Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék a páromnak, hogy leszokjon (1 db)

Hogyan tudnék segíteni a páromnak, hogy leszokjon a játékgépekről?

Már másfél éve vagyunk együtt. Póbáltam már vele beszélni, egyes esetekkor a tartózkodót játszani, egyszer ott is hagytam és a többi, persze hasztalanul, ami gondolni való.. Õ tagadja h függ?-persze ki nem- mégis mikor olyan helyen jár nem hagyhatja ki. Eddig -ki tudja kinek hála- az esetek többségében nyert, pluszba hozta ki az estéket, de engem aggaszt h nem lesz ez mindig igy. Ha csak azt eltudnám érni h kevesebbszer játszon már az is nagy eredmény lenne. Segitsetek létszi!

Legjobb válasz: El kell keserítselek, a játékfüggõségrõl nem lehet leszokni. Tünetmentes lehet az illetõ, de ha akár 20-25 év után újra leül játszani, ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. Orvosi segítség mindenképpen kell.

El kell keserítselek, a játékfüggõségrõl nem lehet leszokni. Tünetmentes lehet az illetõ, de ha akár 20-25 év után újra leül játszani, ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. Orvosi segítség mindenképpen kell.
Állítsd válaszút elé, vagy téged választ vagy a gépet. Más megoldás nincs. Nekem van egy barátnõm aki nagyon "ráment" erre, hogy a pasija gépezett, anyagilag a béka feneke alatt voltak és minden vagyonukat elgépezte a pasi. Ez a kis buta meg hagyta. Fontold meg, hogy vele maradsz-e, mert könnyen áldozattá válhatsz te is! Ez nem játék!
Ha tagadja, akkor még az orvos SEM tud segíteni. Az elsõ lépés, hogy rájöjjön: ez egy betegség.
sz.tem mindíg fog gépezni ha olyan helyre mentek ahol van gép.ha nyer akkor azért, ha bukik akkor azért.olyan helyekre menj vele ahol nem tud játszani.
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem vmi biztató.. :( Am. még ha velem olyan helyre is jönne, ahol nincs ilyen, a haverjaival még akkor is menne... Köszönöm mindenkinek !
Te nem tudsz neki segíteni, csak pszichiáter. Ez betegség. Ha nem látja be, menekülj! Te így mindig csak második lehetsz, és az elsõ a függõsége marad, azt fogja választani. Egyedül nem is fog tudni leszokni róla. Ígérgethet, de az elsõ maga alá kerülésnél (összeveszés, szülõk halála, munkahelyi krízis) vissza fog térni a szenvedélyéhez. Higyj nekem, több ilyen embert és több pszichiátert ismerek.
Szokták mondani: Kutyából nem lesz szalonna. Ennél milliószor jobbat találhatsz magadnak.
Szia! Az én barátom is gépezett, remélem, hogy tényleg nem csinálja már. Az utolsó alkalommal 100 ezreket gépezett el, én elmentem pár napra, és SMS-ben adtam neki az ívet. Már azt hitte, hogy végleg vége. Aztán hazamentem, és megmondtam, hogy válasszon: a gép vagy én!!! Azóta nem volt rá eset.(Vagy csak nem tudok róla) Mi megbeszéltük, hogy csak annyi pénz lesz nála mindíg, amit én adok neki, így nincs mit eljátszania. De mondjuk õ belátta, hogy egyedül nem megy neki. Az igazság viszont az, hogy a bizalom nem tért vissza, még mindíg félek, amikor fizetést kap, hogy hazahozza-e. Szerintem sosem fogok bízni benne ilyen téren. De fel a fejjel! Választás elé kell állítani, hogy vagy Te, vagy a gép!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerelmes vagyok az egyik osztálytársnőmbe. Mit tegyek?

Õ még pár éve bevallotta hogy szerelmes belém, de miután akkor én is bevallottam neki, azt mondta hogy fúj. Tehát, nem hiszem hogy tetszek neki, de már évek óta szerelmes vagyok belé. Meg tudnék változni érte, de ezt nem tudom neki elmondani. Nincs elég erőm hozzá, félek hogy elmondaná mindenkinek, beégnék, stb...

2

Most akkor akar engem vagy nem?

Szakítottunk a barátommal egy kis hülyeség miatt, én bocsánatot is kértem érte de őt nem érdekelte. Meg linkelt nekem egy számot a Pardontól, hogy "bocsásd meg hogy elmegyek, jobb lesz úgy ha engeded". Tegnap elment bulizni a haverjaival, azt hitte én majd otthon ülök, hát nem, én is elmentem a barátnőmmel. De egész este hívogatott, meg duzzogott hogy én nem hívom 1x sem, biztos nem is hiányzok neki, meg hogy ott akart nálam aludni, de ha ilyen jól elvagyok akkor nem megy. Én meg megmondtam neki, hogy nem vagyok szálloda, ha nálam akar aludni akkor ahhoz úgy is kell viselkedni. Nem vicces ez az egész? Még ő szakít, aztán meg zaklat? Most akkor szeret még csak a férfi büszkeségét próbálja érvényesíteni vagy mi?

5

Hol az igazság? Miért ő?

Az egyik oszt.társam(lány) megkapta a nagy őt. A srác tökéletes. Okos,helyes,törődik vele. A lány meg nem jár sehova,nincs hobbija. Hamar ideges lesz. Ált.rosszkedvű. Miért ő kapta ezt a srácot és nem én? Nekem van hobbim,nem vagyok rosszkedvű. Neki miért volt ilyen szerencséje? Szerintem ez nem igazságos az élettől. L18

11

Exbarátnőmet hogyan bírom visszaszerezni? Engedd el meg hasonló válaszokat ne irjatok mer nembirom elengedni

15

Miért szeretik a lányok azokat a fiúkat akik folyton megbántják és miért szarják le azokat akik törődnek velük?

12

Megéri így egy távkapcsolat (bővebben lent)?

A történet annyi, hogy facebookon megismerkedtem egy 14 éves lánnyal. Én 16 éves vagyok ami 2 év különbséget jelent.Lassan 2 hónapja tart. És annyira komolyabbak a dolgok hogy már találkozást tervezzük. Csak bemenni a közös pontra 1 óra és aztán havonta csak 2szer 3-szor tudnám látni maximum. Csak viszont ő azt mondja hogy nagyon szeret és valamit én is érzek felé.Csak már nagyon tanácstalan vagyok és félek az egésztől. Szeretném ha tanácsokat adnátok és segítenétek hogy megérné e vagy sem

8

Lehet már nem szeret?

A barátom egyik este elment a haverjaival inni, régvoltunk együtt, gondoltam kedveskedek neki amikor hazatér. Csak 2sört ivott, a piát meg jól bírja. Mikor hazatért a fürdőkádban vártam, gyertyákkal. Õ azonban viccesre vette a helyzetet és csak poénkodni akart, mikor meg közöltem vele, h egy ilyen helyzetben gerjednie kellene, nem pedig 12évesnek lenni akkor meg csak annyit mondott h most nem tud nem viccelődni.

2

Csajok. Varnatok egy pasira? Akit nagyon szerettek. Kb 1evet varnatok? :/

11

Kocsi vagy motor?

Szerintetek melyikkel lehet jobban csajozni?
Igazából leginkább a lányoktól kérezném hogy melyik jön be nekik jobban? csak kíváncsi vagyok :))

nem bmw re meg gsx-r re gondolok hanem mondjuk ami 500 ezer forintér lehet venni..

Nyilván nem ezzel akarok felszedni bárkit is ..csak mint mondtam kiváncsiság

30

Szerintetek ha egy férfi megcsal egy nőt az bíztos, hogy a nő hibája?

Sziasztok! Teljesen fel vagyok kavarodva. A barátomrol kiderült , hogy megcsalt engem amit letagad természetesen mégis velem akar maradni, mivel elküldte már azt a másik csajt több honappja nem is kommunikál vele.... Azt is mondta hogy nem történt semmi de ha történt is volna azaz én hibám, mert nem törödtem vele. ez csak részben tartom igaznak hiszen aki alig van itt mellettem mer bulikba megy feszt azzal nem tudok törődni....Szerintetek ez tényleg így van , hogyha egy férfi megcsal egy nőt, akkor biztos, hogy a nö hibája? Köszönöm a válaszokat előre is.

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!