Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnék 2 (616 db)

Android 2.1- t hogy tudnék 2.2-re frissíteni Samsung Galaxy 3 telefonon? (legálisan)

Legjobb válasz: Próbáld meg a Samsung Kies programmal

Próbáld meg a Samsung Kies programmal
Ha van rá akkor KIES, ha nincs akkor legálisan nem lehet...

Hogyan tudnék 2-3 kilót fogyni a lehető leggyorsabban? Már 10-et fogytam futással, de sajnos már nincs időm rá.

Legjobb válasz: Abszolút semmi idõd? Mert szerintem ha eddig sikerült 10-et leadni, akkor az a 2-3 már két-három hét alatt, de lehet még elõbb is lemegy, ha tartod a futást. Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen sikeresen beépítetted az életedbe a mozgást, akkor szerintem ne hagyd el. Tapasztalatból mondom. Tavaly fogytam 10 kg-t. Tartottam a sportot, és vele együtt a súlyomat. Most fél éve nem sportolok, mert nincs rá idõm, 7 kg visszajött. Rájöttem, hogy nincs olyan a fogyókúrában, vagy a helyes életvitelben, hogy nincs idõm. Most újévkor kezdtem új lendülettel újra sportolni, szeretnék ettõl a 7 kg-tól újra megszabadulni, és megfogadtam, hogy soha nem hagyom abba sportot. Bocsi a anekdotáért, csak gondoltam ezzel jól tudom érzékeltetni, hogy szánj idõt napi 30 perc futásra :). Hajrá :D.

Abszolút semmi idõd? Mert szerintem ha eddig sikerült 10-et leadni, akkor az a 2-3 már két-három hét alatt, de lehet még elõbb is lemegy, ha tartod a futást. Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen sikeresen beépítetted az életedbe a mozgást, akkor szerintem ne hagyd el. Tapasztalatból mondom. Tavaly fogytam 10 kg-t. Tartottam a sportot, és vele együtt a súlyomat. Most fél éve nem sportolok, mert nincs rá idõm, 7 kg visszajött. Rájöttem, hogy nincs olyan a fogyókúrában, vagy a helyes életvitelben, hogy nincs idõm. Most újévkor kezdtem új lendülettel újra sportolni, szeretnék ettõl a 7 kg-tól újra megszabadulni, és megfogadtam, hogy soha nem hagyom abba sportot. Bocsi a anekdotáért, csak gondoltam ezzel jól tudom érzékeltetni, hogy szánj idõt napi 30 perc futásra :) . Hajrá :D.

14 éves lány vagyok és tartós gyógyszert szedek. Hogy tudnék 2 hét alatt legalább lefogyni 5 kilot? A gyógyszer étvágyat csinál nekem és sokat híztam is miatta

165 cm vagyok és 75 kg, nemrég még 10 kg-mal kevesebb voltam de a gyógyszer miatt híztam

Legjobb válasz: Önmagában a gyógyszer nem hizlal, olyan mennyiséget nem vettél be belõle, hogy a hatóanyagaiban levõ kalória zsír formájában rádrakódjon......2 hét alatt csak teljes koplalással lehet ennyit fogyni.

Önmagában a gyógyszer nem hizlal, olyan mennyiséget nem vettél be belõle, hogy a hatóanyagaiban levõ kalória zsír formájában rádrakódjon......2 hét alatt csak teljes koplalással lehet ennyit fogyni.
nem a gygógyszertõl hízott, hanem étvágyat csinált neki, ergo sokat evett.
Olyan módszer nincsen, ami tartós zabálás mellett fogyasztást eredményezni. Az egyikrõl mondjál le, és szép lassan megoldódik a problémád. Semmiképpen ne akarjál gyorsan fogyni.!
Nem egészséges 2 hét alatt 5 kiló fogyás. Hetente maximum fél-1 kiló a normális.
A kérdező hozzászólása: 3-as 1 db gyogyszert szedek epilepsziára nemtudok leállni lassan vele se sehogy!!!
Nem a gyógyszerrõl kell leállni, hanem a mértéktelen evésrõl!

Hogyan tudnék 2 cm-t nőni? 17/L

Nagyon nagyon fontos lenne. Lehetőleg értelmes válaszokat várnék nem bunkó beszólásokat.

Legjobb válasz: Jesszus, minek?? Égi meszelõ akarsz lenni?? Nem bántani akarom a magasabb lányokat, de én pl. már nem szeretek felvenni magassarkút a párom mellé a 170 centimmel, mert akkor már majdnem akkor vagyok, mint õ. 187 körül van. Egyébként én 14 éves korom óta nem nõttem. Az meg egy másik dolog, hogy a 170 már magasnak számít. Az átlagmagasság 160-165 között van, tehát te minden vagy csak nem törpe. Anyuddal meg az a 2centi különbség egyáltalán nem látszik, csak tudod a számokat és kész. A férfiak pedig persze, hogy magasabbak. Mit vártál? Nagynénéd 175, anyud 173, te 171. Ez teljesen jó így. Vagy tán cikiznek téged otthon megállás nélkül emiatt a 2 centi miatt?

Jesszus, minek?? Égi meszelõ akarsz lenni?? Nem bántani akarom a magasabb lányokat, de én pl. már nem szeretek felvenni magassarkút a párom mellé a 170 centimmel, mert akkor már majdnem akkor vagyok, mint õ. 187 körül van. Egyébként én 14 éves korom óta nem nõttem. Az meg egy másik dolog, hogy a 170 már magasnak számít. Az átlagmagasság 160-165 között van, tehát te minden vagy csak nem törpe. Anyuddal meg az a 2centi különbség egyáltalán nem látszik, csak tudod a számokat és kész. A férfiak pedig persze, hogy magasabbak. Mit vártál? Nagynénéd 175, anyud 173, te 171. Ez teljesen jó így. Vagy tán cikiznek téged otthon megállás nélkül emiatt a 2 centi miatt?
Sok sok imával. Ha elérted a végleges magasságodat, nincs mit tenni. Az elérhetõ maximális magasságod genetikailag kódolt. Te nem befolyásolhatod, annál magasabb nem lehetsz, csak kisebb. Ha egészségtelenül táplálkozol, kevés kalciumot fogyasztasz, dohányzol, alkoholizálsz, akkor akkora sem leszel, mint amekkora lehetnél. De 17 évesen többnyire már késõ gondolkodni ezen. A lányok többsége ugyanis az elsõ menstruációt követõ 2-3 évben "kinövi" magát, eléri a végleges magasságát.
https://www.google.hu/search?q=ember+h%C3%BAz%C3%B3+k%C3%ADn.. Persze csak viccbõl linkeltem. Próbáld meg elfogadni magad ahogy vagy. :)
Teljesen véletlen akarsz 173 centi lenni ami a modellkedés alapkövetelménye... Most komolyan? Miért?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat ! :D
Nagyon értelmes a bátyád és a nagynénéd is. Olyasmivel piszkálni valakit, amirõl (többnyire) nem tehet... Egyébként hangyányi esély mindig van rá. 18-19 éves korodig elviekben nõhetsz, csak gyakorlatban, ha legalább 2-3 éve menstruálsz, nem valószínû. http://www.origo.hu/itthon/20021002novekedes.html
Amúgy egy picit lehetne talán azzal, hogy a gerinced izmai megerõsíted, ezzel egészségesebb tartást biztosítva, de ez már lehet, hogy most is megvan. Nem tudhatom...
xD Olyan butaság ez... :D lányoknál 164 az átlag... inkább örülj, hogy ezt is túlszárnyaltad 7 centivel!! :) Volt osztálytársam is olyan izé... õ 167. Múltkor együtt buliztunk, de vagy 3-szor megemlítette, és direkt úgy mondta, hogy õ milyen törpe, csak 160... ...7. Nem értem, hogy mi ez a pesszimizmus, vagy hogy mi a baj ezzel! :D Én magas vagyok, 188, de nem érzem, hogy elõnyöm lenne ettõl! Fogadd el a külsõdet úgy, ahogy van! Enélkül nem is nagyon lehet boldog az ember! Hajrá! :)
láttam egy spektrumos mûsorban hogy egy orosz lány megoperáltatta a lábát, és asszem kb 2 cm-rel lett hosszabb a lába ettõl...valahol szétverték a csontjait és betoldottak neki, ez tök komoly...durva volt, de igaz.
A kérdező hozzászólása: A bátyám meg a nagynéném már 3 éve ezzel szekál, hogy milyen törpe vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hangyányi esély sincs rá? Ha áttérek egy nagyon egészséges étrendre akkor sem? Anyukám 173, apukám 187 cm, van egy bátyám 186 cm, nagynéném 175 cm én meg a család törpéje 171cm-vel. Legalább anyukám magasságát elszeretném érni.
Szerintem inkább örülj, hogy így is szép magas lány vagy! :D Meghaladod az átlagmagasságot. Sokan örülnének, ha akkorák lehetnének, mint te.

Hogy tudnék 2 hónap alatt 8kg lefogyni?

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû. Ki kell iktatni, ami hizlal, ami felesleges kalóriát ad (cukor, lisztes áruk), és a helyükbe elsõsorban zöldségeket, aztán gyümölcsöket, és végül egyes magokat (elsõsorban len darálva, mák, napraforgó) kell állítani. És e mellett meg kell növelni látványosan a mozgást, de úgy, hogy ha mozgok, ilyen címen se egyek többet. Így tényleg 100 %-os lesz a siker. (Próbáltam magamon és pár emberen. Bevált, és pont ennyit lehet vele leadni 2-3 hónap alatt stabilan.)

Nagyon egyszerû. Ki kell iktatni, ami hizlal, ami felesleges kalóriát ad (cukor, lisztes áruk), és a helyükbe elsõsorban zöldségeket, aztán gyümölcsöket, és végül egyes magokat (elsõsorban len darálva, mák, napraforgó) kell állítani. És e mellett meg kell növelni látványosan a mozgást, de úgy, hogy ha mozgok, ilyen címen se egyek többet. Így tényleg 100 %-os lesz a siker. (Próbáltam magamon és pár emberen. Bevált, és pont ennyit lehet vele leadni 2-3 hónap alatt stabilan.)
Elõzõvel egyetértek, kivéve a mák-len-napraforgót... A lenmagolaj oké, de a mák??? A napraforgó meg tényleg nem jó, az abból készült olaj csak a disznózsírnál jobb, másnál nem. Ha magok, akkor dió, mogyoró, mandula. Ha meg minõségi zsírsav kell, akkor halolaj.
Én gyümölcsöt és magokat reggelizek. A lenmag jó az omega3 zsírsav miatt, a mák finom és kálcium van benne. A napraforgó se olyan tragikus, jobb lesz tõle az amúgy eléggé fûrészporszerû lenmag, és az E vitamin tartalma is elég jó.
Ha jót akarsz magadnak, akkor 2 hónap alatt legfeljebb 2-3kg-ot adj le.

Hogy tudnék 2-3 nap alatt szerezni barátnõt?

Táborban lenne nem ismerném.Kor 14

Legjobb válasz: ha talalsz csajt ennyi ido alatt, akkor legyszives kuldj egy kepet magatokrol.:) amugy szerintem nem kene hulyenek nezni az osszes lanyt... de ha a csaj 2-3 nap alatt osszejon veled, akkor megerdemlitek egymast. 14/L

ha talalsz csajt ennyi ido alatt, akkor legyszives kuldj egy kepet magatokrol.:) amugy szerintem nem kene hulyenek nezni az osszes lanyt... de ha a csaj 2-3 nap alatt osszejon veled, akkor megerdemlitek egymast. 14/L
Neten bérelj egyet.
Vegyél egyet :D
Én is kérek egyet. Nem kell, hogy nagy melle legyen.
2-3 nap? Nem kevés az "kicsikét" , minimum pár randi kell hogy kötõdjetek egymáshoz , és még mennyi hogy beleszeressetek egymásba! Hülye -.-" 15/f

Hogy tudnék 2, 2 m es vízben tartózkodásra 11 nap alat megtanúlni naggyából?

mit egyek milyen gyakorlatokat végezek stb...?

Legjobb válasz: ezt leírnád kérlek érthetõ bármilyen emberi nyelven? a helyesírási hibákról már nem is beszélve...

ezt leírnád kérlek érthetõ bármilyen emberi nyelven? a helyesírási hibákról már nem is beszélve...
Mit akarsz megtanulni a vízben tartózkodásra?
A kérdező hozzászólása: 2, 2m vízben leszek hogy készülhetek fel rá? anélkül hogy uszodába mennék
A kérdező hozzászólása: nem tudok úszni
Úszógumi, mentõöv vagy nem tudom mire gondolsz.. Elméletben nem lehet úszni tanulni.
Elméletben hogy lehetne?
jaaaa már értem...hát úszógumi, karúszó, vagy matrac...
egyél oxgént

Hogyan tudnék 2 gyereket szállítani kerékpárral, ha nem akarok előre és hátra is gyerekülést szerelni?

Gondoltam visziklire, zigora de elég drágák. Vagy triciklit átalakítani hogy hátul kosár helyett egy dupla ülés legyen. Na de a tárolóhely is kicsi mert társasházban lakunk és többen "lakunk" 1 kis tárolóban.

Legjobb válasz: Bicigli utánfutó.2 gyerek is belefér,kissebb helyet foglal mint egy tricikli.

Bicigli utánfutó.2 gyerek is belefér, kissebb helyet foglal mint egy tricikli.
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam már rá, de félek tõle. A kisebbik babám 9 hónapos a nagyobb 3, 5 éves és túl messze lennének. 2 és 5 évesen jó lenne, de most még picik. És a tároló ajtaján se biztos hogy beférne, bár még nem láttam ilyet élõben. Nagyon köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: Bár ezt már régebben indítottam, de gondoltam megírom hogy végûl mire jutottam hátha valaki hasonló gondokkal küszködik. Két gyermekemet szállítom egy triciklivel. Hátra van egymás mögé szerelve 2 biztonsági gyerekülés, lehetett volna egymás mögé is, de így biztonságosabb szerintem és így befér az ajtón is! Egy gyulai tricikli építõvel építettük és tökéletes. Imádom, mindenki bámulja, kérdezget róla. És minden 2 gyermekes ilyet akar. :-) Ez a tökéletes megoldás. Egyébként nem kerûlt annyiba mint egy elektromos bicikli, és teljesen megfelel a kressznek.

Hogyan tudnék 2 éves kislányomnak segíteni, hogy elaludjon?

Hulla fáradt már délben, de nem tudom sehogy rávenni, hogy aludjon, estig ezzel szenvedünk. Aztán meg már olyan fáradt, hogy azért nem bír elaludni, csak addig sír szegénykém míg el nem alszik.

Legjobb válasz: Esetleg mesét olvasni neki vagy mondani neki hogy muszáj aludni mert jobb lesz neki..vagy mondod hogy próbálj aludni és utána pl. megyünk kirándulni.....

Esetleg mesét olvasni neki vagy mondani neki hogy muszáj aludni mert jobb lesz neki..vagy mondod hogy próbálj aludni és utána pl. megyünk kirándulni.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megfogadom.
Ez sajnos nevelés kérdése. Én is voltam rossz alvó 9 éves korom körül, az nem megoldás hogy melletted alszik el attól csak hozzászokik. Én azt javaslom hogy este mikor lefekteted és mondjuk 30 perc múlva bemész és ott sír hogy nem tud aludni akkor nyugtasd meg, és ami a legjobb megoldás olvass neki mesét én mindig arra aludtam el, késõbb magam olvastam.
Ha fáradt, tegyed az ágyába, és hagyd ott. Ha sír, akkor simogasd, halkan beszélj hozzá, de ne vedd ki az ágyából.
Diéta, sport, sok víz.Esetleg szedj szûztea kapszulát, én 32 kilót fogytam:)
2 hónapig állj rá a paleóra + tempós gyaloglás 10 lemegy.
Hova siet mindenki banyek? Ha 3-4 hónap alatt megy le, akkor sírni fogsz?
A kérdező hozzászólása: Nem csak kitûztem magamnak mint cél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!