Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék a páromnak, hogy leszokjon (1 db)

Hogyan tudnék segíteni a páromnak, hogy leszokjon a játékgépekről?

Már másfél éve vagyunk együtt. Póbáltam már vele beszélni, egyes esetekkor a tartózkodót játszani, egyszer ott is hagytam és a többi, persze hasztalanul, ami gondolni való.. Õ tagadja h függ?-persze ki nem- mégis mikor olyan helyen jár nem hagyhatja ki. Eddig -ki tudja kinek hála- az esetek többségében nyert, pluszba hozta ki az estéket, de engem aggaszt h nem lesz ez mindig igy. Ha csak azt eltudnám érni h kevesebbszer játszon már az is nagy eredmény lenne. Segitsetek létszi!

Legjobb válasz: El kell keserítselek, a játékfüggõségrõl nem lehet leszokni. Tünetmentes lehet az illetõ, de ha akár 20-25 év után újra leül játszani, ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. Orvosi segítség mindenképpen kell.

El kell keserítselek, a játékfüggõségrõl nem lehet leszokni. Tünetmentes lehet az illetõ, de ha akár 20-25 év után újra leül játszani, ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. Orvosi segítség mindenképpen kell.
Állítsd válaszút elé, vagy téged választ vagy a gépet. Más megoldás nincs. Nekem van egy barátnõm aki nagyon "ráment" erre, hogy a pasija gépezett, anyagilag a béka feneke alatt voltak és minden vagyonukat elgépezte a pasi. Ez a kis buta meg hagyta. Fontold meg, hogy vele maradsz-e, mert könnyen áldozattá válhatsz te is! Ez nem játék!
Ha tagadja, akkor még az orvos SEM tud segíteni. Az elsõ lépés, hogy rájöjjön: ez egy betegség.
sz.tem mindíg fog gépezni ha olyan helyre mentek ahol van gép.ha nyer akkor azért, ha bukik akkor azért.olyan helyekre menj vele ahol nem tud játszani.
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem vmi biztató.. :( Am. még ha velem olyan helyre is jönne, ahol nincs ilyen, a haverjaival még akkor is menne... Köszönöm mindenkinek !
Te nem tudsz neki segíteni, csak pszichiáter. Ez betegség. Ha nem látja be, menekülj! Te így mindig csak második lehetsz, és az elsõ a függõsége marad, azt fogja választani. Egyedül nem is fog tudni leszokni róla. Ígérgethet, de az elsõ maga alá kerülésnél (összeveszés, szülõk halála, munkahelyi krízis) vissza fog térni a szenvedélyéhez. Higyj nekem, több ilyen embert és több pszichiátert ismerek.
Szokták mondani: Kutyából nem lesz szalonna. Ennél milliószor jobbat találhatsz magadnak.
Szia! Az én barátom is gépezett, remélem, hogy tényleg nem csinálja már. Az utolsó alkalommal 100 ezreket gépezett el, én elmentem pár napra, és SMS-ben adtam neki az ívet. Már azt hitte, hogy végleg vége. Aztán hazamentem, és megmondtam, hogy válasszon: a gép vagy én!!! Azóta nem volt rá eset.(Vagy csak nem tudok róla) Mi megbeszéltük, hogy csak annyi pénz lesz nála mindíg, amit én adok neki, így nincs mit eljátszania. De mondjuk õ belátta, hogy egyedül nem megy neki. Az igazság viszont az, hogy a bizalom nem tért vissza, még mindíg félek, amikor fizetést kap, hogy hazahozza-e. Szerintem sosem fogok bízni benne ilyen téren. De fel a fejjel! Választás elé kell állítani, hogy vagy Te, vagy a gép!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerelem párkapcsolat mellett?

Van egy párom régóta-jóban, rosszban...gyerekeink is.
Másfél hónapja találkoztam vkivel (szintén családos).
Meglátni olyan érzés volt, mintha mellbe vágtak volna. Tudtam milyen érzés lenne, ha megcsókolna, milyen lenne hozzábújni. Minden természetes volt vele, mintha mindig is ismeretem volna. A sors úgy hozta, hogy még kétszer találkoztunk, azóta nem láttam.
De nem tudom kiverni a fejemből...A tökéletes kapcsolatomban csak töltöm az időmet, miközben minden gondolatom körülötte forog..
Mi ez????

4

Elofordult mar ilyen az eletetekben? Hogy tettetek tul rajta magatokat?

Volt olyan, hogy az eletetek szerelmevel szakitasra kerult sor, azt hittetek soha nem fogtok nala jobbat talalni es ujra szerelmesnek lenni, majd kis ido elteltevel "kinevettetek" magatokat, hogy hogy tudtatok szeretni egy olyan embert aki fajdalmat okozott nektek???
Mennyi ido volt mig tultettetek magatokat?? :)

3

Miért nem kell a srác, akiben tényleg minden megvan ahhoz, hogy jó egyen nekem?

Egyszerűen minden megvan benne, mégsem vagyok szerelmes, eddig mindig én szakítottam, sose voltam még szerelmes senkibe (22évesen). Velem van a baj? Egy jégcsap lennék?

7

Szerintetek valamit akar még tölem a volt párom?

Legtöbb ismerösöm ezt mondta:
"Egy pasi nem hiába akar találkozni a volt barátnőjével"

A exemmel 2 éve szakitottunk az volt az indok hogy még élnünk kell (gimi szerelem volt, 6 évig tartott)
Amióta vége lett 2x találkoztunk mind a kétszer az éreztem abból ahogy beszélt és nézet hogy érez még irántam.

Kiderült hogy van barátnője közben nekem is lett párom.

1-2 havonta rám ir facebookon ilyenkor 1-1,5 óráig beszélünk és mindig én mondom azt hogy mennem kell...Rengetegszer idézük fel a múltat és mindenre emlékszik még!
Ma újra fogunk találkozni mert jó pár hónapja mondja hogy találkozunk, most én mondtam hogy jó lenne találkozni és beszélgetni.
Elvisszük a kutyáimat sétálni.

Azt tudom hogy a szüleinek sem mondta meg hogy velem találkozik ma mert Anyukájával nagyon jóba vagyunk és pont tegnap hivott.

Szerintetek érez még irántam vagy csak barátkozni akar?

4

Fiúk, ha valakinek azt mondjátok, nem akartok összejönni vele, akkor az végleges?

Ha amúgy külsőre tetszik és vonzódtok hozzá.

5

Az miért van, hogy ha írsz egy lánynak egy hosszú levelet akkor ő mindig kevesebbet ír vissza tartalmilag meg mindenhogy?

Elvárják, hogy esszét írjak nekik, azt pár soros üzenetben letudnak. Már jól megfigyeltem mindig ez van. Tőlem miért várják el, hogy többet tegyek egy kapcsolatért, mikor elvileg egyenjogúság van... papíron. Általában 2-3x annyit írok mindig. Persze nem hülyeségekkel töltöm meg.

12

Hogyan lehet ezen túljutni?

Egy köpésre lakunk az exemmel. ÉS többet nem fogjuk egymást látni. Megharagudott rám, szakított, és több hónapja nem beszélünk. Mint ember hiányzik, de nem írhatok rá, mert nem kíváncsi rám, legalábbis ezt gondolom. Tanács? Kíváncsi is vagyok mi van vele. Valaki hasonló cipőben?

8

Ilyen lenne egy normális kapcsolat nem?

Én azt várnám el, hogy néha egymás kedvébe járjunk, és megtegyünk egymásért olyat, amit amúgy nem tennénk. Pl elmenni egy koncertre, amit ő annyira nem szeret, de egyszer kibírhatná a kedvemért. Én meg elmennék vele egy színházi előadásra, amihez nem feltétlen van túl sok kedvem, de a kedvébe szeretnék járni, és 1 hónapban egyszer kilehet bírni. Stb, stb...

Legyen az kirándulás, egy mozifilm megnézése, főzés, vagy bármi más. Az lenne az alap, hogy a másik kedvébe is járjunk néha nem?
Én így gondolom, és kíváncsi vagyok hogy általánosságba ti mit gondoltok erről. Próbálom a barátnőmet is meggyőzni...

5

Srácok ti van hogy képet küldötök magatokról a barátnőtöknek?

Feszítős vagy meztelen kép. Illetve csajok, ti kaptok ilyeneket?

5

Mit vegyek/adjak a barátomnak?

Nemsokára fél évesek leszünk, a barátommal. Szeretnék neki valami aprósággal kedveskedni. Tudnátok ötleteket adni?:) (14/L).. Mellesleg a barátom 15.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!