Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék a myspace.com-ra (1 db)

Hogyan tudnék regisztrálni a myspace.com-ra?

Már napok óta próbálkozom,de a következ? szöveget írja ki

Legjobb válasz: a jelszóra ügyeltél, hogy tartalmazzon betûket és számokat is? szerintem ez lehet a baj.. amirko anno én regeltem, én is ezzel szarakodtam napokig.

a jelszóra ügyeltél, hogy tartalmazzon betûket és számokat is? szerintem ez lehet a baj.. amirko anno én regeltem, én is ezzel szarakodtam napokig.
Valós adatokkal, a jelszó megfelelõ legyen, ennyi.
http://myspacesegitseg.blogspot.com/ Tessék parancsolni, ezt az oldalt pont ezért írtam!
nekem is ezt írta ki de azt azért mert a first name-be a teljes nevedet étkezet nélkül kell beírni és 13 évesnek kell lened hogy regisztrálhass
lefordítotam magyara éééééés ezt jelenti: Sajnáljuk. Az alapján az információ alapján, amit bemutattál nekünk, nem választható vagy, hogy feliratkozol MySpace.comön
Ugyan ebben a cipoben jarok..;#


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen oldalról töltsek le biztonságosan témákat Win.7re?

2

TP Link router probléma, tudnátok segíteni?

A Wifi routeremre nem tudok csatlakozni a telefonommal, mert nem fogadja el a jelszót. Mikor belépek a router beállításaiba, pedig ugyanaz a jelszó, újraindítom és utána jó.

4

Mennyit ér szerintetek ez a gép?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

4

Ha valakinek küldök üzenetet facebookon és letiltom utána, majd törlésre kerül a saját profilom, megkapja az üzenetemet?

1

A gates of andaronba nem enged be mindig azt irja ki hogy hálozati hiba miatt a kapcsolat megszakadt a szerverrel miért?

0

Hová lett a birodalom torrent oldal?

2

Wifi sebességének korlátozása, hogyan?

Routeren be lehet állítani, hogy egy a wifit jelszavasan használó gépnél lejjebb vegyük a wifi sebességét? Nem akarom tiltani, csak hogy kisebb sebességgel használhassa a wifit!

2

Hogyan lehet a routerem kódját átírni?

Már feltelepítettem a routert és működik is. De amikor telepítettem nem írtam át a nevét amire akartam most hogy lehet átírni??

2

Mi lehet a probléma? (Peerek megtalálása)

Nem kezdenek el tölteni a torrentek, csak: "peerek megtalálása". És ennyi. Mi lehet a baj?

7

Hol lehet megnezni a Kamasz Panasz weboldalon a sajat, altalam feltett kerdeseket?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!