Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék 3 hónap (33 db)

Hogy tudnék 3 hónap alatt 10-15kg-ot fogyni?

Legjobb válasz: Én tudom, hogy lehet lefogyni:Egyél keveset, egyél barna kenyeret, görkorizz sokat, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, és egyél mindennap Actívia jogurtot, vagy gyümölcsös joghurtot, nekem ez bevált, azóta fogytam 13 kilót!

Én tudom, hogy lehet lefogyni:Egyél keveset, egyél barna kenyeret, görkorizz sokat, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, és egyél mindennap Actívia jogurtot, vagy gyümölcsös joghurtot, nekem ez bevált, azóta fogytam 13 kilót!

Hogyan tudnék 3 hónap alatt 10-15 kg-t hízni?

Úgy gondolom, hogy annak a 70 százaléka kb. izom legyen. Van otthon hosszú rudam, és 2 egykezesem. Vannak súlyaim is, padom nincs. 55-56 kiló vagyok. Szedek gainert is, de valahogy nem eszek sokat, vagy nem tudom mennyit kéne a hízáshoz, miből mennyit! Az első hétben rendesen volt izomlázam - egy hét, 3 edzés - de utána a második heti edzésen már nem annyira volt izomlázam, pedig éreztem, hogy már többet nagyon nem tudnék emelni. És másnak mégsem volt izmlázam, és még az izmim is lementek reggelre majdnem annyira, mint tornázás előtt. Mit kéne csinálnom hogy hízzak?

Legjobb válasz: nagyjából kezdõként 10-12 kilogrammot lehet felszedni kondis edzéssel és étrenddel, az elsõ évben! (de az tiszta izom) tömegnövelõ étrend: napi 5-6*testtömegkg ch napi 2-2,5 testtömegkg fehérje, és ezeket így kell fedezni: reggel zabpehely, este túró, ebédre rizs és hús, vagy fõttkrumpli, sok zöldséggel és lehet enni napi szinten halolajat, lenmagolajat.

nagyjából kezdõként 10-12 kilogrammot lehet felszedni kondis edzéssel és étrenddel, az elsõ évben! (de az tiszta izom) tömegnövelõ étrend: napi 5-6*testtömegkg ch napi 2-2, 5 testtömegkg fehérje, és ezeket így kell fedezni: reggel zabpehely, este túró, ebédre rizs és hús, vagy fõttkrumpli, sok zöldséggel és lehet enni napi szinten halolajat, lenmagolajat.
A kérdező hozzászólása: Igen, és az mitõl van, hogy az elsõ héten majd meg haltam az izomláztól, a 2. héten pedig jóhogynem nem sokat éreztem mint izomláz? És most gainert szedek, de ha az elfogy, akkor gondolkoztam , hogy vagy protein, vagy kreatin, csak most ne mtudom lehet-e midnekttõt, és hogy mennyire segítenek a tömegnövelésben! Melyik a jobb ebben! Mindegy hogy mit eszek, csak napi 2 óránként egyek valamit az jó ?
Szedhetõ a gainer és a kreatin egyben, de ÉTREND A LEGFONTOSABB !!!
Nem, nem mindegy, hogy mit eszel! De ezt le is írták elõtted. A kaja a legfontosabb az egészben! Fontosabb, mint maga az edzés. Ne vegyél mindenféle [email protected] tömegnövelõket, meg kreatint, amíg nem eszel rendesen. Egyébként is, a tömegnövelõ is csak kaja, ráadásul tele van cukorral, amit jó drágán eladnak és ami jól elzsírosít, ha túl sokat és rosszkor eszed. A zárából vegyél csirke mellett, meg rizst, többet érsz vele. Azért nincs izomlázad, mert hozzászokott a tested a terheléshez. Növelni kellene a súlyt, intenzitást, illetve többféle gyakorlatot végezni. Egy szót nem írtál arról, hogy hogyan és mennyit edzel. Így válaszolni se lehet érdemben. Viszont jobban járnál, ha konditerembe járnál, és nem otthon bohóckodnál, sokkal komolyabb fejlõdést érnél el.
A kérdező hozzászólása: Bohóckodnál :D Hát 1. edzés mell-hát-has, 2. edzés comb-vádli-trapéz, 3. edzés váll-bicepsz-tricepsz. És ti ennyit szoktok számodozni mindig hogy mennyi kalóriát esztek meg szachardokat? Vagy ez mennyi db hús egy nap? És protein, vagy kreatin a jobb tömegnövelõ, úgyértem látszatban. Konditerem barát nem nagyon éri meg, mivel fél évre nálunk 64 800 Ft-ra jön ki mifelénk. És enne ka feléért már tudok venni komplett súlyokat+rúdakat - már vannak.
*rozs=rizs :D

3 hónappal a babám elvesztése után úgy néz ki, hogy újra terhes vagyok (van pár pozitív tesztem), de Uh-ra csak hétfőn megyek. Hogy tudnék nyugodt maradni?

Aki hasonló helyzetben volt/van, hogy gy?zi le az idegeskedést? Az el?z? terhességemnél ilyen tájban kezdtem barnázgatni, utána még ez ment hetekig, végül elment a babám. :-( És persze bennem van a félelem, hogy nehogy megint megtörténjen.. lekopogom, eddig még nem volt semmi baj. Tudom, pozitívnak kell lenni, csak ilyen el?zményekkel nagyon nehéz! Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: (Most ez megint olyan tanács, hogy könnyû mondani, megcsinálni nehéz) Én egy vetélés után a következõ terhességemmel egyáltalán nem foglalkoztam. Nem gondoltam a pozitív tesztre, arra hogy terhes lehetek. Csak arra gondoltam, hogy mit fõzzek holnap, milyen feladat vár a munkámban, kinek mit vegyek karácsonyra. Ahogy eszembe jutott vaolna, azonnal másra gondoltam. Igy nem is aggódtam (nem is örültem) Csak 3 hónap után "engedtem", hogy arra gondoljak új babánk lesz.

(Most ez megint olyan tanács, hogy könnyû mondani, megcsinálni nehéz) Én egy vetélés után a következõ terhességemmel egyáltalán nem foglalkoztam. Nem gondoltam a pozitív tesztre, arra hogy terhes lehetek. Csak arra gondoltam, hogy mit fõzzek holnap, milyen feladat vár a munkámban, kinek mit vegyek karácsonyra. Ahogy eszembe jutott vaolna, azonnal másra gondoltam. Igy nem is aggódtam (nem is örültem) Csak 3 hónap után "engedtem", hogy arra gondoljak új babánk lesz.
Szintén zenész. 10 hetesen mentek el az ikerbabáim júniusban. Most 7 hetes vagyok, de nem tudok felhõtlenül, sõt sehogy sem tudok boldog lenni. Félelem van bennem, habár ez a baba teljesen más jeleket küld, mint az ikrek. Jövõ pénteken megyek UH-ra, azt gondolom azután majd talán lesznek érzéseim is. Pillanatnyilag cefet rosszul vagyok, émelygek, ég a gyomrom, mindentõl undorodom, és nagyon fáradt vagyok. Ennyi. Remélem eljön az idõ, amikor megint büszkeséget fogok érezni, és boldog leszek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én már most tudok örülni a babának, sõt lehet, hogy már túlságosan is beleélem magam, pedig még Uh-n se voltam... De ha megyek is Uh-ra (6 hetesen), utána a 12. hét még nagyon messze van, addig hogy lehet kibírni, hogy ne aggódjam halálra magam?
Nekem is volt már egy vetélésem, és én tudok örülni, mert Õ itt van, egy másik baba, szerelmünk gyümölcse. Örülj te is, új terhesség, új esélyek! 7 hetes
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: örülök nagyon, csak félek is...


Van egy albérlőnk, nem tud már 3 hónapja fizetni, de nem akar kiköltözni. Van érvényes szerződésünk, és azt mondták, hogy én nem rakhatom ki, mert Joga van ott tartózkodni. Be kell perelnem, és MAJD a végrehajtó kiteszi. MIT CSINÁLJAK?

Legjobb válasz: Ha már három hónapja nem fizet, akkor ajánlott levélben felszólitod, hogy X dátumig fizesse ki a hátralékot, különben kényszerkilakoltatod. Amennyiben a határidöig nem fizet, végrehajtóval kipakolod a cuccait, kicseréled a zárat és bepereled az elmaradt összeg miatt.

Ha már három hónapja nem fizet, akkor ajánlott levélben felszólitod, hogy X dátumig fizesse ki a hátralékot, különben kényszerkilakoltatod. Amennyiben a határidöig nem fizet, végrehajtóval kipakolod a cuccait, kicseréled a zárat és bepereled az elmaradt összeg miatt.
kezdedtnek megtenne, ha lekapcsoltatnad az osszes kozmuvet. annyival se novelje a tartozasat. vizgazvillany nelkul lehet megno a kikoltozesi hajlandosaga. egyebkent meg marad a per, csak az eleg hosszan elhuzodik.
Hát pereld be, és majd a végrehajtó kiteszi. Ha lekapcsoltatod a közmûveket, az birtokháborítás, és a lakó meg visszakapcsoltathatja. Szóval lehet, hogy nem mész vele semmire. Ha szabályosan felmondtál, és letelt a szabályos felmondási idõ, akkor a lakónak NINCS joga ott tartózkodni. Sajnos azonban neked sincs jogod onnan erõszakkal eltávolítani. Ez egy patthelyzet, amit peres úton lehet feloldani. Úgyis szükséged lesz ügyvédre, ezért már most vond be, hogy a felmondás legalább érvényes legyen. Nagyon ciki, ha a végén derül ki, hogy a felmondás érvénytelensége miatt elölrõl kell kezdeni az egészet.
Szerintem onnan, hogy a bérlõ a szerzõdésben vállaltakat nem teljesítette írásbeli felszólításra sem, a bérleti jogviszony megszûnt. Attól a perctõl õ sima lakásfoglaló, és semmiféle birtokháborítás nincs, ha a tulaj kikapcsoltatja a közmûveket. Ha van gyerek is az ottlakók között, az kicsit gázosabb, de ha csak tavasszal tudod kitetetni õket, akkor perelheted rajtuk visszamenõleg is a lakbért. Nem javaslom, mert mocsok dolog, de akár a bejárati ajtót is leszereltetheted.
Nem tudsz addig végrehajtóhoz fordulni, amíg jogerõs bírósági végzés vagy végrehajtható okirat nincs a kezedben. Hidd el, nincs más legális lehetõség, mint perelni. Bármi mással megütheted a bokádat.
Milyen szerzõdésed van . Ha papír védelemben hiszel inkább jegyzõhöz fordulj mint valami megélhetési ügyvédhez aki még a perben is félreképvisel XD ..... Valahogy ezért nem írok szerzõdés ... Mint parasztosan mondanák csak olyan szarjankónk ad ki akit le tudsz rendezni izomból :) ) Vagy MINDIG legyen a lakásba bejelentve réges-régóta egy családtag akivel meg keserítitek az élõsködõ életét , , , egy kis le nem húzott kaki, , ének a haverokkal , közös minden . Ha a lakcím oda szol hívhatja a sündörséget is .....
BIRTOKVÉDELMI JOG! Megsérted = rabosítva leszel. Ezért nem szerzõdünk magánokiratban. Akár 2-3 éved is rámehet. + ügyvédi díj, leamortizált lakás, elmaradt lakbér. Hab a tortán: Ha közmûveket akarsz majd magadnak akkor szépen kifizeted a tartozásokat és azért külön beperled a volt bérlõdet. Legközelebb KÖZJEGYZÕNÉL szerzõdj közokiratban. Akkor kimarad a bíróság a képbõl.
Nekem volt egy ismerõsöm akinek ugyan ez volt a gondja. Õ elég egyedi módon oldotta meg ezt a problémát. Fogta magát, beköltözött a saját lakása egyik szobájába. Vitt magával egy magnót. Nem csinált semmit azon kívül, hogy egész nap üvöltette a mulatóst (00-24), meztelenül mászkált a lakásban. Bérlõk egy hétig bírták.
# 7 Nem írtam mást :) )) Ha régebb óta be vagy jelentve , a tulaj rokonaként , nem tehetnek ki , , megillet a jog :) .. A rabosítás nem ilyen egyszerû , , , a cigányság is élvezi a EU rendszer pozitív korlátait XDDD
Sokan a baba születése után sem kötõdnek a babához, csak hetek, hónapok múltán. Majd megjön az anyai ösztönöd
Van aki a szülés után kezd kötõdni. Nekem az elsõvel hamar ment, már szinte a terhesség alatt, a másodiknak több idõ kellett. Terhesen valahogy csak a nagy hasamat éreztem, nem volt az a kapcsolat, mint a másikkal. A kórházban csak egy kis csomagnak láttam és idegenkedve néztem, és majdnem megõrültem, hogy hozzák már be a másikat látogatni, mert hiányzik.
11. héten ezzel még semmi gond nincs. Ez fokozatosan alakul ki, és leginkább a szülés után erõsödik fel. Vagy utána. Ilyenkor talán szerencsésebb is kevésbé kötõdni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én amíg nem éreztem, néha el is felejtettem, hogy terhes vagyok... alakul ez az érzés folyamatosan, ahogy megy elõre az idõ, kialakul a kötõdés! :)
Én ugyanígy voltam, nem mertem beleélni magam. Valahogy éreztem, hogy baj lesz, és lett is. :( Pedig akartam a babát, nem arról volt szó, hogy nem akartam. Szerintem nem normális, de attól még gyakran elõfordulhat. Én a 12. heti uh-t vártam, mint a messiást, hogy minden oké legyen, de sajnos nem értük meg... Nagyon el vagyok keseredve.
A kérdező hozzászólása: Ohhhhh nagyon sajnálom! Igen én is sokat aggódom, hogy minden rendben legyen....azt mondják ha baba elmegy ebben az idõszakban akkor nem volt elég erõs az élethez. De én azt kívánom, hogy legközelebb ne így történjen és minden rendben zajlodjon!!!!!
Az aggodalmaskodás nem tesz jót a babának, szóval szerintem inkább engedd el magad. Majd akkor kötõdsz jobban, ha megérzed, hogy rugdos. Legalábbis én így voltam vele. Ilyen apróságokon most ne stresszelj. Olyan dolgokon rágódsz, amik valószínûleg nem is következnek be.
Én sem érzem valahogy a kötõdést, kapcsolatot, emiatt aggódok is nehogy gondok legyenek szülésnél.Nem volt még akezemben sem ilyen pici baba és félek, hogy majd születése után hogy bírkózok meg a hirtelen változással.

Hogyan tudnék gyorsan fogyni? (kb.3 hónap alatt)

82-83 kg vagyok és 172-3 cm és nyárra le szeretnék adni minimum 5-6 de inkább 10 kg-ot. Heti 3 szor lejárok kondizni és megpróbálok kevesebbet enni, de eddig nem látok sok változást, persze kicsit izmosodom, bár eddig se voltam olyan gyenge gyerek, de a lényeg az az, hogy ha valaki tud akkor adjon tippeket vagy írjon bevált módszereket, tapasztalatokat.

Legjobb válasz: noku vacsora kevés ebéd minden este mozgás. nekem bevált 1 hónap alatt 3kilót fogytam le. Remélem nekedis sikerül. 12/L

noku vacsora kevés ebéd minden este mozgás. nekem bevált 1 hónap alatt 3kilót fogytam le. Remélem nekedis sikerül. 12/L
Én sok fogyókúrával próbálkoztam de egyik sem vált még be csak egy, és pedig a barnarizs diéta, minden nap egy kevés fõtt barna rizs, vagy saláta light majonézes, és ha nagyon éhes vagy akkor gyümölcs de az is csak alma vagy mandarin esetleg ananász! Én 2 hónapja csinálom és már fogytam 10 kg-ot!!!! (:
1. válaszolón látszik , hogy nem ért hozzá, rá ne hallgass... elõször az étrendet kell rendbe tenni, és futni (kocogni)kell sokat, elvileg az intervallumos futás hatékonyabb de szerintem a kocogással is szép eredményeket érhetsz el, vagy menj biciklizni, és súlyzózz, és sok vizet igyál
ja és a 2. válaszolóra se hallgass, mégpedig azért mert lehet , hogy fogytak de nem zsírból hanem izomból, és gondolom neked a célod, hogy zsírból fogyjál
Hát én vagyok a 2. válaszoló és a zsírból fogytam, de te biztos jobban tudod....
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: te egyáltalán nem is eszel normális kaját? pl.: húst vagy krumplit vagy kenyeret? Ez már mindenkinek szól: -Sokan azt mondják hogy ha fogyni akar valaki akkor sok vizet igyon, miért? -a biciklizés is lehet olyan eredményes mint a futás? -az úszásról mi a véleményetek?
(2.válaszoló): Hát kb 1, 5-2 hónapig nem ettem húst, de aztán már igen de akkor is csak egy minimális olajban sült csirkemellet, kenyeret egyáltalán nem, de azt ki lehet bírni, ha meg nagyon nem bírod egyél meg egy almát, vagy ha szereted a puffasztott rizst azt is lehet, de natúr és naponta max. 2-t.Meg persze a rendszeres mozgás.Ha tényleg elkezdenéd ezt a fogyókúrát akkor azt komolyan is kell venni, meg azért mondom mert akkor tudok sokféle elkészítési módot meg tanácsot is adni...ha gondolod.
(2.)Krumplit sem lehet mert abban sok a szénhidrát....

Hogyan tudnék gyorsan pénzt keresni? , 17 elmúltam nemsokára 18 leszek és kb.2-3 hónap alatt kéne 50 ezer FT összeszednem, persze legálisan :D?

17 elmúltam nemsokára 18 leszek és kb.2-3 hónap alatt kéne 50 ezer FT összeszednem, persze legálisan :D

Legjobb válasz: Keress diákmunkát! Ilyenkor talán még lehet jó helyeket megcsípni, két hónap múlva már biztos nem lesz. Kismillió diákszövetkezet van, úgyhogy hajrá. Emellett a használt, de még jó állapotban lévõ cuccaidat felrakhatod a vaterára. Ruhák, játékok, akármi... Ha van a környezetedben idõsebb néni, bácsi, bevásárolhatsz nekik, biztos vágnak hozzád cserébe párszáz forintot. Ugyanígy segíthetsz nekik a kerti munkákban is akár

Keress diákmunkát! Ilyenkor talán még lehet jó helyeket megcsípni, két hónap múlva már biztos nem lesz. Kismillió diákszövetkezet van, úgyhogy hajrá. Emellett a használt, de még jó állapotban lévõ cuccaidat felrakhatod a vaterára. Ruhák, játékok, akármi... Ha van a környezetedben idõsebb néni, bácsi, bevásárolhatsz nekik, biztos vágnak hozzád cserébe párszáz forintot. Ugyanígy segíthetsz nekik a kerti munkákban is akár
Mire kéne? Lány vagy fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: Fiú!!!

3 hónapja szültem.1 hónapja nagyon hullik a hajam, alig merem megmosni, félek hogy megkopaszodok. Azt hallotam vashiány miatt van, de iszom a vastablettát és szedem az elevitet is mert szoptatok. Mit tudnék még tenni ellene?

Legjobb válasz: A megoldást sajna én sem tudom. Most nekem is ezerrel hullik a hajam, de én úgy tudom, ez "normális". A hormonok miatt van és majd elmúlik. Sajna más szoptató anyuka is ezzel küszködik a környezetemben, így "nyugodt" vagyok. Én nem teszek ellene semmit, a Gravdiát szedem még mindig.

A megoldást sajna én sem tudom. Most nekem is ezerrel hullik a hajam, de én úgy tudom, ez "normális". A hormonok miatt van és majd elmúlik. Sajna más szoptató anyuka is ezzel küszködik a környezetemben, így "nyugodt" vagyok. Én nem teszek ellene semmit, a Gravdiát szedem még mindig.
Teljesen természetes jelenség. Bizonyára tapasztaltad te is, hogy a terhesség alatt meg alig hullott ki valamennyi. Általában a szülés után 3 hónappal jelenkezik a probléma, akkor kezdenek visszaállni a hormonok. Állítólag csak az a felesleg hullik ki, aminek "nem terhes" állapotban addig is ki kellett volna, csak most egyszerre jelentkezik, és azért olyan ijesztõ. Szedj továbbra is valamilyen terhesvitamint. Nekem az vált be, hogy rövidre vágattam a hajam, de ezt persze nem mindenki szeretné. Ne aggódj, megoldódik magától.
Én azt olvastam valahol, hogy a haj raktározza a szervezet ásványi anyagait, szóval a fölösleg ott van. Azért természetes jelenség a szoptatás alatt, mert a tejhez ezeket felhasználja a szervezet, és a haj így halottá válik, és kihullik. Szerintem is szedd továbbra is a vitamint, és figyelj oda az étkezésedre, pl egyél sok olajos magot (kivéve dió és mogyoró az allergia miatt).
Nekem azt mondta a dokim, hogy nem inni, hanem enni a vastablettát. A pezsgõtabletták nem jók, mert pont a vas marad a pohár falán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Az egyik ismerosomnek van szemelyikolcson, aruhitel es hitelkartya tartozasa, es hogy ez a folyamat valojaban hogyan mukodik? Nem tud fizetni kb.3 honapja.

Szerete tudni,hogy milesz ebbol?,bar -lista? a neven van 1 auto szinten hitelre de az fizetve van rendszeresen az autoval tortenik valami ha a tobbit nem tudja fizetni?Elore is koszonom!

Legjobb válasz: Kerlek segitsen aki tud,nagyon fontos lenne a baratnomnek!!!

A kérdező hozzászólása: Kerlek segitsen aki tud, nagyon fontos lenne a baratnomnek!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a sok-sok segitseget!!:-((((((
Türelem, a weboldal hetente egyszer küld értesítést az új kérdésekrõl. Most küldte. Biztosan benéz valaki 1-2 napon belül, aki tájékozott a témában.
Igen lefoglalják az autót, illetvel ami a nevén van.De a fizetéséböl is vonhatják a hátrelékot(birósági végzéssel)ez max.33% lehet.

Futball. Ugy nez ki, hogy a fiam (9 eves) fel a labdatol. Az edzo szolt, hogyha tovabbra is ilyen passziv marad, akkor nem viszi magaval szeptembertol. Maradt 3 honapja, hogy bizonyitson. Hogyan tudnek neki segiteni?

Jo! Hozzatartozik, hogy eros csapatban van es nincs annyi tapasztalata, mint a tobbieknek. (Korabban mas sportot uzott.) Habar technikailag nem gondolom, hogy nagyon le lenne maradva. Radasul eleg gyorsan fut, de a fejeben valamit at kellene billenteni, mert egyszeruen "kudarckerulo". Es fogalmam sincs, hogy hogyan segitsek neki. (En(37) ha valamitol felek, akkor pont azt csinalom, amitol felek. Azert, hogy megismerjem es megtanuljak vele elni. Pl: mar felnott fejjel feltem, hogy csak ugy az utcan le fognak utni, ezert elmentem boxolni. De ugye en ezt felnott fejjel mar megtanultam. O meg most tanulgatja.) Az a baj, hogy ezt "fejlodni akarok"-ot nem latja az edzo. Es hat en sem. Lehet, hogy nem is a labdatol, hanem a kudarctol? Csak igy nyilvanul meg? De ugyanakkor nem mondanam onbizalomhianyosnak. Otletek esetleg?

Legjobb válasz: elõzõ: megtörtént. sehol nem derült ki a szövegbõl, hogy a gyerek ne szeretne focizni, és csak ráerõltették volna. talán ha a kap folyamatosan valami pozitív visszajelzést, sikerélményt, hogy fejlõdött, hogy most már jobban ment, akkor. Tehát ha mondjuk otthon is gyakorolnátok a dolgokat, ott nyugodt a környezet, nincs az a nyomás (nem néz rá csúnyán az edzõ, nem szólnak be a társak), akkor ott nyerhetne annyi önbizalmat, hogy aztán edzésen is be merje vállalni. Talán. Mindenesetre én mindenképp elbeszélgetnék vele, hogy miért fél, és igyekezném meggyõzni, hogy ezt próbálja leküzdeni.

elõzõ: megtörtént. sehol nem derült ki a szövegbõl, hogy a gyerek ne szeretne focizni, és csak ráerõltették volna. talán ha a kap folyamatosan valami pozitív visszajelzést, sikerélményt, hogy fejlõdött, hogy most már jobban ment, akkor. Tehát ha mondjuk otthon is gyakorolnátok a dolgokat, ott nyugodt a környezet, nincs az a nyomás (nem néz rá csúnyán az edzõ, nem szólnak be a társak), akkor ott nyerhetne annyi önbizalmat, hogy aztán edzésen is be merje vállalni. Talán. Mindenesetre én mindenképp elbeszélgetnék vele, hogy miért fél, és igyekezném meggyõzni, hogy ezt próbálja leküzdeni.
Erölteted a saját [email protected]ágodat a gyerekedre...ennek nem lesz jó vége...Azt kellene csinálnia (sport)amit szeret... Lehet lepontozni!
A kérdező hozzászólása: Neked problemaid vannak a szovegertessel? Mibol is olvastad ki, hogy nem azt a sportot csinalja, amit szeret?
A kérdező hozzászólása: Koszonom a hozzaszolasokat. Tegnap beszeltem vele. Azt mondta, hogy attol fel, hogy a labdaval arcon rugjak. Beszelgettunk. Attol nem fel, hogy elveszti a labdat vagy ilyesmi. Tehat akkor viszont csak a technikai gyakorlas hianyozhat. Megyunk majd rendszeresen gyakorolni. En kihagyok magamnal 2 edzest es az ido alatt gyakorlunk majd. Ezzel viszont hirtelen nem tudok mit kezdeni: "attol fel, hogy a labdaval arcon rugjak."
A kérdező hozzászólása: A fiam lejart otthon gyakorolni, de valahogyan az edzesen nem tudta kihozni magabol nemhogy a maximumot de szerintem a felet sem a tudasanak. (Ugye O itt a kis magyar.) Mintha le lett volna blokkolva. Velem kepes volt felszabadultan es eroszakosan jatszani. De az edzesen valahogyan ez nem jott ki belole. Az osztrak edzo tegnap azt ajanlotta, hogy szeptembertol keressunk egy masik csapatot... A jatek passzivitast es kommunikacio hianyat hozta fel fobb indokkent. (A fiam ugye meg csak picit beszel nemetul.) A dontest rahagyom a fiamra, hogy hogyan akar szeptembertol tovabbmenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!