Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnának a szüleim a piercingemmel (1 db)

Hogyan tudnának megbékülni a szüleim a piercingemmel?

Kb. 2 hete titokban beszúrattam a köldök pc-m amit anyuék naon er?teljesen tiltottak. Még az nem este elmondtam nekik de anyu naon ideges lett. Másnapra kitalálták a nevel?apámmal, h. szobafogság (nincs számítógépezés, nem mehetek sehova) v. kiveszem a pc-t. Én a szobafogságot választottam. Azóta is nem olyanok velem mint régen :(! Az apukám egyátalán nem ellenezte a pc-t és amikor menek hozzá legalább ott minden rendben van, de mivel anyuékkal élek ez naon rossz érzés:(! Azóta mindig próbálok titokban gépezek, h. ne tudják meg. KÉRLEK SEGÍTSETEK JÓ ÖTLETEKKEL!!! NEKTEK ILYENKOR MI SZOKOTT SEGÍTENI, AMITÕL MEGENYHÜLNEK A SZÜLEITEK?

Legjobb válasz: Talan elobb meg kellett volna kerdezni,hogy bele egyeznek-e.Ha nemleges a valasz megvarni a nyagykorusagot.A szulok csak jot akarnak a gyermekuknek,ez a kis "ugy" rosszul is vegzodhetett volna,ha pl.infektalodik a szuras vagy beloves helye. A szulo nagyobb tapasztalattal rendelkezik, mint a csemeteje, es felti mert szereti.

Talan elobb meg kellett volna kerdezni, hogy bele egyeznek-e.Ha nemleges a valasz megvarni a nyagykorusagot.A szulok csak jot akarnak a gyermekuknek, ez a kis "ugy" rosszul is vegzodhetett volna, ha pl.infektalodik a szuras vagy beloves helye. A szulo nagyobb tapasztalattal rendelkezik, mint a csemeteje, es felti mert szereti.
12 évesen köldökpiercing???Gratulálok neked is, meg anyukádnak is!!! Amúgy a kérdésre a válasz: A szüleid úgy tudnának megbékélni a pc-del(ez a rövidités amúgy személyi számítógépet jelent, de sebaj), ha kiveszed! Ja és a nagykorúság nem jelent az égvilágon semmit...majd ha önállóan eltarja magát az ember.
Jobb lett volna, ha vársz egy kicsit a belövetéssel, késõbb talán már engedték volna. Már csak az idõ segít.
Én tetováltattam 17 évesen. Mondjuk az én esetemben ha bezártak volna, kkor sem tudtam volna leszedni :) Meg fogják szokni valszeg. Meg szokták :)
1./ Azonnal felvenni a kapcsolatot a nagyszülõkkel! 2./ Megtudni, hogy apa vagy/és anya gyerekkorában mit tett meg kifejezett szülõi tiltás ellenére! 3./ Emlékeztetni õket erre. üdv.: hegedor
Hozzászoknak egy idõ után. Azért ne nagyon mutogasd elõttük. Próbáld velük megbeszélni, hogy neked miért tetszik, nekik meg miért nem tetszik, miért zavarja õket. Kérdezd meg tõlük, hogy akkor is zavarja-e õket, ha nem látják, hogy viseled (nem pakold ki a hasad amikor velük vagy), vagy csak a látvánnyal van bajuk. Próbáld nekik megmagyarázni, hogy ez is csak olyan, mint egy fülbevaló, csak ez még annyira sem látszik, és hogy a köldök-piercing ma már nem igazán számít extrémnek (durvább lenne, ha mondjuk az ajkadban lennének karikák, vagy a szemöldöködben, vagy mit tudom én), mostmár teljesen elfogadott a köldök-, orr-, nyelv-piercing viselete, fõleg nõknél. Próbáld megértetni velük, hogy bármikor kiveheted, ha már meguntad, és nem fog nyoma maradni, ez csak egy ékszer. (Nyoma persze marad, de nem vészes, a lyuk teljesen be fog nõni egy idõ után.) Tényleg, tulajdonképpen megindokolták valamivel, hogy miért is ellenzik ennyire? Én az elsõt 15 évesen szúrattam, nem voltak érte odáig, de mivel nekem is a köldökömben volt, nem nagyon látták, és nem is foglalkoztak vele egy idõ után, pedig már elõre tudták, hogy lesz. Azóta került a számba, nyelvembe, szemöldökömbe, orromba, tarkómra, ahová csak lehet, és már teljesen megszokták, elfogadtak így, igaz, azt is el kellett fogadniuk, hogy nekem a piercing a szakmám lett (és jól megélek belõle).
en 12 eves vagyok, es ebben az evben szurattam at a koldokomet, koldok pricingem van, az apukam nem is tudja, nem tudom, hogy mit fog szolni, az anyukam pedig megengedte, szal attol fugg, kinek milyenek a szulei


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Baj, hogy nem szeretek bulizni és nem megyek sehova?

AZ osztálytársaim minden hétvégén buliznak,én meg még a farsangra sem mentem el.

2

Sűrgös! Biztonságszervező 2 rendelkezik tűzvédelmi szakvizsgával vagy azt külön kell lerakni?

0

Fiúk szerint vonzó a kis mell is?

Gondolom,van itt 1000 ilyen kérdés ,de már annyit gondolkodtam rajta,hogy vajon egy pasi szemével ,mi a különbség a nagy és kis mell között? Úgy értem,hogy miért jobb(ha jobb) a nagyobb mell?

11

A szüleim miért nem őszintén velem?

Járok állásinterjúkra, ilyen tapasztalat nélküli pályakezdő mérnök végzettségű egyénként, de sehova se vesznek fel.

Szüleim oltogatnak, hogy miért nem vesznek fel.

Van az utcában egy gyerek, aki sokkal gyengébb iskolát végzett (azt is bukdácsolva), mint én, és nemhogy tapasztalata nincs, de még a nyelvvizsáját se tudta megcsinálni a diplomájához, mégis felvették dolgozni fél év keresgélés után (szintén diploma és tapasztalat nélkül)

Csak épp az a gyerek ilyen alapból motorb*zi meg jól megtermett, jófej, igazi jó munkásember. Én meg ilyen kis nyeszlett kocka vagyok, és hiába tudom elbeszélgetni rendesen angolul, meg hiába tanultam sokkal nehezebb dolgokat, mégse kellek sehova.

És megkérdeztem anyámékat, hogy na akkor mondják már meg ugyan, hogy ők kit vennének fel, engem vagy a srácot? De csak terelték a szót, és azt hozták ki, hogy ne feleseljek nekik.

Pedig anno gyerekkoromba mindig megkaptam, hogy:

"hogy BEZZEG AZ XY (xy-nak nevezzük most az illető gyereket)"

bezzeg ő milyen jó, mert eljárt nyáron teszkóba árufeltöltőnek, meg bezzeg ő lenyírja a füvet, meg bezzeg ő igy, bezzeg ő úgy

Akkor most miért nem vágják a pofámba a nyilvánvalót? Történetesen azt, hogy az a gyerek legalább megtanult élni, hiába nincs olyan jó papír a kezében, mint nekem.

Ja, meg hát rengeteg iylen gyerek van még, akikről anyámék ugy vélekedtek, hogy:

"bezzeg az xy, bármilyen hülye, az anyjáék mégis ugy csinálnak, mintha zseni lenne"

Csak azt nem veszik észre, hogy a gyereknek annyit mondogatták, hogy zseni, hogy a végén tényleg zseni lett. És legalább megtanult megállni a saját lábán.

Engem meg felneveltek, a "nem baj kisfiam, csak a kitűnő legyen meg" mentalitással, aztán csodálkoznak, hogy mivan.

9

Mihez kezdjek ilyen helyzetben?

Ki nem állhatom az osztályomat. Nem tudok beilleszkedni, kívülálló vagyok, ők mind nagyszájúak, bárkinek beszólnak.
Én csendes, visszahúzódó vagyok, ezt örököltem, és életem során sok csalódás ért, csak átbasztak, csúfoltak,piszkáltak. Ez most is így megy. Csak azért szóltak hozzám, hogy legyen kit kiröhögni. Mostanában aligha szólok hozzá valakihez, csak akin látom, hogy nem köcsög szándék vezérli, és tényleg beszélgetni akar. Ha van a közelben, olyan aki nem szimpatikus, vagy tudom hogy ki fog röhögni, beszólni annak a közelében egy szót sem szólok. Hülyének, butának tartanak. Lehet az is vagyok. Már reggel azon rettegek, hogy mi lesz az iskolában. Rettegek a nyilvános szerepléstől, feleléstől, inkább a halál... Félek ha felszólít a tanár,amikor mindenki rám figyel, mert általában kiröhögnek. Egyszerűen leblokkolok, ha olyan ember társaságában kell lennem akihez rossz élmények kötnek, olyankor nagyon hülye vagyok...
Olyan vagyok mint egy fogyatékos....
16/F Zalaegerszeg.

4

Valaki szereti még rajtam kívül a telet?

Egyszerűen imádom! Nincs annál felemelőbb érzés mint amikor felkelek reggel és látom, hogy szakad a hó :) ennek úgy tudok örülni akár egy gyerek. Áh és a refsegő hang amit a hó kiad amikor rálépek... És a hangulat is valami hihetetlen. Egyszerűen már alig várom :))
Van még aki így gondolkozik?

12

Szüleimnek igaza van de hogy változtassak rajta?

A 18-at töltöttem nyáron és kilencedikes vagyok megint mert nem volt kedvem tanulni meg sokat lógtam a suliból. "rossz" emberekkel barátkoztam akik bele vittek a rosszba de őszinte leszek nekem tetszett. lehet hogy ez baj de kicsit magamba néztem és tényleg hamar elmegy a z idö utána meg baxhatom. Hogy lehet változtatni az életemet? megpróbaltam de hamar vissza kerültem oda ahol voltam. Nem vagyok cigány ezért szeretnék normális ember lenni. 18f

8

Más elvont, furcsa emberek, akik nehezen illeszkedtek be! Hogyan élitek meg?

Eléggé fura vagyok. Sajnos ez az a szó, ami az embereknek eszükbe jut rólam. Az én szemszögemből meg nyilván én magam vagyok a megszokott, ezért a többi ember a fura. :/
Aki igazán alkalmazkodni tud és nem elvont, az általában kerül engem, de ha nem is, nem jövünk ki úgysem.

Csak azokkal jövök ki, akiknek szintén van egy kis zakkantságuk vagy furcsaságuk.

Alapvetően rossz korba születtem, a mai lázadó, határait feszegető világba nem illek bele.

Ezen kívül sok dolgot másképp gondolok, mint szokás. De teljesen máshogy. Az emberek egy része úgy gondolja, hogy 1, más része úgy, hogy 2, mialatt én C-t vallok. Vagy máskor nincs arról véleményem, amiről vélekednek, van viszont olyasmiről, amiről csak én gondolkozom.
Az érdeklődési köreim is szokatlanok, lány létemre fiúsak, így egy-két fiúval el tudok ezekről beszélgetni. De még fiúban is kocka az ilyen...

Általában az emberek azt mondják, légy önmagad. Nos, nekem önmagamnak nem szabad lennem, mert abból jó nem sül ki.

Ráadásul nemcsak idegesítő témákról beszélő és mindenről furán vélekedő ember vagyok, hanem lehet/lehetett egy betegségem (még ha nem is szabad öndiagnosztizálni, akkor is azt mondom, hogy Asperger-szindróma-szerű). Pár éve kezdtem magam fegyelmezni, odafigyelni a másik emberre, arra amit mond, meg magára az emberi voltára. Mostanában kezdem az emberi érintkezés szabályait tanulni kvázi.

Mindig hibázok, mindig álarc kell és ez fáraszt.
Mindig látom valakin, hogy fárasztom.
Mindig negatív visszajelzés érkezik, amikor valami terén a változásért küzdök, és magam úgy érzem, el is értem valamit..

Más hogyan éli meg?
Valaha el fogom tudni fogadni magam? Elfogadni, hogy lassan fejlődök, hogy mindigis sok problémát fogok magamban látni én is, mások is?
Találok hasonszőrű párt? Egyáltalán, fogok kelleni valakinek?

21/L

7

Katona vagy rendőr esetleg nyomozó?

Nem tudom eldönteni, hogy hova mennyek továbbtanulni.Szerintetek? Rendőr, nyomozó vagy katona szeretnék lenni.Legszívesebben katona.Csak úgy hallottam, hogy ők nem keresnek jól kivéve ha kimennek Afganisztánba.Én ebbe benne is lennék, de szeretnék több dolgot is megtudni e 3 szakmáról mint pl.:mennyit keresnek,mikor mennek nyugdíjba,nehezek-e az iskolák stb. Előre is köszönöm.

1

Miért nem megy a tanulás?

A tanulás soha sem ment...se gimiben sem egyetem alatt. Voltam neuropszichológusnál is, mert azt hittem hülye vagyok, vagy ilyesmi. Wechsler-tesztet csináltam meg, ott az jött ki hogy 120 az IQ-m tehát átlagos. De a tanulás soha sem ment...egyszerűen nem értem miért? Vizuális típus vagyok, úgy tanulok hogy elolvasom az oldalt, és vizuálisan elképzelem - ezt lehetne egyfajta magolásnak nevezni, de nem biztos hogy az, mert mikor elképzelem a dolgot akkor képeket alkotok a fejemben az elolvasott infóról, és azt rendezem be az oldal beosztásának megfelelően. Voltam tanulásmódszertani tanfolyamon is... ott alapvetően a mind map módszert oktatták jó pénzért...
A lényeg, hogy nem értem miért megy ilyen nehezen a tanulás? Defekt? Rosszak a képességeim? Kb. egy éve szkizotípiás zavarral diagnosztizáltak, ez befolyásolhatja? kb. 17 éves koromban alakulhatott ki, de már előtte sem ment a tanulás....

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!