Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám windows movie maker gyűjteményébe (1 db)

Hogyan tudnám a windows movie maker gyűjteményébe elmentett képeimet egy mappába másolni?

Én írtam pár kérdéssel el?bb, hogy véletlenül lekicsinyítettem 80 db képemet. Írtátok, hogy ha nem csináltam másolatot akkor nincs remény. De ma megnyitottam a windows movie makert és észrevettem,hogy annak a gy?jteményébe én elmentettem ezeket a képeket miel?tt lekicsinyítettem. Akkor lehet, hogy nincs veszve minden?? Mert ha megnyomom jobb klikk és tulajdonságok, akkor a jó méretet írja ki a képre. :) Innen hogy lehet ezeket a képeket "kihozni"??? Köszi el?re is, mindenkinek aki segít!

Legjobb válasz: Sajnos elég valószínû hogy nem tudod visszahozni, mert a gyûjteményben azok az adatok vannak, amik a beimportáláskor voltak.

Sajnos elég valószínû hogy nem tudod visszahozni, mert a gyûjteményben azok az adatok vannak, amik a beimportáláskor voltak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen paraméterek kellenek a tabletre ahhoz, hogy menjenek rajta nagyobb pc játékok (splashtop segítségével)?

0

Milyen program szükséges egy hp pavilion laptopban lévő webkamerához, hogy működjön?

Illetve honnan lehet letölteni.

1

A Windows 8 operációs rendszernél hogyan lehet beállítani, hogy ha egy ideig nem használjuk automatikusan energiatakarékos üzemmódra álljon?

1

Milyen játékokat tudtok mászkálós, keresgélős és logikai kategóriában?

Én olyanra gondolok hogy sötét helyeken mész,mindent amit lehet fel kell szedni és kell csinálni valamit hogy kinyíljon egy ajtó.

2

Tudtok olyan programot ami csak a hangot veszi fel és nem a képernyőn lévő dolgokat?

3

Mi lehet a gond? A How to survive játékban!

Miért van az hogy 2 player módba (1 képernyő) aki a PAD-al játszik az állandóan sprintel mintha belenne akadva a gomb, de mivel több PAD-al is kipróbáltam így valami bugos a játékban. Mi lehet a gond vagy hogy lehet megoldani?

0

Van valakinek Batman: Arkham Origins 8%-os mentése?

Jól jönne XD

0

Hogyan tudom megcsinálni a Ps2 konzolt a Fifához?

Felrakta a gép a konzolt de belépek a játékba és semmit nem csinál.

0

Hogyan tudok Ubuntun operációs rendszert váltani?

Letelepítettem a windows 7-et,de a telepítésnél tovább nem jutottam mert amikor bekapcsolom a laptopot az ubuntut adja ki és nem ad választási lehetőséget,hogyan tudnék választani a 2 közűl?

7

Előtelepített windows 8 újratelepítése és az ezzel járó partíciós dolgok és egyebekben tudnátok segíteni?

Milyen programmal lehet egy előtelepített eredeti windows 8 operációs rendszert particionálni? Úgy kaptam a laptopot hogy egy C meghajtó van rajta a többi rejtett partíció ( windows 8 oprendszernek stb... )
Tehát van valami olyan program, amivel ez biztonságos megoldható?
Laptopom: 1 hetes HP Pavilion Sleekbook 15-B002sh

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!