Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék a páromnak, hogy leszokjon (1 db)

Hogyan tudnék segíteni a páromnak, hogy leszokjon a játékgépekről?

Már másfél éve vagyunk együtt. Póbáltam már vele beszélni, egyes esetekkor a tartózkodót játszani, egyszer ott is hagytam és a többi, persze hasztalanul, ami gondolni való.. Õ tagadja h függ?-persze ki nem- mégis mikor olyan helyen jár nem hagyhatja ki. Eddig -ki tudja kinek hála- az esetek többségében nyert, pluszba hozta ki az estéket, de engem aggaszt h nem lesz ez mindig igy. Ha csak azt eltudnám érni h kevesebbszer játszon már az is nagy eredmény lenne. Segitsetek létszi!

Legjobb válasz: El kell keserítselek, a játékfüggõségrõl nem lehet leszokni. Tünetmentes lehet az illetõ, de ha akár 20-25 év után újra leül játszani, ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. Orvosi segítség mindenképpen kell.

El kell keserítselek, a játékfüggõségrõl nem lehet leszokni. Tünetmentes lehet az illetõ, de ha akár 20-25 év után újra leül játszani, ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. Orvosi segítség mindenképpen kell.
Állítsd válaszút elé, vagy téged választ vagy a gépet. Más megoldás nincs. Nekem van egy barátnõm aki nagyon "ráment" erre, hogy a pasija gépezett, anyagilag a béka feneke alatt voltak és minden vagyonukat elgépezte a pasi. Ez a kis buta meg hagyta. Fontold meg, hogy vele maradsz-e, mert könnyen áldozattá válhatsz te is! Ez nem játék!
Ha tagadja, akkor még az orvos SEM tud segíteni. Az elsõ lépés, hogy rájöjjön: ez egy betegség.
sz.tem mindíg fog gépezni ha olyan helyre mentek ahol van gép.ha nyer akkor azért, ha bukik akkor azért.olyan helyekre menj vele ahol nem tud játszani.
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem vmi biztató.. :( Am. még ha velem olyan helyre is jönne, ahol nincs ilyen, a haverjaival még akkor is menne... Köszönöm mindenkinek !
Te nem tudsz neki segíteni, csak pszichiáter. Ez betegség. Ha nem látja be, menekülj! Te így mindig csak második lehetsz, és az elsõ a függõsége marad, azt fogja választani. Egyedül nem is fog tudni leszokni róla. Ígérgethet, de az elsõ maga alá kerülésnél (összeveszés, szülõk halála, munkahelyi krízis) vissza fog térni a szenvedélyéhez. Higyj nekem, több ilyen embert és több pszichiátert ismerek.
Szokták mondani: Kutyából nem lesz szalonna. Ennél milliószor jobbat találhatsz magadnak.
Szia! Az én barátom is gépezett, remélem, hogy tényleg nem csinálja már. Az utolsó alkalommal 100 ezreket gépezett el, én elmentem pár napra, és SMS-ben adtam neki az ívet. Már azt hitte, hogy végleg vége. Aztán hazamentem, és megmondtam, hogy válasszon: a gép vagy én!!! Azóta nem volt rá eset.(Vagy csak nem tudok róla) Mi megbeszéltük, hogy csak annyi pénz lesz nála mindíg, amit én adok neki, így nincs mit eljátszania. De mondjuk õ belátta, hogy egyedül nem megy neki. Az igazság viszont az, hogy a bizalom nem tért vissza, még mindíg félek, amikor fizetést kap, hogy hazahozza-e. Szerintem sosem fogok bízni benne ilyen téren. De fel a fejjel! Választás elé kell állítani, hogy vagy Te, vagy a gép!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan tudhatom, ha csak azért van velem mert nem talált jobbat? Ti mit tennétek ha ez lenne a helyzet?

Túl lehet ezen lépni? A páromnak sok jó csaj ismerőse van de mindegyik foglalt. Én csak átlagos vagyok és szerintem nem is kíván annyira amennyire kellene. Félek el fog hagyni ha egy "álomnő" felszabadul. Nem is túl jó a kapcsolatunk de én örülök, hogy sok év után van végre valakim, nem szeretnék szakítani.

3

Hogy derült ki vagy hogy mondta el neked a párod ha megcsalt téged?

Ha valakit már megcsalt a párja, akkor az hogy derült ki?
Kezdek aggódni, hogy a párom félrelép..

5

Kezdenétek komoly kapcsolatot, olyan nővel, aki kényszerűségből együtt él a volt férjével?

komoly válságba került a kapcsolatom egy ilyen nővel, mert engem már zavar ez a helyzet, három év után. És azt mondta, akkor keres olyat, akit ez nem zavar, ezért kérdeztem
38f

3

1 hónapja együtt vagyok barátommal, de mer megcsókolni. Én már többre vágyom, mint egy-egy ölelés. Mit csináljak? Én 17, 5/L, ő 16/F

5

Õ a pénzhajhász, vagy nekem kéne rugalmasabbnak lennem?

A barátom felad 2 együtt töltött éjszakát és teljes napot azért, hogy kemény 5000 ft-vel többet keressen egy teljesen rugalmas idejű (éjjeli) munkával. Ha egy éjszaka nem megy be, senkinek semmi, csak azért az egy éjszakáért egész 5000 ft-t nem kap. Nem is enni kell neki a pénz vagy lakást fenntartani, hanem egy autót akar venni, amit még úgyse használna, semmi értelme, hogy megvegye, lakásban lakik, a szüleivel, iskolába jár, rendes munkája sincs még, ezen a diákmunkán kívül (ami ott van a szomszédban különben), és budapesti lakos révén mindenhova olcsóbban és gond nélkül eljut az ember tömegközlekedéssel. Amit megjegyzem, most is alig használ, mert minden ott van neki a szomszédban- suli, munka, stb, és még én, mint barátnője is inkább házhoz megyek. Mellesleg, nem csak önzőségből, de neki is jobb lenne, ha ma éjjel nem menne el dolgozni, mert holnap egész délelőtt órái vannak, éjjeli melóból rögtön a suliba kéne átszaladnia. És mégis, mindenáron el akar menni ma éjjel dolgozni, hogy nehogy 5000 ft-vel kevesebb legyen a hó végén a számláján, mert az mekkora katasztrófa, és inkább nem használja ki a ritka alkalmat, hogy a szülei nem lesznek otthon, és én gond nélkül ott alhatok nála 2 éjszakát.
Nem beszélve arról, hogy nagyon rosszul esik, ennyire semmi pénzt többre tart annál, minthogy velem legyen.

Szerintetek rugalmasabbnak kéne lennem ebben a kérdésben? Most elég csúnyán összevesztem vele ezért, de úgy érzem, jogosan. Tévedtem volna? Vagy mégis megérdemelte a hisztit?

2

Lányok! Titeket zavarna, ha a párotok esküvőben, vagy bálban valaki mást is felkér táncolni?

A barátom elég jól táncol, mivel tagja egy néptánccsoportnak is lassan 8 éve.. én sajnos nem nagyon tudok táncolni, ha szégyen ha nem falábú vagyok..
Próbált tanitani, és megy is valamennyire, de nem az igazi.
Titeket zavarna, ha bálban, esküvőben, eljegyzésen, vagy valami ilyen összejövetelen a párotok felkérne valaki mást is táncolni? Nem vadidegent, hanem pl egy régi ismerősét, aki lány. 18 évesek vagyunk

9

Akkor most mi a helyzet? Mit tegyek?

Az exemmel 2 honapja szakitottunk. (az osztálytársam) És mióta szakítottunk mindig minden órán engem néz meg ha elmegyünk egymás mellett akkor tök gyengéden hozzám ér meg minden.. Nem birok túl lépni rajta. És ezekből amiket leirtam szerintetek ő még szeret? És mit tegyek? Hagyjam az egészet a fenébe? 15/L

6

Szerintetek mit tegyek? Hogyan tovább?

Van egy srác, akibe másfél éve szerelmes vagyok, de van párja. Eddig jó barátok voltunk, de nemrégiben elkezdtünk többet összejárni, hosszasan beszélgetni és ezzel egész estéket együtt eltölteni. A beszélgetések alkalmával sokszor vegyes jelzéseket küld, és nem tudom, hogy akar-e tőlem valamit vagy csak viccelődik. (Például olyan témákat hoz fel, kacsintgat...) Én nagyon jól érzem magam vele, hiszen addig is a közelében vagyok, de mégis ott van a fejemben a gondolat, hogy kapcsolatban van. Mert egyre intenzívebben érzem azt, hogy szeretnék vele lenni.
A barátaim azt mondják, hogy én sem vagyok teljesen közömbös neki, de akkor még mindig nem értem: csak félre szeretne lépni és pont megfelelnék erre a célra, vagy akár lenne esélyem, hogy tényleg legyen valami komolyabb is köztünk? Azt tudja, hogy nagyon tetszik nekem.
Szerintetek csak élvezi, hogy odavagyok érte és próbálja fenntartani az érdeklődésemet vagy csak játszik velem?

2

Mit csináljunk barátnőmmel hétvégén? Valamivel felszeretném pezsdíteni a dolgokat, mert már kicsit olyan egyhangú. Valami jó ötlet? Akár valami jó program van a sexet mégjobbá tenni vagy akármi csak érezze jól magát tőle nagyon

1

Fiúk! Nagyon taszít ha egy lány szeret vitatkozni?

Nem provokálásra meg hisztire/veszekedésre gondolok hanem arra, hogy engem izgat ha egy normális intelligens férfival vitázhatok. Az sem baj ha a végén nem nekem van igazam. Persze nem állandóan akarok vitatkozni mindenkivel mert az sok lenne de néha jól esik valakivel nem csak beszélgetni, főleg hogy eddig csak olyan fiúk kerültek a látókörömbe akik mindig nekem adtak igazat és egy idő után ez nagyon frusztrál. Ez ismerkedésnél mennyire taszító?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!