Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnának a szüleim a piercingemmel (1 db)

Hogyan tudnának megbékülni a szüleim a piercingemmel?

Kb. 2 hete titokban beszúrattam a köldök pc-m amit anyuék naon er?teljesen tiltottak. Még az nem este elmondtam nekik de anyu naon ideges lett. Másnapra kitalálták a nevel?apámmal, h. szobafogság (nincs számítógépezés, nem mehetek sehova) v. kiveszem a pc-t. Én a szobafogságot választottam. Azóta is nem olyanok velem mint régen :(! Az apukám egyátalán nem ellenezte a pc-t és amikor menek hozzá legalább ott minden rendben van, de mivel anyuékkal élek ez naon rossz érzés:(! Azóta mindig próbálok titokban gépezek, h. ne tudják meg. KÉRLEK SEGÍTSETEK JÓ ÖTLETEKKEL!!! NEKTEK ILYENKOR MI SZOKOTT SEGÍTENI, AMITÕL MEGENYHÜLNEK A SZÜLEITEK?

Legjobb válasz: Talan elobb meg kellett volna kerdezni,hogy bele egyeznek-e.Ha nemleges a valasz megvarni a nyagykorusagot.A szulok csak jot akarnak a gyermekuknek,ez a kis "ugy" rosszul is vegzodhetett volna,ha pl.infektalodik a szuras vagy beloves helye. A szulo nagyobb tapasztalattal rendelkezik, mint a csemeteje, es felti mert szereti.

Talan elobb meg kellett volna kerdezni, hogy bele egyeznek-e.Ha nemleges a valasz megvarni a nyagykorusagot.A szulok csak jot akarnak a gyermekuknek, ez a kis "ugy" rosszul is vegzodhetett volna, ha pl.infektalodik a szuras vagy beloves helye. A szulo nagyobb tapasztalattal rendelkezik, mint a csemeteje, es felti mert szereti.
12 évesen köldökpiercing???Gratulálok neked is, meg anyukádnak is!!! Amúgy a kérdésre a válasz: A szüleid úgy tudnának megbékélni a pc-del(ez a rövidités amúgy személyi számítógépet jelent, de sebaj), ha kiveszed! Ja és a nagykorúság nem jelent az égvilágon semmit...majd ha önállóan eltarja magát az ember.
Jobb lett volna, ha vársz egy kicsit a belövetéssel, késõbb talán már engedték volna. Már csak az idõ segít.
Én tetováltattam 17 évesen. Mondjuk az én esetemben ha bezártak volna, kkor sem tudtam volna leszedni :) Meg fogják szokni valszeg. Meg szokták :)
1./ Azonnal felvenni a kapcsolatot a nagyszülõkkel! 2./ Megtudni, hogy apa vagy/és anya gyerekkorában mit tett meg kifejezett szülõi tiltás ellenére! 3./ Emlékeztetni õket erre. üdv.: hegedor
Hozzászoknak egy idõ után. Azért ne nagyon mutogasd elõttük. Próbáld velük megbeszélni, hogy neked miért tetszik, nekik meg miért nem tetszik, miért zavarja õket. Kérdezd meg tõlük, hogy akkor is zavarja-e õket, ha nem látják, hogy viseled (nem pakold ki a hasad amikor velük vagy), vagy csak a látvánnyal van bajuk. Próbáld nekik megmagyarázni, hogy ez is csak olyan, mint egy fülbevaló, csak ez még annyira sem látszik, és hogy a köldök-piercing ma már nem igazán számít extrémnek (durvább lenne, ha mondjuk az ajkadban lennének karikák, vagy a szemöldöködben, vagy mit tudom én), mostmár teljesen elfogadott a köldök-, orr-, nyelv-piercing viselete, fõleg nõknél. Próbáld megértetni velük, hogy bármikor kiveheted, ha már meguntad, és nem fog nyoma maradni, ez csak egy ékszer. (Nyoma persze marad, de nem vészes, a lyuk teljesen be fog nõni egy idõ után.) Tényleg, tulajdonképpen megindokolták valamivel, hogy miért is ellenzik ennyire? Én az elsõt 15 évesen szúrattam, nem voltak érte odáig, de mivel nekem is a köldökömben volt, nem nagyon látták, és nem is foglalkoztak vele egy idõ után, pedig már elõre tudták, hogy lesz. Azóta került a számba, nyelvembe, szemöldökömbe, orromba, tarkómra, ahová csak lehet, és már teljesen megszokták, elfogadtak így, igaz, azt is el kellett fogadniuk, hogy nekem a piercing a szakmám lett (és jól megélek belõle).
en 12 eves vagyok, es ebben az evben szurattam at a koldokomet, koldok pricingem van, az apukam nem is tudja, nem tudom, hogy mit fog szolni, az anyukam pedig megengedte, szal attol fugg, kinek milyenek a szulei


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez miért okoz örömet más embereknek?

Hosszú sztori lenne, ezért se írom le, inkább csak a lényegre térnék.

Egyik ismerősöm csak akkor boldog, ha valakit kínozhat, vagy simán csak szenvedni látja a másikat megállás nélkül.

Ha túl nagy a csend, vagy túl nagy a nyugalom, mindig talál valamit, amivel megkínozhatja a másikat.

Azt tudom, hogy van különbség aközött, hogy valaki ezt azért teszi, mert unatkozik és kell neki valami inger, és aközött, hogy valaki konkrétan attól lesz nyugodt és boldog, ha szenvedni lát valakit...

Testvére mesélte, hogy amikor otthon vannak mindketten, ül a gépe előtt és elvan magával, akkor ismerősöm elkezdi piszkálni - most a legújabb hülyesége, amire rákattant, hogy "kopog" neki. Szóval csávókám tök nyugodtan ül magában a gép előtt, netezik/filmet néz/játszik, etc. a hülyegyerek ismim meg elkezd neki kopogni. A lábával veri a padlót, vagy a kezével az asztalt, és várja, hogy mikor akad ki a másik.

A legjobb az egészben, hogy ha a tesója nem reagál semmit, mert már unja, akkor idővel a hülyegyerek kezd "bekattanni" és szenvedni, valami hülyeségtől, ami nem is valós. A generalizált szorongásban szenvedőknél van ilyen, tesómat ezzel kezelték, onnan tudom. Aztán meg megint rákezd, de olyan durván, hogy addig képtelen nyugodni, amíg megint el nem érte azt, hogy valamit reagáljon a másik.

Lehet, mentális problémák között kellett volna feltenni ezt a kérdést...

Súlyos, nektek van ilyen ismerősötök?! Kétlem... ha mégis, hogy kezelitek?

3

Hogy veszik le a nőket a lábukról?

Vannak olyan férfiak, fiúk akik nem is néznek ki jól de mégis minden héten más barátnőjük van, a dumájuk a jó, de miket mondanak a lányoknak? vagy mikről beszélgetnek, én nem akarok ilyen lenni, csak hogy 1-el én is meg tudjam ezt csinálni !

2

Hogy legyek boldog egyedül?

Az elmúlt egy-másfél évben próbáltam nyitott lenni, új embereket megismerni, barátokat találni, de belefásultam. nincsenek barátaim, de már nem is akarok barátokat, csak azt, hogy így is képes legyen élni. ez alatt az idő alatt volt 3 'legjobb barátom', egymás után, mindegyiknek az lett a vége, hogy meguntam, hogy csak én adok a kapcsolatba, és ők nem. egyszerűen mindegyik leépített...
most is egy ilyen barátság végén vagyok, nemrég szinte minden nap együtt lógtunk, most meg már 4napja nem is hallottam felőle (kíváncsi voltam/vagyok, hogy ő mikor fog beszélni velem)
ami zavar, hogy ma is egész délután ültem a fb előtt és vártam, hogy vajon ír-e, de hiába...
hogyan érjem el, hogy ne az emberi kapcsolataimtól, más emberektől várjam a boldogságot, hanem ellegyek egyedül, és ne legyen probléma, hogy senkivel sem tudok megbeszélni semmit?

5

Első randin, találkozáskor hogyan indítsak?

arra gondolok, hogy meg van beszélve hogy hol találkozunk, de ha találkozunk, köszönök, megkérdezem hogy mi a helyzet vele, és utánna csak megkérdezem hogy pl mióta lakik erre fele, hogy telik a nyara, hova jár suliba stb?

6

Hogy változhatok meg? Hogy válhatok olyan emberré, amilyen mindig is lenni szerettem volna?

19 múltam, de még soha nem voltam bulizni, sose volt pasim, és nincsenek igazi barátaim. Most nyilván azt gondoljátok, hogy egy világvégét váró, depressziós, szeretethiányos emós vagyok, pedig nem így van. Általában jókedvű vagyok, de valahogy sosincs bátorságom társaságba menni, mert mindig félek, hogy valami cikiset mondok, és leégetem magam. Szóval emiatt, és azért, mert gázak a ruháim, sose megyek sehová, mindig csak itthon tévézek és netezek. Már jópár éve így telnek a napjaim, pedig igazából más ember akarok lenni.

Olyan, aki mindig a társaság középpontja, mindenki szeret, mindig vidám és pozitív, elégedett magával és az életével, és tudja, mit akar az élettől. Egy szóval az a tipikus "tökéletes lány".

Hogy válhatnék ilyenné?

3

Milyen eredetű az Oláh név?

1

Hogyan tudnék megváltozni? Már a barátom is szakítani akar velem az önbizalomhiányom miatt.

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon súlyos önbizalomhiányom van kb. 12 éves korom óta. Ez abban nyilvánul meg, hogy:
-Régebben nagyon csúnyának éreztem magam, mára már hatalmas munkával sikerült elfogadnom (bár megszeretnem sajnos nem) a külsőmet. Ezért ezt nem is tárgyalom tovább. A gond a belsőmmel van.
-Nagyon félénk vagyok. Szívesen jelentkeznék órán mert sokat tanulok és sok kérdésre tudnám a választ de nem merek megszólalni. Rettegek ha beszélnem kell pl. egy ilyen helyzetben. Görcsbe rándul a gyomrom és a szívem elkezd vadul kalapálni. Ha még is megszólalok akkor alig hallatszik a hangom, nagyon vékony szinte már vinnyogós hangon kezdek el beszélni. Ezt én az önbizalomhiánynak és az ebből eredő túlzott rágörcsölésnek tudom be.
-Félek a társaságtól, az új emberektől. Nagyon rosszul esik leírni de félek az osztálytársaimtól. Nem merem megvédeni magam, kiállni magamért.
- Evészavaros voltam, hónapokkal ezelőttig rendszeresen hánytattam magam mert valaki megjegyezte, hogy egy kicsit híztam. (ekkor voltam 50 kg a 165 cm-hez)
-Sokáig vagdostam magam mert úgy érzem nem vagyok elég jó ezért ezt amolyan büntetésnek szántam. Néha a mai napig előfordul annak ellenére, hogy sokszor kidobtam a pengéket "Mostmár végleg abbahagyom!!" megszólalással
-Mindig másokhoz hasonlítgatom magam MINDEN TÉREN!! Túl versengő vagyok.
-Nem bízom magamban, mániás depressziós vagyok.

Gyűlölöm magam, meg akarok változni! Eddig elvoltam a saját önsajnálatom keserű levében de nem akarom elveszíteni a barátomat és a barátaimat/barátnőimet...de főleg saját magamat nem. Egészséges önértékeléssel szeretnék élni és szeretnék bátrabb és nyíltabb lenni. Nem akarom, hogy megalázzanak...
Kérlek titeket ha tud valaki valamilyen segítséget nyújtani akár tanáccsal, akár valami mással azt nagyon szívesen venném.

Ui.: A probléma ennél sokkal összetettebb mint amennyit leírtam. Ha kérdésetek van szívesen válaszolok.

3

Mit kezdjek ezzel a "kapunyitási pánikkal"?

Idén kezdem el az egyetemet és igazán izgulok miatta. De belegondoltam egy pillanatra, hogy ha ez is véget ér úgy mint a gimnázium, akkor mi a fenéhez fogok kezdeni?! Arra jutottam, hogy a "valódi élet" nem igazán vonz. Semmi lelkesítőt nem találok abban, hogy végre dolgozhatok minden egyes nap, fizethetem az adót és aggódhatok a hitelek miatt, meg minden egyes nappal közelebb kerülök az elmúláshoz. Nekem a valódi siker, hogy ott lehetek a biztonságos és kellemes iskolában és értelme is van annak, hogy ott vagyok. Tudna nekem valaki biztatót is mondani? 20/l

11

Jogos lehet egy ember halálvágya, ha tényleg semmi értelme nincs az életének?

Aki meg akar halni, arra azt mondják, depressziós és menjen pszichológushoz...
de mi van akkor, ha tényleg nincs semmi oka arra, hogy tovább éljen, tehát depresszió vagy nem depresszió, reálisan látja a múltját, jelenét és jövőjét... mindegyik szar, és semmi esély a javulásra. Ilyenkor mi van?? Jogos lehet az öngyilkosság? Csak, hogy megszabadítsa önmagát, környezetét, és a társadalmat a "tehertől"?
Például mint a gyermekkora rettenetes volt, az iskolában utáltak kiközösítették, egy erős introvertált személyiség, nem tud beilleszkedni normálisan közösségekbe. nem is okos, sőt majdnem átlag alatti IQ, tehát jó karrierút lehetetlen, örökké minimálbérért fog dolgozni, átlag alatti egzisztenciával.
ezenkívül tehetségtelen is, se sporthoz, se tánchoz, se művészetekhez, se semmilyen "szabadidős" tevékenységhez nincs affinitása... barátai 1-2 van, nem jár szórakozni, szüleivel él, apja alkoholista, állandóan terrorizálja a családot lelkileg, gyerekkora óta.
ezenkívül ha valaki felhozná, de egészség van, az a lényeg, hát az sincs. kihullott haj, póthajat kell viselni, szőrösödés, plöttyedt test stb.
rengeteg kísérlet volt az élet javítására, boldogságra: több hónapos külföldi "szerencsepróbák", új hobbi kipróbálása, gyakori munkahelyváltás... eredménytelen.
ja és párkapcsolat nuku, senkinek nem elég jó, természetesen. nem kell senkinek (átverték, elhagyták, megalázták, vagy teljes teljes ignorálás).

szóval egy ilyen élet felesleges. ez nem depresszió, ez a szín tiszta valóság.

mit gondoltok?
ha belefáradt a folyamatos közdelembe, lehet most már nyugit kérni? erős személyiség, hogy folyton felállt a kudarcból, de ha folyton csak kudarc éri az embert és soha semmmi pozitívum, boldogság nincs,akkor abba bele lehet fásulni.

17

Mit tegyek? (A többi lent)

Van két lány az osztályomban , akik komolyan tönkre teszik az életemet. Egyfolytánban cikiznek, eldugják a cuccaimat, amikor meg beszélni akarok velük, nem hallgatnak meg. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Miattuk rettegek az új tanévtől. Mit tegyek?!? :(

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!