Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék a párom tudta és (2 db)

Hogyan tudnék teherbeesni a párom tudta és beleegyezése nélkül?

Óveszerrel védekezünk... Ha kilyukasztom, észreveszi?

Legjobb válasz: Jó lenne, ha a válaszolók megunnák már az okoskodást, és inkább a kérdésre válaszolnának. Én sem értek egyet a "titokban" teherbeeséssel, de nem az volt a kérdés, hogy ez jó döntés-e. Szóval, ezt az óvszerlyukasztást esetleg megjátszhatod egyszer. Ha észreveszi, még mindig mondhatod azt, hogy nem vetted észre/nem tudtad. Vagy ami ennél egyszerûbb lehet, az a fogamzásgátló, mondd meg, hogy váltsátok le a gumit, íratsz gyógyszert...persze nem íratsz igazából. Nem szép dolog, de valahol megértem. Én is úgy lettem, hogy abszolút hallani sem akart apám gyerekrõl, de hamar elfogadta a tényt, a végefelé meg már élvezte is a babavárást. Sok sikert!

Jó lenne, ha a válaszolók megunnák már az okoskodást, és inkább a kérdésre válaszolnának. Én sem értek egyet a "titokban" teherbeeséssel, de nem az volt a kérdés, hogy ez jó döntés-e. Szóval, ezt az óvszerlyukasztást esetleg megjátszhatod egyszer. Ha észreveszi, még mindig mondhatod azt, hogy nem vetted észre/nem tudtad. Vagy ami ennél egyszerûbb lehet, az a fogamzásgátló, mondd meg, hogy váltsátok le a gumit, íratsz gyógyszert...persze nem íratsz igazából. Nem szép dolog, de valahol megértem. Én is úgy lettem, hogy abszolút hallani sem akart apám gyerekrõl, de hamar elfogadta a tényt, a végefelé meg már élvezte is a babavárást. Sok sikert!
Szerintem nem veszi észre. A gyógyszeres dolog az jó ötlet. Bár elég csúnya ezen agyalgatni. Próbáltad vele ezt megbeszélni???
Ha mindenképpen gyerkõcöt szeretnél - márpedig igen - akkor tényleg a fogamzásgátló "trükk" az ideális! Mondd neki, hogy szeretnél inkább gyógyszert szedni, mert jó lenne gumi nélkül együtt lenni vele. Aztán elõbb utóbb mondhatod neki, hogy kisbabát vársz! Tényleg nem szép dolog, de ha ezt szeretnéd, akkor tényleg ez a "legjobb" ötlet amit tehetsz! :)
Írtad, h inkább gyerekkel, mint gyerek nélkül. Nem gondolod, h ez kicsit önzõ??? Miért fosztanád meg a gyerekedet az apjától, ha lehetne apja, csak kicsit türelmesebbnek kellene lenned. Apja helyett nem tudsz apja lenni. Mint az elõttem szólók írták, mindent megadhatsz neki, de apai szeretet nem. Szerintem beszélgess el errõl a pároddal. ha egyáltalán nem akar babát, akkor az az ember nem hozzád való, de ha szeretne, csak még idõ kell neki, akkor ne folyamodj ilyen trükkökhöz. A leendõ gyermeked érdekében!!!!
De miért jó az neked, ha így esel teherbe?Ez nem normális dolog!A gyereket mindkét félnek akarnia kell, különben sosem lesztek boldogok!
Szia! Szerintem ez nagyon aljas dolog, valakit rákényszeríteni, hogy apa legyen, ha õ nem akar.És a gyerekkel szembe is nagy szemétség.Egy boldog és teljes családtól fosztod meg õt is, a saját önzésed miatt.Miért nem hagyod el a párod, és keresel valakit, akivel megvalósíthatod az álmodat, ha õ semmiképpen nem akar gyereket?Ami persze teljesen normális, hogy te gyereket szeretnél, de a módszer nem jó. Én a helyedbe ezt nem tenném, minimum 3 ember életét keserítheted meg, teheted tönkre. Az okoskodó válaszoló pedig miért nem a kérdezõnek ír, miért a válaszolónak?Mi közöd neked a többi hozzászólóhoz?Ha valaki kérdez, az belekalkulálja, hogy véleményeket fog itt olvasni, és nem biztos, hogy tetszeni fog neki.De ezért kérdez. Erre a kérdésre pedig valószínû, hogy a kérdezõ is tud megoldást, nem a gyerek összehozása a lehetetlen, de a formája nagyon is elítélendõ. Üdv
Semmi közöm hozzá, de mért jó valakinek így teherbe esni és sokgyereket egyedül nevelni amikor van párja és egész család is lehetne. De így tuti elzavarja maga mellõl azt aki most esetleg még várna, de vele képzeli az életét. Na mindegy nem az én dolgom, de szerintem akkor is alávalóság.
ödv az elöttem szolóhoz.ahoz h hogy tudj teherbe esni a párod nélkül, szerintem te is tudod.örülök, h vannak olyan emberek még akik örömmel válalják a babájukar egyedül, bár szerintem ilyet csak azok tesznek akik még nem nevelte gyereket egyedül.vagy akik saját hibájukon kívül kerültek oda.én is egyedül neveltem a fiam, és lehet h anyagilag mindent megtudsz adni neki, de hidd el rohadt kemény mindennel egyedül megbírkozni.ha nincs más választás akkor megértem, de gondolkozz el még mielött lépsz.
na dugjátok össze a fejeteket, és találjatok ki vmi "okosat", hogyan lehetne szerencsétlen, mit sem sejtõ férfiakkal kitolni. Utána meg legyen pofátok pénzt követelni tõlük. Szánalmasak vagytok.
Ha egy kicsit odafigyelnél mielõtt rágalmazod a másikat akkor olvasnád, hogy nem akarunk semmi kötelezettséget. Én sem kaptam soha gyerektartást, sõt még a nevem se az "apám" neve. Te biztos szerencsés vagy és van megfelelõ párod és gondolom nem 30-35 között vagy.Ehez csak gratulálni tudok.De tényleg
Kedves kérdezõ! A tablettát-íratok trükköt én azért nem tartom jónak, mert mi van, ha feltûnik neki, hogy sose fut össze a megkezdett levél gyógyszerrel a lakásban? Mondd inkább azt, hogy fogamzásgátló injekciót kaptál, és az 3 hónapig véd. Na azt aztán tutira nem lehet lenyomozni :) Más. Ha attól félsz, hogy kiöregszel, és nem lesz gyereked, és nincs olyan párkapcsolatod, amibõl lehetne, akkor nem csak az a megoldás járható, amire te gondoltál. A törvény most már lehetõvé teszi egyedülálló nõknek, hogy spermabankból vett spermával kisbabájuk legyen. Akkor, ha életkorukat és családi állapotukat tekintve más esélyük már nem lenne kisbabára. A Krio intézet honlapján olvashatsz errõl. A fõnöknõm is így lett terhes. Negyven éves. Nem találta meg a párját. Nincsenek rokonai. Miért kéne elítélnem, ha szül "magának" egy gyereket? Persze, hogy eleve apától megfosztottnak lenni nem jó, de én azt gondolom, hogy mindenki akkor ítélkezzen, ha majd 40 évesen, párkapcsolat nélkül, gyerek nélkül rádöbben, hogy nincs túl sok ideje, ha gyereket akar. Senki sem tudhatja, hogy ilyen helyzetben mit tenne...
Nem válaszolni szeretnék a kérdésre, csak véleményem van: Kíváncsi lennék, hogy a válaszadók között, mennyi a férfi... Magam nõ vagyok, de elitélem a kérdés feltevõt. És az ilyenen gondolkodó nõk csodálkoznak, ha utána kapnak egy maflást, vagy az utcára teszik õket.
Írasd fel a tablettát, váltsd ki, és naponta egyet dobj a lefolyóba...
SZIA ÉN IS ÍGY AKARTAM BABÁT AZTÁN EGYSZER BEJELNETETTEM HOGY ABBAHAGYOM A BOGYÓ SZEDÉSÉT ÉS A PÁROM AKI MOST MÁR A FÉRJEM BELENYUGOSOTT ÉS MOST KÉT GYÖNYÖÖRÛ KISLÁNYT NEVELÜNK EGYÜTT KÖZÖSEN ÉS MOST MÁR A HARMADIKAT IS TERVEZZÜK PRÓBÁLJ BESZÉLNI VELE AMÚGY HÁNY ÉVES VAGY?
A kérdező hozzászólása: Értem azokat, akik elítélnek. "A doktornak" meg, - ahogy egy elõttem hozzászóló írta - külön köszönöm a válaszát:) De mibõl gondolják az emberek, hogy a család az csak egy anyuka és egy apuka? Az én gyermekemnek lenne szeretõ anyukája-nagymamája-nagypapája-nagybácsija-nagynénje, nem lenne teljesen férfiak nélkül. Nem kell gyerektartás, mint mondtam. Semmi nem kell, ami rontaná az életét.
Én csak most olvastam mi megy itt és totálisan le vagyok döbbenve. A kérdezõnek csak gratulálni tudok. Én pont ebben az cipõben járok, de épp az ilyen emberek miatt nem mertem eddig megkérdezni ezt(tisztelet a kívételnek). A negatív kritikát mindenki megtarthatná magának. És ha nem tud válaszolni akkor hagyja. Senki nem lát bele a más helyzetébe. Minden nõ saját és boldog egész családra vágyik. És aki itt lehurrogja a másikat az azon szerencsések közé tartozik akinek ez megadatott. Vagy aki azt mondja hogy keress mást az valószínû még fiatal és könnyen beszél. Én is benne vagyok már a korban és babát szeretnék. Végigtanultam az életemet, most már dolgozom. És jé én is csonka családban nõttem fel. Anyukám 35 évesen döntött úgy hogy szeretne gyereket miután felnevelte a tesvére fiát mert mindenki meghalt körülötte. Sosem érdekelt az apám. És én se õt. De sokkal boldogabb gyermekkorom volt mint bárkinek a környezetemben. Nem volt vita soha nem hallottam veszekedést, válást. A mai napig a legjobb barátnõm az anyám. És most érzem csak igazán hogy mennyire igaza volt. És mindenem megvolt. Egyetemre jártam. Doktor lettem nem egy elhanyagolt senki. Szóval szerintem mindent bele. Én együtt érzek. Ha van kedved és még elolvasod egy nap után is az irományom és van kedved beszélgetni jelezd valahogy. Puszillak.
én úgy gondolom, hogy akinek ez megfordul a fejében az abszolút nincs megérve agyilag egy babára. Miért jó, ha 9hónapig egyedül vagy, ha megszületik a baba és nincs melletted az apukája? és egyszer meg fogja kérdeznia kicsi hogy neki miért nincs apukája. Arra mit mondasz majd? És úgy elég rohadt dolog sztem gyereket vállalni, hogy a párod nem akarja, és ezáltal rákényszeríted vmire (h gondoskodjon róla, h fizessen stb). Ez pedig nem fair. és ha esetleg nem látogatja a babát, akkor mindenki (rokonok, smerõsök) szemében õ lesz a szálka, és nem te, aki manipáltad ezt az egészet. Szerintem azzal akit szeretünk elég undorító dolog ilyet tenni. Ha nem akar babát, keress mást aki akar, de nem kényszerítheted rá az akaratod senkire.
A kérdező hozzászólása: Értem, és részben igazatok van, de én is öregszem, s akármeddig nem várhetok. Már nem nagyon van idõm keresgélni. Akkor spermabankba kéne mennem? Így legalább egy icipici esélye mégis lenne a gyereknek, hogy lesz apja...
Az utolsó elõtti válaszoló vagyok. És még annyit hozzá tennék, hogy semmiképpen sem jó a gyereknek (akármilyen okból kifolyolólag is) csonka családban felnõni. Az, h boldog lesz úgy is, nincsen kizárva, sõt. Csak az élete nem lesz normális. És ha valaki gyereket vállal akkor ne teremtsen szándékosan csonka körülményt a gyereknek. ÍG is elég szomorú, h sokan ebbe kényszerülnek bele.
Ne haragudj elõzõ válaszoló, azért nagy külömbség van a között, h valaki átverve a párját akar gyereket és aközött, ha valakinek tönkrement a kapcsolata. Én enm értem valaki miért akar olyan embertõl gyereket, aki nem akar gyereket. Gondolom a kérdezõ még nem mama korú, szóval vígan találhat olyan partnert aki szintén szeretne babát. A két nõs szülõpáros meg teljesen abnormális. nem vagyok maradi, de ha lehet akkor egy gyereknek legyen 1 anyja és 1 apja.
Az elõzõ vagyok A hurrogások elkerülése elõtt még egy megjegyzés: A Spermadoronos gyerekeknek sincs apukája! Vagy két anyja van! Az egész világon születnek így kisbabák Én is apa nélkül nõttem fel, és semmivel nem lettem különb mástól! Nem is hiányzott. Inkább éljen nyugalomban valaki az anyjával mint egy rossz apával állandó verés és erõszak mellett!!!!
A "tabletta" szedéséig lehetne "védekezni" másként például egy "láthatatlan" hüvelybe helyezhetõ kúp? Úgy tudom van ilyen amit védekezésre használnak. Canesten hüvelykúpot vény nélkül lehet venni. Kibontod a csomagolásból hogy ne legyen látható a neve. Úgy mutatóba, hogy lássa hogy mi is ez. Sikósítóval picit bekened ott, mintha ott lenne. Igaz hogy a teherbeesést sikerességét a szakirodalom szerint kissé befolyásolja a síkosító, de így is nagy a fogamzás esélye! Sok sikert kívánok neked! Nem ítélek el, nem hurrogok, kívánom hogy sikerüljön minden álmod! EGy baba! Tudjuk mi nõk, hogy tûzön vizen keresztül csakis egy dolog miatt vagyunk végigmenni. A baba miatt. Egyesek hogy ne legyen, mások pedig hogy legyen.
A kérdező hozzászólása: Igen, belekalkuláltam a lehurrogást, de nem tartom magam aljasnak, mert nem élnék vissza a helyzettel. S még mindig jobb egyedül nevelni egy gyereket, mint gyerek nélkül lenni - legalábbis én így érzem. S tudom, hogy egy szülõvel is lehet boldog, én is lehetek boldog - a párom-esetleges expárom boldogsága meg csak rajta áll.
A kérdező hozzászólása: Én mindenképp akarom. Sok gyereket nevelnek egyedül. Nekem is elváltak anno a szüleim, mégis felnõttem. Nem lumpolnám s nem zavarnám soha. S fel tudok nevelni egyedül egy gyereket. Még jól is keresek...
Szia! Az óvszer kilyukasztás szerintem feltünõ lehet. Ennél jobban tetszik a gyógyszer, és hogy váltsd ki, de nem veszed be... De mégis azt mondanám, hogy beszéljetek még errõl a témáról! Tudd meg, hogy õ miért fél attól, hogy gyereketek legyen! gondolom, egy ideje már együtt vagytok, ismered õt... Nem itéllek el! Tudom, mit jelent az, hogy nagyon szeretnél babát! Persze nálunk más a helyzet, mert mi szeretnénk mindketten... Menj vele olyan helyre, ahol sok kisgyerekes család megfordul, hátha látván a sok vidám gyereket, boldog családot, benne is feléled az érzés, hogy jó lenne a gyerek... Próbálj vele beszélni a témáról, hátha megy ez viták nélkül is... Ha nem, jöhet a gyógyszeres trükk(vagy közben?). Egy jó kirándulás, nyaralás alatt nyugisan át lehet ilyesmit beszélni, akár megtenni az elsõ lépéseket!!! Sõt!! Mindent bele!! Kitartás!!!
mond meg a párodnak, hogy helló édes gyere és keményen ba..zál meg hátulról!!! Ez biztos beválik!!!
Olvasgass egy kicsit. Rengeteget leírtunk már itt. Keresõ.
Tanulj be netrõl egy jó kis táncot, vegyél fel sexy fehérnemût és játszd el, hogy ribizli vagy. Az nagyon szexi tud lenni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!