Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék a lakótársamra (1 db)

Hogyan tudnék hatni a lakótársamra?

Hosszú lesz, de megpróbálom összefoglalni:

Legjobb válasz: utolsó hozzászólónak szted hogy beszéljen velük te megint nem a kérdésre válaszoltál biztos nem tudsz tanácsot adni mert nem voltál ilyen helyzetben még én már voltam de jogomban állt otthagyni a bagázst kerestem másik helyet de itt ebben a helyzetben énis elküldeném ha nem tudja betartan a szabályokat

Hát, az egyik albérletemben kényszerintézkedéseket foganatosítottunk egy fickó ellen, ugyanis nem volt hajlandó elmosogatni, úgyhogy a szobájának a közepére hordtuk az általa használt szennyes edényt. Ez használt.
Nem tudom, hogy a barátod milyen fizikumú srác lehet, de ha kopasz és nagydarab, akkor odahívnám lakni õt is :-) Aztán lenne nemulass a kis hülye p....-nak. Egyébként döbbenetes, hogy vannak ilyen szinten igénytelen és ocsmadék emberek. Én is jártam egyszer vendégként egy amolyan elvont "mûvészlélek" csávó albérletében. Annak is ott voltak a kajamaradékok. Pl egy kibontott, fél doboz olajos hal. Ha hiszitek ha nem: MÁR!!! nem volt büdös. broáf
utolsó hozzászólónak szted hogy beszéljen velük te megint nem a kérdésre válaszoltál biztos nem tudsz tanácsot adni mert nem voltál ilyen helyzetben még én már voltam de jogomban állt otthagyni a bagázst kerestem másik helyet de itt ebben a helyzetben énis elküldeném ha nem tudja betartan a szabályokat
Hívd el egyszer anyukádat a lakásba, és mutasd meg neki, hogy él a másik csaj. Miután õ fizeti a rezsit, jogában áll kivágni onnan a csajt.
Valoszinu en is azt tennem amit az elottem iro irt. Ezek utan kozolnem a csajjal, hogy legyen szives maga utan eltakaritani a kozosen hasznalt helyisegekben a sajat vackan ugy disznoolazik ahogy akar. Nekem volt egy lakotarsam aki megzabalta a kajamat allandoan es megitta a marha draga jo minosegu gyumolcsleveimet(elhordta a gyogyszereimet szepen csendben lassan)...na eluntam es egy ideig csak annyi volt otthon amenyit megettem este meg reggel. Meg meg is jegyezte, hogy mostanaban nincs itthon kaja...nem tudom mi lehetett a hulye agyaban...de nem is erdekel. Elertem amit akartam.
Elõször is anyukáddal beszélj!!! Mondd meg ennek a lánynak, ha nem tud változtatni mennie kell és csinálni kell egy táblázatot arról, hogy kinek, mikor és mi lesz a feladata.
Ha ilyen stílusban beszélsz velük, ne csodálkozz ha nem érsz el semmit. Hány éves vagy?
Nem Gyurinak hívják az igénytelen csaj fasziját? :-)
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy örülne, h a neten kibeszélem. de ha már nem tudok mit csinálni, akkor lehet megpróbálom...
Elsõ körben küld el neki ennek az oldalnak a linkjét! Már ha tudja mi az az internet!
A kérdező hozzászólása: nem nagy darab a srác, de õ is nagyon szívesen bemosna már a csajnak :) ) viszont a kis hülyének nagydarab a faszija, de sztem õ is kb ilyen igénytelen, ha elviseli, hogy a csaj úgy szekszel vele, h elõtte nem fürdik...ebbe még belegondolni is gusztustalan... (ne fürgyé le!:) ja, és emellé képzeljetek el 21nm tömény disznóólat. nemtom a pasijának hogy van gusztusa ehhez... azt reméltem, h ez a fiú legalább megneveli, vagy az õ hatására változni fog egy kicsit, de reménytelen. bele se merek gondolni mi lesz, ha ezek egyszer összeköltöznek... köszi, h ilyen megértõek vagytok. sajnos ezzel még nem vagyok elõrébb, de megnyugtat, hogy mások is voltak már ilyen helyzetben és túlélték... várom a további válaszokat! köszi :)
A kérdező hozzászólása: ez a csaj sajnos akkor sem takarítana, ha már megenné a kosz. ha térdig gázolna a szemétben, sztem az se tûnne fel neki... igénytelen. ez a legtalálóbb szó.... már ott tartok, h teleplakátolom a szobáját költözz el!-feliratokkal... csak sajnos ettõl nem pottyan az ölébe a lottó5ös, és nem is fog elköltözni...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! az uccsó válaszoló nagyon is tudja mirõl beszélek. na, nálunk is kb ez a szitu. az egyik gond az, hogy a szoba, ahol lakik, ott anyám bútorai vannak, tehát azok is büdösek lesznek, a szõnyeget sztem úgy ki kell vágni, ahogy van. többek között... tehát nekem egy lakásfelújítás után sem lenne sok kedvem ott lakni... edények? ja, hát próbálkoztam én is a szobába hordással. na mit válaszolt a kis hülye? legközelebb ne tedd be a koszos vackokat, mer apám múltkor is itt volt, és emiatt levont a zsebpénzembõl. bazzzzmeeeeegg!!! há tartsál rendet!!!! ja, és amikor egy ideig nem szellõztet, penészszag van a szobában. és ami a slusszpoén: nem egyszer találtunk már a szobájában a szekrényben bepenészedett, berohadt, azonosíthatalan kajamaradványokat mikrós-mûanyagedényekben... tehát ha valaki ennyire igénytelen, annak semmi nem használ... olyan szinten kiborít, hogy arra nincsen kifejezés... anyukámmal naponta beszélek errõl kb fél órát, de meg van kötve a kezünk. ha panaszkodik a faszi drágalátos kislányára, akkor náluk veszekedés van. amúgy bírják egymást a pasival, csak mi ne kerüljünk szóba, mert akkor kitör a világháború. még 1 évet kéne kibírnom, és akkor összeköltözhetnék a barátommal, mert addigra végzek az egyetemen, és akkor lesz saját keresetem, hogy fenntartsam a lakásomat...
nem tudok tanácsot adni, pedig három pasival élek együtt, de az biztos hogy a helyedben megverném a puncit.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

16 évesen hogy költözhetnék el a barátomhoz?

Elegem van már a családomból és el akarok költözni! Nem hisztizek hanem úgy gondolom igazam van. Mindketten dolgoznak és keveset keresnek de azért normálisan élünk. Szoktam segíteni a szüleimnek annyiban, hogy kitakarítok, csinálok valami kaját meg most nyáron dolgoztam is és ki tudtam fizetni magamnak a könyveimet meg vettem pár új cuccot, mondjuk ehhez kellett kérnem egy kis pénzt de még a barátom is vett nekem ruhákat meg ilyenek. A 12 éves húgom meg annyira nem képes, hogy elrakja a cipőjét vagy bármit is. Semmit nem lehet rábízni, bezzeg én 12 évesen már kitakarítottam a házat segítség nélkül is, ő meg a mosógépet se tudja beindítani annak ellenére, hogy már legalább 10x megmutattam neki. Még anyum is velem veszekszik pedig én segítek neki, a húgom meg nem. Szoktunk veszekedni is. Ezek mellett mégis 4,5-ös átlaggal a legjobb tanuló vagyok az osztályban de egyébként nem vagyok stréber meg smmi, laza vagyok.

Meguntam már és a barátomhoz akarok költözni akivel másfél éve együtt vagyunk de a szüleim nem engedik. Alapból nem örülnek nekünk mert a barátom 29 éves. Jól kijövünk egymással és szeretjük is egymást! Sok idő volt mire megszerzett úgyhogy tudom, hogy komolyan gondolja, különben nem harcolt volna ennyit hanem keresett volna mást. Van munkája, pénzt is keres vele és örülne ha hozzá költöznék. Egyszer annyira összevesztem anyámmal, hogy összepakoltam de felpofozott. Mit tegyek?
16/L

29

43 évesen bevállalnátok a 3. gyereket?

Úgy hogy az elsö gyerek 14 éves és halmozottan fogyatékos, önálló életre képtelen. Etetni, pelenkázni stb kell amig él, nem jár, nem beszél. Otthon van ápolva. A testvére 12 éves és egészséges. Bevállalnátok 43 évesen ilyen körülmènyek között egy 3. gyereket? Indokoljátok is meg a választ.

35

A feleségeteknél/férjeteknél, amikor megismertétek, egyből tudtátok, hogy ő az igazi, vagy el kellett telnie kis időnek?

Mi zajlott le bennetek, milyen érzések?

19

Kántor vezetéknévhez?

Csak ezek közül lehet választani.

Lánynevek:

Kántor Dalma
Kántor Miléna
Kántor Vanda
Kántor Linda
Kántor Edina
Kántor Ivett
Kántor Alexandra

Fiú Nevek:

Kántor Elemér
Kántor Balázs
Kántor Benjamin
Kántor Kálmán
Kántor Gergely
Kántor Bence
Kántor Bálint

Illetve ha van még fiú nevekre ötletetek ami ritka, és jó a hangzása azt szívesen várom :-)

11

Szerintetek az ember élete során mennyi emberről gondolhatja/érezheti azt, hogy vele le tudná élni az életét?

21

Benne maradnál így egy ilyen kapcsolatban?

Adott egy 38 éves nő és egy 44 éves férfi!
Körülbelül 10éve meg romlott ez a kapcsolat, de még is együtt maradtak született két gyermek, jelenleg 3fél, és 5fél évesek!
A férfinek 2 jól menő üzlete van, kiadó albérletei, autókkal kereskedik, szóval gazdag, a nőnek nem kell dolgoznia. Együtt élnek egy nagy házban pedig már 3éve elváltak.A férfire nem főz, maximum csak a ruháit mossa ki.Nagy vonalakban ennyi a történet.
Te benne maradnál ebben a kapcsolatban?

17

Mit tehetnék, hogy végre már ne így érezzek?

Párommal lassan már 2 éve élünk együtt. Nagyon szeret engem, én is őt. Rendes ember. Tényleg nem mondhatok róla semmi rosszat. Eleinte féltem tőle, hogy ő már közel 40 éves, és még nem volt nős, és talán vannak valami furcsaságai, de eddig még nem tapasztaltam semmit, egyet kivéve, amire általában mindenki azt mondja, hogy én fogom fel rosszul, ez teljesen normális, engem mégis zavar. Gyakran mesélt a két exéről, akikkel együtt is lakott egy ideig, hogy miért vesztek össze, milyen balhék voltak, mi nem tetszett neki, miért lett vége. Majd következtek a barátnők, aztán az ismerkedések, randik, jó néhány történetet meghallgattam. Én úgy érzem, hogy sok volt a nő... ill. nekem nem kellett volna mindezt tudnom. Leültünk és megbeszéltük, hogy abba fogja hagyni, mert engem már kezd zavarni, és nem is érdekel, hogy kivel mi történt, mi van vele, kivel van, hány gyereke van. Már nem akarom tudni, hogy kikhez volt köze, mert azon kaptam magam, hogy néha kikívánkozik belőlem egy -egy olyan mondat, hogy "ma drágám kivel futottál össze, aki le akart veled feküdni?", vagy ha nézi a FB-ot, legszívesebben oda szólnék, hogy "most épp melyik nőn nosztalgiázol?" De benyelem, és ettől olyan feszültség van bennem néha, hogy legszívesebben azt mondanám, hogy hagyjon békén, nincs kedvem beszélgetni. Tudom, hogy én is hibás vagyok, nem így kéne felfogni, hiszen velem van, engem szeret, mégis akkor, mikor sokat mesélt olyan érzés alakult ki bennem, mintha én csak a haverja lennék, akivel megosztja a csajos sztorikat, és sajnálkozzunk együtt, hogy nem jött össze velük. Mikor kimentünk utoljára szórakozni, már nem bírtam cérnával, mert láttam, hogy a táncoló tömeget bámulja, és oda szóltam neki, hogy "melyiket fogjuk ma megpróbálni felszedni?" Fel volt háborodva, hogy én ok nélkül vádolom, és hogy ő már hetek óta meg sem említett senkit... Ki akarok ebből keveredni, mert szeretem, és tudom, hogy ő is nagyon szeret. Csak ezek a buta gondolatok, nagyon nehezen tudom elengedni őket. Ha van valakinek hasonló tapasztalata, szívesen olvasnék róla. Köszönöm!

12

Létezik ilyen, jogilag lehetséges? Komplett anyakönyvi kivonat csere

Szeretnék minden kapcsolatot megszakitani a családommal. Felnőtt vagyok. Lehetséges egyáltalán? Mondjuk komplett névváltozás, úgy hogy az anya név is cserélődik mondjuk egy kínálat névre?

20

Miért van az, hogy a nők már-már ki akarják harcolni maguknak, hogy a pasi elvegye őket?

11

Tegnap költöztem a páromhoz aki az öccsével lakik. A párom ma éjszakás a munkahelyén és én egyedül maradok az öccsével éjszakára. Menjek inkább anyámhoz aludni?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!