2. kommentelõnek válaszolva én is azt keresem csak sajnos nem találom.
Ne félj!Kicsit önbizalom hiányos lehetsz (szerintem), de szedd össze magad.Kérdezd meg olyan embertõl, aki õszinte lesz hozzád h mit gondol rólad, vagy h mi hiányzik még belõled.
Egyszerûen csak menj oda, ha megtetszik egy lány, és ne félj, mert onnantól úgyis a külsõdön múlik minden!
hát régebben hogy lett barátnõd ?
#17 Vagy csak nem mondják el, mert ha csúnya pasi próbálkozik náluk, az meg se történt, mert az nem is ember. Egyébként meg mi ez a hülyeség, h ha van tartása a lánynak, nem megy oda?

Hogyan tudnék barátnőmnek segíteni a fogyókúrában?

Level diétát csinál. Én sosem diétáztam, nem volt rá szükségem, így csupán az empátiára tudok támaszkodni, de magam nem tudom, hogy milyen nehéz ez. Igyekszem kimutatni felé a támogatásomat, de az iránt érdeklődnék, hogy ti, akik végigcsináltatok már lehet, hogy nem is egy diátét, nektek mi lett volna az, amivel könnyebbé tehette volna a párotok? Akár pár gondolat, ami erőt adott volna, akár valami "sütemény" ami Level alapanyagokból van, bármi. Engem csak az érdekel, hogy ne csak szavakkal legyek mellette, hanem mindazzal, amivel ilynkor tudok. Előre köszönöm válaszaitokat! 21F

Legjobb válasz: Nekem az segítene igazán ha a férjem nem elõttem enne össze mindent és fõleg nem este 9 kor. Ez lenne a legnagyobb segítség.

Nekem az segítene igazán ha a férjem nem elõttem enne össze mindent és fõleg nem este 9 kor. Ez lenne a legnagyobb segítség.
MÉG építõ jellegût? Vegyél neki lazacot. Ennél többet már nem lehet tenni a diétája elõremozgatásáért.
A kérdező hozzászólása: hu, hát köszönöm azoknak, akik konkrét ötleteket adtak. Ismétlem: itt nem az a kérdés, hogy jó-e a level vagy nem, vagyhogy szemantikai vitába menjünk, hogy mit jelent a diéta, lévén széles körben használják akár idõszakosra, akár étrendre, szval errõl ennyit. Aki még tud építõ jellegût mondani, annak megköszönöm...
Az csak érdekesség, hogy egy igazi diétában meg van adva hogy mibõl mikor, pontosan mennyit eszel. Mert diéta =
Tápi xD jót röhögtem! ha valamit [email protected] csinálok örülök, ha lebezsélnek róla és a level diéta a nevében is benne van diéta=idõszakos. Életmódot kell váltani, kideríteni a hízás okát, sportolni.
Nem az volt a kérdés, hogy milyen más módszert válasszon a barátnõje, hanem hogy jelenleg mit tud segíteni. Mellesleg pár kiló gyorsan lement felesleg lendületet tud adni egy életmódváltáshoz. Inkább olyan dolgokat javasoljatok, amiket ilyen körülmények közt is lehet csinálni. PL. valamelyik este valami sült hús, zöldségkörettel az elõírt tatárbifsztek helyett.
A túrót, kétszersültet kapásból kihagynám.
A kérdező hozzászólása: tudsz esetleg valami olyan receptet esetleg, ami ilyen Leveles? szval túró, tojás, zöldség, Holland kétszersült? Vagy esetleg ilyen helyeket Pest környékén?
Lelkileg nagy erõt ad, ha pozitív jelzést kap ha változik az alakja (fogy). Szervezz olyan programokat ami mozgással jár (kirándulás a természetben, biciklitûra, stb..) Készíts neki diétás ételeket/vidd el egy ilyen helyre vacsorázni ahol ilyeneket lehet kapni.
Elõzõ válaszoló: de ezek a diéták nagyon nagy lépéselõnyt adnak a további életmódváltáshoz. Ha máshoz nem, ahhoz nagyon jó!
A legtöbbet azzal segítenél, ha a Levelrõl lebeszélnéd. Ezek a gyors sikert igérõ diéták egy kalap ibolyát érnek. Seperc alatt vissza is hízza, amit esetleg leadott. Életmódot kell változtatni, nem ilyen ötnapos önmagam is becsapom kalandokba belefogni.
A kérdező hozzászólása: Na, például ezt köszönöm. De itt most nem is feltétlen ilyen problémamegoldó felfogásban gondoltam, hanem érzelmi. Szval nem csak azzal tudok segíteni, ha ezt meg azt megteszem, hanem ha ilyen meg olyan empatikus módon állok hozzá. És reméltem/remélem, hogy azok a nõk, akik átmentek már ilyenen még meg tudnák mondani, hogy a legnehezebb pillanatokban milyen gondolat esett volna jól nekik, vagy mi segíthette volna át õket a legnehezebb idõszakokon. Szval most nem a férfi aggyal akarok gondolkozni, amivel minket szoktak vádolni, hogy probléma + megoldás --> no para

Hogyan tudnék barátnőt szerezni?

Igazából szerintem velem nincs baj. 17 éves vagyok most, 180 centi magas 70 kiló. Az arcom nem csúnya és divathoz van stílusom. Nagyjából bármelyik társaságban eltudok vegyülni. Sokat poénkodom és mindenkivel jófej vagyok. Magabiztos vagyok (bár régebben sokáig zárkózott voltam). A lényeg, rengeteg lány barátom van. De barátnőm még egyse volt. Ezt már én magam is cikinek érzem, és amúgy is szeretnék közeledni egy csajhoz de nemtudom hogyan. Hogyan tudnék barátnőt szerezni? Hogyan közeledjek? Mit csináljak? (kérem senki ne poénkodjon a kérdésemmel mert tényleg nagyon szeretném,hogy összejöjjön) ui: azért nem kérdezem meg a lány barátaimat,hogy tudnának e nekem szerezni valakit mert az nekem ciki (kérdezték már, de csak olyan módon hogy: naaaaa segítsünk? ha értitek hogy értem).

Legjobb válasz: Ha van olyan csaj aki tetszik neked akkor menj oda beszélgess vele, és ha hajlik arra hogy beszélgessetek hívd el valahova.

Ha van olyan csaj aki tetszik neked akkor menj oda beszélgess vele, és ha hajlik arra hogy beszélgessetek hívd el valahova.
A kérdező hozzászólása: És hogy alakítsam úgy a beszélgetést, hogy lejöjjön neki a beszélgetésbõl, hogy akarok tõle valamit?
Azt már tudjuk hogy nem vagy helyes mert akkor maguktól jönnének a csajok Oké, még nincs minden elveszve.Egy csajhoz se mentél oda, tehát növessz farkat és nyomulj, de ne a jó csajokra mert pénz nélkül neked esélytelen õket felszedni Az meg hogy milyen módszerrel csajozz szituáció függõ.Legyél bátor, szólítsd meg, mégis milyen tanácsot vársz erre?Magadtól kell rájönnöd hogy hogyan kell csajozni
A kérdező hozzászólása: Várom a további válaszokat!
#2 Ennyire nem kell azért sietni.A végén elkéred a számát és kész, esetleg kérdezõsködöl róla így lejön neki hogy te bizony többet szeretnél a sakkozásnál

Hogyan tudnék barátnőt szerezni, lehetőleg a suliban?

Eddig összesen 1 barátn?m volt, 2 évig voltunk együtt. Ebb?l kifolyólag semmi tapasztalatom. Többnyire a megnyitással van a gondom, az ismerkedés többi része már szerintem menne... Tehát tegyük fel, hogy van egy konkrét lány aki megtetszik, de más osztályba járunk, meg teljesen más a társaságunk, így csak látásból ismerjük egymást, de amúgy még soha nem beszéltünk, meg semmi. Hogyan vágjak bele az egészbe? Csak úgy szólítsam meg egyik nap a folyosón? Vagy esetleg facebook-on írjak rá? De mivel? Hogyan? Gondolom most majd írják sokan hogy "menj oda hozzá és közöld vele hogy meg akarod ismerni", de én ezzel nem tudok mit kezdeni. Most komolyan egy "szia, szeretnélek megismerni" szituációt kéne véghezvinnem? F?képp olyanok válaszát várom, akik már szereztek hasonló módon barátn?t. A kinézetemmel egyébként nincs gond 2 év calisthenic után, és csúnya sem vagyok. 17F

Legjobb válasz: Diszkóban nem szeretnék "csajozni", májbeteg vagyok, nem ihatok alkoholt, anélkül meg képtelen vagyok az ottani zenét elviselni.

A kérdező hozzászólása: Diszkóban nem szeretnék "csajozni", májbeteg vagyok, nem ihatok alkoholt, anélkül meg képtelen vagyok az ottani zenét elviselni.
szemezz vele , mosolyogj rá, köszönj aztán menny oda hozzá (ha nincs rá egybol bátorságod vagy taktikásabb vagy akk facebookon elöbb) és mond/ird hogy szimpatikus számodra és szeretnéd megismerni...aztán ha tetszel neki akk megbeszélitek hol mikor és sinen vagy:) hajrá
ha ismered , írj neki a facebookon
Jöjj össze velem! ;) Én örülnék, ha a suliban megszólítanál. Vagy inkább akkor, amikor megyek haza, mert akkor nem olyan gáz a szituáció, persze csak ha nem rohanok épp a buszhoz. :D Egyébként mi az a calisthenic? 16/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hát akkor megpróbálkozok a dologgal. Csak összejön valami:) A 3. válaszoló aranyos :D A calisthenic egy edzésmódszer, a google egész korrekt videót ad ki róla.

Hogyan tudnék barátnőd találni? Többi lent.

Hali.Nos,az a helyzet,hogy 16 vagyok,és még sosem volt barátn?m..1-2 eset talán összejöhetett volna,de végül mégsem..és nem értem,ez miért lehet..pedig suliban ötös átlagom van,elég komoly(akadémiai)szinten futballozom,nagyon sok barátom van,és eléggé ismert is vagyok(többnyire a foci miatt).Lehet az gond,hogy nem járok túl sokat szórakozóhelyekre?Elvégre,kizárólag szünetben lenne erre id?m..suliközben kolesz+hétvégi meccsek,nem engednek haza minket pont azért,hogy ne tudjunk elmenni bulizni,mert az ugye ártana a teljesitménynek..mit tegyek? :/

Legjobb válasz: 16 évesen,még inkább a karriereddel foglalkozz,ráérsz 2 év múlva ezen agyalni..

16 évesen, még inkább a karriereddel foglalkozz, ráérsz 2 év múlva ezen agyalni..
A kérdező hozzászólása: Igen, ezen én is gondolkodtam..csak unalmas igy single-be..a barátaim többségének van barátnõje..ezzel persze nem azt szeretném mondani, hogy nekem is csak ezért kéne..:)
értem én...de azért ez is benne van h nem akarsz lemaradni..:)
A kérdező hozzászólása: Nem bizony.;)
Ha szórakozóhelyekre mész találhatsz pics*kat , de rendes barátnõt úgy nem találsz kénytelen vagy iskolán-focin kívül ismerkedni. szóval , aki tetszik neked randira hívod azt jó'ccakát. délután csak akad 1-2 óra szabadidõd
A kérdező hozzászólása: igen, azt is koleszban töltöm.. :D :D
A kérdező hozzászólása: De azért köszi a válaszokat mindenkinek.:)
Örülök hogy értelmes emberek kérdéseit is lehet itt olvasni:) Szerintem mindent jól csinálsz, csak a társadalom elfajult manapság...... Akinek kicsit több van a fejében, annak nehezebb magához illõ társat találnia. Csak türelmesnek és kezdeményezõnek kell lenned és biztos lesz barátnõd:) Lehet, hogy kicsit késõbb, mint a barátaidnak, de ha rád talál akkor az igazi szerelem lesz! Csak így tovább!:)
A kérdező hozzászólása: óó..Köszönöm! :)

27 fiú vagyok és még mindig szűz! Hogyan tudnék barátnőt szerezni?

Eléggé zárkózott életet éltem eddig családi okok miatt! Nem részletezném! A lényeg, hogy gyakorlatilag most kezdtem el élni az életem. Sajnos ezen okok miatt kevés az önbizalmam és nem igazán tudom, hogy kell ismerkedni lányokkal. 173cm magas vagyok és 60kg. Vékony vagyok, de vannak izmaim. Persze ez annyira nem látszik. Próbálok eljárni bulikba és ismerkedni, de lányok nem igazán vesznek komolyan/észre. Pedig nem vagyok hülye és szerintem nem vagyok csúnya sem. Még is mit kéne tennem, hogy a lányok észrevegyenek???

Legjobb válasz: BMW,aranynyaklánc,drága cuccok,hívd meg a csajokat a buliban mindenfélére aztán ennyi.ha meg csóró vagy akkor megszívtad.a csajozós dumát meg nem mondom el mert :P

BMW, aranynyaklánc, drága cuccok, hívd meg a csajokat a buliban mindenfélére aztán ennyi.ha meg csóró vagy akkor megszívtad.a csajozós dumát meg nem mondom el mert :P
Hát, buliban szerintem mindent lehet, csak épp ismerkedni nem, de ez az egyéni véleményem. A társkeresõ oldalak sem túl jók, próbálkoztam velük egy darabig, de valamiért mindig ijesztõ emberek találtak meg és inkább leszoktam róla. Lényegileg bárhol ismerkedhetsz, de amíg a saját házad táján nem raksz rendet, addig nem fog sikerülni. Tehát, míg nem tudod az önbizalomhiányt és a zárkózottságot leküzdeni, addig nem fognak észrevenni. Egy reális énképet kell kialakítanod magadról. Ez már pszichológia, de gondolkodj el ezen. Egy példa: világ életemben csúnyának éreztem magam, az iskolában tettek is róla a többiek, h ne legyen reális énképem. Éveken át nem is volt, de mikor erõt vettem magamon és úgy döntöttem, hogy ennek vége, változtatok azon, amin tudok, kialakult bennem egy reális énkép. Ezután minden megváltozott. Vonzódást keltettem fel a másik nembe. Ez egy egyedi történet. Sok akarat és kitartás kell hozzá. Kívánom, hogy benned is legyen elegendõ erõ és kitartás, hogy megtaláld azt az embert, akit a jó Isten neked szánt.
De egy vagonnal!
#10! Rendelj a vaterán? Ez jó. De mért nem inkább a vagináriumban?
Rendelj a vaterán!
Ez így van, vagy beregisztrálod magad mindenféle online randi oldalakra, ami vagy fizetõs vagy olyan csajokat tartalmaz akik nem biztos, hogy az eseteid, vagy kinyitod a nagykaput és keresel valakit aki szimpatikus számodra. Az utóbbi nem könnyû az elején, fõleg újoncként, amit tudok neked tanácsolni, ne egybõl azzal kezd hogy: jaj, szia drágám de szeretlek imádlak és stb. mert az az elején sok a csajnak, szimplán kezd el beszélgetni vele mint valami haverral, persze ne így, hogy szevasz b+ xD mert kicsit érdekesen nézne, aztán mondjuk megismertétek egymást akkor jöhet 1 kis flört féle, de hidd el nekem az mindig sikeresebb ha a csaj akar nyomulni, most ez nem azt jelenti hogy összehaverkodsz aztán leszarod, csak mindent türelmesen, mindennek eljön az ideje. Hajrá =)
változtass stílust, vagy valamit, amivel kicsit fel tudod magadra hívni a figyelmet
Szélhámos? Ez most nekem új.
Elég értelmesen írkálsz itt. Máris regisztrálj néhány internetes társkeresõn. Nekem többször is bevállt. Észre fognak venni a lányok, ha Te is észreveszed õket. Csak vigyázz, mert sok a szélhámos, de gondolom vagy olyan intelligens, hogy ki tudod szûrni. Aztán csak türelem kell, meg gondos szelekció.
cseréld le a 27 fiút 27 barátnõre
Elõször azt hittem 27en vagytok fiúk. Hát van mit bepótolnod, csinálj Project X bulit, hogy még a kutya is szivarozzon. Csak a törpe neee!
gyere codozni
Na igen, de hogyan kezded el... Ugye mindig ez a legnehezebb, a legtutibb ha valami társaságban, koncerteken stb találkozol vele össze, hisz megvan a téma. Ha csak az utca, akkor nézz körbe, hátha találsz valamit ami érdekesnek hangzik.
A legelsõ mondatodról szeretnék veled beszélni, írtó komolyan!!Írj üenetet, talán az egyik bajodon tudok segíteni! :) )
Spanyolországban.
Elõször is tanulj meg írni, hidd el, ez sokat számít egy nõnek! Egyébként meg nagyon ráérsz még erre. 29/N
11 évesen ne a "Szerelem, szex" témakörbe irkálj még a neten...
11 évesen mi a [email protected] akarsz te egy barátnõvel?Egy 13 éves is elég éretlen egy kapcsolatra [email protected]á jut ez a világ ezzel a sok kis csírával..
Uristen!Amikor én 11 éves voltam még a fiúkra se mertem nézni nemhogy még összejönni velük.. :D:D mien világ van most? 19/L
Aki keres az talál te kis majom!
ismerkedj velük /a csajokkal/ és kezdj el nyomulni;) !de csak ha már jóban vagytok! és télleg, tanulj meg írni
# 7 "és télleg, tanulj meg írni" Vak vezet világtalant... http://media.tumblr.com/tumblr_m7sn7402Hf1rs18yd.gif Kedves kérdezõ, te még nem vagy ivarérett, úgyhogy ne akarj senkit felülvizsgálni, és alulértékelni! Még bõven ráérsz ezzel. A te korodban a boldogságot a haverok, a focis kártyák, és a videó játékok jelentik.:)
Elõször a Magyar Helyesírási Szótárat találd meg kérlek. Ne egy lányt mert ha egy lány meglátja hogy milyen a helyes írásod akkor sírva megy a kerepesi temetõbe.

Hogyan tudnék barátnőt keresni?

Hali, adott a kérdés,

Legjobb válasz: csak te tehetsz arról hogy besült vagy és nem jársz sehová..::D már bocs xd el kell járni bulizgatni..az elöbb olvastam egy témát ugyan ez volt a kérdés de neki barátai sem voltak...neked vannak járj el velük bulizni és lesz :)

csak te tehetsz arról hogy besült vagy és nem jársz sehová..::D már bocs xd el kell járni bulizgatni..az elöbb olvastam egy témát ugyan ez volt a kérdés de neki barátai sem voltak...neked vannak járj el velük bulizni és lesz :)
Egy szerû menj szórakozni a töbiekel és légy bátor MERJ KEZDEMÉNYEZNI. és menni fog ilyen egyszerû.Légy Laza
Egyszerûen menj ki a parkba vagy valahova. keres egy lányt aki tetszik. Próbálj beszélgetni vele ha nem megy akkor a barátnõjétõl kérdezd meg, hogy hívják. És keres rá a neten :D facebook, iwiw. stb.. és beszélgess vele...
A kérdező hozzászólása: ahha értem :) köszi a válaszokat
Én is így vagyok vele, de nem kell Bulizni menni , szerintem , senki se lát szívesen 16 éven aluliakat ilyen helyeken . :) Próbálj meg normális lányt keresni, ne r*bancot! :D
:)
rajzolj egy kört egy papírra és dobd el magadtól kb. 2cm-re és DON'T PANIC!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!