Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnának a szüleim a piercingemmel (1 db)

Hogyan tudnának megbékülni a szüleim a piercingemmel?

Kb. 2 hete titokban beszúrattam a köldök pc-m amit anyuék naon er?teljesen tiltottak. Még az nem este elmondtam nekik de anyu naon ideges lett. Másnapra kitalálták a nevel?apámmal, h. szobafogság (nincs számítógépezés, nem mehetek sehova) v. kiveszem a pc-t. Én a szobafogságot választottam. Azóta is nem olyanok velem mint régen :(! Az apukám egyátalán nem ellenezte a pc-t és amikor menek hozzá legalább ott minden rendben van, de mivel anyuékkal élek ez naon rossz érzés:(! Azóta mindig próbálok titokban gépezek, h. ne tudják meg. KÉRLEK SEGÍTSETEK JÓ ÖTLETEKKEL!!! NEKTEK ILYENKOR MI SZOKOTT SEGÍTENI, AMITÕL MEGENYHÜLNEK A SZÜLEITEK?

Legjobb válasz: Talan elobb meg kellett volna kerdezni,hogy bele egyeznek-e.Ha nemleges a valasz megvarni a nyagykorusagot.A szulok csak jot akarnak a gyermekuknek,ez a kis "ugy" rosszul is vegzodhetett volna,ha pl.infektalodik a szuras vagy beloves helye. A szulo nagyobb tapasztalattal rendelkezik, mint a csemeteje, es felti mert szereti.

Talan elobb meg kellett volna kerdezni, hogy bele egyeznek-e.Ha nemleges a valasz megvarni a nyagykorusagot.A szulok csak jot akarnak a gyermekuknek, ez a kis "ugy" rosszul is vegzodhetett volna, ha pl.infektalodik a szuras vagy beloves helye. A szulo nagyobb tapasztalattal rendelkezik, mint a csemeteje, es felti mert szereti.
12 évesen köldökpiercing???Gratulálok neked is, meg anyukádnak is!!! Amúgy a kérdésre a válasz: A szüleid úgy tudnának megbékélni a pc-del(ez a rövidités amúgy személyi számítógépet jelent, de sebaj), ha kiveszed! Ja és a nagykorúság nem jelent az égvilágon semmit...majd ha önállóan eltarja magát az ember.
Jobb lett volna, ha vársz egy kicsit a belövetéssel, késõbb talán már engedték volna. Már csak az idõ segít.
Én tetováltattam 17 évesen. Mondjuk az én esetemben ha bezártak volna, kkor sem tudtam volna leszedni :) Meg fogják szokni valszeg. Meg szokták :)
1./ Azonnal felvenni a kapcsolatot a nagyszülõkkel! 2./ Megtudni, hogy apa vagy/és anya gyerekkorában mit tett meg kifejezett szülõi tiltás ellenére! 3./ Emlékeztetni õket erre. üdv.: hegedor
Hozzászoknak egy idõ után. Azért ne nagyon mutogasd elõttük. Próbáld velük megbeszélni, hogy neked miért tetszik, nekik meg miért nem tetszik, miért zavarja õket. Kérdezd meg tõlük, hogy akkor is zavarja-e õket, ha nem látják, hogy viseled (nem pakold ki a hasad amikor velük vagy), vagy csak a látvánnyal van bajuk. Próbáld nekik megmagyarázni, hogy ez is csak olyan, mint egy fülbevaló, csak ez még annyira sem látszik, és hogy a köldök-piercing ma már nem igazán számít extrémnek (durvább lenne, ha mondjuk az ajkadban lennének karikák, vagy a szemöldöködben, vagy mit tudom én), mostmár teljesen elfogadott a köldök-, orr-, nyelv-piercing viselete, fõleg nõknél. Próbáld megértetni velük, hogy bármikor kiveheted, ha már meguntad, és nem fog nyoma maradni, ez csak egy ékszer. (Nyoma persze marad, de nem vészes, a lyuk teljesen be fog nõni egy idõ után.) Tényleg, tulajdonképpen megindokolták valamivel, hogy miért is ellenzik ennyire? Én az elsõt 15 évesen szúrattam, nem voltak érte odáig, de mivel nekem is a köldökömben volt, nem nagyon látták, és nem is foglalkoztak vele egy idõ után, pedig már elõre tudták, hogy lesz. Azóta került a számba, nyelvembe, szemöldökömbe, orromba, tarkómra, ahová csak lehet, és már teljesen megszokták, elfogadtak így, igaz, azt is el kellett fogadniuk, hogy nekem a piercing a szakmám lett (és jól megélek belõle).
en 12 eves vagyok, es ebben az evben szurattam at a koldokomet, koldok pricingem van, az apukam nem is tudja, nem tudom, hogy mit fog szolni, az anyukam pedig megengedte, szal attol fugg, kinek milyenek a szulei


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ciki, ha még 13 évesen is játszom a haverokkal fegyvereset?

5

Ez valami fóbia? Szüléstől való félelemről már hallottam de erről még nem.

Az én problémám az, hogy nagyon félek a szüléstől és a gyerekneveléstől. Vagyis nem is igazán félek a gyerekneveléstől, hanem úgy vagyok vele, hogy aranyosak a babák de csak ennyi...ideges leszek ha meghallok egy babát sírni, rosszul vagyok a pelenkázásnak még a gondolatától is, és bánni se tudok egy gyerekkel, max üvöltöznék vele...
Ez valami betegség vagy szimplán csak nem akarok gyereket?

3

Akik folyton sírnak hogy csórók?

Azoknak mi a végzttségük?Mennyi megy piára és cigire?

17

Miért nem megy a beszélgetés nekem senkivel? Mit tegyek, hogy az emberek el tudjanak velem beszélgetni?

Mindig én beszélek, vagy írok, a másik válaszolgat, általában elég tömören, és ezt már unom. Szinte senki nem hajlandó beszélgetni velem normálisan, ahogy másokkal, bőbeszédűen. Nem dobnak fel semmi témát, mindig én kezdek bele a témába, és egy idő után már nem tudok mit kitalálni, mert mások semmit se mondanak maguktól kb. Ezért egy idő után gyakran kérdezgetek sokat, mert már nem tudok mit csinálni. Miért van ez? Valahol meg lehet tanulni beszélgetni?
17/F

5

OCA tesztet lehet online kitölteni valahol?

Úgy értem ingyen, és ugy, hogy ne kelljen személyes adatokat megadni.
Tudom, sokat kérek, de van ilyen oldal?

2

Legszivesebben megolnem magam de a csaladom miatt nem tehetem. Mit tegyek?

tenyleg megtenem olyan elegem van mindenbol. De ha megtenem anyam tuti megkattana testvereim is ezert nem tehetem. Viszont meg akarok halni tenyleg nem akarok elni. Mit tegyek?

9

Elég nagy gáz van. Elkéne egy kis segítség. (? )

A helyzet az, hogy én egy 15 éves budapesti fiú vagyok.

Egész nap a gép előtt ülök gyakorlatilag, netezek és filmet nézek, vagy egy sorozatot. A lényeg, hogy gép előtt ülök a folyamatosan, nem szoktam kimenni, átmenni valakihez, nem szoktam bulizni, nincsenek haverjaim, se barátaim, se társasági életem.

Az életem egy nagy semmi. Nincs izmos felső testem, na meg nem vagyok Brad Pitt. Más eljár bulizni, vagy a haverjaival lóg. Nekem nincsenek. A napomat a neten töltöm.

Nem tudom mit kéne csinálnom, de hogy nem ezt, az biztos.

Hogy legyenek ismerőseim?
Néha kajak féltékeny vagyok a korombeliekre, akik már rég csajoznak, eljárnak, élik az életüket.

Nem azzal van a baj most, hogy nem megyek pl ki a szabadba néha futkosni, vagy gördeszkázni, stb, mondom, nincs társasági életem. Szar vagyok.

Remélem tudtok segíteni. Rám férne.

14

A saját gondolataim kergetnek a halálba?

15 éves vagyok de már unom az életemet,nem köt le semmi nem szeretek semmit sem csinálni régen annyi hobbim volt most már amiket régen szerettem sem érdekelnek,nem vesznek fel sehová dolgozni,barátaim nincsennek vagyis van egy de vele nem tudok elmenni sehová ahová szeretnék pedig minden társaságba van legalább 1 ember akivel jól kijövök mégsincsennek barátaim,elegem van abból is hogy egy fiú sem akar tőlem semmit még rám sem néznek olyan csúnya vagyok,amíg másoknál azt látom hogy van pénzük,vannak barátaik,sok fiúnak/lánynak tetszenek míg nekem semmi sem jön össze...máraz öngyilkosságon gondolkodom

3

Változtatni akarok az életemen, csak egyenlőre nem nagyon tudom hogy kezdjek hozzá, volt már valaki hasonló helyzetben?

Az a helyzet, hogy nagyon unom már magam, egyszerűen nem nagyon sikerülnek a dolgok, a családommal is nagyon rossz a helyzet, és elszeretnék menni dolgozni jó messzire, külföldre, de még nem tudom, hogyan kezdjek hozzá, esetleg aki már tett meg hasonló lépést, megoszthatná hogy tette, vagy ha valaki tudna segíteni a dolgokban a válaszaival az jó lenne :)

1

Mit csináljak ha már idegileg annyira ki vagyok, hogyha azt gondolom, hogy az öngyilkosság lenne a legjobb? bővebben lenn

Annyi bajom van már,hogy nem bírom.Vannak barátaim,de mégsem olyan igaziak akikkel mindent megbeszélhetek vagy akiket tényleg érdekel mi a bajom.A családom sem az igazi a nevelő apám egy ideg beteg állat apám egy gy*kér aki lesz*rja mi van velem anyámnak meg fel sem tűnik ha bármi bajom van is..És van egy fiú is akivel nem olyan rég volt köztünk valami és nagyon szeretem de nem lett semmi mert nem tudta mit akar.1 hete elkezdett randizni egy másik lánnyal és nekem ez annyira rossz,hogy már nem bírom.:/

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!