Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék a lakótársamra (1 db)

Hogyan tudnék hatni a lakótársamra?

Hosszú lesz, de megpróbálom összefoglalni:

Legjobb válasz: utolsó hozzászólónak szted hogy beszéljen velük te megint nem a kérdésre válaszoltál biztos nem tudsz tanácsot adni mert nem voltál ilyen helyzetben még én már voltam de jogomban állt otthagyni a bagázst kerestem másik helyet de itt ebben a helyzetben énis elküldeném ha nem tudja betartan a szabályokat

Hát, az egyik albérletemben kényszerintézkedéseket foganatosítottunk egy fickó ellen, ugyanis nem volt hajlandó elmosogatni, úgyhogy a szobájának a közepére hordtuk az általa használt szennyes edényt. Ez használt.
Nem tudom, hogy a barátod milyen fizikumú srác lehet, de ha kopasz és nagydarab, akkor odahívnám lakni õt is :-) Aztán lenne nemulass a kis hülye p....-nak. Egyébként döbbenetes, hogy vannak ilyen szinten igénytelen és ocsmadék emberek. Én is jártam egyszer vendégként egy amolyan elvont "mûvészlélek" csávó albérletében. Annak is ott voltak a kajamaradékok. Pl egy kibontott, fél doboz olajos hal. Ha hiszitek ha nem: MÁR!!! nem volt büdös. broáf
utolsó hozzászólónak szted hogy beszéljen velük te megint nem a kérdésre válaszoltál biztos nem tudsz tanácsot adni mert nem voltál ilyen helyzetben még én már voltam de jogomban állt otthagyni a bagázst kerestem másik helyet de itt ebben a helyzetben énis elküldeném ha nem tudja betartan a szabályokat
Hívd el egyszer anyukádat a lakásba, és mutasd meg neki, hogy él a másik csaj. Miután õ fizeti a rezsit, jogában áll kivágni onnan a csajt.
Valoszinu en is azt tennem amit az elottem iro irt. Ezek utan kozolnem a csajjal, hogy legyen szives maga utan eltakaritani a kozosen hasznalt helyisegekben a sajat vackan ugy disznoolazik ahogy akar. Nekem volt egy lakotarsam aki megzabalta a kajamat allandoan es megitta a marha draga jo minosegu gyumolcsleveimet(elhordta a gyogyszereimet szepen csendben lassan)...na eluntam es egy ideig csak annyi volt otthon amenyit megettem este meg reggel. Meg meg is jegyezte, hogy mostanaban nincs itthon kaja...nem tudom mi lehetett a hulye agyaban...de nem is erdekel. Elertem amit akartam.
Elõször is anyukáddal beszélj!!! Mondd meg ennek a lánynak, ha nem tud változtatni mennie kell és csinálni kell egy táblázatot arról, hogy kinek, mikor és mi lesz a feladata.
Ha ilyen stílusban beszélsz velük, ne csodálkozz ha nem érsz el semmit. Hány éves vagy?
Nem Gyurinak hívják az igénytelen csaj fasziját? :-)
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy örülne, h a neten kibeszélem. de ha már nem tudok mit csinálni, akkor lehet megpróbálom...
Elsõ körben küld el neki ennek az oldalnak a linkjét! Már ha tudja mi az az internet!
A kérdező hozzászólása: nem nagy darab a srác, de õ is nagyon szívesen bemosna már a csajnak :) ) viszont a kis hülyének nagydarab a faszija, de sztem õ is kb ilyen igénytelen, ha elviseli, hogy a csaj úgy szekszel vele, h elõtte nem fürdik...ebbe még belegondolni is gusztustalan... (ne fürgyé le!:) ja, és emellé képzeljetek el 21nm tömény disznóólat. nemtom a pasijának hogy van gusztusa ehhez... azt reméltem, h ez a fiú legalább megneveli, vagy az õ hatására változni fog egy kicsit, de reménytelen. bele se merek gondolni mi lesz, ha ezek egyszer összeköltöznek... köszi, h ilyen megértõek vagytok. sajnos ezzel még nem vagyok elõrébb, de megnyugtat, hogy mások is voltak már ilyen helyzetben és túlélték... várom a további válaszokat! köszi :)
A kérdező hozzászólása: ez a csaj sajnos akkor sem takarítana, ha már megenné a kosz. ha térdig gázolna a szemétben, sztem az se tûnne fel neki... igénytelen. ez a legtalálóbb szó.... már ott tartok, h teleplakátolom a szobáját költözz el!-feliratokkal... csak sajnos ettõl nem pottyan az ölébe a lottó5ös, és nem is fog elköltözni...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! az uccsó válaszoló nagyon is tudja mirõl beszélek. na, nálunk is kb ez a szitu. az egyik gond az, hogy a szoba, ahol lakik, ott anyám bútorai vannak, tehát azok is büdösek lesznek, a szõnyeget sztem úgy ki kell vágni, ahogy van. többek között... tehát nekem egy lakásfelújítás után sem lenne sok kedvem ott lakni... edények? ja, hát próbálkoztam én is a szobába hordással. na mit válaszolt a kis hülye? legközelebb ne tedd be a koszos vackokat, mer apám múltkor is itt volt, és emiatt levont a zsebpénzembõl. bazzzzmeeeeegg!!! há tartsál rendet!!!! ja, és amikor egy ideig nem szellõztet, penészszag van a szobában. és ami a slusszpoén: nem egyszer találtunk már a szobájában a szekrényben bepenészedett, berohadt, azonosíthatalan kajamaradványokat mikrós-mûanyagedényekben... tehát ha valaki ennyire igénytelen, annak semmi nem használ... olyan szinten kiborít, hogy arra nincsen kifejezés... anyukámmal naponta beszélek errõl kb fél órát, de meg van kötve a kezünk. ha panaszkodik a faszi drágalátos kislányára, akkor náluk veszekedés van. amúgy bírják egymást a pasival, csak mi ne kerüljünk szóba, mert akkor kitör a világháború. még 1 évet kéne kibírnom, és akkor összeköltözhetnék a barátommal, mert addigra végzek az egyetemen, és akkor lesz saját keresetem, hogy fenntartsam a lakásomat...
nem tudok tanácsot adni, pedig három pasival élek együtt, de az biztos hogy a helyedben megverném a puncit.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tegyek? A rokonomra rászálltak különböző romák.

Szóval anyámra rászálltak különböző cigányok, már évek óta hülyítik, volt, hogy feljelentett miattuk, stb, 3 biciklit úgy tűntetett el a lakásból például, hogy a romák vitték el neki pénzért megőrizni mert én tartozom az anyámnak meg minden, teljesen bolondnak tartják szerintem még uzsorát is adnak neki. a múltkor majdnem szétvertem az egyik tetovált roma lány fejét a lakásban, de csak nem tágítanak, anyám még mindig barátkozik velük... és ha szólok neki, hogy cigányokkal nem kéne, én kapom a fenyegetéseket, hogy feljelent meg kidob a lakásból.

Teljesen hülyére veszik, manipulálják és úgy néz ki tőlem sem félnek. Nem is tudok nagyon mit tenni. Szerintem már el is adta nekik a lakását, vagy valami. Nem csodálkoznék, hogy ha elmennék albérletbe eltűnne, aztán közölné ez a kör, hogy ők tartották el ezért őket illeti a vagyona, vagy valami.

Mit lehet ezekkel csinálni?

11

Mit köszönjek a barátom apukájának?

Hamarosan bemutat neki a barátom, és fogalmam sincs mit köszönjek.
Én 14 vagyok, barátom 17.

9

Hisztis. Lettem. Nem akarom már! Mit tegyek?

Bocsánat, kicsit hosszú lesz... és bár tudom, hogy nem 100%-ig ide tartozik a kérdés, azért ide teszem fel, mert itt értelmesebb és idősebb emberek is szoktak válaszolni...

Párom 35 éves már elmúlt, mikor megismerkedtünk. Jól alakult a kapcsolatunk, jól éreztem magam vele, kedves volt, figyelmes, odaadó. Igazából máig is az, csak én össze vagyok zavarodva.
Mivel ennyi éves korára még nem volt nős, nincsenek gyerekei, csupán rövidebb-hosszabb kapcsolatai voltak, kíváncsi voltam az okára, hogy miért van ez így. Rá is kérdeztem egyszer. Azt válaszolta, hogy ő egy rendes, szerető társat keresett, akivel jól megértik egymást, de mostanáig nem sikerült. Majd folytatta, hogy beszélgetett erről a legjobb barátjával is, hogy neki már elege van a cicababákból, nem a külső a fontos, hanem a belső értékek, és ő már így fog választani.
Ledöbbentem. Sosem voltam beképzelt, tudtam hol a helyem. De azért annyi önbizalmam mindig volt, hogy tudtam, hogy egy erős közepes vagyok. Hosszú, derékig érő sötétbarna haj, zöld szemek, normál testalkat. Mindig ápolt vagyok, fodrászhoz, körmöshöz járok (kozmetikushoz nem, mert kinevetett, hogy nincs rajtam mit csinálni, hogy iszonyatosan szerencsés vagyok a bőröm miatt, max. csak a szemöldökömet szokta kiigazítani.) Sosem voltam elszállva magamtól, de ismerkedéssel sosem volt problémám. Most viszont iszonyatosan megcsappant az önbizalmam ettől, amit mondott. Megnéztem az exeit, akikkel együtt volt, és hát, az egyik az alacsony, széles csípőjű, nagy seggű, vastag combú átlagos lány, a másik egy kerek, pattanásos arcú szintén átlagos csaj... a többi is ilyen közepes, cicababának nem minősíthető csaj. Ekkor felmerült bennem a kérdés, hogy ha ezek számára a cicababák, és én nem vagyok az, ha engem csak a belső értékek miatt választott, akkor én mi vagyok? Egy csúfság? Kiakadtam. Megkértem nagyon közeli barátokat, hogy elfogultság nélkül mondják meg, hogy csúnyább -e vagyok, mint az exei... Szinte mindenki felnevetett, hogy kezeltessem magam, hiszen sokkal csinosabb, helyesebb vagyok, mint ők. Rákérdeztem a páromnál, hogy szerinte én nem vagyok csinos, én nem vagyok neki szép? Nem értette a kérdésemet, majd emlékeztettem rá, hogy mit is mondott nemrég a barátjának. Erre magyarázkodott, hogy ő ezt nem úgy gondolta. Most teljes kuszaság van bennem, nagyon rosszul érzem magam. Szerintem minden nő alapból szeretne a párjának a legkedvesebb, legtündéribb lenni, még ha nem is ő a legszebb a világon.
Már együtt élünk, de sokszor eszembe jut, mikor egyedül vagyok, hogy talán nekem semmi keresnivalóm itt, hiszen ő engem csúnyábbnak lát, mint az exeit, akik igazából semmivel sem helyesebbek nálam, sőt!
Tudom, hogy ez most nagyon bután hangzik, és sokak számára érthetetlen is, de a párom letiporta az összes önbizalmamat ezzel az egy mondattal, és annyira szerencsétlennek érzem magam tőle.
A legjobb barátnőm elvitt egy szórakozóhelyre, és rágta a fülemet, hogy "nézz körül, bámulnak a srácok, bárki a tiéd lehetne, aranyos, helyes lány vagy!" de mindig az jutott eszembe: "jó, de NEKI nem..." Neki, akit szeretek. Úgy döntöttem, hogy megbeszélem a párommal ezt a dolgot, mert ez így nem mehet tovább. Annyit mondott csak, hogy "én sosem mondtam, hogy nem vagy szép." Mérgemben visszavágtam azzal, hogy "de azt sem mondtad, hogy az vagyok, és bezzeg a kis dagi, meg a holdacska arcú, akik ráadásul csunyábbak mint én, ők neked cicababák mi?"
Olyanná váltam, amilyen sosem akartam lenni. Egy tipikus hisztis p...a! Ki akarok ebből mászni, de nem megy. Bennem a tüske, megbántottak. Mi a fenét csináljak? Utálom magam! Segítsetek!!!!

16

Szerintetek ha békében véget ér egy hosszabb kapcsolat akkor illik elköszönni a barát/barátnő szüleitől?

A bátyám és a barátnője 2 év után végleg elváltak.Azért végleg mert a bátyám már csak sajnálatból tartotta a lányt, de előtte már háromszor elküldte, de a csaj mindig visszajött.
Most viszont a lány vetett véget a kapcsolatnak, így biztosan végleg vége.(legalábbis bízom benne)
A bátyám összesen 2x találkozott a lány szüleivel és rokonaival, viszont a lány 365 napból 200-at nálunk töltött, ennek ellenére miután szakítottak nem is jött ki,hogy elköszönjön, nem is tőlem, mert én nem tartok rá igényt, de anyukámtól igazán elköszönhetett volna/elköszönhetne már csak azért is amiért rendszeresen főzött/mosott rá, elfogadta, és soha nem szólt semmiért amiért mondjuk egy átlag ember a fejét is leharapta volna.(mert voltak dolgai ennek a lánynak, én egy bunkónak tartom, és ezért is örülök a kapcsolat végének, s lévén hogy bunkónak tartom nem is csodálkozom,hogy nem köszönt el, és meg sem lep, de mégis úgy gondolom,hogy ez nem korrekt)
Nem egy búcsúszertartást tartok elfogadhatónak hanem, hogy kijön, mint korábban azt oly sokszor megtette és annyit mond anyukámnak,hogy köszönök mindent és szia.
(Új barátja van,tehát nem esett mély depresszióba ,nem emiatt nem jön ki)

6

A pasik bizonyos százaléka miért keres kalandokat, egy jól működő kapcsolaton kívül?

4

A Nándor név nektek hogy tetszik?

Erősen gondolkodom azon, hogyha fiam lesz majd, akkor ezt a nevet fogja kapni. :) Szerintem ez egy nagyon szép, magyar név.

Ti mit gondoltok róla?

18

Mit tegyek, hogy a párom megértse, hogy attól, hogy terhes vagyok nem kell folyton megcsinálni helyettem mindent?

Drága férjem szinte mindent kivesz a kezemből, hogy hagyjam majd ő megcsinálja. Csak elszólom magam, hogy éhes vagyok és már csinálja is nekem a kaját és sokkal többet takarít mint eddig. Nagyon aranyos, hogy ennyire törődik velünk de el fog kényeztetni, és így unatkozni is szoktam néha. Mondtam neki, hogy nem kell ennyire kiszolgálni de nem érti meg. Azt mondja, hogy a legjobbat akarja nekem és nem akarja, hogy pihenjek sokat. Már csak pár hét van a szülésig és hamar fáradok de kicsit sok amit csinál :) Hogyan magyarázzam el neki?

16

Tudnátok nevelni azt a gyereket aki a voltférjetek félrelépéséből származik?

Egy ismimet megcsalta a férje, mikor még pár hónapos volt a közös gyerekük. A feleség elhagyta rögtön, aztán kiderült az is, hogy terhes a szerető. Csak a pasit akarta megfogni a gyerekkel, de nem jött össze. Egy ideig nevelgette az anyjával a gyereket, de mikor a nagyi meghalt, már nem kellett neki, az apánál helyeztette el. A pasi is megéri a pénzét, nem éppen gyereknevelésre termett. Törődik nagyjából a fiaival, de tipikus vasárnapi apukának született, így a gyereket átszoktatta az exéhez. Aki azt mondja nem tudott mit tenni, ha a pasi két gyereket vitt haza, nem rakhatta ki. Most szinte ő neveli a másik gyereket is. Vagyis ténylegesen ő neveli. Az apuka elviszi őket kéthetente, az anyja rá sem néz a kisebbik fiúra. Annyi hogy az apukának legalább pénze van, fizet bőven a fiúkra. És maga az ismerősöm sem csóró, vállalkozó nő. Egyedül él amúgy. A gyerek kisiskolás, szóval van vele gond is bőven. Állítólag megszerette a gyereket, és a saját fiával is imádják egymást, hisz tesók.
A kérdésem az lenne, hogy megcsalt nők: ti meg tudnátok ezt tenni? A gyerek persze nem tehet semmiről, de nevelnétek? Mégiscsak a félrelépés eredménye? Nem jut eszébe mindig ez a dolog ha ránéz?

6

Együtt lennétek egy ilyen jó anyagi helyzetű család lányával? Csak ez nem kizáró ok?

A családja mezőgazdasággal, felvásárlással foglalkozik, nagyon jól állnak. 21 éves, saját háza, autója van, mindent fizetnek neki, plusz jókora "zsebpénz". Eddig valahogy elvoltunk, nagyon rendes, aranyos egyébként, a családja is viszonylag normális. De ahogy egyre inkább komolyabb a kapcsolat, egyre többet vagyok nála. Ott alszok, eszek stb. Veszek persze néha valamit, de nem egy koszthoz vagyunk szokva, így inkább megvásárol mindent. Kicsit kitartottnak érzem magam. Nem érezteti, tényleg rendes csaj, mégis van egy kis kisebbség érzetem. Én kolis vagyok, ösztöndíjból, kis diákmunkából élek, nagyszüleim támogatásával (ők neveltek), de elég csórók vagyunk.
Kell, hogy ez zavarjon? vagy velem van a gond?

10

Hamarosan szülök, de már attól félek, hogy hogy fog a kicsi oviba menni. Ti hogyan oldanátok meg?

A munkahelyem húsz kilóméterre van a lakhelyemtől, reggel hatra járok és fél ötkor indúl a buszom. Este hatig dolgozom így fél nyolcra érek haza. Ezért nem fogom tudni a kicsit oviba vinni, mivel anyámra nem számíthatok és párom anyja sem él már. Nem is beszélve a nyári szünetről. Tudom, hogy ez korai de aggaszt.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!