Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnának a (15501 db)

Hogyan tudnám a mellemet erősíteni? Bővebben lent!

\'5éves srác vagyok de a mellem megn?tt (orvosok szerint hormontultengés) akkor mint kb a 12-13éves láynok átlagának. Hogyan tudnám eltüntetni? Hormontabletákkal? Vagy hogyan?

Legjobb válasz: Ezt az orvos tudja megmondani, de szerintem csak plasztikai mûtéttel fogod tudni. Nem tudom. De miért írtad azt, hogy erõsíteni? Eltüntetni, vagy erõsíteni akarod?

Ezt az orvos tudja megmondani, de szerintem csak plasztikai mûtéttel fogod tudni. Nem tudom. De miért írtad azt, hogy erõsíteni? Eltüntetni, vagy erõsíteni akarod?
Ilyen tudással neki se állj.
meg ha nincs elõfizetésed akkor mit néznél?
beltéri, lavor, 2 lnb, diseqc switch, multifeed fejtartó. Ha jól tudom utóbbiból lehet kapni gyárilag hotbird+thor-ra beállítottat. Ezzel viszont valóban csak az ingyeneseket tudod nézni. (Vagy nem..., de az illegális, ha jól tudom)
Ha már van beltérid és parabolád amit mûszerrel megmértél és a mûholdra van állítva akkor is csak az ingyenes szarokat tudod befogni rajta. Elõ kell rá fizetni, hogy dekódolja.
A kérdező hozzászólása: Kösz itt minden van csak xperia play hez nincs cucc flashtool muszály meg csinálnom ?
Hülye vagy hozzá. Ne állj neki.

Hogyan tudnám a lány figyelmére adni hogy szeretem? (többi lent)

Na igen van egy lány eddig világos gondolom mindenkinek, és amúgy nem csak egy lány hanem "barátom" mármint csak azt gondolja ? hogy annak tekintem, de igazából érzek iránta valamit amit eddig még nem éreztem soha! Nem tudom hogy ha ? szeret e engem de én úgy veszem észre hogy sokat gondol rám (pl. ? szokott rám írni minden egyes nap és ebb?l gondolom hogy ilyen igen is rám gondol...), és lehet ? is szeret engem csak nem akarja kifejezni mivel azt gondolja hogy én csak barátjaként tekintek rá (de persze ez nem igaz mert én is érzek iránta valamit). Na igen a kérdés egyszer? lenne: hogyan adjam a tudomására hogy szeretem mármint úgy értve hogy lassan és gyengéden és persze nem úgy hogy oda írom neki hogy "szeretlek"....

Legjobb válasz: Simogasd meg az arcát, nézz mélyen a szemébe, és mondd:szeretlek, ebbõl tudni fogja:DD

Simogasd meg az arcát, nézz mélyen a szemébe, és mondd:szeretlek, ebbõl tudni fogja:DD
Na igen én vagyok a kérdezõ (nem engedi hogy a másik felhasználómon írjak...) De valahogy lassabban nem tudnám a tudomására adni hogy szeretem mármint úgy értve hogy nem mondom el egybõl hanem csak lassabban?
Ha õ is szeretne valamit tõled akkor szánna rád idõtt...ha csak a kifogások jönnek az egy kicsit gáz
Vagy mond el neki hogy szereted.
Hidd el a zsúfolt napjai között is befog tudni szoritani egy kis idõt, hogy tudjatok beszélni.
A kérdező hozzászólása: Oké ez szép és jó amit írtatok ide nekem csak egy baj van mivel suli és hát nagyon jó tanuló nagyon nem ér rá hogy elmenjünk valahova... Pedig volt szó mozizásról is és hát azért tudunk csak így beszélgetni és hát ha a hétvégéit kérdeznétek hogy mit csinál olyankor akkor itt a válasz:jár matek tanárhoz és versenyekre. Ez a baj nagyon zsúfolt neki a napjai azért a randizás nagyon lefújva :( de hát ha várok a vakációig és csak akkor mondom el neki? Vagy az szerintem nem nagyon jó mivel minél hamarabb a tudomására akarom adni hogy szeretem...
Virágot veszel neki, elhívod minden felé(legtöbbször kettesben) próbálod azt adni neki amire szüksége van(arra neked kell rájönnöd hogy mi kel neki:) , aztán csak észre veszi!
hívd el randizni és akkor mondd el neki. :-) értékelni fogja.
Talán elhívod valahova és MEGMONDOD...nem mindent a fb elött kell csinaálni
Természetesen lassabban is a tudomására hozhatod. Szótagold neki, hogy SZE-RET-LEK. Az egyes szótagok között tartsál nagy (akár napokig tartó)hatásszüneteket, így akár egy hétig is elhúzhatod. Reméljük, addig nem fog más, bátrabb pasi után nézni.

Hogyan tudnám a leghamarabb észrevenni a terhességet?

Mert olyan helyen dolgozom, ahol veszélyeztetve vagyok, nehezeket emelek.

Legjobb válasz: Teljesen elegendõ,ha az elmaradt mensi után tudod meg , mert akkor még csak pár napja volt a beágyazódás..utána pedig ha elmész az orvoshoz az elmaradt mensi és pozitív teszt után 1-2héttel,csak akkor tudja megállapítani a terhesség bizonyosságát, akkor már látnia kell szívhangot is..és a papírral amit ad mehetsz is a kiskönyvedért,de dzólj neki, hogy táppénzre vetessen. Ennél elõbb nem kell tudni, illetve biztosan nem is lehet tudni, amíg pedig nincs meg a szívhang, addig ne is vesznek táppénzre. Ha sejted a terhességedet, abban a pillanatban kevesebbet emelj,,kicsit kerüld el a nehezebb dolgokat, mond,hogy fája hasad stb,,derekad akármi..

Teljesen elegendõ, ha az elmaradt mensi után tudod meg , mert akkor még csak pár napja volt a beágyazódás..utána pedig ha elmész az orvoshoz az elmaradt mensi és pozitív teszt után 1-2héttel, csak akkor tudja megállapítani a terhesség bizonyosságát, akkor már látnia kell szívhangot is..és a papírral amit ad mehetsz is a kiskönyvedért, de dzólj neki, hogy táppénzre vetessen. Ennél elõbb nem kell tudni, illetve biztosan nem is lehet tudni, amíg pedig nincs meg a szívhang, addig ne is vesznek táppénzre. Ha sejted a terhességedet, abban a pillanatban kevesebbet emelj, , kicsit kerüld el a nehezebb dolgokat, mond, hogy fája hasad stb, , derekad akármi..
Nekem elmaradt mensi utan 3 nappal csinaltak huvelyi uh-ot es gyonyoruen kimutatta a terhesseget :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Csak még egy kérdés merült fel bennem hogy volt 09:29-én egy laporoscopiás mûtétem és az azzal járt hogy utánna vérzés.És nekem pont abban az idõben mikor volt a mûtéti vérzésem akkor kellett volna meg betegednem és nem tudom e hogy ez is meg történt e.És most nem tudom hogy tudhatnám ezt meg.Szerinted???
teszt elõtt esetleg egy vérvétellel...
Elsõ vagyok..szerintem a laporoszkópia után , ha méhben csinálták, akkor a méhnyálkahártya leválik és egybõl meg is jön, szóval szerintem a mûtét után volt egy vérzésed, és utána uj ciklusod kezdõdött.
A kérdező hozzászólása: Akkor az volt a menstruáciom?Akkor amikor meg jött onnét számoljam újra a huszonnyolc napot?

Hogy tudnám a laptopomon beállítani hogy ne az integrált vidikari legyen az alapértelmezett? .

Több programnál és játéknál az integrált vidikarit használja az 1 gb nvidia kártya helyett ... Valaki megmondaná h hol tudnám beállítani .. mert több problémámis fakad belölle pl olyan játékok is akadnak amiknek simán futniuk kellene ..

Legjobb válasz: Szia. Az ilyeneket elvileg a BIOS-ban kellene tudni állitani, ez viszont laptop és bios függõ. Ha megadod a laptopod tipusát, próbálok hozzá keresni egy bios leirást és abban talán benne lesz, hogy hogyan kell (konkrét lépések) Sok sikert. Üdv.

Szia. Az ilyeneket elvileg a BIOS-ban kellene tudni állitani, ez viszont laptop és bios függõ. Ha megadod a laptopod tipusát, próbálok hozzá keresni egy bios leirást és abban talán benne lesz, hogy hogyan kell (konkrét lépések) Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Acer Aspire 5750ZG De ez okozhatja azt h egy játék aminek simán mennie kellene akadozik ??? + fps kicsi ??
Szia. Innen lehet eltölteni PDF-ben Acer Manuálokat : [link] Elnézésedet kérem, mivel a 5720-as manuáljában, azon belül a biosában nincs videókártya állitási lehetõség (legalábbis én nem találtam) igy azt sem tudom megmondani, hogy hogyan tudod elsõdlegessé tenni a másik videó kártyád. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Ha nem a biosban, akkor a videokártya kezelõ szoftverében lesz az valahol. Egyrészt tedd fel a legfrissebb drivert, aztán nézd végig a beállítási lehetõségeket.

Hogyan tudnam a VRAM-ot megnovelni az AMD A10 5800K=ban?

Vettem egy napja egy configot. Ugye APU-s AMD A10 5800K , 8GB memoria 1866MHz , 500W tap , Asus fm2a55-m alaplappal. Es egy 64-bites rendszert telepitettem re. Nos memorianal nem 1GB vagy 2GB vesz le hanem 512MB a VGA-nak es a 8bol 7,5-ot hasznalhatok. Hogy tudnam novelni? Akar 2GB ra is es akkor rendszer memoria 6GB lenne. BIOS-ban nem talaltam semmit. Itt egy cikk a BIOS-rol :*

Legjobb válasz: Még nem jelent meg,nem tudni róla semmi pontosat. Viszont ne FM2,hanem FM2+ lapot vegyél,abba belemegy az A10,és majd a Kaveri is.

Még nem jelent meg, nem tudni róla semmi pontosat. Viszont ne FM2, hanem FM2+ lapot vegyél, abba belemegy az A10, és majd a Kaveri is.
Advanced menüben a CPU configuration-t nézd meg. Egyébként a legtöbb esetben elég az 512Mb a HD7660D-nek.
Egyébként igaza van az elsõnek, ilyen hulladék lapon nem biztos hogy tudod állítani, vagy max csak UEFI frissítéssel.
nem véletlenül ajánlott az A10-hez az a85x-es chipset..
FM2+ -ba belemegy az FM2 is.
Pontosabban mindig van értételme egy erõsebb processzornak, de egyáltalán nem biztos, hogy megéri a plusz kiadást. A 7660d nem profitálna szinte semmit a plusz memóriából, mivel így is az alacsony memória sávszélesség legnagyobb hátráltató tényezõje. Vegyél melle egy rendes vga-t ha normálisan játszani akarsz vele, pl egy 7790-et vagy 7850-et. 7870-ig bezárólag nem lesz érzékelhetõ cpu limited.
A kérdező hozzászólása: Jah tehat akkor nekem most FM2 lapom van es FM2+ kene ertelek :) De biztos bele megy amd a10 fm2+ ba? :D Nem cafolom meg a tudasod csak erdeklodom :D Megy a zold pacsi !!
A kérdező hozzászólása: Ertem es milyen 85-os alaplapot ajanlotok? A Kaveri az uj FM2 nek lesz az APU-ja? Ha igen akkor hany magos elsz?Bocs kicsit meg tudatlan vagyok , meselj legyszives :P
Semmi értelme HD7850 mellé FX8320-nak vagy i5-nek. Inkább vegyél egy tisztességes FM2+ lapot, aztán abba vehetsz majd Kaveri-t
A kérdező hozzászólása: Hoppa elirtam egy honapja vettem :D
A kérdező hozzászólása: 1# Sajnos nem neztem olyan gyorsan ossze es elkapkodtam. 2# Nincs olyan ott , csak a magok szamat tudom tiltani meg ilyenek. Amugy valtani akarok majd ideglenes confignak indult es egy uj lap es egy procit akarok mert VGA az mar lesz a jovohonapban ( HD7850 ) Csak nem tudom Intell (i7 3770k ) vagy AMD ( Fx 8360 ) es majd ahoz egy jo alaplapot es akkor bajom egy ideig nem lesz.
A kérdező hozzászólása: BM-Strike: A jovore nezve gondoltam hogy egy fx 8320 a 8maggal es pl egy HD 7850 es jo alaplappal 8gb rammal ami 16GB lesz kesobb es egy Corsair cx500W lenne a legutolso fejlesztes szoval igy jatekra kellene igen :P

Hogyan tudnám a winyón lévő duplikált fotóimat törölni?

Sajnos eddig nem nagyon figyeltem rá, ezért előfordult, hogy egy fotó többször is felkerült a wincseszterre. 70 gigányi fotóm van amiben nagyon sok a duplikált kép... ezeket szeretném törölni azaz csak egy példányt meghagyni. Erre szeretnék valamilyen programot vagy eljárást keresni de ezidáig nem sikerült .

Legjobb válasz: Én a Duplicate File Remover programot tudnám ajánlani.

Én a Duplicate File Remover programot tudnám ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Ez jó program, talált is 1814 db duplikált fotót, de törölni csak 10-et enged ... mert csak trial módban érhetõ el ingyen ..
Probáld ki az ASC_5 progit. Fontos, hogy telepítéskor a netet kapcsold ki, mert különben nem tudod a pro verziót feltenni!

Hogyan tudnám a nem hívő barátomhoz közelebb hozni a vallást?

a barátom nem hív?, én nekem pedig fontos része ez az életemnek. Nem szeretném akarata ellenére megtéríteni vagy ilyesmi, csak szeretném, ha megtapasztalná azt az érzést, h milyen egy vallásos közösségben lenni, és ha megértené h nekem miért fontos Isten. Hogyan tudnám finoman ezt megismertetni vele?

Legjobb válasz: Mondd neki, hogy te mész istentiszteletre és kérdezd meg, hogy lenne-e kedve veled menni, mert te örülnél neki. Mellesleg engem senki, semmilyen indokkal nem tudna rávenni. Még az sem, akit a legjobban imádok.

Mondd neki, hogy te mész istentiszteletre és kérdezd meg, hogy lenne-e kedve veled menni, mert te örülnél neki. Mellesleg engem senki, semmilyen indokkal nem tudna rávenni. Még az sem, akit a legjobban imádok.
Szinte megválaszoltad a kérdésed. Pontosan így tudnád elérni, elmondod neki azokat, amiket itt leírtál. Hogy nem akarod leerõszakolni a torkán a saját hitedet, csak szeretnéd, ha képet kapna róla, hogy neked mi és miért olyan fontos benne. De még ha bele is megy, ne várd, hogy meg fogja érteni, azt pedig pláne ne, hogy ugyanazt fogja tapasztalni, amit te. A vallásos élmények épp attól lesznek misztikus élmények, hogy mindenkinek egyéni, szubjektív tapasztalata lesz róla - ergo ami neked szép a vallásban és az adott közösséghez való tartozásban, az lehet, hogy a barátodtól teljesen idegen lesz.
Olvastad el vele ezeket: * http://mek.niif.hu/05300/05394/05394.htm * http://mek.niif.hu/07800/07883/html/index.htm Vagy ha írsz nekem emailt, küldök neked néhány elõadást... :-)
Az attól függ, hogy õ miért nem hívõ. Ha egyszerûen csak nem tud semmit az egészrõl, és eddig igazából nem is érdekelte, akkor van esélyed. Ha viszont azért nem hívõ, mert végiggondolta a dolgokat, és határozott véleménye van, akkor ne is próbálkozz. Mi több, utóbbi esetben azon is érdemes lesz elgondolkodnod, hogy mennyire jelent majd gondot számodra az, ha õ ateista marad, és számára az, hogy te meg hívõ. Ha tudjátok kezelni és elfogadjátok az eltérõ hozzáállást, akkor rendben (bár a majdani gyerekek nevelése még így is kemény dió lesz), de ha már most vannak belõle konfliktusok, akkor érdemes lehet elgondolkodni rajta, hogy érdemes-e erõltetni a dolgot.
A vallást jobb, ha nem viszed hozzá közelebb, a vallás a Sátán legnagyobb megtévesztése, távol tartja az embereket az igaz Istentõl. Azt hiszik, hogy jó úton járnak, de a bûnbõl való szabadulást és a valódi szabadságot soha nem tapasztalják meg! Jézus, mikor itt járt a földön, nagyon radikálisan szembeszállt az akkori vallási vezetõkkel. És sajnos ma is ezt kellene, hogy tegye. Nagyon távol vannak a Biblia tanításaitól. Csak figyeld meg a Katolikus egyházat. Mit tesznek a pedofil papokkal? Szépen eltussolják az ügyeiket. Miért hívatják magukat a papok Atyáknak Jézus világos tiltása ellenére??? És akkor a bálványimádásról (Mária, szentek) ne is beszéljünk... És a történelmi egyházak nagy részében ez a helyzet. Hiába mennek oda a "hívõk", közben az életükön semmi változás nincsen. Én a megtérésem után szembesültem azzal, hogy az egyházi vezetõk nagy része nincs is megtérve, nincsenek újjá születve, ahogyan Jézus tanította (János ev. 3 rész). Ha a közösségetekben nem hirdetik a bûnbõl való szabadulást, a megtérést, az újjászületést, akkor jobb, ha te is váltasz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!