Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék a páromnak, hogy leszokjon (1 db)

Hogyan tudnék segíteni a páromnak, hogy leszokjon a játékgépekről?

Már másfél éve vagyunk együtt. Póbáltam már vele beszélni, egyes esetekkor a tartózkodót játszani, egyszer ott is hagytam és a többi, persze hasztalanul, ami gondolni való.. Õ tagadja h függ?-persze ki nem- mégis mikor olyan helyen jár nem hagyhatja ki. Eddig -ki tudja kinek hála- az esetek többségében nyert, pluszba hozta ki az estéket, de engem aggaszt h nem lesz ez mindig igy. Ha csak azt eltudnám érni h kevesebbszer játszon már az is nagy eredmény lenne. Segitsetek létszi!

Legjobb válasz: El kell keserítselek, a játékfüggõségrõl nem lehet leszokni. Tünetmentes lehet az illetõ, de ha akár 20-25 év után újra leül játszani, ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. Orvosi segítség mindenképpen kell.

El kell keserítselek, a játékfüggõségrõl nem lehet leszokni. Tünetmentes lehet az illetõ, de ha akár 20-25 év után újra leül játszani, ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. Orvosi segítség mindenképpen kell.
Állítsd válaszút elé, vagy téged választ vagy a gépet. Más megoldás nincs. Nekem van egy barátnõm aki nagyon "ráment" erre, hogy a pasija gépezett, anyagilag a béka feneke alatt voltak és minden vagyonukat elgépezte a pasi. Ez a kis buta meg hagyta. Fontold meg, hogy vele maradsz-e, mert könnyen áldozattá válhatsz te is! Ez nem játék!
Ha tagadja, akkor még az orvos SEM tud segíteni. Az elsõ lépés, hogy rájöjjön: ez egy betegség.
sz.tem mindíg fog gépezni ha olyan helyre mentek ahol van gép.ha nyer akkor azért, ha bukik akkor azért.olyan helyekre menj vele ahol nem tud játszani.
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem vmi biztató.. :( Am. még ha velem olyan helyre is jönne, ahol nincs ilyen, a haverjaival még akkor is menne... Köszönöm mindenkinek !
Te nem tudsz neki segíteni, csak pszichiáter. Ez betegség. Ha nem látja be, menekülj! Te így mindig csak második lehetsz, és az elsõ a függõsége marad, azt fogja választani. Egyedül nem is fog tudni leszokni róla. Ígérgethet, de az elsõ maga alá kerülésnél (összeveszés, szülõk halála, munkahelyi krízis) vissza fog térni a szenvedélyéhez. Higyj nekem, több ilyen embert és több pszichiátert ismerek.
Szokták mondani: Kutyából nem lesz szalonna. Ennél milliószor jobbat találhatsz magadnak.
Szia! Az én barátom is gépezett, remélem, hogy tényleg nem csinálja már. Az utolsó alkalommal 100 ezreket gépezett el, én elmentem pár napra, és SMS-ben adtam neki az ívet. Már azt hitte, hogy végleg vége. Aztán hazamentem, és megmondtam, hogy válasszon: a gép vagy én!!! Azóta nem volt rá eset.(Vagy csak nem tudok róla) Mi megbeszéltük, hogy csak annyi pénz lesz nála mindíg, amit én adok neki, így nincs mit eljátszania. De mondjuk õ belátta, hogy egyedül nem megy neki. Az igazság viszont az, hogy a bizalom nem tért vissza, még mindíg félek, amikor fizetést kap, hogy hazahozza-e. Szerintem sosem fogok bízni benne ilyen téren. De fel a fejjel! Választás elé kell állítani, hogy vagy Te, vagy a gép!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy nyomi kinézetű, vagyis nem férfias magasság, tömegű, arcú, hanem inkáb kisfiús adottságú fiatalember tényleg enynire taszító a lányok számára?

Mert nem sok tapasztalatom van a lányokkal, neveztek már lányok rondának, de épp ellenkezőleg helyesnek, cukinak is. Eddig csak 5-6 lánnyal volt testi kapcsoalatom is, csók volt legalább mindegyikkel, meg közülük eggyel a szex is összejött, de ez a lány, pont az a típus, aki egyáltalán nem is vonzott, csak a lelke jött be nekem, sajnos, így valahogy semmi önbizalmam, pedig a lányok között volt egy, aki viszont nagyon szép volt, őt tényleg kívántam, jó is volt vele smárolni, ölelni, simogatni stb. De mostanság újra úgy érzem, hogy semmi értelme próbálkoznom a lányoknál, valahogy nincs erőm, leszólítani egy lányt vagy épp csak úgy fb-n ráírni egy ismeretlen lányra, annyira sokan mondják, hogy egy fiúnak magasnak meg férfias tömegűnek kell lenni, különben semmi esélye. Teljesen össze vagyok már zavarodva, most ott tartok, hogy még a szép lánynál is bemeséltem már magamnak, hogy biztos csak azért smárolt velem, mert velem akarta elfelejteni az exét vagy egyszerűen szeretethiánya volt és egy magamfajta ronda, nyomi srác épp kézél volt akkor. :(

4

Ha két ember között erős a vonzalom és jól el vannak együtt, kialakulhat a szerelem később is? Mit gondoltok erről?

Egy nőről és egy férfiről van szó, ezt tisztázzuk az elején.

A vonzalom nagy közöttük, ez akkor is látszik, ha társaságban vannak, jókat tudnak beszélgetni, megértik egymást. De első látásra nem volt szerelem.

Mit gondoltok? Kialakulhat ebből még szerelem? Mit érdemes ilyenkor tenni?

10

Szerintetek? H. E. L. P.

Nos...van barátom és még nem feküdtünk le...
De én kivertem neki és elfelejtettem kezet mosni és ugy mentem wc-re meg minden..és ő is többször igy megujazott...tudom nem lehet igy teherbe esni de:
Hànyingerem van,fejem fáj,émelygek néha,szédülök...most 1 hete meg a szagoktol is rosszul leszek...néha megkivanok vmit es eszek de vmikor hirtelen elmegy az etvagyam...a kave szagtol fullra hanyingert kapok es az erosebb illatoktol,folyton almos vok :(( ilyenkor mi van???? Nem lehetek terhes ugye??

10

Van jövője a dolognak?

A barátom 3 hete szakított velem mert Õ már nem érzett úgy ahogy egy kapcsolatot meg szeretne élni. Azóta jó viszonyban maradtunk és sokkal jobban kijövünk, valahogy jobban egymásra tudunk hangolódni és azt látom, hogy megint elindult valami... Bár ami azt illeti nem is igazán szakítottunk, hiszen ugyanúgy napi kapcsolatban voltunk mint előtte(távkapcsolat), csak találkozás és így szex sem volt. Szerintetek lehet, hogy újra nekikezdjünk vagy folytassuk? Úgy gondoltam, hogy hagyom hadd menjenek a dolgok maguktól és majd alakul.

3

Egyesek miért olyan tiszteletlenek a párjuk felé, hogy beleturkálnak a privát szférájukba?

Levelezés telefon stb..Utána meg ezen problémáznak.
Miért ilyenek?

9

Ez igaz lehet, amit a haverom mondott?

A haverom a minap azt mondta, hogy manapság úgy lehet csak barátnőt találni, ha a pasi lekever egy-két jó nagy pofont a csajnak, mert az olyan férfias a lányok szemében, amelyik pasi meg rendes, rózsát visz a lánynak, kedveskedik, az mehet a levesbe. Lehet ebben igazság? Amúgy nekem is az a szomorú tapasztalatom, hogy rendes srácként egy lánynak sem kellek...

14

Azok a párok, akik már több ideje (1-2 éve) együtt vannak egymással, milyen gyakran találkoznak? És amelyik nap nem találkoznak, mennyit beszélnek egymással?

3

Szerintetek mit kellene csinálnom?

A suli legszebb fiúja mostanában érdeklődik utánnam. Nekem is bejön :) Alkalmanként elhív engem magához, és filmezünk, csókolózunk, és hát... Múltkor sétáltam a parkban, és észrevettem, hogy átöleli az ex-barátnőjét. Amikor ezt megláttam, majdnem elkezdtem sírni... Fogalmam sincs mit csináljak. Már eltelt egy hét, azóta hív a fiú magéhoz, de mindig valami ürüggyel nem megyek el... Segítség!

3

Miért jön mindenki az apakomplexussal, ha egy fiatalabb lány egy idősebb férfit szeret?

Például 20 éves lány és 34 éves férfi

6

Évfordulón nem az a normális, ha a pároddal töltöd az estét?

Ma vagyunk 3 éve együtt. Napközben nem nagyon tudtunk egymással foglalkozni, mert délelőtt nagymamáméknál voltam, ő focizott a haverjaival. Délután takarítottunk, mert hétfőtől szombatig dolgozunk, és este 6 után már nincs kedvünk porszívózni meg a többi "zajjal járó" munkát elvégezni.
Megbeszéltük, hogy estére főzünk közösen vacsit, pezsgő behűtve stb.
Vacsora közben állított a szomszéd 18 éves fia (megjegyzem neki holnap iskola), hogy őt most dobta fb-on a barátnője (inkább net-szerelem volt mint valós kapcsolat) és ő ki van akadva és a párom nem menne e el vele sétálni. (A szomszéd ilyenkor örül hogy a párom legalább vigyáz a fiára és nem keveredik bajba).
7kor mentek el, most jött az sms páromtól, hogy beülnek egy kocsmába, és nem tudja mikor ér haza.

Nem írtam neki vissza semmit, csak hogy "rendben". Nem akarnék veszekedni, de jelenleg olyan dühös vagyok!
Már bánom, hogy nem én nyitottam ajtót, tuti elküldtem volna a gyereket.

(Az nem az én dolgom, hogy egy 200 km-re levő csajjal fb-on levelezik, egy hét után szerelmes és mikor a lány közli vele hogy összejött egy olyan sráccal aki közelebb lakik hozzá, a srác teljesen maga alatt van, fut a páromhoz, hogy ő mit tegyen, mert ő annyira szerelmes. De azért idegesít, hogy a párom ilyenekkel foglalkozik...)

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!